Dan före dan!

Hej!
Dopet igår var mycket fint och trevligt! Åt smörgåstårta o vanlig tårta, mums! Lilla Mika skötte sig exemplariskt under hela ceremonin, så duktig:) Kan ju säga att färgen rosa dominerade ganska så rejält på presentbordet, hihi. Sandra e så söt, i början av graviditeten sa hon att det inte skulle bli något rosa alls om det blev en flicka och nu vill hon knappt ha annat,haha! Blir kul för henne att inreda flickrummet sen:) Tog knappt några bilder men här fick jag ett med den fina lilla familjen!



Idag har jag en hel del att göra, dagen innan flytt ju!! Galet vad fort det har gått.. Ska packa ner det allra sista här hemma och städa så mycket jag kan samt putsa klart fönstrena. Snart bär det av till skolan och senare åka till mamma för att lämna mina älskade katter, två nätter utan dem,fyy, blir svårt, FAKTISKT!! Är så van att ha dem springades här ju... Men dem får det bra på Hästö, de vet jag ju:)

Imorgon blir en tidig dag, hämta Madde i Nättraby kl 7 och hämta nyckeln 7.30.. Sen är det bära kartonger som gäller för oss två plus Sandra som också ska hjälpa till:) Vad hade man gjort utan sina vänner säg? Kl 12 ska jag till jobbet en runda, har APT. Klockan 16 blir det flytt av möbler samt städning av gamla lägeheten, också av goda vänners och familjs sällskap! <3 Full rulle hela dagen alltså!! Pjuuh!

Vi hörs när jag har tid:) Tjyss!

Snart söndag...

Usch! Jag råkade stänga in min fina lilla kise i en garderob innan jag gick till jobbet idag, så stackaren har suttit där inne i flera timmar! Fy fy fy vilket dåligt samvete man får. och jag som är så noga!! Usch, han har fått massa godis iaf, och verkar vara vid gott mod. Min lille plutt... <3

Nu ska jag strax gå o lägga mig, e jättetrött. Imorgon jobbar jag i nårra timmar och sen blir det dop, ska bli trevligt. Tror Mika kommer vara ypperligt duktig:)

"Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret, inget värt nåt som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp, jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig..Jag värjer mig.."

Godnatt!

Småkryp...

Har rast nu, börjar 16.30 igen, så tänkte sova lite, några rader här först bara:)

Har haft de bra på jobbet och vi prata som vanligt om allt mellan himmel och jord på fikapausen. Mosade en bananfluga som siktade in sig på min fralla och då kom vi efter en stund in på att Lena och Annika inte ens kan döda en fluga eller spindel. Dem fångar dem istället och släpper ut dem,haha! Dock var det inga protester gällande bananflugan, men dem har väl också ett liv då isåfall?!o tänk på alla myror man mördar varje dag, men tja, dem kanske är värda lika lite som bananflugan...? Hmm, om man inte får dräpa små flugor ska väl samma sak gälla myror och bananflugor? tsss... Rolig debatt hade vi :D hahahaha! Tacka vet jag flugsmällare och mina glupska katter.... :D

Blev ingen "Flickan som lekte med elden" igår, orkade inte, blir nog imorgon ist, ikv e jag nämligen ensam hemma! Blir en kort tvstund och sen sängen känner jag, sööömnig!

Har slängt lite möbler på tippen idag, eller nja, pappa har, så skönt att äntligen bli av med.. Tack paps!

njeee, nu börjar ögonen avvika... hej hej...


TGIF!!

YES, THANK GOD IT'S FRIDAY! Tiden går mina vänner och tur är väl det, SNART flyttar jag och mina pojkar!!

Är trötter, ligger i soffan med en filt och läser lite i Hänt extra. Men nu är det Idoldags. HEJA ERIK!!

SEE YOU LATER!

jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt...

Åhh ta mig tillbaka till Lasse! "Faller" och "Hugger i sten" var så magiskt underbara<3

Har precis kommit hem från Helena, ätit kladdkaka så nu är jag supermätt, den var lite för god tror jag:D Mums! Tänkte skriva lite mera på min uppgift nu, började bara lite smått innan, fattar inte riktigt vad som ska vara med och inte, men får göra mitt bästa, som alltid. har ju gått bra hittills så är nog inte så himla dum ändå!:D

Ikväll ska mami o jag åka iväg till hemlig ort en stund, kan inte skriva vart för vet inte om personen de gäller läser min blogg,haha. Imorgon kallar jobbet igeeeeeen, dem lediga dagarna går för fort! Men desto fortare blir det flytt, så det är ju bra!

neh nu ska jag fortsätta njuta av musik a la lasse! Pussssss!


2012

Jag gillade den skarpt, filmen alltså:) Är ju väldigt förtjust i katastroffilmer så det är klart. Den var häftig, spännande och extrem, osså lite kärlek i också! Tycker definitivt den är sevärd, helt otroligt att man kan göra såna filmer, effekterna och allt som händer är grymma och ser liksom verkliga ut. Visst, själva händelserna är overkliga i sig, men filmen handlar ju om jordens undergång och det är väl för oss ganska overkligt! Får iaf bra betyg av moi!

Nu är det snart torsdag så kanske vore på sin plats att lägga sig (så man inte sover lika länge;) Måste måste måste plugga imorgon osså ska jag hinna med o träffa Sandra och Helena med! Niiiiiice!

Av med sminket + fuktkräm till ansiktet + borsta tänderna + plackers + fluorskölj (pjuh, det är en hel verksamhet igång här på kvällen!) Till sist: Bums i säng!!

