Orättvist liv..

Tårarna bara rinner och rinner..

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

usch vad fruktansvärt...

OMG!

haha, vad komiskt. :P
nåja, lite tankar igår, dem finns det gott om :) många av dem borde man egentligen inte bry sig om att grunna på eller ägna tid till. men ibland gör man ju det ändå, människa som man är!!!

Har idag jobbat till halv ett och sedan umgåtts med min Maddie, mest suttit o snackat över en fika och gått en minirunda på stan.. sedan blev jag supertrött så jag somnade en stund,skönt va de!

Imorgon blir det plugg större delen av dagen och hoppas nån har tid att fika med mig! behöver ju en näringspaus i läsandet:)



Om om OM jag skulle få, så skulle jag bli så så SÅ glaaaaaaaaaaaaaaaaa, så ni anar inte!!!!!!! ge miiiiiiiiiiiiig!!!! men tror man det värsta så blir man inte lika besviken sen, så på det viset tänker jag nu! eller försöker iaf...

nu ska vi titta på gossip girl...Älskar den serien!



Så jäkla snygga e dem!
Ed Westwick som "Chuck"
Taylor Momsen som "Jenny"
Penn Badgley som "Dan"
Chase Crawford som "Nate"
Leighton Meester som "Blair" och såklart
Blake Lively som "Serena"

xoxo!;)

lite tankar en sen måndagsnatt...

jaha nu sitter man här återigen och kan inte somna.. och upp sex imorron! men jag brukar klara av att komma upp ur sängen ändå till slut, trots brist på sömn..

Hoppas hoppas hoppas, ingen kan förstå hur tacksam jag skulle vara.... men inte se ljust på det för då blir mörkret ännu mörkare..

fan vad jag inte vill ha dig i närheten......du är ett avslutad kapitel i mitt liv, vilket jag är nöjd med, men jag önskar du var ett kapitel i en bok som jag bara kunde riva ut och aldrig mer återse, men det går inte. tröttsamt att man ska behöva lägga energi på sådana kassa kapitel.....

nej kanske åtminstone borde FÖRSÖKA sova nu..natti.




Nostalgi.

Lyssnar på en stor blandning go musik just nu! Britney Spears, Spicegirls och en massa andra mesiga pojk-och tjejband man lyssnade på när man växte upp...hahah. Sen kommer vi in på den musik man lyssnade på när man var sisådär 14-15 år... Dia Psalma, Ebba grön, Fronda,och sånt,hahah. Det var på den tiden jag hade svart hår med snelugg och randiga tröjor. OMG! de randiga tröjorna finns kvar men det andra kan vi nog gräva långt ner i jorden. Hur som helst, denna musik är ju bara nostalgi! Fortfarande skitbra, kanske Fronda hamnar lite lägre på listan numera. men ebba grön, dia psalma, nationalteatern, imperiet, all progg är MINNEN! pinsamma roliga tokiga sorgliga, ja, jag hamnar i de flesta  sinnestämningarna när jag lyssnar på denna musiken:)

Sen kommer vi upp i åldrarna och börjar som 16-17 åring bli helt frälst i Foo fighters,Green day, R.e.m, Nirvana och sånt. och det är också sådant som jag heller aldrig kommer tröttna på.. FF och REM står dock alltid högst på min lista. <3



Foo fighters med Dave Grohl i täten,ser ni hans arm? Den har JAG tagit i,haha.Oförglömlig konsert!! och så har vi Michael Stipe i R.E.M från en av konserterna under turnen jag var på när dem gästade Stockholm!! 

Så vad lyssnar man på nu? Ingen speciell genre, som  man faktiskt gjorde som liten. Pop,progg,rock och vad nu? Inget särskilt, rolig man är. Men har nog halkat in lite på det där poppiga igen, iaf om man syftar på den musik jag skrivit om här innan, typ Lady gaga och Britney(återigen!). Men nja, lyssnar på nästan allt. finns ju så jäklar mkt bra musik...  

Nog med musiksnack.

Har varit nere på stan idag med magen med man och hp :) Ska ju på ett litet evenemang på torsdag som kräver en present till ett födelsedagsbarn! Ska bli kul!

Efter stan gick jag till min mormor och fikade, så trevligt så, fick lite kläder ,mat och två underlakan!hehe. Min mormor är alltså 80+ men har samma storlek som jag och även kläder jag skulle kunna gå och köpa:) lite kul,haha.

Nu är jag hemma och håller på att skjuta upp mitt plugg för jag vill inteeeeeeeeee. men måste så bara att ta tag i det. och kommer man väl igång så kan det gå an. men först ska jag lämna mors bil
puss på er!


SATURDAAAAY!

