Kalmar

Idag lyckades jag övertala Gustaf att vi skulle köra till Kalmar och IKEA!! Vi har haft en himla mysig dag..har dock inte storhandlat direkt, pengarna har man ju inte väldigt gott om precis. Men några småprylar blev det iallafall och kul att bara göra en liten utflykt:)

Nu är vi båda supersega och har intagit soffläge. Planen var bio ikväll men vi är nog båda mer sugna på att stanna hemma. Jag måste dessutom läsa på inför min tenta, så det vore kanske så dags att börja med det nu...


plugghäst.

jag glömde ju att säga hur jag ska spendera helgen.. framför böckerna!!! Tenta på onsdag och inlämningar i lindrande vård. Weehoo! Tredagarsledighet var det ju sagt.. men icke. Ska väl inte klaga dock, är ju klar till jul med pluggandet.. YES.

Nej, nu får jag nog göra mig klar så jag kan bege mig iväg.. undrar om det är G som går i trappen tro?

Just det, EN sak till. JAG HAR KLIPPT & SLINGAT MIG! Tack Elisabeth o Ulf, nu har jag inte en enorm utväxt längre;) tack tack tack!!

Tand. saker. bita.

Nu börjar detta med mina tänder bli löjligt. Har haft ont i en tand i över ett år, efter två lagningar och massa röntgenbilder kan man se att en rotfyllning är nödvändig. Dem rensar upp tanden vid tre tillfällen och sedan görs rotfyllningen, men smärtan släpper inte förrän först nyligen...är fortf lite ömt men jag kan tugga mot tanden.. När jag var där sa hon att jag hade en inflammation i tandköttet och att jag skulle borsta där extra vilket jag har gjort, med tandtråd som avslutning. MEN, redan efter typ tre dagar får jag skitont där så nu kan jag inte äta för det. Är illrött och svullet och kan inte beskriva vad ont det gör!! Tar värktabletter två gånger om dagen och har gjort i snart en vecka.. Har dessutom karies i den tanden där inflammationen är runt. Har jag sagt att jag har DÅLIGA tänder? Tröttsamt e detta..

Kul inlägg om tänder-oh yes. blir bara så frustrerad. ni behöver ju inte läsa liksom...

Har tänkt på en annan sak. Nu när jag fyllde år kunde jag inte komma på nåting jag önskade mig men nu härefter så kommer jag på MASSA saker. det var lite dumt kan jag tycka. Fast nu är det ju too late så inget att sitta o grunna på. Får önska mig det till jul. Funderar dock på att köpa mig en egen julklapp inom kort, när tillfälle finns får jag väl säga. Vill att något kul ska hända och då kan ett litet inköp räcka för att förgylla i vardagen;) We will see.

Idag måste jag iallafall åka till skopunkten och köpa mig ett par skor eftersom vår underbara hund har tuggat sönder ett par stycken. Verkligen kul. Han har aldirg varit en sån hund som ska tugga på allt, men först nu när han bli könsmogen så jäklar ska han ta sönder så mycket han bara kan. Blev måttligt glad när han tuggat sönder hela klacken på ett par av mina stövletter härom dagen.. Blir till att skaffa ett sånt där skoskåp nu som finns på ikea.. Kanske kan man ha råd att åka dit innan jul?  Om jag får kryssa upp till 90% så kan det nog gå..

Nemen usch vilket tråkigt inlägg detta blir, bara en massa text där jag maler om massa onintressanta saker.. Men det blir ju så ibland...

2010-10-27

Löning idag men jag får ingen, kul jul :P
Jag är sääämst på bloggandet nu men nu har jag verkligen haft andra saker att göra.. Måste bli klar med mina uppgifter i sjukvård.. Har skrivit o skrivit o skrivit.. Det är mycket SKRIVA!! men tycker det är rätt kul också, när man ser resultatet i slutändan:) Idag börjar iaf kursen lindrande vård och då ville jag vara klar med sjukvården vilket jag nästan är nu iaf..

Snart ska jag iväg på föreläsning om palliativ vård innan jag beger mig till jobbet. Känns btw som man aldrig har varit därifrån, rutinerna sitter i benmärgen. Det var härligt att träffa sina underbara arbetskamrater igen, det blir många skratt under en arbetsdag kan jag säga!

Avslutar med ett litet bildmarathon.. ;)

Här vart det promenad på Saltö med Madde och Dexter, visst ser det härligt ut?



..vidare kommer några suddiga bilder på Mika när hon vill prova mina skor och gå runt i dem. Är NÅGOT för stora dock, mycket kul.



..var hos LISA härom dagen på kaaaaaffe!



...Anna, Robert och Vincent var ju på middag hos oss i helgen!



Var ute och gick härom morgonen, fint va? Helt vindstilla och bitande kallt!