Godnatt mina vänner!


Ledig dag

...och det innebär sovmorgon. Var väldigt skönt kan jag lova, men hur länge jag låg i sängen avslöjar jag inte! hehe.

har varit uppe på vinden idag och röjt. Tömde fyra kartonger, man sparar på så mycket!! Sen är det ju dessutom väldigt onödigt att ha tex två halvtomma kartonger med julsaker så har flyttat över lite grejer. Vet inte riktigt hur stort utrymme vi har i källaren så får minska på kartongerna så gott det går. Känns skönt att ha gjort det iaf, nu har jag koll vad som är där, allt är i ordning och på sin plats. På lördag kommer pappa med lastbilen så då ska vi köra grejer till tippen, ska bli skönt att bli av med det! En soffa, skrivbord, tvbord och en klösmöbel, så e inga små grejer. Det är nog fördelen med att flytta att man rensar ut en massa skit som man sparat på o som inte blivit av att man slängt.

Ikväll blir det bio, 2012. Gustaf och jag med Julius och Elin, trevlans:) Tänkte jag skulle hinna skriva lite på arbetet också, har inte blivit av ännu.. Men det är ju en dag imorgon också.. Ska iofs antagligen träffa Sandra o Helena då men inte heeeela dan. Jag hinner nog, I always do!

Nu blir det ett sista bad i badkaret.. Snart är det dags för att ta farväl av den! hih.

Tjyssss!

Tisdag

Tisdagen började inte alls bra, spränghuvudvärk hela j*la morgonen, men klarade av morgonarbetet på jobbet ändå. Trodde faktiskt jag skulle behöva gå hem men tog en timmes rast, sov som en stock och vaknade upp och mådde betydligt bättre utan huvudvärk:) Däremot kom tandvärken sen men det var inte fullt lika jobbigt. Var till och med så pass pigg att ja hjälpte till med mandelmusslorna, hihi. Goooooda!

Dock är det väldigt jobbigt nu, har jätteont, jag fattar inte detta.. dem kan inte hitta ngt fel på tanden, det syns inget på röntgenbilderna.. kan vara "början på en inflammatorisk process? ok, och hur lång tid ska det ta innan den bryter ut och kan åtgärdas? usch,va drygt det e. tandvärk e jobbigt och speciellt extra frustrerande när man inte hittar felet och kan fixa att... hoppas det försvinner!

Idag fick vi reda på att flytten inte blir förrän 1 dec, trodde de skulle bli tidigare,  men känns okej, är ju bara en vecka dit. Förstår ni, 1:a advent på söndag?! tosigt. nåja, har iaf en hel del att göra resten av veckan här hemma. Har redan hållit igång för fullt ikväll och skurat och donat. Måste ju flyttstäda samma kväll som vi flyttar ut så jag förbereder lite..

Sluta läs om ni är ointresserade av min vecka framöver, skriver det mest för min egen skull;)

Onsdag: Ledig. Plugga och dona här hemma. Ringa några viktiga samtal och GRATTA SANDRA på födelsedagen!
Torsdag: Ledig. Plugga och dona hemma. GRATTA ANN-SOFIE på födelsedagen!
Fredag: Jobb till 16.00. Skriva klart inlämningsuppgift och dona hemma. GRATTA HELENA på födelsedagen!
Lördag: Jobb hela dagen.
Söndag: Jobb till 11.30. Dop Mika 14.00
Måndag: Ledig. Packa ner det sista och fylla bilen med kartonger:) Städa. Köra katterna till mamma.
Tisdag: Hämta nycklar 7.30. Köra kartonger. Jobb 12-16. Flytta möbler+städa klart gamla lgh.
Onsdag: Jobb + besiktning gamla lgh. Hämta katterna.

Det var det. En ganska tråkig vecka men det slutar ju med roliga saker som dop och flytt:)

Nej nu ska jag titta lite på tv. Gustaf är flitig och håller på med sin kandidatuppsats men ska tvinga han till paus så vi kan myyyyyyyysa framför tvn;)

Godnatt med er!

Johan Falk

Nu ska snart Gustaf och jag titta på den sista Johan Falk filmen, "De fredlösa". Dem säger dock att det ska filmas tre till under våren så det hoppas man på! 



Jag som älskar svenska kriminalare är ju väldigt insnöad på dessa filmerna, tycker bland annat att Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner är en sjukt bra skådespelare, inte är han så pjåkig att titta på heller :D



Men nu vart det slut me det.. åtminstone för ett tag...

Men men, Wallander och Beck ska det väl komma fler av iaf, så jag överlever nog. Irene Huss har jag inte hört ngt om? Oskyldigt dömd är ju nice också, i serieform dock, men det funkar det med!

Ohh bara en kvart kvar på nedladdningen,wihoo!

Natti natti!


Izor&Hw

mmm, Gustaf ska göra spaghetti o köttfärssås, det är såå gott.. yam!

Sitter framför Ullared nu med mina små kisar, härligt! Helt otroligt att man kan älska djur så innerligt! Dem är så underbara och gör en sååå glad. Man är heller aldrig ensam, dem är ett väldigt sällskap trots att dem inte säger ngt! 

Just nu ligger Izor högst upp på en stranddyna som ligger på vårt berg av kartonger härhemma, så sött. Hw trivs bäst o ligga nära mig i soffan. Mina små älsklingar<3

 
Här har vi Hw, vad kan han vara, 9 veckor kanske? Så fin!

Osså Izor, knappt fyra veckor här.. Kärlek vid första ögonkastet!

