Lovely days!

Hmm hade precis skrivit klart inlägget osså blev det nåt konstigt så nu får jag skriva om det igen, gahh!

Börjar med att slänga in några bilder sen i fredags! Nadja och jag var på stan och kollade lite och trots lite kalla vindar så tog vi en varsin glass på glaciären, för mig årets första, inte dumt alls! Efter detta blev det kaffe hemma och bus med Dex. Han fick ytterligare en present, en fin blå bitring, vilka snälla vänner man har! Tack för en trevlig dag gumman!



Idag har Lisa och Sara varit på besök, mycket trevligt hade vi. Var roligt att se Sara igen :), hon har nämligen varit först i Asien och nu kom hon precis hem från Norge. Blev fika, gjorde en smarrig kladdkaka, osså mös vi med lillponken med såklart :)


Har alltid så roligt med er flickor!

Spana in Lisas blogg vettja!
www.levaljuvalivet.blogg.se

När flickorna gick var det dags för städning, så nu är här rent och doftar gott. Dexter var inte rädd för dammsugaren, men om den kom för nära sprang han ifrån så lite läskig var det nog då;) och moppen ska vi inte bara tala om, herregud, det var banne mig inte lätt att moppa golvet när en busig liten valp hela tiden ville fånga den där spretiga saken som rörde sig. Gustaf försökte fota,haha.



Nu ligger vi här och slappar i soffan och Dexter har däckat efter "ta-fast-moppen-leken" :D

Ha det bra alla!


ESC

Ja, det var ju tråkigt att inte Anna gick vidare i eurovision, but better luck next time. Kollade faktiskt på finalen ändå, är intressant o se alla de olika bidragen. Gustaf, jag och Julius satt och rankade alla låtarna och de vi fick i topp stämde faktiskt överens med röstningen. Mina personliga favoriter var iaf:

Belgien Tom Dice - Me and my guitar
Turkiet Manga - We could be the same
Tyskland Lena - Satellite
Moldavien Sun stroke project & Olia Tira - Run away
Ukraina Alyosha - Sweet people
Rumänien Paula Seling & Ovi - Playing with fire

Angående Tysklands seger.. vet inte riktigt vad jag tyckte om det, hon och låten var okej, men jag hade kanske hellre sett någon av de andra vinna.. men visst, hon var duktig, charmig och låten var bra så varför inte!

Nu sitter Gustaf och jag o tittar på film, Michael Clayton, så jag får väl ta och engagera mig lite i den nu:) Vår lille pojk ligger och nanar, han har hållt låda här ikväll,haha. Jag älskar honom så mkt, han är världens finaste lille vovve!! men ibland blir jag så arg på honom så att det känns som jag ska spricka!! Man får minsann ha tålamod när han får sina ryck, att bli biten i fötterna me valptannabissingar är ingen hit,hehe.

Åh just det, glömde nästan,  nu har jag semester i tre veckor. GILLA.


Pics

Här kommer lite bilder från gårdagen!

Lena och Annica värmer upp.


.. vi fick en smarrig picknick efteråt.

Linda o Lena!

Jag och Annica!

..Osså en sjukt nördig bild på mig:P


Ja det där var kul, gör jag gärna om! 

Osså två nya bilder på den lille! 


Japp, det var den lilla bildvisningen! Idag har jag som vanligt hängt har hemma, folk får liksom komma hit nu i början.. Helena har varit här, hon kom med en godispåse och en tuggleksak, det gillade vi:) Tack söta Helena!, Dex gillar sin nya leksak väldans mycket:) Efter detta kom mormor och mami och fikade, var trevligt. Nu väntar jag på att Gustaf ska komma hem så vi kan laga lite mat, är roligare tillsammans! Men kan ju faktiskt börja skala potatis.. Lika bra de nu när lillkillen sover;)

Ikväll blir det bara chill, ska titta på kvalet i eurovision tänkte jag, kom igen nu ANNA!!


