The edge of glory

Blir lite partysugen med dessa låtar på högsta volym!

Kesha-Blow
Jennifer Lopez feat. Pitbull- On the floor
Lady Gaga- Judas
Lady Gaga- The edge of glory
Lady Gaga- Scheibe

Imorgon börjar jag jobba heltid! Känns mycket bra, man tjänar åtminstone några slantar extra! Sen är man ju färdigutbildad snart med så då ska väl lönen höjas en aning:) Det gillar vi! Är så himla skönt att vara på jobbet igen.. För några månader sen kändes det väldigt långt borta att känna arbetsglädje och inte ha någon inre stress. Men nu är vi här och jag mår prima ballerina<3 Längtar så till pingst, för då är både jag och Gustaf klara med skolan och det ska firaaas!! 

first thing first..på fredag är min fina mamma klar med strålningen i Lund, skönt att det gått så bra!
..och på lördag är det dags för flytt! Känns läskigt, men det ska nog bli bra! Känns lite sisådär nu, är sååå jobbigt o flyttaaaaa!! Man vill bara vara på plats med en gång!

Nu ska jag sova, ögonen orkar inte hålla sig uppe mera denna kväll.. Natti..


Dadada!

Eurovision var väldigt bra i lördags. Saade gjorde ett skitbra jobb och tredjeplats är verkligen inte dumt!


Hyfsat nytt i musikvärlden!

Lady Gaga- Judas
Lagy Gaga- Edge of glory



hennes nya låtar håller helt klart måttet:)

Lena- Taken by a stranger
Jedward- Lipstick

Bortsett från vår Saade var det dessa två låtar som föll mig mest i smaken i ESC!

Jennifer Lopez-On the floor
Petter/September- Baksmälla
Veronica Maggio- Jag kommer
Basshunter- Fest i hela huset

Förfest! Den sistnämnda kanske inte är särskilt "bra" egentligen men det är ändå partyfeeling i den;)

Gilla!!


ESC

Lördag idag och denna lördag så innebär detta Eurovision Song Contest! Var mycket kul att Saade gick vidare i semin, blir väldans mkt roligare o titta på el grande finale då;) och det ska vi göra i Lyckeby med fint sällskap, pizza och gotte, det gillas.

Imorgon bär det åter av till arbetet. Det är drygt med tidiga mornar men annars så stormtrivs jag på jobbet. Är så himla skönt att vara igång igen så ni kan inte ana. Många skulle nog trivas med att bara drälla hemma, och visst, det är rätt så skönt de första dagarna.. men sen blir det sjukt tråkigt och det bara spritter i fingrarna för att man vill göra någon nytta typ;) Så jag är gladast just nu! Nu ska jag bara se till att mina skoluppgifter blir klara så jag kan tenta av min sista kurs, läääängtar sååå tills jag kan kalla mig för undersköterska:) Ska ta ett kik på det nu innan vi ska pysa...

Har drömt om att du skulle säga dom orden, eller iallafall något i stil med det.. och så plötsligt så kom dom! jag blir lycklig i hela kroppen<3

9 maj

Ja, tiden rullar på, snart kommer vi in i sommarmånaderna, härligt. Flytt blir det innan dess, 21 eller 28 är det tänkt, det beror på när målningen blir klar. Blandade känslor har man, men tror det ska bli bra, så länge jag har mina fyra älsklingspojkar runt mig så är jag nöjd<3

På onsdag kommer fröken andersson o hämtar upp mig efter jobbet o då ska vi på äventyr:) Vi har nämligen massa saker som vi är i stort behov av nu när vi har nya lyor att inreda, hehe. IKEA KALMAR talar jag naturligtvis om. Bilen ska fyllas ;) I wish!! men... vi kommer nog vara på god väg.

Moster måste säga GRATTIS till fina och underbara Vincent idag som fyller 1 år!!! Kan inte fatta att denna lille fis har växt upp och springer runt. Kommer ihåg när han bara var några dagar gammal och man höll detta lilla lilla knyte i famnen. Ska bli mys och träffa dig och din mor på ditt kalas i helgen, saknar er!

Nu ska jag dyka ner i min säng. Dyker verkligen ner för jag ligger nämligen på golvet. Satte mig på sängkanten för nån vecka sen och damp ner i golvet;) Vände sängen upp o ner och alla ben var helt lösa och ett helt böjt. Inte så konstigt när Dexter tar sats o hoppar i min säng så den flyger iväg en halv meter;)

oops..

..I did it again;)

Kunde inte hålla fingrarna i styr igår så jag klickade hem några grejer på favoritsaker.se


ett litet babellfat..



ett smyckesträd (som jag bara ska ha som prydnad)



och en skärbräda med avhällning!

I LIKE IT! :)


Bebis!

Idag har jag, Josse och Frida varit på besök hos Elin, Peter och lille Alvin. En sån liten underbaring, lugn, fin och ursöt!

Lite pics:)



Så fina!


Helgen

Fredagen var toppen, hade såå trevligt med min flickor! Blev träff hos Sandra med musik, spel och massa prat. Vidare begav vi oss ut till Stars and stripes, inte lika kul där men lite dans blev det minsann!



Älskar er mina vänner!

På lördagen blev det lite grillning hos Sandra och i söndags var jag en runda hos mamma. Så det har varit en mkt fin helg:) 

För övrigt så har jag även börjat jobba igen vilket känns skitbra, har verkligen saknat det! <3


RSS 2.0