Imorgon får vi reda på när vi kan flytta in..spännande!!!! Ciaoooo

MAGISKT!

Lasse var grymt bra igår, njöt under hela konserten. Lång var den med, 2 h! Tog inga bilder för dem blir ändå inge bra, blev bara några videoinspelningar.. 

Bland annat fick vi höra....

"Hugger i sten" (var ljuvlig!)
"Jag får liksom ingen ordning" 
"Elden" "Solen i ögonen"
"Kom ihåg mig" "Dunkla rum"
"Ett sällsynt exemplar" (till alla fans!)
"Om du lämnar mig nu" och "Faller" (var väldigt, väldigt fina.. Njöt vartenda sekund!) 



Det var nog de låtar som jag minns mest o som lämnade störst intryck, men hela grejen var helt otroligt bra! ,man blev helt paralyserad av hans underbara låtar! Hörde idag att vi missade de två sista, "Elegi" och "Söndermarken",hämtade nämligen ut jackorna.. men är hur som helst supernöjd ändå!! Tack älskling för den magnifika födelsedagspresenten<3




chitchat

Snart kommer mitt hjärta hem! Han skulle köra runt ett, två från lund så han borde vara här snart:) Ska bli så mys att gå på konsert tillsammans ikväll!

Har inget o göra just nu så därför skriver jag ett par rader igen. Ligger i soffan och myser med mina kisar<3 Hade varit gott med en kopp kaffe, e lite fruuuuusen, ska nog ta mig en kopp... tvätten gick snabbt o smidigt idag, de har efter ett halvår fixat tumlaren, WOW liksom. Ska bli skönt o flytta härifrååån (o få en annan sur hyresvärd,haha. Har dock hört att han åtminstone får saker gjorda omedel bums, och det är iaf EN bra egenskap hos en hyresvärd :D

nej nu ska ja brygga kaffe och titta på The City.. Skriver möjligen när jag kommit hem från arenan! tjyss

Lars Winnerbäck

Ikväll är det winnerbäck,yaaaaaaaaay! Vilka låtar är favoriterna? Här är mina topp 10!

Hjärter dams sista sång
Timglas
Söndermarken
Hugger i sten
Tvivel
Kom änglar
Elden
Om du lämnar mig nu
Du gamla fria nord
Elegi

Ska bli myyysigt.. Nu ska ja ner i tvättstugan igen! Puss


fortsättning...

Nu är jag tillbaka;)
Dagen har varit härlig, mamma och jag gick som sagt en runda bland affärerna i lyckeby, hittade delarna som fattades till min adventsljusstake, tycker att den blev fin. Stilren och enkel, precis som jag vill ha det :) Hmm ljusen ser typ beigha ut på bilden men är faktiskt vita.. Blir nog mysigt när jag tänder den till advent...
Är så roligt med något annorlunda, man kan ju dekorera den precis efter smak och tycke. Finns ju stenar,pärlor, mossa och en massa annat krimskrams.. Själv gillar jag detta enkla när vitt möter silver:)



Nåja, efter rundan i affärerna blev det fika och läsning av skvallertidningar, det gillar mami och jag! :D Mötte upp Nadja, Sandra o Johannes senare och gick en sväng me Mika och hundarna. Väl framme hos Nadja kom Helena, Staffan och Elias också och sen blev det pizza tillslut, mkt gott! Har varit en trevlig kväll men huh va trött jag blev efter maten! Orka ju knappt titta på Robinson, trodde inte ja skulle orka vara uppe så här "länge". haha. Men här är jag, tänka sig! Sitter och slötittar lite på transformers, tänkte faktiskt krypa kull strax.. Imorgon blir det tvätt hela dagen följt av Winnerbäck på rosenholm kl 20.00.

Sov gott!Ciaoooo!


Lördag

Goddag mina vänner!
Nu sitter jag här igen, har inte haft tid o skriva, Madde har varit här o då kan man ju inte sitta och vara osocial. Hon har ju iofs inte gått ännu:P, men har hunnit umgås endel med henne nu,haha! Blev idol igår, god mat och gotte. Perfa, avslutade med en julfilm som var weird.

Idag ska jag träffa mami, åka till slotssbacken och kolla lite tänkte vi. Klockan sex vandrar jag till nadja för en helkväll med flickorna (+ 3 karlar:D) ska bli mysigt. Hoppas Elena har tagit me sig sitt Wii :D

Var ju hos tandläkaren i torsdags och de fick gräva upp den jäkla problemtanden igen. Fick en hel del bedövning som fortfarande delvis sitter i!!! Att jag alltid ska drabbas av ovanliga symtom o sånt, blir galen! Jaja får hoppas det försvinner..

Nu kom mamma, hörs sen! Tjyyyyyyyyyyyyyyyss!


Ideér

Hej igen! Tänkte jag skulle skriva några rader nu innan jag ska gå och lägga mig.. Tänker på vår fina lägenhet och hur vi ska inreda.. har satt ihop ett litet kollage lite snabbt hur jag skulle vilja ha det. Bara en liten del av en större helhet, men tror det blir sjukt snyggt om jag kan få min vilja igenom:)


* Vardagsrummet är bestämt, vita möbler, svart soffa och orange som accentfärg. Gardinerna har ni sett förut, mattan hade varit perfekt!

*Vill gärna ha ett mörgrönt färgtema i gästrummet/extrarummet. Gardinerna var perfekta med både svart, vitt och grönt i. Svart soffa, vitt soffbord och tv bord samt en grön rund härlig ryamatta!