Blodomloppet

Nu har jag och tre arbetskamrater gått "Blodomloppet" (5 km) Vi var i grupp "promenad" men det blev faktiskt en hel del jogging ändå, mestadels får jag lov att säga:) Känner mig riktigt stolt över mig själv att jag orkade så pass mkt, trodde jag inte:) Var skönt och inte alls särskilt jobbigt!! Efteråt fick vi en god picknick och en tröja man kan glassa med,haha! Tog nån bild men den får slängas in imorgon ist..

Nu mår jag dock inge bra, har ju inget me promenaden att göra men blev plötsligt illamående.. jag funderar på om det har ngt med picknicken att göra.. hur som helst så börjar det lugna ner sig nu, men inge kul att må illa:(

Man slutar aldrig att förvånas längre. En där och en där, och hon?, hooon?? men!, när är det min tur dåååå? (bara en tanke på nåt...)

Nu ska jag nog sova lite, för det gör Dexter.. så då får jag med passa på.. känner ju mig inte så piggelin heller så det gör mig inget. Imorgon kommer mami och mormor hit, trevligt. Eventuellt en dejt med Sandra o lilla Mika med:)

Sov gott!

SATC

ÅÅH! Jag blir bara mer och mer sugen på att se "Sex and the city 2" för var gång jag ser reklamen!! Love it! Ska snart gå på den med min kära mor. Inga av hennes väninnor gillar SATC särskilt mkt så då får ju dotran ställa upp:)



Dex har varit jätteduktig inatt. Var bara ute en gång sent på kvällen och en gång tidigt på morgonen :) Sen såklart flera gånger nu under dagen men nattetid så har det varit lugnt! Har fått fyra maskiner tvättade med, skönt att ha det gjort. Torkskåpet gick inte som det skulle så kläderna blev inte torra, så nu hänger det kläder över hela lägenheten, lite dryyygt.

Nu ligger plutten och Gustaf i sovrummet och sover.. jag tänkte läsa på lite inför mitt gruppseminarie jag har imorgon. Vi ska redovisa våra inlämningsuppgifter i arbetsmiljö och säkerhet. Känner att det mesta fortfarande sitter kvar så det ska nog gå bra..

Take care!


<3

jaaa-a...det blir mycket prat om Dexter nu men det får man ju ha förståelse för:) Även denna dag har varit bra, två kissrundor inatt, en på morgonen o sen en tupplur mellan nio och elva.. då passade jag med på att sova;)

Vid ett kom Madde, så vi fikade o pratade som vanligt. Åkte även ut en sväng till ÖB när Gustaf kommit hem!

Nu är jag ensam hemma med alla mina kära djur, Gustaf är på träning! Dex o jag har busat en stund och nu har han däckat på golvet, en trött liten krake<3

Har förresten övat en hel del "kom" idag också, han lyssnar mer och mer. Han är så duktig min lille pojk!


Vet ni förresten vad jag slängde i mig på typ en minut igår?


Oh yes, hallon;) Och ser ni vår fina fruktskål? Hade tänkt att dra ner på godiset så försöker ta en frukt när jag blir sugen istället:) wish me luck;)

Här har vi mina andra två små ögonstenar <3


Nu kom mami, hon kan inte hålla sig borta;)
puss!


forts. Dex

Nu har Dex sovit jäääääääääääääättelänge, hoppas inte det betyder att han kommer vara vaken halva natten nu:P Men det får man ta isf, är ju ledig så det gör inte så värst mkt!

Dagen har varit super! Vi har busat o lekt, övat på "kom" osså ätit o sovit såklart;) Han är för go, nu blir man dessutom lite rastlös när han sover så länge! Vaknaaaaa!

Linda och jag har varit på slottsbacken idag också. Köpte en fläkt till, det är så varmt här uppe! Blev även lite mera godis till lill-killen, en stor bit med lunga och sen ett godis som Tina rekommenderade. Den första godisen ja köpte verkar han inte gilla nåt särskilt men detta äter han:) Det underlättar ju om han gillar det man tränar med ;) går inge bra annars:P

Nu ska jag se om han börjar vakna.. hoppas:P puss! 