Dagen började med att Gustaf väckte mig: Upp och hoppa, nu måste vi ner på stan och shoppa! ne, sånt kul rim var det inte:P Men han ville iaf ner och köpa en jacka, så det gjorde vi! Blev en supermysig runda på stan, kollade på babykläder till Gustafs brorsdotter, hittade så mkt fint, så det var svårt att välja ut bara några få plagg!! Men det gick till slut:) Jag köpte mig även en tröja jag suktat efter i många månader för äntligen kände jag att jag hade råd med den:) Lönen har visserligen inte kommit men csn har:) wiiie! Very happy, det vet alla som känner mig hur lycklig jag blir för ett nytt klädesplagg,haha.



Här är eftermiddagen i bilder! Gustaf och jag åkte med kisarna ut till mamma på Hästö. Grillad korv och fika i solen:) Mamma var såklart där men bidde ingen bild på henne! Va så underbart skönt nere i trädgården och kisarna sprang runt i varsin sele o hade det gött. Så nu är dem totalt däckade:P Tyckte den tredje bilden var lite kul, ser ut som att jag tvingar Gustaf till en puss,han ser måttligt road ut,haha. han är ingen linslus den inte! Alla tycks tycka att jag är jobbig som hela tiden ska ta kort, hur kommer det sig?:Phehe. Ni kommer tacka mig sen, kort är MINNEN, och det vill man ha, till och med dem korten man ser för jävlig ut på. Sen kan jag tycka det är mysigt att ha bilder där man inte gör ngt särskilt och inte ser så fixad ut på som man gör på fest till exempel. Vardagliga minnen vill man också fånga på kort,iallafall jag, det vet ni:P

Nej, nu ska jag vara med Gustaf innan han sticker!! han ska festa lite ikväll men jag ska ju jobba imorgon så blir en hemmakväll framför tvn för min del, vilket går utmärkt det med:)

puss på er och ha en trevlig lördag mina kära vänner!!

Försöker se saker och ting lite ljusare...

Hej alla.
Ska inte vara sådär sur nu tänkte jag, det är väl inte dem dagarna jag vill minnas när jag läser vad jag skrivit här i bloggen om sisådär 20 år.. Men ibland behövs det ändå... Pratat med chefen idag men känner mig inte särskilt mycket klokare för det. Kommunen har konstiga saker för sig.. men vill inte lägga ner mer energi på detta, ska försöka lägga undan det så gott ja kan. Får ta tag i det efter sommaren ifall det skulle behövas...

Just nu är det de två sista kurserna innan sommaruppehållet som jag måste fokusera på. Det är som sagt sjukt mkt man ska lära sig men när det samtidigt är roligt så ska det minsann gå! Märker ni vad mitt humör skiftar? Nu helt plötsligt är jag POSITIV,hahah.

Idag har jag varit på glaciären med några av mina flickor! Gott, trevligt och soligt var det på bänken vid fredriksskyrkan där vi satt med våra glassar:) Helena hade dock lite problem med sin glass,hahahah!

Imorgon blir det jobb till klockan ett, skönt tycker jag! Sen ska mamma hämta upp mig och vi ska hälsa på min lilla farfar på sjukhuset som ramlat och brutit sig, stackarn!! Han blir nog glad när vi kommer förbi tror jag!:) Måste köpa torrfoder till kisarna med, inte glömma!!!! Resten av fredagen ska Gustaf och jag plugga, vi är riktiga plugghästar för tillfället, boring! Men blir nog lite mys och promenad också hoppas jag. :) På lördag ska vi ut till mamma och grilla tror jag, katterna ska med och leka lite i solen:) Ska köpa ett längre rep till dem och fästa i deras selar så dem kan springa lite mer fritt på tomten.. everything for my babies<3hahah.

Förresten så har Gustaf blivit farbror, till en liten flicka som heter Stina<3 Grattis till Helena och Anders!! Ska bli roligt att se bild på den lille goingen.. Gustaf ska upp nästa helg, till Sandviken där hans broder bor! Så nu blir jag ensam över valborg, så inget majfirande med honom men klart han ska träffa sin brorsdotter:) Synd man inte kunde följa med, men tiden och pengarna finns inte! Men så är det, får hoppas jag kan komma ifrån till dopet iallafall!

nej nu ska jag natta mig:) puss

Onsdag

Dagen började med att Izors stygn togs bort, skönt att det är läkt nu:) Har sedan haft en underbar dag med Josse. Promenerat, fikat och suttit i solen och njutit. Supermysigt! Efter detta tog jag en promenad med Sandra och Helena, så skönt så.Tänka sig, TVÅ promenader på en dag, inte illa:P Men nu är jag så trött så jag vet inte vad.. Måste tyvärr gå och handla för vi har ingen mat hemma. Fy fasiken va jobbigt det känns just nu, är sååå hungrig, klämde i mig banan innan men nu har blodsockret sjunkit ner igen. Skakig o slö. FY!

fan vad humöret svänger upp och ner hela tiden.. inte konstigt man har svårt att sova på nätterna.. Är så arg på mitt jobb(ovanligt va?), är så trött på detta utnyttjande och denna orättvisa behandling. Jag känner nästan att är det nånting mera på jobbet som hanteras fel så skiter jag i allt!!Detta äter upp mig inuti!! Lägger så jäkla mkt energi på att tänka på det, kanske därför man är trött jämt också...JÄVLA SKITKOMMUN!!!!!!!! åhh, va arg jag är.sur ledsen irriterad, ja allt. ja orkar inteeeeeeeeeeeeeeee......