*Har hittat detta snygga matbord med stolar på karlskronamöbler. Billigt och praktiskt med iläggskiva för större sällskap!

Tror detta kan bli bra. Vardagsrummet har Gustaf och jag som sagt kommit överens om, nu ska jag bara jobba på att få igenom resterande också;)

Lyssnar på "I am... Sasha Fierce", underbar skiva!
Godnatt!


Ajajaj!

Ja det kan man säga. Var hos tandläkaren tidigare idag för att kolla upp en tand som jag har haft ont i sen ja lagade den i JANUARI. Dom fick borra upp den gamla fyllningen efter lagningen och där hitta hon faktiskt mer karies så kan varit det som gjort ont, eftersom inte allt var borta. Tog iaf typ 40 min och trots bedövningen, som gör ont i sig så hjälpte den inte tillräckligt för emmellanåt gjorde det sjukt ont och ilade ngt fruktansvärt, dem var så nära nerven liksom. Usch, så nu sitter man här o de känns som jag är supersvullen i halva fejan pga bedövningen, men bara jag som känner så ju, tror de börjar släppa.. ska ta en värktablett för brukar ha ont i tanden efteråt... Så där gick man ifrån 1000 kr fattigare.. FY!

Var enn ruda på kna-möbler och maxi innan tandis. Köpte mitt efterlängtade ljusfat med blockljus till advent och hittade fina servetter till nyår. Mkt nöjd!

Madde kom förbi en runda senare och drack lite kaffe, och nu väntar jag på min älskliiing! Ska ta det väldigt lugnt ikväll och redigt njuta av tanken på min tredagarsledighet. Imorgon kommer ju Madde(igen!) och underhåller mig när Gustaf är iväg, sleepover o allt. Om vi vågar ska vi titta på den omtalade skräckisen Paranormal activity,huuuuh!

På lördag ska alla flickor (o några karlar:D) träffas hos Nadja, äta pizza, spela spel o umgås.. ska bli roligt! På söndag ska Gustaf och jag gå o se Lars Winnerbäck på kvällen tillsammans med Julius och Elin, det blir nog mysigt tror jag! händelserik helg, det gillar jag, när det är kul saker iaf:)

Nu ska jag ligga o zappa i soffan.. ha de bra hörrni! tjysssss

Tur!

Ja, man kunde visst ha sån tur:) Killen som tittade på vår "gamla" lägenhet skrev på kontraktet idag och kan flytta in i december! Vilken härlig dag det har varit!!! Först blir man fastanställd och sen får man reda på att man slipper dubbla hyror..yay! Kan inte bli bättre nu, eller jo, om vi får flytta in lite tidigare så vore det toppen, ska ringa o höra imorgon! vet nämligen att personen som bor där nu flyttar på fredag, så det vore ju inte omöjligt! Hoppas.

Tittar på Wallander "Läckan" nu, svenska kriminalfilmer är GULD. Wallander, Beck, Johan Falk, Irene Huss...

Puss o hej!

Härliga nyheter!

Jajemen, när jag kom hem låg det ett mkt trevligt brev i brevlådan:) Har blivit två-åring, så kommunen är skyldig att ordna en tjänst till mig, finns det inget så hamnar man i resursen.. Är så glad!! Är en sån enorm trygghet att ha en säker inkomst, vet ju inte om Sandra ska börja jobba igen i vår, men ska hon det så måste dem ju ändå ge mig ngt annat:) Annars hade man ju hamnat som timvikarie igen och det är inge roligt, åh så skönt! informationsmöte på måndag, ska bli spännande.. hihi.

Idag har jag jobbat en svängom sen bar det av till Nadja, käkat Max, matat Sandras små kisar och varit en runda på leksakshuset och harald nyborg. Införskaffade mig ett ihopfällbart bord till nyår och några ljuslyktor (säg inte till gustaf, då blir han tokig:P) Till sist bakade Nadja en supergod äppelpaj som man mumsa i sig innan man åkte hemåt. Toppen!! Nu ska jag bara mysa resten av kvällen, kanske packa nån kartong om jag känner för att, är på så gott humör så kan nog göra det mesta utan motstånd:) Kommer antagligen kunna flytta in lite tidigare än beräknat med, kanske nästa onsdag eller ngt, ska ringa min hyresvärd i slutet på veckan så får vi se, hade varit skönt. Och hoppas fortfarande på att den där killen kan ta vår gamla lgh så slipper vi dubbelhyra... Men sån tur kan man väl inte ha?

Imorgon ska jag åka till Kim, en skolkamrat, ska skriva grupparbete igen, kanske inte låter så skoj men det var faktiskt trevligt förra gången, dricka lite kaffe och äta kakor,haha. Ja, skriva lite med såklart;)

P!nk med I don't believe you, är så himla fin, lyssna på den flickor, mysiiiig!

Förresten, GRATTIS till min Maddie som antagligen fått lägenhet, vet hur sjukt glad du är nu!!! O det är jag med for you honey! Kuligt värre!!

Nu ska jag mysa med filt och tända ljus i höstmörkret! tjyyyss

Söndagsmyset fortsätter

Huuh vad ruggigt det är, men för jäkla härligt o kura upp i soffan med en filt, och ja just det, tända ljus, vänta.
såå, nu har jag ljus med:) myyyyyys!