..Dex<3

...mamma har varit här nu med, hon kunde ju inte låta bli såklart;) Det mötet gick också toppen, han är verkligen en social liten kille:), roligt! Bra att han gillar de två som kommer vara barnvakt ibland ju!-mami o linda. Nu sover han igen, det är liksom bara då jag har tid att skriva, det är mkt spring upp o ner kan jag säga, men det är roligt också! Han är så himla mysig..

Två "olyckor" har hänt inne, det gäller verkligen att vara uppmärksam, det går så fort osså är pölen där. men bara o torka upp o gå ut med detsamma:)

Izor har inte slagits mera,haha, han ville nog bara markera att "det är jag som bestämmer här pysen!" Han har tom varit framme o nosat på den lille utan någon dramatik;) Just nu ligger alla tre o sover i godan ro, bara  några meter ifrån varann, så detta ska nog gå bra! Så hmm, vad mer då, JO, ätit har han gjort, det gjorde han nästan med en gång, och inte behövde maten blötas heller. DUKTIG! Nummer två har han också gjort,hehe.Very important information;)

I bilen!

Dags att sova..

ute i trädgården:)


Visst är han ljuvlig?<3

btw..har försökt att skicka mms till er som ville ha, men det funkande inte, så hoppas ni kollar här ist;)

Pussokram!


Lycka!!!

Nu ligger det lilla livet och sover så nu får man passa på o skriva lite;) Allt har gått jättebra idag. Som vanligt hade vi det mkt trevligt hos Tina och Inge(uppfödare) med kaffe och prat. Vi fick massa fina presenter bla bitleksak, mat, solskydd till bilen, fästingplockare. Fästingplockaren visade sig vara mkt användbar då jag hittade en lite jäkel på honom när vi satt i bilen. Han var jättelugn och helt oberörd hela bilresan, superduktig verkligen!

Här hemma var vi först ute i trädgården en stund, han hälsade glatt på grannen Linda, så social, det är han:) Ätit har han redan gjort med. Mötet med katterna gick bra men Izor visade direkt vem det var som bestämde på detta stället, så en liten smäll fick han ta emot;) Men Hw o Dex funkade typ bra direkt. Nu har vi separerat dem så Dex får sova ifred, får nog göra så i början eftersom katterna är så himla nyfikna;)

Jaa, det var den lilla uppdateringen. Tror lillponken vaknar snart, skriver nog senare! Är såååå glad!!! Puss o kram 

dittodatt

Ett litet snabbt inlägg här innan Gustaf och jag sätter på filmen "Wolfman" :)

Har lunchat med Helena, Nadja o Fridha idag, trevligt hade vi, gick en runda på stan med och hittade en urfin midsommarklänning, jättenöjd är jag. På eftermiddagen åkte Gustaf o jag o handlade samt köpte den där bordsfläkten, har den på nu, helt underbart, hade brunnit upp annars, är såååå VARM!!!

Lämnade in bilen imorse och trodde att ÄNTLIGEN, äntligen får vi en fungerande fläkt.. men nä-ä då, den pajar en halvtimme efter vi hämtat den på verkstaden.. det är ju hopplöst, blir galen!! sjätte gången gillt tänkte man ju men det blev visst inte så. så nu fick vi hämta mammas bil återigen eftersom vi ska åka en bit imorgon med dyrbar last;) Kan inte fatta, IMORGON SKA VI HÄMTA DEXTER!!!!!!

Skriver mer om det imorgon, om jag har tid;) Puss o godnatt!

SOMMAR!

äntligen har värmen hittat hit. Sååå härligt, det var verkligen på tiden! Låg faktiskt o solade en stund efter jobbet idag, det har man längtat efter!