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH, jag vet inte vad jag ska skriva för att beskriva hur less jag är på detta, känner för att skrika och svära en massa och stampa i golvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Men vad fan hjälper det?


(ber om ursäkt för detta tråkiga inlägg,men jag behöver skriva av mig lite!!)


Ännu en dag!:)

Hej alla söta!

Idag har varit en härligt solig dag. Madeleine och jag gick en runda på stan, handlade lite kattsaker av hennes snälla mamma och min lilla vän hittade sig lite kläder hon var i behov av, toppen! Jag fick nöja mig med ett prickigt rosettdiadem för två tjugor på grund av min kassa ekonomi:Phaha. men det var så sött så. Gick hem till mig sen och satte oss på balkongen med kaffe och fralla, så jäkla gött var det. Mina kisar fick vara med men det vara bara Hw som ville, tog lite sötebilder på oss. Han låg en lång stund så snällt i mitt knä och tvättade sig:)



Är jättetrött nu ,tycker jag är det jämt nu för tiden, men sover inte då jag bör sova antar jag, lägger mig alltid för sent.. Får se ifall det blir nån ändring på det nångång!

Förresten så pratade jag med min fina Anna igår på msn och vi cammade lite, kunde inte riktigt se hennes solbränna men fy fan va likblek jag kommer se ut bredvid henne:P jäkla skit. För er som inte vet är detta som en syster för mig, har känt varandra sen vi var fem år då hennes mamma och min pappa är gifta. Hon är just nu i Sydamerika och reser runt, kommer hem i maj och varit borta från mig i flera månader! Saknar dig så mycket nu<3


Viiii:)
Hade velat lägga upp bilder på oss när vi va mycket yngre men dem har jag ju inte på datorn utan på gamla hederliga fotografier.Men dessa e lite söta dem med:P Gamla som nya!

Nu ska jag göra annat! xoxo!




Måndag.

Love, Love, Love!! Blir verkligen på gott humör av denna låt med Agnes:) En annan låt jag lyssnar på mycket nu är ju som jag sagt innan "If you seek Amy" med Britney. Visste ni att låten blev bannlyst i USA pga låt titeln som har ett lite annorlunda budskap än vad man kan tro?  Om du uttalar "If U Seek Amy" som bokstäver, If = F, U = U, SEEK = CK, Amy = Me, vad blir det?:) Ojoj:P Men ja, det är en nice låt, en riktig festlåt! har den som ringsignal nu:)

Just nu har jag pluggat lite och ska snart ta en tripp ner på stan och köpa lite saker till mina små katter. Klockan fyra börjar jobba, skönt att man jobbat lite nu i helgen, det behöver jag!!, speciellt bland arbetskamrater man tycker så mycket om! Väldigt viktigt!<3

Hade betygssamtal i datorkunskap innan, lite nervöst men det gick väl, blev rätt nöjd med resultatet men ligger alltid på gränsen till ett betyg, så irriterande!! men så är det med mig antar jag. likaså var det i vård och omsorgsarbete, men på ett specifikt prov så håller fortfarande tummarna att det ska väga upp till högsta betyg!! Jag har lite höga krav på mig nu när det är ämnen som intresserar mig vilket inte var fallet i gymnasiet! Men det är väl naturligt att det blir så..

nej, nu hinner jag inte till kattbiten, jäklar skit, men så är det ibland när man fastnar framför datorn.. Förresten? Såg ni "Söndagsparty" igår med filip och fredrik? det är ett program jag kommer följa iaf, för jäkla härliga killar det. Bland annat Marilyn Manson var med igår för er som inte såg, han var ju inte nykter direkt. och vafan gjorde han från the hives där och sjöng, han var ju gräsligt dålig.. jaja kul me kändisarna, bland annat paula abdul nästa vecka tyckte jag dem sa..haha....
Puss på er!






Big comedy, och annat:)

Ohh Big Comedy var nice, skrattade en himla massa! Min favorit bland komikerna är som sagt Johan Glans men han var inte bäst igår, han körde så mycket gamla skämt, visserligen roliga skämt men har man redan hört dem så e det ju ett minus. Henrik Shyffert va kanon, lite vääääl mkt sexskämt kanske:P Johan Rheborg var med bland de bästa, och David Batra :) men fy, Petra Mede var ju bara pinsam och tråkig! Byt ut henne mot Betner så blir det en kanonshow!