Gustaf och jag körde till karlskronamöbler tidigare, ljusfatet jag skulle ha var slut men om det kom in i lager igen skulle dem ringa. Köpte iaf två oranga kuddar, som jag letat efter! Hittade också en svart typ skinnbäddsoffa att ha i extrarummet. Gustaf har ju inte velat ha en bäddsoffa men denna gillade vi båda. Så det kanske blir den och eventuellt en röd matta, soffbord, tvbänk och plats för böcker.. Tror det kan bli tjusigt. Men vi måste måtta.. Vill ju också sätta upp tvn på väggen i vardagsrummet men inte säkert det får plats, längtar sååå tills vi får tillgång till lägenheten så man kan börja dona:) 

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund!

Söndagsmys

Goddag! Härlig söndag vi har, med sol o allt! Anna och Robert har varit på besök, planerat lite till nyår, mycket trevligt:) Kommer bli en mycket lyckad tillställning tror jag. Synd att inte alla mina kära vänner kunde va me, men har fullt shå med att laga mat till dem 12 personer som ska komma. Gode gud, tur att jag har Anna o Gustaf till hjälp!! Har dessutom haft visning på lägenheten för två personer idag, spännande. Hoppas den första får den om han vill, han kunde flytta in ganska så omgående nämligen! Det kunde inte den andre..Hoppas hoppas.. Hyresvärden skulle träffa honom eventuellt imorgon, hon har inte gjort de förut, vi fick visa den för honom själva nämligen. Så om hon gillar honom och han vill flytta in, så hade det varit GULD.

I fredags var jag ju som sagt hos Elena tillsammans med Helena, Nadja, Sandra och Mika, orkade inte skriva så mkt i och med att tangenterna var helt förstörda av mjölken hon hade hällt på datorn :D Var iallafall jättemysigt, men det har vi flickor alltid på våra sammankomster :) Spelade Wii, tittade Idol och blev bjudna på goda kycklingenchilladas och marängsviss! Toppen! 



Sockersöta Mika!

Igår var jag hos Josie, hade lika trevligt som alltid. Så härligt att bara sitta o snacka och dricka kaffe när det är dimmigt o ruggigt ute! På kvällen satt ja o skrev på mitt arbete, höll på att få bryt för jag fastnade på en uppgift där man skulle komma fram till vilken diagnos man trodde personen hade, tyckte inget passade men min kära skolkamrat hjälpte mig,tack för det Kim! Gick sen över till John där min karl befann sig, gjorde chokladbollar och skrattade så jag fick ont i magen,haha.

Resten av dagen/kvällen består av mys, så härligt! Ska KANSKE skriva lite på en kompletteringsuppgift men det går fort. Sen ikväll är det "Vad hände sen" på ensam mamma söker, mkt spännande.

Kollade på schemat nu, jag börjar fyra imorgon, en mycket trevlig överraskning när man trodde att man jobbar 7-16, vet inte vad jag fått de ifrån:D

Nu ska vi snart åka till karlskronamöbler och titta, leksakshuset och rusta med kanske men det är en hemlis,haha

Puss o kram!


Hos Elena

Hej! Sitter hos Elena nu, har ätit kyckingenchilladas och kollat idol. nu spelar flickorna mariocart, lätt att jag ska köpa ett wii, är ju skitkul!

Idolutröstning snart,tror Reza o Eddie hänger löst.

Orkar inte skriva för tangenterna är inte som dom ska,Elena har visst hällt mjölk på dem,mkt onödigt!!
Puss o hej!

Fredagen den 13:de

Ja sannerligen. Kunde inte hitta bilen imorse för Gustaf pratade i nattmössan, fick springa runt härikring o leta och sen gå tillbaka hem för att be han tänka efter lite vart han EGENTLIGEN ställde bilen, för hans telefon kom man ju inte fram på. På jobbet har Fredrik försovit sig så jag får jobba ensam i början, sen slutar arbetsdagen med att jag slår i huvudet i en hyllkant. När jag kommer hem slår jag i huvudet i en hängande ljuslykta... Vågar knappt göra nånting mer idag! Men det ska jag..

Tänkte köra bort till karlskronamöbler och titta lite, köpa ett läckert ljusfat till advent, man sätter liksom blockljus på och hänger små siffror runt ljusen, superfint!

Ikväll ska jag hämta upp Helena och Nadja för att köra till Elena, Sandra och Mika är såklart där med. Ska käka lite mat och titta på Idol,ska bli mysigt! Introduktion av en lek blir det med,mihihihi!

Nu måste jag minsann ta något att äta, ha en bra dag! tjyssssssssssss

Dagens

Idag har varit en mysig dag! Började med att bada i varmbadhuset med Sandra och lilla Mika. Första gången för henne men hon verkade tycka de va jätteskönt:) Köpte lite frallor efter och mumsade på hemma hos mig, blev mycket fika under dagen, bullar o grejer:) Katterna tyckte de va en mkt underlig liten människa som var här, Izor var ju typ rädd för henne, haha.Vid tretiden åkte vi till jobbet och nu är jag hemkommen!

Lite bilder från idag på den lilla snoffsan! :)



Fruktansvärt söt är hon lilla hjärtat!!

Nu måste jag skriva lite på min skoluppgift, BTW, jag klarade tentan!!!;) är såå glad!

Puss på er


Muffins

Mmm, va gott de va me panpizza:) Bidde ingen middag idag så då kan en sådan sitta bra! Slappar i soffan nu, Gustaf bakar muffins som jag hoppas få provsmaka sen, han ska nämligen ha med typ alla till jobbet imorgon, men en till mig kan han nog undvara!

Dagen med min Maddie har varit toppen, alltid lika härligt att "bara vara" med henne! Är glad att du är tillbaka, nu ska du bara hitta dig en lya också sen blire najs!!