Nu ikväll har jag haft lite hemmaspa. Duschat, rakat benen, filat fötterna, klippt och målat naglarna,smörjt in mig med handkräm och bodylotion. Känner mig mkt ren och fräsch måste jag säga:) Är ensam hemma nu för Gustaf gick med Julius till fox, karaoke ikväll, ska tydligen va rätt skoj då;) Men jag gillar när jag får lite egentid så jag klagar inte! Tittar lite på "Familjen Bernadotte" nu, tycker Victoria verkar så trevlig, skönt att vi har en sån härlig kronprinsessa tycker jag.

Blev jättesugen på ngt gott nu, vilket jag alltid blir på kvällen, så jag körde faktiskt iväg till macken. MEN, jag har bestämt att jag inte ska äta så mkt godis längre, så det blev cashewnötter och chips ist. Liiiite bättre iaf,haha. Ska se till o köpa hem massa smarrig frukt och naturgodis med så kan det nog gå. Har sånt enormt sug efter ngt på kvällarna. Är helt klart sockerberoende och vill verkligen bli av med det, men gudarna ska veta hur svårt det är!

Imorgon blir det lite lunch med Helena o Nadja, tänkte gå en sväng på stan med. Skulle behöva en ny bikini och en väska, så det ska jag kika efter:) Efter det ska Gustaf och jag uträtta lite ärenden, måste bland annat köpa en fläkt, är som en bastu här hemma nu!!

Puss!

Irriterad

Jag blir så irriterad på mig själv att jag lägger energi på saker som jag inte borde! Nåja, ska försöka att låta bli. It's not worth it.

Idag har jag jobbat en svängom, tannabissingen började värka lite på fm men två panodil hjälpte gott. Resten av dagen har spenderats med mamma hemma hos min bror där vi hjälpt till att inreda hans lägenhet efter hans stambyte. Blev bra, fast skulle egentligen velat slänga ut några möbler o in med lite annat, men är definitivt en tydlig förbättring, hoppas han kan hålla det fint bara;)

Imorgon jobbar jag kvällen så det blir lite kompishäng på dagen. Först blir det frukost med min goá granne och vän Linda, och vid elva dyker Josie upp för lite chitchat innan hon ska iväg på möte. Myspys tycker jag!

Nu är jag jättetrött och ska slappa i soffan. Snart kommer mitt hjärta hem från träningen, då ska vi ätaaaaa!

Pussokram


Ippe

Jag mår bättre nu. Ipren är min vän<3, all I have to say;) Har bara sovit och latat mig idag/ikväll, behövligt. Nu ska man snart krypa till kojs, för imorgon är det jobb som väntar.

..och vet ni? JAG BLIR SÅÅÅ TRÖTT IBLAND!!

och vet ni en sak till? Jag fick VG på min tenta, känns skönt!

en tredje sak.. Gustaf och jag är hundägare om fem dagar!!:)

Godnatt<3

Rotfyllning=smärta

Jodå, det var en inflammation i tanden, så det blev som jag befarat: rotfyllning. Och gissa kostnaden, den är inte nådig kan jag säga. Fy fan.

Jag har varit med om mycket i tandväg då jag i hela mitt liv haft problem med mina tänder, men detta var fanimej det värsta. Skulle hellre dra ut tänder flera gånger om än o göra en rotfyllning. För det första fick hon spruta in bedövning i tre omgångar eftersom den inte hjälpte och sen när hon väl borrat klart, vilket ÄNDÅ kändes lite, då skulle det ju börja petas där nere och då trodde jag att jag skulle svimma av. FY FAN VAD DET GJORDE ONT. Inte så konstigt med tanke på att dem är så nära nerven.. "oj, du är riktigt känslig vid det området". hmm jo tack. Jag ville bara gråta, och jag är liksom inte alls tandläkarrädd, att dra ut en tand har inte varit nån big deal för mig, men detta, det vill jag verkligen inte göra igen. Men nu ska man ju tillbaka TRE gånger, det är nämligen inget som görs med en gång. Jippi.......