Efter detta åt vi tacos hemma hos mig allihopa, väldigt trevligt. Blev lite buzz och singstar också. Gick ut en sväng med men gick hem redan vid ett, började ju jobba kvart i sju idag.. Har varit en lång dag men ändå helt okej! Kvällen var dock lite dramatisk på jobbet, men det löste sig till slut. ja gode gud så det kan gå..




Några bilder från igår! :) 

Har precis kollat på trailern till Harry Potter och halvblodsprinsen! Guuud vad jag längtar. För er som inte vet så är jag ett riktigt Harry Potterfreak, har alla filmer och har sett dem väääldigt många gånger. Älskar dem! Och denna jäkla premiären har ju skjutits fram och visas inte på bio i Sverige förrän den 15 juli! Spännandeeeeeee!



Jag håller på att somna med datorn i knät så får nog avsluta nu, är så trött!! Hade tänkt att plugga lite men vet i fasiken ifall jag orkar det nu.. 
xoxo!

Sol och hav!

Jaha nu sitter jag här och ännu en dag är slut. Dagarna går för fort!!bu!
Har iallafall varit ute hos Madde i Grönadal idag och gud vad härligt det var. Längtar tills jag får bo i ett litet hus med en liten tomt så man bara kan gå rätt ut och sätta sig med en kopp kaffe i handen. Vi satt en lång stund och babblade i solen med kaffe och fralla och efter en stund blev det en promenad en bit längs udden, så vackert. Bilder kommer nedan:) Har förändrats så mycket därute. För er som inte vet har jag bott ute i Grönadal i hela mitt liv,växt upp där. Min pappa har sitt fina hus där och har haft sen han var i 20årsåldern! När jag växte upp var det mest skog och natur därute men nu har det ju byggts massor. och det kan man ju förstå, för det är ett himla vackert läge. Var bara till att ta cykeln ner till bryggan eller badstranden på sommaren.. Det saknar man nu när man bor inne i stan. Visst har man nära till havet men det är inte riktigt på samma vis såklart.

Nåja, när jag kom hem från Madde idag fick jag för mig att jag skulle rensa bland mina kläder i byråer och garderober så det gjorde jag. Fick ihop fem icakassar fulla med kläder som ska bort. Får se om det blir någon loppis så man kan tjäna en slant i dessa svåra tider. Ska se ifall någon är intresserad av att vara med? Om inte ni vänner vill så kanske mamma vill.. nåja, ska kolla upp detta.
Efter detta har jag gjort en jäkla massa pannkakor, hade massa ägg som jag behövde bli av med så fick bli en dubbel sats vilket var 12 dl mjölk. Så ni kan ju tänka er hur mkt pannkakor det blev :PYum.
Just nu sitter jag och är helt sjukt trött så det blir nog inget pluggande gjort idag heller. Men två dagar utan tycker jag kan vara rätt okej när man precis tentat två prov..

Förresten, lite låtar ni ska lyssna på, eller nja jag lyssnar på dem iaf och dem gör mig på humör:) Supernice!

Lady Gaga- Lovegame & Eh eh (nothing else I can say)
Britney Spears- If you seek Amy
Agnes- Love, love, love
Veronica Maggio-Måndagsbarn
Linkin Park- Leave out all the rest

 
Visst ser det härligt ut?
Puss o hej!




Blahablaha!

Va söta ni är som skriver lycka till till mig:) Det gick nog ganska bra idag på provet och gjorde det de så är det delvis tack vare er<3 hihih. Skönt att ha det färdigt, nu är åtminstone två kurser klara, två böcker man kan lägga undan vilket känns skönt. Men medicinsk grundkurs känns tungt. Det är mycket man ska lära sig, hur kroppen fungerar och alla dessa sjukdomar man kan drabbas av.. celler hit och celler dit. Råplugg blir det men har iaf bestämt att jag just idag inte ska titta i en enda bok, behöver en dag utan det känner jag. Sen imorgon är det på att igen.

Idag har jag varit i skolan hela dagen och sen har det mest blivit slapp, somnade i soffan när jag kom hem.. Men sen masade jag mig upp och tog en promenad runt Långö med Gustaf, så jäkla härligt är det ju. Bara man tar tag i det och går ut så är det verkligen värt det! Frisk luft, sol och motion på en o samma gång!

Har egentligen inte så mycket att säga. men kände att ja skulle skriva ett par rader iallafall:P
Madde, va duktig du e som har skrivit i din blogg, de va på tiden! Men inte ska du flytta till GBG, va ska jag göra då?
:( buuu!
Ska ge Sandra lite credit för hon e superduktig me sin blogg, mycket roligt att läsa om den lilla magen med det lilla livet i<3 Så söt e du. Va förresten ute hos henne häromdan och grillade, sa jag de? Nåja, mysigt va de iaf, fast alla va supersega.