Sååå hur ser veckan ut?
Imorgon ska jag med Sandra och lilla Mika till varmbadhuset, ska bli himla härligt att glida runt i den 32 graders varma bassängen! kul o se hur Mika reagerar med, första gången i badhuset! Bildbevis ska vi ha:) Efteråt blir det nog en fika hemma hos mig bland alla kartonger:D Mycket trevligt!
och...vid halv fyra kallar jobbet på mig!

Aaa just det, har lovat Peter att köpa BUS, får jag inte glömma heller! Måste säga att det är svårt att hitta en bra BUS till killar, de flesta innehåller såna glitter/skimmerpartiklar och det vill ju inte en karl ha! Nu får det bli en sort på Kicks som rekommenderades när jag var där idag. Personligen använder jag enbart BUS på benen när man har klänning, är för feg att ta det i fejjan, det finns liksom ingen återvändo om det blir fult, då får man kanske gå med ett fläckigt och orange ansikte i flera dagar.. Nej, jag får vara blek istället tror jag. En vacker dag kanske,haha.

På fredag blir det jobb till en början och på kvällen ska vi flickor åka till Elena och hälsa på i deras nya hus, ska bli jätteroligt. Titta Idol och käka var väl planen, trevlans!! O sen på lördag ska jag träffa Josie,yay! På söndag är det inlämning av en skoluppgift så skrivning på den får jag nog ta och klämma in också.. Längtar till jul-uppehållet sååå mkt, ska bli så skönt att slippa tänka på plugget ett tag.

Nu ska jag äta en smarrig schokladmuffins a la Gustaf;) Ha de gott! tjyyyyyyyyss 

hummmm?

missförstånd om tvättstugan, eller grannen kolla fel på datum, tvättar några maskiner nu iaf..

hmm hur ska vi lösa detta nu då? Nu har Gustaf bjudit in två till på nyårsafton, tänkte ju ha en liten intimare trerättersmiddag, o nu e vi typ 12 helt plötsligt! Asså de blir säkert jättetrevligt, men vet inte vad folk ska sitta och äta bara. det är DET som är problemet... får väl fixa ngt bord.. hmm...det får lösa sig helt enkelt.

måste nog ner i stugan nu, puss

Idiot.

Åh vad arg jag blir, någon granne har snott min tvätttid, så jävla dålig stil! Har massor av tvätta och idag var typ den enda dagen jag kunde få allt tvättat. Idiot. Har skrivit en lapp, får se vad som händer under dagen. Tanken vara att jag skulle börja tidigt imorse men jag hann inte, då ska inte någon tro att dem kan gå o ta min tid bara för att inte ja börjat tvätta kl 12. Vi har nämligen hela dagen när vi tvättar för det tar sån tid att torka. Sur e jag.

Ingen återvändo

Nu är tentan skriven and there's no turning back. Usch det är alltid lika jobbigt att vänta på resultatet o öppna det där jäkla mailet från läraren. Hoppas hoppas, har ingen aning om hur det gick, det vet jag aldrig. Man analyserar o spekulerar så mkt efteråt och tillslut tror man att allt är fel bara för det. Så nej, jag ska inte tänka på att utan bara vänta på mailet.... gah!

Sitter och väntar på Madde nu, hoppas hon kommer snart för jag e himla hungrig, ingen frukost har de blivit ännu o hon skulle köpa frallor. Naturligtvis hade jag inget sköljmedel o knappt inget tvättmedel så de väntar jag med på, min sköna skulle köpa de till mig!

Pratade med vår nuvarande hyresvärd, hon har inte ens börjat ta tag i det här med vår lägenhet, kul jul, men nej, är inte förvånad. Hon skulle iaf göra det till helgen och höra av sig sen, hon hade ev några på kö, om inte kanske man skulle lägga ut den på blocket. Vi får väl se.. vill ju gärna bli av med den åtminstone till januari.. 

Nee, nu får hon baske mig komma, ska ringa.. :D Puss o hej

 


innan sovedags...

de va värst vad jag skriver idag, har bara råkat bli så:) har ju egentligen inget vettigt att skriva liksom..

Har ställt klockan på 06.30 imorgon och laddat kaffebryggaren. Ska plugga lite innan tentan tänkte jag och sortera tvätten eftersom det är tvättdag imorgon. Jäkligt duktigt av mig, jag SKA stiga upp hur jäkla trött ja än är, så är det bara... 

Längtar såå tills tentan är skriven och jag ska umgås med Maddie, blir trevligt! Tänkte visa henne vart vi ska flytta, osså blir det fika såklart! har några ärenden på stan med som måste hinnas med, hoppas det är okej min lilla vän!  

Nu ska vi titta på Gossip girl! Godnatt!


Tenta tenta tenta tenta...........

nej, jag kommer inte fixa tentan.. Usch, var e tron på mig själv?? alltid denna nervositet och ångest. Varför  började ja inte plugga tidigare?! JO, för att jag inte hunnit!! Det är så mkt, och jag kan inte fokusera. Det är nog för mkt som händer nu,skola jobb och flytt.. har jättesvårt att bara ägna mig åt läsandet.. går inte, orkar inte. Men jag vill klara tentan SO SO BAD!!

kommunikation,stroke,cancer,brott vid lårbenshalsen,palliativ vård, andning,cirkulation, depression,hjärtsvikt,aids, afasi, preoperativ vård, endoskopi,datortomografi, spirometri, ultraljud, biopsi,barriärvård,kateter,stomi,lagar, könssjukdomar,astma, allergi, diabetes...

detta är bara endel av tentan, det är MER! Gahh, håll en tumme och så ber jag till en högre makt. Ska in med fejjan i böckerna igen.. 

