Valborg

Jamen, valborg it is.

Efter jobbet idag hämtade jag upp Gustaf och vi körde till hundbiten för att inhandla lite till Dexter:) Vi köpte ett svart läderkoppel, två matskålar,en godispåse, ett gosedjur, en bitleksak o ett spray som ska ta bort dåligt lukt ifall det skulle ske en olycka;) Blev inte så dyrt heller för Gustaf fick ett presentkort där från sina arbetskamrater eftersom han ska sluta, så gulligt av dem tyckte jag! Så idag var det sista dagen och nästa vecka blir det nya tag på Roxtec istället:)

Hade inte tänkt att göra något ikväll men.. ändrade planer! Lisa ville gå ut och jag kände mig sugen så det får bli så, var längesen nu! Har köpt en riktigt snygg klänning på H&M som jag tänkte slänga på mig;)

Nu ska jag köra Gustaf till en kompis och Linda o Jon till ett parteyyyy. Sen ska jag göra mig schnyyyyyygg!!!

Kvällens låt: Ambitions-Donkeyboy

Ciao!


empty.

Idag har jag haft besök av Sandra, Mika,Rocky, Fia o Fridha, mkt trevligt minsann. Vi gjorde våfflor, eller tja, sandra gjorde våfflor:), gott var det iaf, längesen man åt det. Avslutade med en liten promenad runt vårt fina Saltö:)

Nu får jag nog ta och skriva lite på mitt plugg så jag blir klar nångång! de tre första delkurserna är iaf inskickade, de känns bra:)

Ber om ursäkt för mina tråkiga inlägg, har total torka!!! känns tomt i huvet liksom. men bättre tider stundas? pöss




Gilla...

Åh vad mina katter är bra. Den ena smäller till spindlarna så dem ramlar ner och den andre äter upp dem. Mohahaha! Perfekt.. Fast helst av allt skulle jag vilja slippa att ha spindlar här så jag ska banne mig köpa sånt där insektsdödande som man kan spraya runt fönstrena. Bara så ni vet;)


Mina duktiga "små" pojkar:)

Idag kändes det faktiskt som att en sten lättade från mitt hjärta. Jag fick tillåtelse att ändra min studieplan och därmed läser jag bara ett ämne nu, som jag dessutom hinner tenta upp innan vi hämtar Dexter. Hade aldrig kunnat fokusera på tentaplugg när han precis kommit hem!, och tanken på det gjorde mig superstressad!! Men nu slipper jag det. Tack,tack tack!

Dagen har jag sysselsatt med städning på hög nivå så nu är det riktigt fräscht här hemma, så härligt! Vill även meddela att jag rensade avloppet i duschen också och det var det värsta jag nånsin sett. Kan ju lova att det inte gjorts nångång av de förra hyresgästerna. Ni kan ju tänka er hur mycket hår och skit det var där.. UGH!!!

Åh, vet ni förresten vad jag tänkte på idag.. Jag pratade med Anna och tanken slog mig att nästa gång jag träffar henne så har hon blivit mamma<3 Kan fortfarande inte förstå att min älskade sis ska få en son, är helt overkligt men ack så underbart!!! Längtar såååå tills jag får se det lilla knytet..

Här har vi de blivande föräldrarna.


All lycka till er!! <3

Nu ska vi titta på nån bra serie innan det är dags för sängen. Puss o hej


Hej bloggen..

Helgen är över och den har sprungit iväg som vanligt. Idag blev det en rejäl sovmorgon men tog igen den latheten med att vara riktigt effektiv hela dagen med tvätt, donande här hemma och lite skrivande. Och utöver slitgörat blev det kaffe och chill med Linda!

Har dock varit fruktansvärt uppjagad hela dagen, superstressad! Ingen kul känsla. Men det är mkt nu och vissa dagar blir det mer påtagligt helt enkelt. Bättre imorgon kanske?

Nu ska jag krypa ner med mitt hjärta i vår nybäddade säng.. Sängkläderna luktar dessutom jättegott för det har hängt på tork utomhus idag! VÅRKÄNSLA!

Natti,natti..


Energi?

