Underbar helg!

Jaha då var helgen sluuut. Tråkigt  för den var supernice! Hade skitkul i lördags. Var 9 tjejer hemma hos Nadja, och det blev en hel del förtäring av alkohol:P Mycket heta bilder har tagits:P Vi spelade förresten "med andra ord" osså skulle nadja förklara för mig stället dit häxorna åker, å då sa jag Skavkulla(ett ställe utanför Karlskrona) Vi som är här ifrån vet vart det ligger och herregud vad vi skrattade! BLÅKULLA för tusan!!!haha,kom faktiskt på det sen med:D

Denna veckan fyller tre av mina kära vänner år. Den 25/11,den 27/11 och den 28/11... Tur att de bara är en av dom som har fest, annars hade de blivit dyrt,haha. Men jag kan ju fanimej inte gå på den festen,tycker jag är väldigt tråkigt. Ska jobba en massa denna helgen. Hade säkert kunna fixa så jag är ledig på söndagen men behöver verkligen pengarna så det skulle ta emot att göra så... Man har blivit en jäkla festprisse på senare dar, jag vill festa hela tiden. Men kan ju hejda mig iaf så riktigt så illa är det inte,haha.

Fick hem min underbara klänning idag, den satt som en smäck och var ännu finare IRL! Vet inte när jag ska inviga den bara, borde egentligen ha den vid något speciellt tillfälle, men palla vänta tills juldan eller nyår!!

Fick veta hur jag jobbar julen idag, typ hela. 24/12-1/1, med undantag juldagen, men ska kanske jobba då med. Men kan fira lite iaf. Jobbar ju inte hela dagarna!,så jag är nöjd.

Dessa dagar händer det inte allt för mycket. Tänkte bara jobba och annars hålla mig inne, det är lika bra att göra det när man har dåligt med pengar. Annars om man går nånstans så blir man frestad av en massa:mat, kläder o annat! Så tills på torsdag går jag i ide,typ.

ha de kalas!
Puss

Ohhh!

Ohhh, nu är det snart fredag igen,shit vad dagarna går fort! Jag har varit supersugen på att gå ut sen förra helgen, och nu är det snart dags, på lördag:D Ville ju egentligen ha min nya klänning på mig då som jag visade i förra inlägget men tror tyvärr chansen är väldigt liten att den kommer i brevlådan imorgon, då den skickas från Storbrittanien..Så istället för att vara sprudlande vacker i en bärig, rosa skönhet så ska jag vara grå och svart, alltså en lite rockigare Sara får det bli.-Min gråa spetsklänning med svarta tights, svarta lackpumps,svarta naglar och silveraccessoarer. Det blir snyggt. Tanken har slagit mig att gå ner på stan imorgon och leta upp nånting nytt men NEJ NEJ NEJ, jag får inte!! Vi får se om jag kan motstå frestelsen...

Förresten, mamma var precis här och så vägde vi Izor,han väger över fem kilo,så han är en riktig bjässe nu:D


Här klättrar han i ett träd på Hästö! Taget i september. Visst är han ståtlig?:)

Nu ska jag umgås lite med min fina sambo!
Puss


I´m back

Nu mår jag bättre, nu är Sara tillbaka igen.Eller ja, en lite arg Sara men ändå betydligt  gladare. I fredags var jag fruktansvärt ledsen och det var det väldigt jobbigt och jag trodde inget skulle lösa sig, och det var väldigt nära att det inte gjorde det. Men det som var mest aktuellt just då har löst sig nu. Jag säger bara, jag förstår inte hur vissa människor kan vara så hjärtlösa och korkade.Endel njuter av att förstöra för andra för att själv må bättre. Hur kan man vara sån, jag förstår det verkligen inte. Du lyckades ställa till det riktigt rejält, grattis till det, men det redde ut sig tillslut. Du kunde förstört så jävla mycket men det gjorde du inte, och det ska du vara jävligt glad för. Och vad vann du på det?? Du förlorade snarare bara mer. Just nu hoppas jag för bådas skull att vi aldrig mer ses igen, för då skulle nog endel, låt oss kalla det, HÅRDA ORD delas ut. "I curse the day you were born". Ni som sett sex and the city känner igen den repliken. haha, men den passar in i detta sammanhanget, lite skojigt med sådär :P Nåja, nu ska jag inte lägga mer energi på dig, det är du inte värd. Men jag avskyr dig, du är den mest idiotiska person jag nånsin stött på, och då finns det många idioter här i världen.

Förresten, denna klänning har jag beställt. Visst är den fin?