Tack Helena!

Tack för den fina headern o designen Helena:) Är väldigt mkt JAG.

Åter till pluggandet, byyeee!

DFT

Goddag, kände bara för att skriva några rader so here I am! Idag är det pluggande på hög nivå, dagen före tentan, gaaah, usch är alltid lika nervöst. Ska strax ta mig en kopp kaffe och en kokostopp så jag får nya krafter att läsa och prata för mig själv om stomipåsar,hjärtsvikt,brott på lårbenshalsen, kommunikation, astma och annat smått och gott.. :D

Beställde på H&M igår förresten, glömde ja o skriva. Tjusigt va?



Ikväll ska Helena fixa min blogg, så himla snällt. Min header kommer bli såå fin, ROSA!:) Spännande va?, det tycker iallafall jag,hehe.

Efter tentan imorgon ska jag andas ut och träffa Maddie, snacka skit like the old days, äntligen är hon back in town:)

Ciaooooo!


Kvällen är kommen..

Godkväll, allt bra?

Med mig är det ok, är trött, och på lite dåligt humör. Har en funderarperiod med mycket tankar.. Är lite trött på att alltid behöva anstränga mig så.. hmm ska inte prata mer om det, håller det för mig själv men tja, de e lite sådär.. Pluggar för fullt härhemma, försöker iaf, går ganska bra tror jag, mycket att lära sig, men tror man har mycket med sig från arbetet...

Imorgon är jag ledig, skönt, men blir ju inget slapp pga läsandet.. men det kunde varit värre;)

har planerat nyårsafton lite förresten:) eftersom jag ska jobba hela nyårshelgen så ska vi vara hemma. Anna o Robert kommer till oss och tyckte vi skulle käka trerätters, så det får det bli. Blir antagligen att John o Anna kommer med, osså kanske Julius och hans tjeja. Tänkte bara vara några stycken så det blir som en middagsbjudning par-style liksom,en lugn tillställning!, orkar inte festa o gå ut.. Blir inge bra när man kommer ut ändå med allt folk, kallt, blött, dyrt o långa köer. så det blir nog trevligt tror jag att inte behöva röra en fena:D

Vill passa på att välkomna min Madde hem, tycker det är sååå skönt att du är nearby again!! Hoppas vi kan ses snart.. <3 O du, du kommer hitta en lya snart, promiiis!

Nu ska jag ta mig något gott, puss!


Helgen!

Hej,
fredagen var mkt trevlig, började hos Helena för att sen köra mot Arena Rosenholm för att se Ladies Night. Underhållande show med fina halvnakna män,haha:D I don't complain! Blev dock en tidig kväll, körde flickorna till krogen efteråt och sen åkte ja hem o sussade så sött. Har lite bilder men dem orkar jag inte lägga ut nu..

Resten av helgen har fyllts med jobb och skrivande på plugget. Jobbar till 12 imorgon med sen är jag fri till torsdag kväll, mkt skönt. Tenta på onsdag bara, hoppas man ska fixa det.. Ber er i vanlig ordning att hålla tummarna, har funkat förut, eller kanske är det så att jag inte är så dum ändå?:D ja, vem vet. jag tror delvis på tummens kraft iallafall:)

Jag har en favvismat, min älskade Gustafs wallenbergare, ooh så gott det är med potatis, gräddsås o lingon!

Nee, nu ska jag gå o lägga mig, fick knappt sova igår natt, ngn "härlig" granne hade fest med singstar, yaaay, NOT.

Älskar dig Gustaf, snart ska vi flytta till vår fina lägenhet<3

Puss o kram!


Äntligen fredag!

Shit vad jag är nojig idag, får för mig att jag känner mig febrig hela tiden.. Usch, hoppas det är min noja som spelar mig ett spratt.. Har väldigt ont i armen dock, har varit lite jobbigt o sova inatt, kan ju inte ligga på den onda sidan och det är lite svårt för mig som vänder o vrider tusen gånger innan ja somnar.. Men men, vad ska man göra.. Går väl över snart!

Btw, har ni lyssnat på dessa låtar, mina favvisar just nu, utan inbördes ordning;)

1 Darin- Viva La Vida
2 Black Eyed Peas- I Gotta Feeling
3 Takida- The Things We Owe
4 P!nk- I Don't Believe You
5 Green Day- 21 Guns

Britney har gjort en ny låt med, har lyssnat så lite på den så vet inte om jag gillar den ännu, men jag tror det..:)  "3" heter den iaf. Partylåt!

Ohhh ikväll är det Ladies Night! Ska bli såå nice.. Vet att dem ska ha ett Michael Jackson-nummer, ska bli kul o se! Hoppas Stenmarck sjunger "1000 nålar", den e bra! Har bestämt mig till 100% att jag ska köra dock, tråkmånsen Sara. Men men, kommer ändå inte dricka när jag vet att jag ska upp tidigt imorgon, har ingen ro till att liksom.