Just nu är jag helt bedövad på högersidan av munnen/kinden. Känner mig helt mörbultad, har världens huvudvärk och jag känner sakta men säkert att bedövningen håller på att släppa och därmed gör det ont i tanden..Har tagit en ipren i förebygagnde syfte, hoppas den hjälper.. Är dessutom jättehungrig för ja åt inget innan tandis och nu efter kan jag ju inte, då biter jag väl sönder halva kinden.FY!

Sorry att jag kör värsta "tyck-synd-om-mig-inlägget" men det är faktiskt lite synd om mig idag. Fast i slutändan är det mitt eget fel, har väl inte borstat tillräckligt.. Tror jag ska köpa en eltandborste faktiskt. Fast det har jag väl inte råd med nu:S

Nu måste jag gå o lägga mig, hoppas att jag somnar bort från detta besvärliga..

Home sweet home!

Japp, nu är vi hemma igen. Det har varit en trevlig helg men det är alltid gött o få komma hem till sitt eget! Jag körde hem idag, det gick finfint men fasen vad man känner sig lost i Malmö. Blir helt förvirrad, tänk då om man typ kör i Gbg eller Sthlm, jag skulle ju få ett bryt,haha.

Igår var vi hos Gustafs kompis Kalle m. flickvän, och jag bara måste visa deras lilla kise, den minsta katt jag nånsin sett, så söt. Astrid heter hon!

Blir så glad när jag ser denna lilla kisse. Uppfödaren var en idiot och har nu blivit fråntagen alla sina 17 djur pga vanvård. Han hade inte råd med kattmat sista veckan så han gav dem pommes och en av katterna la han i kylen så den skulle frysa ihjäl. Usch har verkligen svårt att höra på sånt, dem borde låsas in på livstid!!!!!Nu är iaf lilla Astrid i trygga händer och det tycker jag är härligt!



Nu ska Gustaf o jag titta på Camilla Läckbergs "Predikanten" Älskar svenska kriminalfilmer! :)

och vet ni... imorgon ska jag till tandläkaren och göra min rotfyllning... UGH!

Take care<3


En vecka!!

Idag har det varit världens sämsta väder här i Malmö. Till en början var det meningen att vi skulle åka till Köpenhamn men det hade inte varit någon höjdare. Inte direkt lite duggregn bara och ingen värme är det heller! Fy! men vi tog oss iaf till stan där vi började med en fika. Mitt blskr skönk lite för mkt så jag behövde få i mig ngt, räksmörgås blev det först och ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN så fick jag mina hallon;) En underbar bakelse med vaniljkräm o hallon var det, har inte sett den hemma, skitgod var den iaf. Finns på ett ställe som heter Hollandia, dit ska jag gå igen,haha.

Gick en tripp på stan i "Gustafs" affärer. Jag hade ju bestämt att inte spendera några pengar så då vart det lika bra att jag inte gick in i någon affär där jag skulle kunna tänkas handla. Lite stolt över mig själv nästan;) Avslutade med en underbar middag på en fransk restaurang i centrum, kommer inte ihåg vad den hette.. Men gott var de iaf. Jag åt grillad filebiff med bearnesås och creme brulee til efterätt, inte dumt alls;)

Snart ska Gustaf o jag åka till en av hans kompisar här i Malmö, blir trevligt. Önskar dock jag kunde sluta ögonen, tänka på vart jag skulle och sen vara där, allt för att slippa detta blöta elände. Höstväder ju, vart är VÅRVÄRMEN??

Nu till överskriftens mening..vad tror ni att jag menar?  jomen, en vecka kvar tills Dexter får flytta hem till oss. Är väldigt nära nu, har gått fort! Så spännande ska det bli, jag hoppas mina älskade små kisar tar det bra o att dem så småningom välkomnar och accepterar den nya familjemedlemmen. Men det tror jag, är nog bara en tidsfråga!