Oj vad trött jag blev nu, man känner minsann att man arbetat hela dagen. Fast jag tror att jag är extra känslig nu med eftersom jag har så mycket annat o tänka på vid sidan om, skolan till exempel, men även lite andra personliga saker som slukar upp ens energi och liksom välkomnar stressen. Usch ja. Men men, det reder nog till sig så småningom :)

Snart är det dags för bingen, man hinner inte med så mkt annat än att jobba och sova när man har dessa långhelger, och inte orkar man nåt annat heller;) Det är intensivt men det känns ändå helt okej, det går fasligt fort när man är i att. och som jag sagt förut, med underbara arbetskamrater så funkar det mesta!

Ska avsluta med en nytagen bild av vår plutt:) Stor kille nu, 2,5 kg;)



Godnatt!
 


skriva, skriva, skriva...

Hallå i lådan.

Kände att det var dags för en liten uppdatering trots att det inte händer så mkt värt att rapportera ;) Känns mest som att jag sitter och skriver på mina delkurser i skolan. Men jag har gett mig tusan på att bli klar med dem i nästa vecka så då ska det banne mig bli så också!! Har spenderat hela morgonen med att så det går framåt...

Igår var jag dock en snabbis på stan,det får man unna sig! Hämtade bland annat ut paketet från Ellos. Så nu har vi ett nytt påslakan, nya underlakan och örngott, sängöverdrag och en supermjuk badrumsmatta! Gilla.
 
Vid tvåtiden körde jag ut till Sandra som hade bakat en utomordentlig äppelpaj,mumma! Alltid trevligt med en fika hos en kär vän!, oavsett paj eller inte;)

På tal om något annat... har ni sett MQ:s nya modell?



Oh yes, Joel Kinnaman! Stiligt, stiligt.
 
..och på tal om ytterligare något annat..Här hittade jag mina små kissar härom dagen, sötlökar! Tror ni att det används mycket klädrollers i vårt hushåll?



Så vad mer då? Hmm, vi har bestämt datum för att åka till Virserum igen:) Vi kan ju bara inte vänta till slutet på maj så vi åker dit en svängom nästa helg. Kan vara roligt att få se honom just den tidpunkten med eftersom han då är hela fem veckor och säkerligen rumlar runt en himla massa! utvecklingen går ju ändå ganska snabbt! Så nu längtar man till det igen!


Vår lille plutt, här helt utslagen efter lekstund med syskonen!

Ne nu blir det bara lite ditt och datt här känner jag, bäst jag slutar skriva. Puss!


ny header:)

Åh tack snälla Helena för min fina blogg-design, är mycket nöjd!! Du är verkligen jätteduktig på det där! Är verkligen JAG på alla sätt och vis, roligt med lite nytt också! Diggar att du satt på rosa läppstift på det svartvita, riktigt ballt:)

Har inte skrivit sen i söndags nu, detta för att mina stunder vid datorn har spenderats tillsammans med skolböckerna. Kursen "Arbetsmiljö och säkerhet" har dragit igång så nu var det dags att lära sig saker igen;) Det känns roligt, men samtidigt är jag redan stressad då jag insett att jag måste göra tentan en vecka tidigare än vad som står i planeringen. Kan ju inte sitta o plugga på tenta när vi tre dagar innan fått hem Dexter! Ne, det är bara att kämpa på. Nästa vecka börjar även "Etik och livsfrågor", så visst blir det tufft tillsammans med jobbet men det bara SKA gå!

Har nog inte så mkt tid för andra saker, men det får jag leva med. Nu ska jag fortsätta med delkurs 2, kommer man igång är det svårt att sluta, så det är ju bra!

Vi hörs, puss!

Uttråkad

Ibland kan jag tycka att det är superskönt att få vara hemma ensam och bara göra precis det man känner för. Men idag är ingen sån dag! Jag är sjukt uttråkad o det är sååå tradigt. Gustaf är i Mörrum hela dagen och fiskar! Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med, så det fick bli ett inlägg här. Hade tänkt o köra ut till Grönadal och träffa Madde men det verkar ju inte bli något med det,BUUU! Osså tänkte jag att jag skulle köra ut till Slottsbacken en runda o glo lite i affärerna men sen kom jag på i samma veva att jag inte bör spendera några pengar så det projektet la jag ner ganska så fort.

Får sitta och längta efter vår lille gulleponke Dex istället<3 Hoppas vi kan åka o hälsa på igen, annara får vi inte se honom förrän vi hämtar hem honom och det är på tok för långt dit!!!  



puss&kram


Bernhard<3

Idag har vi varit i Virserum och träffat alla voffsingarna! Var så underbart roligt, trevligt o mysigt:) Man blir ju helt till sig av alla dessa söta små liv! och uppfödarna är verkligen underbara människor, kunde inte blivit bättre! 

