överbelastning!

Nu är det foten det är fel på. Har en rejäl överbelastning, alltid ska det vara nåt;) Är ordinerad vila men det går ju sådär med tanke på jobbet. Nåja, lindar foten, vilar när jag kan och ska köpa ett par ecco-sandaler.. Går inte göra så mkt mer. Läkaren trodde det skulle ta sin lilla tid för det att läka eftersom jag var så öm. Hoppas det inte håller i sig alltför länge!

Imorgon är det dags för jobb igen, att helgerna ska gå så fooort! Buuu! Får hoppas arbetsdagarna går lika fort, men så är det väl inte. 

*Håller tummarna för ett och annat, håll med mig så kanske det hjälper!!* Heja heja heja!!

Nu börjar Varg Veuum igen. Hej på er!

Wämöparken

Härom dagen var Gustaf jag och Dexter i Wämöparken. Blev först en gofika på fiket och sen begav vi oss till parkens mini-zoo.

Kultingarna hade anlänt:)

Suggan var lika tjock som vanligt och svalkade sig i gyttjan.

Getterna käkade gräs.

Avslutade med en promenad runt och fick då träffa några fåååår;)

Mysigt hade vi!


Grillning med jobbet

Är lite sen på att skriva här känner jag.. Nåväl. Förra torsdagen vart det grillning med jobbet, lika trevligt som förra gången:)


What are words?

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most



Read more: http://artists.letssingit.com/chris-medina-lyrics-what-are-words-h55481g#ixzz1T9VuXSX8
LetsSingIt - Your favorite Music Community

Massaker

Man kan verkligen inte riktigt förstå det som hänt i Norge. Att EN person kan skjuta ner runt 80 personer och placera ut en bomb som dödar ytterligare några och skakar om hela landet. Han har liksom planerat detta länge och förmodligen njöt han av att ta dessa oskyldiga människors liv. Vilken skräck dessa människor måste ha upplevt när han bara mejade ner en efter en och vilken enorm sorg deras anhöriga får bära med sig nu. Och inte bara anhöriga utan hela Norge.. Hela Europa blir väl berörd på något sätt egentligen.

Otäckt och fruktansvärt. Vad ska hända näst?

Vart tog sommaren vägen tro?

Sicket väder vi har fått. Mulet, regn och åska.. Men inte mig emot, jag jobbar ju;)

Ska strax bege mig mot sängen men nu ligger Dexter och jag i soffan, tittar på film och äter chips! det gillar vi. Imorgon är det jobb igen, 7-21, inte världens roligaste tur. Men bara till att stå ut. Börjar snart jobba heltid ett tag framöver så man får vänja sig vid de långa dagarna. Men jag kan känna att jag lika gärna kan stanna några extra timmar när jag ändå är på plats, egentligen. En liten extra peng i fickan och de kan ju alltid behövas.

Måste för övrigt säga vad sjukt otäckt det är med händelserna i Norge! Obehagligt, känns så nära. och som vanligt med dessa terrordåd så kommer det helt oförberett. Fy.. vart är världen på väg kan man ju undra..




Bergkvara Water Festival

Tack flickorna för en toppenkväll!


Frågan är bara...

....utsläppt eller uppsatt hår?



Kan inte bestämma mig... får väl se vad det blir tillslut. Nedsläppt för tillfället. Nu ska jag dra till mina vänner <3


Harry Potter

Åhhhh, Harry Potter var sååååååå bra.. Men nu är det slut och det är såååååååå tråkigt. Sorgligt!! Vill inte att det ska vara deeeee. BUHU. 

Harry Potter och dödsrelikerna del 2 får fem stjärnor av fem möjliga! Som alla de resterande sju:

Harry Potter och De vises sten
Harry Potter och Hemligheternas kammare
Harry Potter och Fången från Azcaban
Harry Potter och Den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och Dödsrelikerna del 1



Det gjorde hon bra, den där J.K Rowling..


Till matte och husse

Mitt liv varar bara i ca 15 år.
Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det när du skaffar mig.
Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.
Gör mig tillitsfull, ty du är hela mitt liv.
Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff.

Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.
Tala till mig även om jag inte förstår dina ord, för dina stämma översätter allt.

Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig.
Om du slår mig, tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand, men jag använder inte min makt.
När du blir irriterad på mig för att du själv har bråttom, tänk då på att jag kanske har ont i magen, kanske låg för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.

Ge dig tid med mig då jag blir gammal, ty även du blir gammal en dag.
Var hos mig när jag har det svårt, ty allt blir lättare för mig om jag har dig.

Glöm aldrig att det va du som valde att jag skulle komma till dig.