Hoppas er lördag blir precis så som ni vill ha den;)

Pussokram! 

Malmöööö

Nu är vi i Malmö, wiihoo!:) Gjorde som planerat en avstickare i Lund först för att hälsa på den fina lilla familjen Jonasson/Eriksson. Vincent var den finaste lille kille jag någonsin sett. Skulle kunna sitta o stirra på honom i timmavis, en sån himla liten människa, underbart söt! Fick även titta på förlossningsvideon, inte så hemskt som det låter,haha. Mest filmat på när Anna har ont o skriker lite, osså första mötet med deras lille son. Åh!, som ögonen tårades, så himla fint och härligt bara <3 Längtar tills ni flyttar till stan så vi kan träffas OFTA!! Tog ju lite bilder men dem tänker jag inte lägga ut nu eftersom Anna inte lagt ut några själv ännu! Får vänta med att skryta med snyggingen;)

Nu sitter vi i Malmö, G o jag. Fick en god middag när vi kom fram. Pasta carbonara, yum! Nu tar vi det bara lugnt, är proppmätt verkligen! och trött, märks att man varit uppe tidigt idag! Imorgon blir det en tripp på stan och middag ute på en fransk restaurang på kvällen. Ser man fram emot! Nu ska jag vara lite social tror jag. Ha en mysig helg hörrni!!

Puss o kram


Hallon!

jag vet inte vad som hände men jag blev plötsligt så sjukt sugen på hallon, färska hallon. fy fasen vad gott. Åh, vill ha nu, täääänk, MMMmmmm!!!! Fan, jag har ju inga hallon, varför sitter jag här o önskar att jag käka hallon?, när jag inte kommer få några jäkla hallon! Men åh, det hade varit sjukt gott...

Jobbigt när man får såna cravings. Men jag får väl bita ihop o tänka på annat.

Har sovit fram tills nu, nästan iaf. Gick o la mig vid halvfyra-tiden, var så sjukt trött eftersom jag gick upp tidigt idag med, frissan ju! Är så skönt att bli lite ompysslad. Tvätt med hårmassage, kaffe o fralla medans slingorna sitter i osså ett briljant resultat i slutändan.Visst låter det som en jobbig och utmattande dag? OH JA. Jag luktar sååå gott i håret, önskar det satt i lite längre bara. Hade jag inte sett ut som en nyvaken idiot nu hade jag slängt in en bild, men MJÄÄ..

Blev även lite annat gjort på stan. Köpte puder,nagellack, lite hot stuff till bebisVincent osså typ en liiiiten liiiten tröja. Men bara en liten. ;) Äsch, kan ju fasen inte låta bliiiiiii. Lycka till säger jag bara när vi ska gå på stan i Malmö. Kommer ju bli plågsamt o gå där utan o få köpa ett endaste plagg:( Har en känsla av att det blir något liiiiitet liiiiiiiitet. HOPPLÖS, jag?

Nej, banne mig, nu måste jag sätta igång med mitt pluggande igen. Tänk en skål med hallon bredvid sig, hade ju lärt mig everything there is om arbetsmiljön!!!!!! SUCK....


Fullspäckad vecka!

Idag jobbade jag bara till tolv så nu är jag ledig fram till torsdag kväll! Gud så skönt, behöver verkligen det!! Gustaf hämtade mig efter jobbet osså körde vi till hundbiten för att inhandla de sista grejerna:

klotång CHECK!
kam CHECK!
mat CHECK!  

.. sådär ja, nu har vi allt vi behöver till vår lille vovvsing:)

Pratade med Anna innan, den nyblivna mamman:) ville ju höra hur allt hade gått, med värkar, förlossning, amning och sånt! Är så skönt att allt gick bra och så himla underbart att detta lilla knyte äntligen anlänt!!! På fredag får jag träffa honom, gud som moster längtar!<3

Har pluggat en bra stund idag, känner att jag kan en hel del om arbetsmiljö och säkerhet nu faktiskt. Ska nog kunna fixa tentan bra på onsdag, får hoppas det iaf:) Just nu tvättar jag lite, ska ner o byta maskin snart sen blir det lite pluggande igen...