Först fikade vi, vilket var mycket gott efter en 2-timmars bilfärd. Sen kunde vi inte hålla oss länge innan det blev valpmys! Senare blev vi bjudna på rostbiff o hemmalagad potatissallad, supergott!, den salladen ska göras hemma kan jag lova! Blev naturligtvis ännu mera valpmys igen, skulle kunna sitta o titta på dem dygnet runt tror jag! Det tog ett tag men tillslut lyckades vi också välja vem som skulle få bli vår<3 Alla är ju underbart söta o fina men Bernhard hade något alldeles speciellt!! Blir dock som sagt ett namnbyte= Dexter!




Är han inte underbaaaar?:) Gulleponke!<3


Grillpremiär

Haha, Josse sms:ade mig precis och sa att hon sett kissie och dennism i Sthlm.( www.kissies.se & www.dennism.se ) Hon satt och drack vin på ett ställe osså gick dem två förbi. Vi är båda ganska insatta i dessa bloggar så det var lite kul, pratade om dem senast igår när jag var ute hos henne.. Ja just det, gissa om hon var irriterad.. Hon bor nämligen i Nättraby där Postkodmiljonären har grannyra, men ingen lott hade hon. Tji fick du gumman, jag förstår att det känns lite surt,hihi. Min pappa och bror bor också i Nättraby men inga lotter där inte. Mycket förargligt :P

Idag har jag hämtat mammas bil, handlat,varit ute med Ludde och nu sitter jag här i väntan på min karl. Då bär det av till Lyckeåborg för att grilla hemma hos familjen Andersson/Pagmert. Ska bli väldigt trevligt!!, för min del är det iaf grillpremiär:) Ohh så gooooooott!! Idag är man dessutom på strålande humör pga trippen till Virserum och valparna imorgon!

Nu ska jag göra mig klar.. Ciaooo!


jag som älskar marsipan + choklad..

..har fått en ny favorit :)



Tacka vet jag Anthon Berg marsipanbröd men Marabou har faktiskt lyckats dem också. Mums!

Nu ska jag beställa lite sängkläder från ellos, 100 kronor rabatt så får passa på!

Natti natti!


Badat Hw:)

Hej hej!
Nu skriver jag igen, ni har saknat mig väääääl? ;)

Idag har jag umgåtts med Madde och gissa vad vi gjorde... Jaaaa, vi fikade(såklart!) MEN vi badade även min lille kise Hw! Har aldrig vågat mig på det förut men nu när jag upptäckt att han har fått mjäll så ville jag prova, och det gick GALANT! Han satt i stort sett still hela tiden och verkade inte tycka att det var något särskilt alls! Jätteduktig verkligen, så det ska vi göra fler gånger.

 Just nu kan jag inte se något mjäll i pälsen, ska prova att droppa några droppar laxolja på deras mat med som ska förbättra pälsens kondition men vill det inte ge med sig så får jag köpa mjällshampoo.. Verkligen toppen att det gick så bra, inte ett enda rivsår:P Men egentligen är jag inte så förvånad för han har alltid varit väldigt intresserad av vatten och kommer ofta in hos mig när jag duschar,haha. Sötis. Izor vågar jag nog banne mig inte prova med för han skulle garanterat få ett bryt, dem har sina personligheter di små rackarna:P

Här står Hw på handduken och tvättar sig för fullt efter denna nya händelse:P



Izor hjälper också till att tvätta. Han fann det mycket underligt att Hw var så blöt o luktade så konstigt:P



Dem är för söta de små liven. Tack för hjälpen Madde, hade inte kunnat göra det utan dig!<3

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska strax titta på de resterande två avsnitten av "Graven" som vi började titta på härom dagen. Spännande!!

Nu vill Hw kela med mig, puss!


Bädd

Idag har vi köpt en hundbädd:) Det blev en svart i läder-imitation osså ska vi ha en härlig fårskinnsfäll i den! Blir riktigt nice, vovven kommer sova som en prins! Det är nästan halva nöjet att skaffa alla grejorna man behöver till den lille jycken:)

Gick inom Hemtex efter djuraffären och råkade få med mig två handdukar, ett duschdraperi och en tvålpump hem. ooops! Men det var värt pengarna, blev ett litet lyft i badrummet faktiskt! Är så roligt med inredning o sånt!