Här kommer lite bilder:)

 
Jag när Madde och jag varit i Malmööööö:)


Sandras och Johannes trädgård:) Tänk vad mysigt det blir när allt grönt blommar ut! Rocky,Akilles,Johannes och lille Elias fick vara med också:P


Mina kisar Stor och Liten sitter och stirrar på när Gustaf skär bacon:Phaha.


Såhär såg du ut på Gustafs och min promenad idag. Visst är det en fin stad vi bor i?Så vackert!


På fredag ska vi gå och se Big comedy med lite olika komiker som Johan Glans, David Batra, Henrik Schyffert och några till.. Ska bli kul! Hoppas det var väl spenderade pengar för de va inte särskilt billigt kan jag inte tycka.


Johan Glans är ju helfestlig:)

Nåja nu har jag inte tid för det här mera:P
xoxo!



Bubububububuuuuuuuuuuuuuu!

Usch usch usch fy f*n vad deppigt det känns nu då!! Imorgon har jag prov, är supernervös som jag alltid är inför ett prov. det känns aldrig som att jag har läst tillräckligt.. Jag önskar jag vore en sån som läser ett kapitel i en bok och typ kan återberätta allt efter. Jag har inget läshuvud alls,har aldrig haft. Jag får verkligen kämpa för att få in saker i mitt huvud. Trög e jag väl inte men inte särskilt smart heller,haha. men man får göra sitt bästa. Synd att huvudet inte orkar mer efter ett par timmar, nu e jag helt lost i huvudet för att jag har läst så mycket och då är det ingen ide att läsa mer...
ÖNSKA MIG LYCKA TILL IGEN,SNÄLLA SÖTA RARA.....<3

För övrigt irriterar jag mig på jobbet, och på att jag har dåligt med pengar... Det är så sa**ns tråkigt..
Deppdeppdeppdeppdepp....... Det är så sant som det är sagt, livet är en jäkla bergodalbana. häromdagen kändes det ganska bra men nu är det jobbigt igen.. typiskt.
KAN DET INTE BARA BLI SOMMAR NU?!

Jag önskar jag kunde gå in på Village och shoppa loss inredning nu till våren,va roligt det hade varit..Men det blir nog inte över till en endaste pryl denna månaden, får hoppas på högre lön än vad jag väntar mig.. ja de gör vi, LEVER PÅ HOPPET!

Håll tummarna för mig imorron så e ni söta.....
Puss

Påskhelgen..

Jaha, nu är snart denna påskhelg över.. kan ju inte påstå att jag känt av att det är påsk nåt särskilt men det har ju varit de har jag hört:P


 
Gustaf har haft feber hela helgen som sagt och varit mycket ynklig, vi har båda pluggat som tosingar (btw, datorkunskapsprovet gick bra! kändes som det iaf.) Var ute hos mamma på Hästö igår och gick en promenad, gud va härligt väder vi har!

Izor mår bra för er som undrar:) Han verkar inte nå såret och får nu gå utan tratt/krage. han är som en helt annat katt nu utan den hemska saken runt halsen! Har skämt bort honom extra mycket i helgen. Eller har nog skämt bort alla mina tre pojkar egentligen,haha. Massa gotta, god mat och tappade upp ett bubbelbad till Gustaf igår när han frös:Phihi.

Idag tvättar jag, igen. Håller även på o skriver på en uppgift som ska vara klar imorron, snart klar. skönt, e lite knepigt, men bra att man har en smart pojkvän som kan hjälpa en på traven:) Handlat har vi gjort med, tog en varsin glass i solen!
 GB sandwich stracciatella! yum!


I veckan ska jag prata med chiefen, läskigt. Hoppas det går bra, ni får tänka lite på mig:) Och på onsdag har jag prov igen så då får ni med hålla en tumme. Vad jag förväntar mig från er va... :P

Jaja, nu ska jag återgå till mitt pluggande.. Förresten, jag är duktigt irriterad på min granne som bor under mig som typ VARENDA dag spelar alldeles för hög musik så man inte kan koncentrera sig.. Du bor inte ensam i detta huset!! Jaja, får leva med det, det är sånt man får räkna med när man bor i hyreshus antar jag..
Puss på er alla och njut av era sista lediga påskdagar i solen!




What´s new?

Igår kväll åkte Madde och jag ut till Josse och hade de skoj! åt tacos, drack vin, lekte charader och flamsade och tramsade, hade supertrevligt:) some pics:


Haha;)



OMG!:P(Om ni undrar vad fan jag håller på med så är det charader på G.)

Idag har jag däremot varit med min ena katt Izor hos veterinären. han har fått så mkt tovor på sistone så ville att dem skulle rakas bort, och hittade en specifik tova som var hård som en sten typ, tyckte den kändes konstig och inge bra. och det visades sig att det var ett litet sår så min lille snutt fick lugnande och sy tre stygn. Nu går han runt med tratt och man märker verkligen hur mkt han hatar den. Han har redan krånglat ur sig den en gång och den ska han ha i två veckor, jojo du, det kommer aldrig gå. stackarn kan inte ens gå igenom dörrarna utan att slå i kanterna. helt superdeppig e han..men han vänjer sig nog. e bara svårt att hålla koll på min lille kise Hollywood, så inte han är framme o ska bita i stygnen.. Det är som att ha två små busiga barn typ:P Nåja, det blir nog bra, tur att ja hittade det iaf, annars hade de kanske blivit infekterat och dant.