...och igår var jag hos min Josie på fika och tjöt. Här är hennes kisar Svea och Selma:)



Det var nog allt jag hade attt bjuda på för denna gången.

See you when I see you!


10-10-23

Lördag idag ja, alltid trevligt. Har inte hunnit med så mkt ännu, men vi ska snart börja städa, är så smutsigt här med allt hår, damm och söndriga hundleksaker. I eftermiddag kommer Anna, Robert och Vincent. Vi ska bjuda dem på lite middag ikväll nämligen, ska bli väldigt trevligt:)

På tal om något annat.. Detta fina kort fick jag av mormor på min födelsedag, råkade plocka fram det nu och jag tyckte det va så gulligt:

"Jag önskar dig hälsa, jag önskar dig lycka,
jag önskar att glädje ditt liv ska smycka.
och dessutom framgång och tur på din färd,
för det ska du veta att det är du värd."

Den får mig att tänka på en annan person som står mig varmt om hjärtat. Kanske har du äntligen insett? Vill så gärna tro, och jag hoppas så innerligt! Jag håller på dig...

Nu är det dags för städning. Take care.

Halo.

Hej där! Jag är här, igen! Vet att ni saknat mig.. Är som vanligt seg med att skriva men har jag inge lust så blir det inget särskilt skrivet ändå!

Idag är det FREDAG och det är sååå skönt.Gustaf och jag bara slappar, men tänkte köra ut till Bastasjö o eftermiddag iaf och gå en runda, kan behövas. Igår slutade jag som sagt på praktiken, känns tråkigt. Har haft funderingar på att söka sommarjobb där men det känns så komplicerat. Måste fråga om tjänstledigt och vet att det kan bli gnäll när det gäller arbete mellan kommun och landsting. Sen är det ju det där med semesterdagarna som man inte får spara om man tar tjänstledigt.. så jag vet inte hur jag ska göra.. får fundera lite till. Hur som helst, trots att jag trivts underbart bra där så har jag saknat mina pantertanter, bättre arbetskamrater kan man inte få, så är det bara. <3

Snart är jag färdig uska, känns så bra:) Om jag ska läsa vidare vet jag inte än, det får tiden utvisa. Ska beställa namnskylt tänkte jag, det vill jag ha en riktigt fin när jag är klar. Men först, tre tentor och massa uppgifter!!!

Blir nog lite pluggande nu faktiskt... Tjöss!


Förkylningstider.

Gustaf är sjuk och det är inte jag. Det är väldigt konstigt för jag har världens sämsta immunförsvar.. det är ju bra att jag sluppit visserligen, men är minsann förvånad;) Fast det känns dock som att det är på gång, har lite ont i halsen och är väldans trött. vi får väl se, får hoppas jag håller mig frisk!

Det som skrevs i det tidigare inlägget är inget jag vill skriva ordagrannt om, men det behöver komma ut nånstans, på något sätt, och då får det bli lite luddigt. Idag var det dags igen och fortfarande hoppas man på ett uppvaknande.. om det ändå fanns någon som kunde banka vett i skallen på dig, men den personen är egentligen bara du själv...

Imorgon blir det jobb till fyra igen, känns sådär för är inte helt reko, men det får gå ändå! Efter jobbet blir det att hämta upp Dex och köra till fröken Andersson. Vi tänkte äta lite pizza och titta på några av alla serier som går nu, guttans! Hon har för övrigt övertalat mig att börja på friskis o svettis. Det skulle bli mitt projekt för 2011 men det blir visst en smygstart nu ist;) Vet att jag behöver det, men det krävdes en spark i baken;)

Nu ska jag fortsätta att titta på Ensam mamma söker...

Frustration

Nu igen. Ännu en gång. Bara väntade. Nu är du där igen. och det finns inget man kan göra. Man kan bara titta på och hoppas på en insikt från din sida. Som känns väldigt långt borta. Hur mycket jag än vet hur svårt det är så blir jag så ARG på dig. och frustrerad. Vad tror du? att det ska gå över? och bara bli bättre? det funkar inte så. du måste vilja, det är det allt handlar om. och jag kan inte för mitt liv förstå varför du inte skulle vilja det. du har så mycket fint i ditt liv och folk som bryr sig. men det räcker inte. hade du fått välja hade du valt den enkla vägen. för det är inte du som talar. det är något annat som har tagit över. och om du visste vad ont det gör...

10-10-15

Hej bloggen! Nu har det gått några dagar igen:) Sen sist har det inte hänt allt för mycket, har mest jobbat. Har dock hunnit med att träffa min Anna och lille Vincent, lika söt och go som vanligt!



Igår var jag hos Helena o Noel som är ensamma denna veckan. Sandra o Mika kom också, blev paradise hotel och kaffe, det gillar vi.
Här har vi sötpokken som bara växer o växer!