Imorgon är det redan onsdag och planen då är att träffa Maddie innan jag far till jobbet! På torsdag jobbar jag hela dagen för att sedan bege mig till Josie på en fika. På fredag blir det nog en träff med Elena, en promenad med lille Ludde och sedan lite grillning hos Sandra på kvällen om vädret tillåter, hoppas det, det hade verkligen varit gott!! Osså på lördag, DAGEN D! Då ska vi se vilken plutt som ska få bli en del av vår familj! har en bild här som Tina la ut för några timmar sen, är dem inte underbara?



Nu blir det tisdagsmyyys;) Puss


Kisarna

Hej bloggen! kikar in en snabbis här, ska nämligen titta på film med mitt hjärta:) vi har börjat titta på en serie på åtta delar som visats på tv för några år sedan, "Graven" heter den. En kriminalare med Kjell Bergkvist i huvudrollen. Mkt bra!

Igår var det sol och trots blåsten så var det riktigt skönt ute, iaf senare på dagen. Linda och jag satt ute på tomten, drack lite kaffe o tjötade. Från början var Ludde med oss, så vi lekte o hade oss:) Sötnöt. Sen bestämde jag mig för att ta ut katterna, dem har ju inte fått vara ute på jättelänge. I början var de fegisar men efter en stund så verkade dem gilla läget:) Tror dem mår himla bra av att få komma ut ibland! Det var en dam som kom fram till mig och frågade "Är det där Hollywood?". Blev så paff, men det visade sig att det var en vän till Maria(uppfödaren) och hon kände igen honom från en bild på deras hemsida (gracelins.se) Sen sa hon:"och det där måste vara Izor då". Det tyckte jag var lite kul.  Hur som helst var det en härlig dag som avslutades med att jag fick värsta rycket på kvällen o städade hela lägenheten så nu är här rent igen:P



Blev rätt fina bilder tyckte jag:)

Ikväll har jag jobbat och när jag kom hem så blev det en kaffe hos Linda, hon behövde en vän och jag lyssnar så gärna! Hon frågade om jag hittat mitt örhänge som försvann härom dagen.. När jag sa nej så skulle vi bestämt upp o öppna upp vattenlåset i badrummet. Så det gjorde hon och gissa vad, där låg mitt lilla örhänge! Så glad jag blev, var inge kul att det var borta, nästan dem enda örhängena jag har som är äkta, så det kändes lite surt att det försvunnit. Jag trodde ju att katterna gått iväg med det och då kunde de ju ha legat var som helst! Men tack vare Lindis så har jag nu dem tillbaka i säkert förvar:) tack gumman!



extraknäck som rörmokare? hihi.

Jaha, nähä.. Nu får jag nog ta och avsluta! Godnatt!


Vårfint.

Nemen HEJ. Nu är jag i mitt eget hem, har äntligen fått sätta mig ner vår sköna soffa. Har nämligen donat en massa här hemma med blommor, galler och undanplock. Gustaf har dessutom fäst sladdarna i listerna nu så det ser väldigt ordningsamt ut:)

Visst blev det fint o vårigt med blommorna?:)

Orkideér och vårglöd fick det bli!



och såhär blev det med gallret, den fungerar dessutom som en dörr så det blev riktigt riktigt bra! Inte en fröjd för ögat men den kommer ju fylla sin funktion förhoppningsvis. Än sålänge har inte katterna kommit på hur man ska komma förbi det,haha. Har den uppe på prov nu:)



Tanken är så här: (VARNING TRÅKIG INFO) Till en början ska vovvsingen få sova inne hos oss i sin bädd och då vill vi ha gallret så han får vara ifred från katterna, så han inte känner sig otrygg. Vi vill inte stänga dörren helt för då känns det som att man "stänger ute" katterna och det blir inge bra. Dessutom är en av kisarna redan lite känslig vid förändringar, så det får bli så! På så sätt får dem vara lite "med" liksom.