Så, vad händer resten av veckan, den vart ju fullspäckad:)

tisdag: Ett välbehövligt besök hos frisören för klipp och sling. Äntligen!
onsdag: TENTA!(håll en tumme tack!) Träffa Sandra o Nadja?
torsdag: Städa lägenheten, fasen va de blir skitigt fort. så går det när man har katter som fäller och nu ska det komma en hund med, kommer inte göra annat än o städa;)
fredag: Gustaf och jag kör till MALMÖ! Hans mamma fyller år den 20 maj så vi åker ner för att fira henne lite. Ska bli skönt att få komma iväg lite och ta en sväng på stan!
MEN, först en liten avstickare till Lund för att träffa Anna, Robert och lille Vincent! ÅH, så mysigt det ska bli!!!!

Denna vecka avslutas i Ronneby på söndag då vi ska träffa min familj och käka middag på restaurang, eftersom min mormor fyllt år!

Rolig vecka tycker jag! tycker inte ens det känns jobbigt med tenta, kan man det så är det ju jättekul o skriva egentligen. Då känns det bra efteråt!!

Nu måste jag ner i stugan, Gustaf får banne mig följa med..

Take care! 

Lycka!

tårarna rinner, AV LYCKA!  Är så glad för Annas och Roberts skull. Natten till idag föddes en liten pojke vid namn Vincent, den sötaste lilla krabat man kan tänka sig.. Tanken på detta lilla liv gör mig bara så rörd o glad!! Moster längtar så tills man får träffa honom och de stolta föräldrarna<3 


fredagsplugg

.. mjaaa, blir inget fredagsmys idag men det får gå ändå. Vill verkligen kunna skriva tentan redan på onsdag så då får man ligga i helt enkelt! I hope I can do it. Har precis skickat in den sista delkursen i ämnet och nu har jag paus innan jag återgår till tentaläsningen...

Tina har lagt ut nya bilder på valparna, dem växer verkligen fort, Dexter väger redan över fem kilo! Länkar till sidan om ni e nyfikna o vill se hur underbart söt han är:) http://chilunastar.se/Bernhard.html

Idag är Lady Gaga i Sverige. Fasen vad jag hade velat se hennes konsert, hade varit skitcoolt, blir säkert en häftig upplevelse! Men men, jag får nöja mig med aftonbladets uppdatering om hur konserten är: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article7088275.ab



Haha, jag gjorde ett test "hur mkt kan du om lady gaga", jag är GAGAEXPERT. det ni:P
-----------------------------
Slutligen vill jag skänka en tanke till min Anna som snart åker in till förlossningen! Ska bli så kul o få se det lilla knytet. Lycka till gumman, snart är du stolt förälder<3


jag kan inte komma på en rubrik

Gud så trött jag har varit idag, helt förbi! Efter jobbet åkte G o jag o handlade o sen slocknade vi båda två och sov en bra stund, välbehövligt uppenbarligen! Så nu e ja pigg:) Har varit nere o fikat hos finaste Linda och om en stund ska älskling o jag fira att han började sitt nya jobb idag genom en smarrig middag-oxbiffar, potatisgratäng och rödvinssås blir det;) yum!

Imorgon är jag ledig så då blir det plugg för hela slanten. På kvällen var jag bjuden på Fridhas 25 års-fest men känns inge kul o gå på party när man vet att man ska upp innan sex dagen efter:/ Då kanske man kommer dit på senkvällen o sen känner man liksom en stress att man måste hem o sova. Vet inte hur andra känner men jag har lite svårt o slappna av, o då blir det inte kul. Försöker trotsa det ibland men nu känner jag verkligen bara för att vara hemma imorgon. Hoppas du förstår Fridha, o att du får ett toppenfirande av din 25 årsdag!!