Mika kunde jag inte fånga för hon springer runt som ett yrväder;)

Idag umgås jag med min Madde, alltid lika trevligt. Hon ska få gästblogga har jag bestämt, lite spänning i vardagen,hahahaa!

Wazzup?
Hellomaddy här. Jaa, jag gillar hello kitty. Vad har det med saken att göra?:o
Sara och jag har hunnit med en promenix med Dexter (som håller på att typ växa om mig:s), handlat lite goda mackisar och maaaaaassa riner.
Kaffe, gott fika och roligt sällskap, är livet bra eller vad?:)
Sara är btw skitsnygg i sitt självfall, varför kan hon inte fatta det?! Trög skalle.
Det är ju en solig och jäkligt fin höstdag, we like it! För den som inte märkt detta:p
Både Sara och jag jobbar helgen, YAY.
N O T
Nehe nu ska jag umgås en stund till med min biatch innan jag far iväg.
xxoo!


At Lisas place

Är precis hemkommen från Lisa, jag o Dexter spanade in hennes nya lya, mkt mysig! Blev tända ljus, kaffe och paradise hotel, en perfekt tisdagskväll helt enkelt! osså hade sötlöken köpt en bukett blommor till det före detta födelsedagsbarnet, tack darling!

Nu ska jag snart krypa till kojs för jag är så jäkla trött. Vi har förresten visat intresse för tre olika lgh idag, varav två av dem är mkt intressanta! Håll några tummar tack;)

Natti





Min födelsedag..

.. var jättebra! På förmiddagen var det mest plock och don men vid två kom familyn, eller tja, en del av den. Papi o David var dunderförkylda tyvärr:( Nåja, jag hade iaf jättetrevligt, bjöd på vit kladdkaka och en vanlig med hallon till,mumma! Tvingade alla o ställa upp på en bild,haha. Fint va? o jag slapp vara med,hihiiiii! Fast det togs en på G o mig också, men kom ju lindrigt undan iaf...





Blev mest pengar i present, vilket var mer än behövligt! Fick även en mkt snygg kaffebryggare av mor, blommor, converse och läppstift av G och presentkort hos frisören av svärmor o svärfar,hihi.

Tusen tack alla underbara söta vänner som grattade mig på min dag!<3
Nu är det över och är ett helt år till nästa! But that's OK..;)

Nu bär det av till jobbet. Puss på er och ha en bra dag!


@ work

Jag har fått klagomål av Elena att jag är dålig på mina uppdateringar, och det får jag nog hålla med om! Har inte haft ngt att skriva om eftersom jag jobbat hela veckan lång osså har det inte hänt så mkt mer. Men där händer det ju iofs grejer ;)

..som jag sagt förut så har jag varit på två angio(kranskärlsröntgen) och två arbetsprov(cykling). Nu har jag fått vara med om ännu mera, min handledare är väldans engagerad så jag får se och göra massor! I förrgår tittade jag på när en kateter togs ut och sattes in och vid nästa tillfälle som ges så ska jag göra det :S Jag fick senare på dagen ta en bakterieodling(blodprov) med butterfly(en typ av nål) och idag var jag på en pacemakeroperation. Mycket intressant! Nästa vecka blir det en större operation som pågår i flera timmar, ev by-pass. Spännande! Bara två veckor kvar av praktiken och det känns sååå tråkigt, älskar att arbeta där.. Idag fick jag också vara med på HIA, vilket är intensivvårdsavdelningen, vanligen är jag ju på EVA, dvs eftervården. Det var kul där med, men dem är ju i betydligt sämre skick och behöver mer fysisk hjälp.

Nåja, nu ska jag sova. Imorgon blir det full rulle med en stadstripp, tvätt, städning och bakning. Fyller ju år på söndag så då ska de minsann vara lite ordning o reda här hemma när familyn kommer!!

Hugs and kisses<3

(är du nöjd nu Skogersson?;)

Dessa dagar....

I onsdags var jag hos Anna o Vincent. Överräckte doppresenten med som vi såklart glömde hemma i lördags:) och som tur väl var så var det ingen som köpt det! Köpte ett födelsedagståg, jeans+skjorta och en skallra. Skallran var rolig o fin tyckte Vince så det var en bra present:)



I torsdags blev det en stadstripp med Sandra o Mika. Hittade ett par jeans och så fikade vi. Mika äter fralla och senare smetar hon in paj i halva ansiktet;)



Igår var det jobb hela dagen och är likaså resten av helgen. Igår kväll var det en patient som fick hjärtstopp när jag var inne hos henne vilket var lite otäckt. Blev väldigt dramatiskt och det såg ut som på film när läkarna kom på sparkcyklar och gjorde HLR. Men patienten klarade sig lyckligtvis! Idag har jag varit på en s.k angio, vilket är en kranskärlsröntgen. Mycket intressant! Älskar min praktik!!

Nu ska jag vila! Puss!




RSS 2.0