När dem sen accepterat och lärt känna varandra ska vi flytta ut hans bädd från sovrummet till katterna och då vill vi ha gallret så vi har lite koll på vad som sker därute. Även så vi hör när han vill gå ut.. Anledningen till att vi inte vill ha djuren i sovrummet är ju på grund av allt hår som hamnar i sängen, som är helt värdelöst att försöka få bort från sängkläderna. Gustaf har ju dessutom lätt astma som kan bli förvärrad om dem ligger och gosar in sig i täcket. Så denna lösning ska nog fungera bra tror jag:)  

Nu har jag precis smällt i mig en taco och tittar på The mask. Man har ju sett den några gånger men den kan få vara på här i bakgrunden, grejar ju mest på datorn ändå. Ska troligtivs ner till Linda när körslaget börjar iaf, så får man lite sällskap en stund. Gustaf o John ska ju ha kill-kväll ikväll ;)

Nee nu tror jag det blir lite musik här istället. MELISSA HORN, LARS WINNERBÄCK och ANDREAS GREGA!<3


Slottsbacken

Just nu är jag o våldgästar hemma hos Linda, mkt trevligt må jag säga. Gott kaffe, skvaller o tjöt. Gustaf är med John och byter till sommardäck på våran pärla, så inte ville jag sitta själv dååååå. Ska dock upp strax o dona lite där hemma, man får passa på när inte min luns är hemma,hahaha!  

Tidigare idag har vi rännt ute på slottsbacken som planerat, fast blev lite stressigt eftersom Gustaf skulle hinna till systemet innan två. Men vi fick tag på en del av grejerna som vi behöver ha innan DEXTER flyttar in. Bland annat lister till sladdarna(vill helst inte att han ska tugga i sig det!), två lådor för mindre förvaring samt kompostgaller så vi kan dela av lite utrymmen.. Alla de andra grejerna får vi köpa när lönen kommer, typ bädd, matskålar,koppel, leksaker osv.. Slutligen köpte vi lite blommor bara för att det ska vara lite hemtrevligt helt enkelt, till och med Gustaf bidrog med en peng och hade också en åsikt om vilka blommor vi skulle ha. Mycket fint blev det<3

Update: ALLA valpar har nu öppnat ögonen och bilder finns på hemsidan! chilunastar.se <3 Ursöta är dem, bara en vecka kvar nu tills vi får se vår lille kille:)

Nee nu får jag nog vara lite social här.. Ha en trevlig lördag!

Rotfyllning

NÄ-Ä! Ringde till tandläkaren idag. Har haft problem med en tand i över ett år nu och efter några månaders väntan på att smärtan kanske ska försvinna denna gången fick jag nog och ringde och bad om en tid, IGEN. DÅ SÄGER HON ATT DEN ANTAGLIGEN BEHÖVER ROTFYLLAS! Här har man pungat ut med massa pengar för lagningar helt utan resultat och nu ska jag göra en rotfyllning som kostar flera tusen! Kunde dem inte gjort det på en gång?:( Usch usch usch.......JAG VILL INTE, men har inte så mycket val.. Känns ju skit att behöva lägga så mkt pengar på detta, men det har varit väntat. Har sen barnsben haft problem med mina tänder så är inte särskilt förvånad. Ibland känns det som att hela jag är ett enda stort PROBLEM:P

Nej nu ska jag inte gnälla mera. Men har nog inte mycket att förtälja för er dock! Var hos Madde idag, vi var rätt så sega båda två men alltid trevligt o ses ju:) Jobbat kvällen och nu sitter jag i soffan och ska snart krypa till kojs, upp med tuppen imorrn!

För att tala om nånting som gör mig jätteglad, så har nu den första valpen i kullen öppnat sina ögon. Så snart är dem igång allihopa. Väntar spänt på bilder där vi får se dem in action. ;) Tiden rinner iväg, snart får vi se dem på riktigt också, kan knappt vänta!<3

Har börjat fundera på vad jag ska köpa till Gustaf i 25-års present, och det är banne mig inte lätt!! Efter att ha varit tillsammans i fyra år har man gett bort en hel del presenter och jag känner mig rätt tom på förslag.. så har ni några tips så är ni välkomna att säga det till mig! Har faktiskt några funderingar.. så helt lost är jag inte. Men man vill ju att det ska vara riktigt riktigt bra, såklart;)

Btw, en bra låt: Adam Lambert-Whataya want from me :)

Natti natti!

Pics

Hej igen! Nu kommer di små bilderna från dagen:)



Visst ser de häääärligt ut? Har känt mig riktigt hurtig idag, först promenad på Saltö, sen till jobbet och sen från jobbet. Skönt! Men nu är det soffan som gäller, nån måtta får det vara:D Ska ta o leta lite grejor på nätet som vi ska köpa till voffsingen:)

Haha, nu fråga Gustaf ifall vi skulle ta en promenad lite senare:P vi får väl se!

Ha en fortsatt trevlig kväll<3

Vår!