När veterinärbesöket var över åkte jag hem och vilade lite med min tre pojkar:P Sen lagade jag mat till min älskling som även han har de superstressigt just nu, vart har världen tagit vägen vill jag bara inflika med?! Nåja, benfria lövtunna kotletter blev det , med egen klyftpotatis, bearnesås, vitlökssmör och stekta champinjoner/lök. Mycket gott var det, perfekt skärtorsdagsmiddag:)

Imorgon är det prov i datorkunskap. Wish me luck please. Men det ska ajg nog fixa, har pluggat mycket nu ikväll också och har nog lärt mig ett och annat under dessa 10 veckor också skulle jag tro!

Nu ska jag umgås med min Gustaf, han börjar nog bli lite sjuker stackarn så får ta hand om han lite i helgen:)
Puss på er alla!


STRESS, hört talas om det?

Igår var jag och Madde i Malmö:) skönt att få åka bort lite spontant, få lite miljöombyte och lämna problemen och stressen hemma för några timmar. Bilresan gick jättebra,pratade om allt möjligt, åt vår matsäck och helt plötsligt var vi framme. Väl inne i stan blev vi lite förvirrade,haha, massa bilar, cyklister o gåendes överallt, inte som lilla karlskrona inte. Min kära malmöitvän Sabina fick hjälpa oss lite så vi hittade vägen in till hansas parkeringshus, och där blev man ju ännu mer förrvirrad. inte nog med att man fick köra runt runt rnut som i en jäkla virvel innan man kom upp till parkhuset, man skulle jäklar betala me visakort o grejer också. och innan vi fattade hur man skulle göra, fick be om en hel del hjälp, varför kan dem inte ha myntautomater som karlskrona har?jobbigt.... haha. men det löste sig till slut.

Vädret var underbart, folk gick utan jacka och solglasögonen var på, köpte mig två par också:) Vi rännde runt och gick långt ifrån igenom hela stan, de hann vi inte. så jäkla mkt folk överallt! Åt lite mat vid ett tillfälle och sen blev det fika me min kära vän Dennis, så roligt att se honom, vi kom fram till att det var fem år sen sist,kan fortf inte tro de, men tiden går så skrämmande fort..Hoppas vi ses snart igen iaf, då blir det fest!:D 

Efter fikan lotsade Dennis oss till Entre, ett ganska nytt köpcentrum på fyra våningar med parkeringsplan inräknat. o alla affärer man vill gå till finns där.. Ett himmelrike för en sån som jag. måste tipsa om en affär som heter new yorker. Mycket blandade kläder och stilar, kul kläder och billigt är det också! men måste säga att jag är stolt över mig själv att jag inte handlade mer. jag roffade åt mig en hel del, men kunde tänka "nej sara, du behöver inte detta nu, häng tillbaka det" och då gjorde jag det. Men inhandlade iaf två solglassisar, bh+trosor,en vardagsklänning, en tisha o en blus. Allt för en billig peng:) Ni ska få se att:





Var så nära på att bara köpa fina klänningar som man bara kan ha på fest, är verkligen expert på det för jag älskar det, hittade två urtjusiga på ginatricot men tog mitt förnuft till fånga och köpte lite vardagskläder istället. och är så nöjd! visst är tischan söt? De e ja o gustaf:P, låssas vi iaf:Phaha.

Hemresan gick också väldigt bra, Madde kunde tänka sig att köra hem också så hon gjorde faktiskt det fast att jag erbjöd miiiig!! Blev mkt fnitter då vi var ganska trötta, men lite kul ju:P var nog inte hemma förrän halv tio o la mig nästan med en gång för var helt slut!! En underbar dag iaf<3 det behövde jag nu mitt i allt skit. men blev tyvärr inte mindre stressad..:(

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har varit en jobbig dag, har kännt mig så fruktansvärt stressad, och det är aldrig bra. Men jag bestämde mig iallafall för att jag behövde få komma ut o ta en promenad så Gustaf och jag gjorde det, var nog ute en timme tror jag. När Gustaf sa att vi kunde gå rundan han brukar springa kände jag mest "nej usch det orkar jag inte, det hinner jag inte, måste göra........." men då kunde jag iaf tänka om "jo sara gör det nu, det behöver du" så då gjorde vi det o nu efteråt känns det skönt.