Det känns som jag har frossa... hmm.... INBILLNING, eller?! Tempen har stigit sen jag tog den sist men har ingen feber... Gaaaaaah!

nej nu ska jag ta en värktablett o hoppas på bättre tider:D



H1N1

Gokväll! Hoppas ni mår bra:)

Ullared igår, mycket trevligt! Men gud vad trött man blir efter dagens slut:D och jag blir tokig på alla människor som är som galna! De knuffas, tränger sig förbi och står MITT I gångarna o provar kläder... OMG! Nåja, hittade lite smågrejor. plädar, ljus, lite toa o städgrejor, en jättefin peakjacka, en väggklocka.. o lite annat:) En mycket kul dag iaf, älskar att springa runt där bland inredningen:)

Idag har jag jobbat, har varit skittrött hela dagen så fick bli en tupplur(2h) när jag kom hem:) Tog svinsprutan också, har ont i min lilla arm men annars mår jag bra,ÄN SÅ LÄNGE.. peppar peppar!

Aaa just det, har hämtat mina nya gardiner också, e supernöjd, vill bara flytta o inreda nu nu nu!!

Imorgon är jag ledig, tänkte ha en nyttodag. Ringa samtal, har typ 5 st jag behöver ringa, tandläkare, studievägledare, agria och lite annat.. Måste också plugga järnet, så jag blir klar, tro inte jag kommer så långt ikväll,hehe. Sen blir det Ladies Night på kvällskvisten, (hoppas jag?!) Är lite tråkigt att man inte kan gå ut efteråt men ska man jobba så ska man.. Tänkte faktiskt till och med att jag skulle köra. Känner mig tråkig men kommer inte ha någon ro att gå ut när jag vet att jag ska upp kl 6..

Nu ska jag snart laga mat, minutbiffar blir det. :) Byyye

Trötter

Puh så trött jag är! Så varför lägger jag mig inte? Ja säg det? Ska upp snart så borde nog det. Tänkte ta o föna håret o dyka ner i sängen sen faktiskt, men först lite skrivande. :)

Ska ju som sagt till Ullared imorgon, och vill man inte att det ska vara jättemkt folk så man får köa för att komma in så får man köra i tid, alltså redan kl 05.00.. Så det är vad vi ska göra. Fyra flickor blir vi. Har bränt ut en ny skiva till bilresan och gjort ägg och köttbullemackor, guttans! Ska bli superkul med en liten utflykt såhär mitt i veckan:)

nej nu måste jag banne mig föna håret.. Hörs!

FIERCE!

I am.... Sasha Fierce---> Underbar skiva med Beyonce. Ave Maria är nulägets favorit. Bara ett tips!

Mami har varit här ikväll. Prata en massa om lägenheten såklart och vi försökte övertala Gustaf att ha en bäddsoffa i extrarummet, gick sådär:P Åkte ut o tittade med på tomten o så, längtar galet mkt nu!!Kebab framför "Ullared" blev det sen, sjukt kul, verkligen speciella människor :D

Förresten, har gjort det förut, men måste ännu en gång tipsa er om "Celtic woman" och deras konsert "A new Journey". Underbart vacker musik av sex tjejer från Irland. Man kallar dem för en folkmusikgrupp som sjunger keltiska melodier av moderna sånger.. Jättefint är det iaf.

En låt som jag har fått dille på är Chris Brown´s With you. Spelas flitigt här hemma. Gud, vad vore livet utan musik?? Galet tråkigt, det gör sååå mycket,älska!!

Nu har jag inte tid med det hääär. Pöss

Måndag.

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet! Konraktet på lägenheten låg i brevlådan när jag kom hem så det var lite roligt, spännande! Har även ringt min nuvarande hyresvärd då Madde kanske är intresserad av vår lägenhet. Vi får väl se, stod visst några på kö..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mamma kommer förbi en runda, ska packa på henne lite grejer som jag vill bli av med innan flytten:D

Fick reda på att vi skulle ta svinsprutan på tors. Verkligen passande när man ska på ladies night på fredag,hmm. kommer säkert bli sjuk, skulle inte förvåna mig kan jag säga.. men men, vad ska man göra..

Imorgon är det ännu en lång dag på jobbet för att sen stiga upp mitt i natten på onsdag och åka till Ullared. Btw, det börjar ikv tror jag, serien om Gekås Ullared, det ni. haha. Det ska bli skoj o åka iaf, ska köpa LITE grejor..., om det nu går att köpa LITE när man är där:D

hmm hade behövt ladda ner lite musik.. man gör inte de längre eftersom man har spotify men ska man bränna ut att så måste man ju deeeee. skiva till resan är ju ett måste! men piratebay ligger nere, vadan dettaaaaaaaaaaaaaaa?

Söndag...

Vilken härlig dag! God frukost med kaffe och allt. Sen körde vi en sväng till Saltö och kika hur många fönster vi hade i vardagsrummet, så nu är gardinerna beställda:) Prata en stund med Tommy(vår blivande granne o Gustafs arbetskamrat) och sen körde vi bort till kyrkogården för att tända ett ljus för mina kära bortgångna. Kurt, farmor, farfar och Lasse. Saknar er, hoppas ni såg mig idag<3

Till sist körde vi till Helena och Staffan, pratade, fikade och Gustaf lekte en massa med Elias :), en pigg liten treåring för er som inte vet:) Det var iaf jättetrevligt, fick några kartonger med, toppen!! Staffan ska kolla om han kan låna släp på jobbet med så får vi låna det och deras bil, så snällt:) Bröderna sa igår med att dem självklart skulle hjälpa till vid flytten! Tur man har alla dessa hjälpsamma och underbara vänner och familj omkring sig<3

nej nu ska jag laga en god kycklingrätt som Lena lärt mig:) Gott! Sen blir det finslipning på plugget, lite packning och till sist mys i soffan framör ensam mamma. Ha en mysig söndagskväll, puss!

RSS 2.0