Hej bloggen! Nu har Linda och jag precis kommit tillbaka från vår vår-promenad, så härligt. Tog lite bilder, men har inte lagt in dem än så det får bli i nästa inlägg. Nu är det nämligen dags för ytterligare en promenad mot jobbet, möte idag! Så härligt med soooooool! osså är Linda nyförälskad och fullkomligt lyser hela hon;)

Skriver sen och bjuder på lite vår-bilder. Pussssss

Annandag påsk

Ahh sovmorgon idag, det behövde jag. Mycket skönt må jag säga! Vid ett-tiden kom Anna och Robert förbi så det blev lite fika osså tittade vi på en massa gamla kort som tagits genom åren. Herregud är allt jag har att säga! :D Var ju tvungen o ta en mag-bild, så fin e hon! Nu är det bara en månad kvar tills den lille knodden kommer! iiiih!!



Vid fyra kom mamma och vi åkte mot Fridlevstad= kalaaaaas! Min brors flickväns söner har nämligen fyllt år:) Det bjöds på en mkt god äppelkaka och kladdkaka och vi avslutade med ett parti yatzy. Kom trea så lite missnöjd är man ju, men 3:a av 7 personer är ju inte så illa ändå:P

 Var inte lätt men fick några pics, definitivt inga linslusar här!

Födelsedagsbarnen:D

Robin(har maaaaaassa tsk socker i kaffet, anteckna tack.)


Kim (dålig förlorare, så där får man passa sig,haha.)


Gustaf lyckades jag få med på en bild också + Kim & bror.


osså bror och Ansa...(nångång ska jag lyckas få med HELA fröken andreasson)


voffsingen Faxe


Nu är det soffläge som gäller, är rätt trött.
Puss på er!


Rast.

Har rast från jobbet nu, men börjar snart igen.. Tänkte jag skulle sova men det blev inte ritkigt så. Har städat och hunnit tvätta snart tre maskiner, inte planerat men skönt att få gjort! Kommer vara rejält trött vid dagens slut men det kan det vara värt, kläderna är rena och lägenheten är fräsh o fin! :), det gillar jag.

Som sagt har påsken nästan inte existerat hemma hos oss eftersom man jobbat men jag känner väl att jag fått min dos av kycklingar och gult på jobbet, där vi pyntat lite;) Här hemma är det lite påskliljor o tulpaner på sin höjd!

Igår slutade jag jobba redan kl sex, är alltid skönt att få gå hem då istället för åtta eller nio! Gustaf och jag hämtade Ludde och tog en långpromenad, så mysigt var det!, skinande sol hela dagen ju! 



Så vackert, eller hur? Man blir helt lugn o harmonisk när man ser vattnet o solen:) o Ludde den lilla dammvippan, så söt e han!<3

Nu måste jag faktiskt kila.. Kram på er!


Skärtorsdag

Tjoho!

Var som sagt hos Sandra igår. Vi babblade mest o titta på tv, så trevligt så. Skulle egentligen kollat på shutter island, men vi orkade inte, så det blev idag istället. Den var bra men lite krånglig måste jag säga, blev ju helt förvirrad:D Hade nog varit lite enklare om det varit text. Anser att jag är väldigt bra på engelska men det är lätt o missa detaljer, speciellt om man är en sån trötter som jag är nuförtiiiiin. Och i denna film är detaljerna viktiga att fånga upp så man ska kunna hänga med i handlingen! Men vi redde ut att tillslut,haha. Absolut sevärd!

Jag trodde att jag hade blivit lite piggare nu men så var det inte. Jag var så trött idag så jag gick o la mig när jag kom hem o ville banne mig inte stiga upp vid sju när Gustaf sa till mig, men fick tvinga mig opp. Annars hade jag väl bara legat sömnlös inatt ju. Måste ha med sommartiden att göra, och säkert även psykisk påfrestning pga allt som skett runtomkring en den senaste tiden... Det blir väl bättre snart!

Påsken är här, självaste skärtorsdag idag och 1:a april! Nu känner man verkligen att våren är på god väg:) Händer inte mkt här hemma i påsk, eller inte för min del iaf, jobbar nämligen hela helgen. Känns ändå helt ok, de extra pengarna är alltid välkomna, speciellt eftersom vi ska inhandla alla hund-grejorna nästa månad:)

Nu ska jag titta en liten stund till på Borat sen blir det bingen! puss

RSS 2.0