JAG ÄLSKAR DIG GUSTAF!
Puss

Nedstämd

Jag vet att många mår dåligt här i världen, på flera sätt, endel värre än andra. Men vafan hjälper det mig att tänka:det finns dem som har det värre? Det hjälper inte mig ett jävla skit. Jag mår precis lika dåligt ändå. Kanske får jag till och med skuldkänslor för att jag gnäller för dessa saker när det finns folk som är döende i cancer exempelvis.Men man måste få tycka synd om sig själv ibland,det får vara synd om dig, fast att du inte är dödssjuk. Och just nu mår jag inte bra, och jag tycker allt känns jättejobbigt. men jag vet att tiden läker alla sår, och det försöker jag intala mig nu, att det kommer bli bättre. Det har redan gått en bit på vägen, men än är jag inte där. Och ibland känns det som att jag backat tillbaka några steg och är på ruta ett igen. sen går det upp och sedan ner. Jag undrar när det bara ska vara bra? Kommer det bli det, nånsin? Ja det kommer det, jag måste iaf försöka tänka så. Annars orkar man inte.
Du som läser detta vet antagligen ingenting eller bara väldigt lite av vad jag snackar om.Det är inte bara om en sak utan om flera saker allt i en enda röra. Kände bara att jag behövde skriva av mig, och skrika ut hur jag känner, det fungerar som terapi,faktiskt.
Nu när jag har skrivit detta ska jag inte klaga något mer, nästa gång jag skriver är Sara tillbaka igen, men ibland behöver man bara få rensa huvudet och slänga bort allt ,som pågår i ens huvud, nånannanstans. Och det har jag gjort nu.

Min vecka!

Här är jag igen.Har egentligen inget speciellt att berätta men tänkte jag kunde slänga bort några minuter på att skriva här:P Har inte hänt  så mycket sen förra veckan, har jobbat mest och umgåtts med mina fina vänner och min älskade pojkvän och katt:)
Var hos mamma för ett par dar sen med min lille kise, var ute en lång stund. Han klättrade jättehögt upp i ett träd, så ja hade stora problem med att se till att selen inte fastnade nånstans, men det gick bra och han verkade ha så kul så. Försöker ta ut honom så mkt jag kan, då man verkligen märker att han stormtrivs. Men ändå verkar det som att det är himla skönt och komma in och lägga sig efter en dag utomhus! Tror att han är mkt nöjd med sitt liv faktiskt:) Vet inte vad jag skulle göra utan den lille, han är min lille bebis! Många männsikor påstår att man inte kan älska ett  djur, de säger : " det är ju bara en katt", exempelvis. De som säger så har uppenbarligen aldrig haft djur. Jag kan helt ärligt säga att jag kommer bli lika  ledsen när han går bort som om det vore en människa. Han är mig så nära, och jag honom. Helt otroligt att det kan bli så, men underbart.  Du får en bästa vän som aldrig dömer dig, som alltid lyssnar och som uppskattar det lilla man gör för dem- ger dem mat, tömmer kattlådan, leker lite med dem,ger dem en härlig plats att sova på.... och så vidare! Djur ger så mkt,kommer nog aldrig kunna leva utan ett i min familj!
NÅJA, nog om det:)
Gustaf var ute i fredags och kom hem och skrev en lapp till mig, supergullig var den! Då blir man glad, så sött:) Han är alltid sådär extra söt när han är full,haha.
Igår var jag hos pappa med mina bröder, åt gott och hade supertrevligt! Borde vi göra oftare..

Idag har jag jobbat,ringt en massa viktiga samtal,diskat,lagat mat och småstädat så jag har hunnit med en del. Nu har jag precis kommit hem från en simtur i simhallen med några kära vänner. Var mycket skönt! Tar typ hundra år innan jag hoppar i ,då jag är en jevulsk badkruka, men när man väl är i så är det väldigt behagligt:) Fast denna gången var jag jätteduktig och gick med en gång!Bastade liten stund me, såå skönt  när det är sånt ruggigt väder!

Nu ska älskling, kise och jag titta på tv och mysa med tända ljus. Sovmorgon imorgon.
Puss

Halloween

Halloween, gud vad kul vi hade det. Tänkte skriva om hela kvällen men känner inte riktigt  att jag kan det nu, det är alldeles för mkt annat som händer nu för att jag ska kunna prata om roliga saker. men roligt var det. mimmi (moi), 80-talister, jokern, gunbritt, cowboys,lejon, pirater är några av de som var där. God mat, trevliga människor och mycket alkohol, en hel del buggande med, så roligt, josie och jag ska nog börja en kurs.
nåja, som sagt, har inte riktigt ro att skriva nu. ni vet hur det kan vara, vi har alla våra bekymmer..

Jag tänker på dig hela tiden, och du vet att vi alla älskar dig obeskrivligt mycket. Vi klandrar dig inte, vi stöttar dig och du ska ta dig igenom det här. Det är svårt att se ljuset nu, men det kommer tillbaka till dig.

RSS 2.0