På lördag blir det jobb till fyra o sen ska Gustaf och jag ut o äta lite middag med några vänner. Som sagt är jag inte jättepigg på att göra ngt när jag ska upp tidigt dagen efter men äta måste man ju, och det blir ju extra trevligt o spendera sin middag med gott sällskap! Blir dock en tidig kväll så jag orkar med jobb och plugg på söndag..

Nu är jag hungrig, hoppas gratängen är klaaaar snart!!! Ha en mysig kväll, de ska vi ha<3


Åh!

...så typiskt. Jag hade planerat att skriva min tenta en vecka tidigare än utsatt datum så jag skulle slippa tentaplugg när dexter precis kommit. men nu läser jag på skolportalen att lärarna ska på fortbildning den dagen så tentan är framskjuten en dag, till den 18 maj. men då jobbar jag.. Så nu måste jag antagligen skriva tentan redan nästa vecka! var inte riktigt inställd på det, men det får ju gå, tänker minsann inte ta en semesterdag för det. Har iaf spenderat hela eftermiddagen med att skriva anteckningar, så dem är klara nu. Bara o plugga, plugga, plugga I guess? måste skriva färdigt sista delkursen me...

För övrigt har jag arbetat idag och sen blev det en fika hos Josie, alltid lika trevligt o träffa henne, även om det var tråkigheter på tapeten idag :( Du vet att jag finns här gumman, forever and always!<3

Nu är Gustaf på ingång, han har varit o bowlat o ätit middag med sina nya arbetskamrater :) Ska bli spännande o höra hur det gick! Imorgon börjar han på nya jobbet, så roligt!

Nu kommer haaaaan! Puss på er!

Dexter<3

Åh, va mysigt det var igår! Vi körde ju till Virserum igen för att träffa vår lille pojke:) Alla valparna var som tokiga när vi kom fram, sprang runt, busade o stojade. och underbart söta såklart, ser ut som små knubbiga björnar. Här kommer lite bilder från dagen:)



Vi längtar så himla mycket nu, helt galet:)


Lördagsmys

Såhär tänkte jag spendera min kväll! Tända ljus, godis och veckorevyn:)



Blir lite tv-tittning snart dock, tror jag ska kolla på filmen på fyran. Mitt hjärta e hos Julius ikväll så jag och katterna har lördagsmys själva, lite tråkigt, men visst, det går bra det med! Tur jag har mina små pojkar också, dem är ett oerhört sällskap! 



 ...blir nog läggdags ganska tidigt ikväll, är ganska trött. Och imorgon ska vi ju köra till Virserum med så då får man ju vara lite skärpt;) Åh längta! Vår lille Dex<3

Ha en trevlig kväll hörrni..


......

...ahh det var skönt med en tupplur:) När Gustaf kom hem(han var nämligen iväg o spelade fotboll innan) så åt vi lite mat och sedan blev det en kaffe med Linda och Jon. Skulle sitta ute var det tänkt men det var sviiinkallt så vi satte oss inne istället:) Gotegott o trevligt.

Nu ska vi titta på lite serier, trött e man fortfarande så jag lär nog somna igen:P 

En sista sak, det finns en ny bild på vår vovvsing på hemsidan, om ni är intresserade kan ni gå in o kolla:) http://chilunastar.se/Bernhard.html Imorgon får vi hälsa på honom igen<3 Yay!

Sliver

tack för igår Lisa darling!<3



We had FUN!
..var på Sliver (http://karlskrona.slivernightclub.se/) hela kvällen.. schyst ställe må jag säga! undra hur det är på stars and stripes? dit måste jag gå med, får bli en annan gång, nu är jag mätt på utelivet för ett tag!

Är såååå seg idag, känner att jag ska ta o vila mig en stund till faktiskt, vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, men blir nog väldigt LUGNT! ne jag får nog koka lite mackisar innan jag vilar, jag är ju hungrig!

Tjyss!


RSS 2.0