Resten av kvällen (herregud klockan är nästan åtta!?)ska jag försöka koncentrera mig lite på mitt plugg, datorkunskapen först och främst för den tentan är redan nu på fredag... önska mig lycka till snälla ni. <3

Kanske undrar ni varför jag sitter här och skriver i min blogg som kan anses som ganska onödigt när jag nu är så jäkla stressad? men det ska jag säga er att det är oerhört skönt att få skriva av sig! Det känns som man lägger ner en bit av sin frustration i texten, förstår ni? som terapi ungefär:P för mig är det iallafall så.

Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har! puss på er mina hjärtegull:P

Familjen<3

Hej alla.. skrev ju för tusan gubbar fel igår, min mormor fyller "bara" 82 år! förlåt mormor men stenkoll kan man inte ha alltid<3 Hon är så söt den, väldigt speciell och oerhört dryg ibland men hon är min älskade mormor och hon fäller riktigt roliga kommentarer ibland. Var en jättetrevlig födelsedag, tror hon uppskattade familjens uppvaktning. Var ute med kisarna också allihopa, Izor njöt och Hollywood satt mest i kattväskan och glodde:P så sött va de:P

Mormor berättade lite roliga saker som vi barn hade sagt när vi var små- bland annat  berättade hon en incident vid matbordet hemma hos mormor och hennes man Kurt. Mina två bröder hade ätit en jäkla massa och helt plötsligt säger David "Vi två äter så mycket så Kurt får ingen näring!" Ofta en liten pojk på typ 6 år uttrycker sig så,haha. O en sak till,
När jag döptes så skrek jag fruktansvärt mkt, jag var till och med den enda ungen som skrek då flera döptes under samma ceremoni. Typiskt mig:P Då sa David till mormor: "Det är ju så man får skämmas!!" En jäkla 9åring typ. sorry att man inte gillar när en främmande man i klänning skvätter vatten på en!:P

Lägger ut lite härliga bilder på min familj, för ganska så längesen:P då lilla Sara inte ens var påtänkt:)


 
Daniel och David:) Ska tilläggas att dessa två små sötingar numera är näst intill två meter långa och i 30 års åldern. Tiden går minsann...


Daniel och mamma<3 Pappa:P


   
Pappas och mammas bröllopskort. Glasögonen drar sannerligen uppmärksamhet till sig:P
Tur att dem inte vet att jag lägger ut de här bilderna,haha.

och till sist, mami tar realen som det kallades då(studenten typ:P)

 
Är vi lika tycker ni?

Nu ska jag läsa lite i mina böcker, duscha och sen lägga mig. Madde och jag har bestämt oss för att ta en roadtrip ner till Malmö imorgon, komma bort lite, få lite miljöombyte. Ska bli roligt, hoppas på lite sol:)
Puss på er alla.





lördag kväll!

jaha, då var det snart dags att gråta igen, "vid din sida"(stepmom) visas på tv. och denna stortjuter jag till.. Favoritbiten i filmen var precis när mamma(Susan Sarandon) och barnen dansar till Aint no mountain high, härlig scen<3 men som sagt, oerhört sorglig film, men ack så vacker!




Borde egentligen gå och lägga mig men nu kan jag inte låta bli att kolla på slutet av filmen trots att jag sett den många många gånger.. Den är så fin och skådespelarna är så bra! Julia Roberts har väl nästan aldrig misslyckats, tycker inte jag iallafall..

Dagen har bestått av jobb till klockan fyra, somnade när jag kom hem,ooops. När jag vaknade till liv igen gjorde Gustaf och jag mat tillsammans, en delikat köttfärspaj, mycket god blev den:) Har pluggat en liten aning också, på en jäkla lördag, men måste man så måste man... Resten av kvällen har jag bara haft en riktig slapplördag. man orkar inte annat när man jobbar helgen..


 
ungefär såhär såg den faktiskt ut, yum!

Imorgon fyller min mormor 83 år så vi ska fira henne litegrann hemma hos mamma när ja slutat jobbet! Konstigt att tänka att hon är så gammal, hon är pigg som en lärka och var precis på Cypern dit hon reser vartenda år. Kul att se! Men så är hon ju hälsan själv också... :)


Slänger in två bilder på mina underbara kisar för jag älskar dem så mycket!!<3

Puss och hej leverpastej!

Stressig morgon men skön eftermiddag=)

hej hallå:) Äntligen fredag, härlig stämning på fredagar på något vis!, iallafall när arbetsdagen är slut! hade nämligen en superstressig morgon där men slutade tolv så det gick an. Men ni vet, det var en såndär morgon då allting går fel och emot en. En personal är sjuk, man får jobba själv tills vikarien kommer som inte är van vi avd och kanske inte bokningen får tag på ngn i första taget. Vårdtagarna larmar om skitsaker som att dem vill ha vatten och blir skitsura för att man inte kommer med en gång för att man står och hjälper ngn som spytt ner hela sig. En annan förväntar sig att man ska sopa korridoren när man har som mest att göra och någon har glömt att signera medicinen så vi inte vet ifall vårdtagaren har fått sin medicin och det ena med det tredje. En stökig och kaotisk morgon men man får ju göra det bästa av situationen och visst bidde det bra till slut. Synd bara att vissa inte har någon förståelse för att det kan bli såhär ibland! nåja, that´s the way it is!

När jag kom hem somnade jag och vaknade inte på ett tag. men ohh så pigg jag blev sen:) Självklart blev det lite plugg och nu sitter jag bänkad framför "Berg flyttar in". Vilket liv hon lever,Pernilla Wahlgren, och vad vacker hon är! Men gud så kort, men hon har ju fördelen att kunna ha skyhöga klackar som är sååå snyggt, det kan ju inte en annan ha med sina 173 cm! Nu slutar det visst!

Ska surfaaa lite nu, kolla på kläder jag inte kan köpa:P
Puss!

M&M

ja kom att tänka på en sak.. igår kväll såg gustaf och jag på en film, marley and me. tycker den var väldigt mysig men fy fan vad jag lipade,som ett litet litet barn. Gustaf satt och skrattade åt mig,fyyyy...men jag kan inte med såna djurfilmer..så är du känslig bör du nog inte gå på denna på första dejten, Hej hallå rinnande mascara...

nåja, det var allt jag ville säga:) Nu ska jag strax gå o lägga mig..
pussepuss!

glaciären och plugg.

Ännu en härlig vårdag har vi haft här i Karlskrona det är inte klokt vad mycket piggare och gladare man blir när det är fint väder! Hade egentligen tänkt att städa idag men när jag var klar med badrummet bler det ingen mer, hade ingen lust alls, och ja, faktiskt så har jag det ibland, får en jäkla energi och tycker till och med att det är roligt, men inte idag nej. Istället gick Gustaf och jag till Glaciären och köpte årets första strutglass:) För er som inte vet så är Glaciären ett ställe som säljer makalöst god glass och inte snålar dem, man får väldigt mycket glass för pengarna. Varje år kommer det den ena konstiga smaken efter den andra, bland annat nytt för i år var "kanelbulle", lingonmjölk", nutella, och de två smaker jag provade: "marsipanchoklad" och "persika/hallon!. Så sjukt gott var det. Satte oss på en bänk i solen och njöt,mumma!



Resten av dagen har jag faktiskt  pluggat.. Har suttit med det ett bra tag nu faktiskt så jag tyckte jag förtjänade en bloggpaus, och en matpaus... och en tvpaus:P Ska iaf unna mig det:)hihi.

Elena tittade förbi här innan med, vi stod o pratade en stund, mestadels om vårt pissjobb. Eller nja, pratade, typ skrek ut våra frustrationer,haha. Men nu ska det minsann få hända något, personchefen/facket nästa....

ååhh ja vill se mina nya serier, men ja vågar inte ladda ner.. tänk om dem tar miiig? iiiiiiiiih
puss o kräm gå dän;)


Fika+vårsolspromenad med älskling..

Hej å hå nu är det äntligen våååår! Har varit helt underbart väder ute idag, soligt och skönt. Började dagen med en fika med Peter på 1344, va så trevligt så! Efter det gick jag inom H&M och köpte en tröja och ett armband till Gustaf som jag spanat in, 3 årsdagen till ära som vi hade förra veckan:) kunde ju naturligtvis inte låta bli att roffa åt mig en ursnygg klänning på vägen till kassan heller, som jag, by the way, fick gratis! det ni.

När jag kom hem fick Gustaf sin present och tröjan satt som en smäck och han älskar den, armbandet blev han också väldigt nöjd med:) Efter presentöppningen strosade vi ner på stan, Gustaf klippte sig,gick en sväng till Bibblan tog ett fult kort till min legitimation på jobbet och handlade sist lite mat. blev dessutom lite promenad i vårsolen mellan våra ärenden! Gustaf köpte en superfin tavla till mig som jag ville ha från den nya inredningsbutiken Village. Har ni inte varit där så gå dit, dem har sjukt mkt fina saker, man vill bara ha allt och göra om helt och hållet här hemma!!, livsfarligt, men kom lindrigt undan:P kan dock inte få upp den på väggen, men ska be pappa om hjälp,avancerade grejer:P

Åhh min ena katt har världens fetaste tova typ i asen, skitkul verkligen, han typ skriker som en idiot om ja försöker klippa bort den. Får ta en bit i taget, såå stor är den. Jobbigt..Hur fasen lyckas han? Älskar långhåriga katter men har dem problempäls som min Izor har så är det lite jobbigt. och inte tycker han om att bli borstad heller.. om man ändå kunde förklara för honom att skärper han sig inte blir det rakning:Phaha. stackarn....

Nåja,
nu ska Gustaf och jag laga mat:) Wallenbergare, potatis och gräddsås,yum!
Ha en trevlig kväll alla!
Puss!


RSS 2.0