JAG ÄLSKAR DIG!
/KRAM FRÅN DIN HUND


Jobba:)

Imorgon ska jag jobba igen, ska bli sååå skönt. Har varit väldigt rastlös på sistone.. Det stör mig väldigt mkt att jag behövt vara sjukskriven för tanden nu dessa tre dagarna. Inte nog med att det kostar löjligt mkt att dra ut tanden, sen ska man också förlora pengar för att jag har så ont så jag inte kan jobba. Det är ganska många hundralappar som försvinner kan jag säga.. men men, vad göra? Nu är värsta skiten över iaf:)

Blir inte klok på mina semesterdagar, är lite lurigt det där när man byter schemarad hela tiden. Är olika varje månad vilket är lite störigt. Får se vid nästa spec vad det kan visa dåååå :P Måste prata med chefen med om vad som ska ske med mig, har bara fått schema för 5 veckor till sen har jag inget på papper. Det kan likväl se annorlunda ut nu än det som tidigare sagts, man vet aldrig;) Vi får väl se!




Utomlands

Åhh jag vill åka utomlands nu... Pratade lite med Anna om att vi skulle åka tillsammans med dom i höst eller vår. Får hoppas Gustaf får ett jobb så det kan bli av, hade varit så himla roligt. Cypern lutar det åt isåfall. Har varit där tre gånger och aldrig blivit besviken. Väldigt fina stränder.. sen är det väl det bästa valet om man vill ha värme trots att man åker på hösten eller på våren.



Går inte detta att ordna får det nog bli en weekend åtminstone, funderar på Skottland.. Mamma var där nu och hon sa att det var jättevackert.

Bara titta på denna bilden...



Hoppas någon resa kan bli av iallafall, hade varit välbehövligt..


ALLSÅNG!

Måste bara säga att jag bara älskar allsång på skansen. Måns klarar det galant och jag tycker det är sååå mysigt att titta på det på tisdagskvällarna<3

..och ikväll är fröken Maggio gäst, det gillas.


HARRY POTTER

Snart är det dags för HARRY POTTER OCH DÖDSRELLIKERNA DEL 2!!!! Som jag längtat. Och Gustafs söta föräldrar skickade biocheckar till oss så vi skulle gå på den<3 Har köpt biljetter till på torsdag så jag hoppas man kan hålla sig undan infon om hur den slutar... Så spännande!! o lite trist, vill att de ska komma fleeeer!


ont, det gör ont.

Somnade och vaknade med hemsk smärta, igen. Nu har tabletterna verkat något sånär så har placerat mig i soffan, får bli lite tv-tittning. Lotta på Liseberg följt av Johan Falk blir det. 

Hittade några bilder på telefonen, here it comes.

Solade med Lisa på Stumholmen i tisdags!



i onsdags, innan helvetets smärtor började, var jag ute med Madde, Josse och Ullis. Hade jättekul:)



Tack flickorna.


Tand.

Pratade med en jourtandläkare igår och hon sa att det tyvärr inte fanns mycket hon kunde göra. Hon tyckte det var onödigt för mig att köra dit, jouren var nämligen i Asarum.. Däremot skrev hon ut Citodon till mig så det tar jag nu. Hjälper ganska bra men ger inte riktig effekt förrän efter ca 1 1/2 timme.. försöker ta dom så det överlappar varandra så jag slipper smärta men det går inte riktigt.. Det börjar göra ont igen redan efter tre timmar typ och det ska helst gå sex timmar mellan varje intag.. o sen får man inte ta fler än 8 på ett dygn.. Nåja, finns inte så mkt jag kan göra.. Nu har min tandläkare semesterstängt också så det är bara och bita ihop och hoppas på förbättring.

Det som är extra jobbigt nu med är att jag blir illamående av citodonet vilket gör att jag inte är allt för sugen på att äta. Men äter jag inte så pajar jag magen ännu mera av allt tablettintag. Mamma sa åt mig att äta losec så vi får se om det lindrar magbesvären lite. Dessutom så rinner det någon äcklig vätska från hålet som smakar och luktar pecka, gör INTE illamåendet bättre kan jag säga. Men som jag förstår så är detta vanligt.. Blir det inte bättre inom någon dag får jag se till att någon annan tandläkare tittar på det, jag vet ju inte hur själva läkningsprocessen ska se ut liksom.. så om det går ått rätt eller fel håll har jag ingen aning om egentligen..

Skulle börjat jobba idag också, så jävla typiskt. Såg till och med fram emot det! Men det är liksom inte möjligt att jobba när man inte sovit eller ätit riktigt på flera dar, har extremt ont och är illamående. Sen blir jag dåsig av citodonet och det är ju inte så bra när man ska vara skärpt.

Nu ska jag försöka sova lite igen.. håll tummarna för mig att det blir bättre snart snäääälla.. 


infektion?

jag måste ju ha en infektion för smärtan blir bara värre. igår kväll, inatt och nu på morgonen har jag haft så fruktansvärt ont.. men man tycker penicillinet borde hjälpa vid det här laget.. jag vet inte. det enda jag vet är att jag har sjukt ont och att jag inte står ut med det längre. tog två tramadol inatt men det hjälper vetrkligen ingenting. blir besök hos jourtandläkare idag. hoppas han kan ge mig lite bedövning så jag kan få vara smärtfri åtminstone några timmar.. har legat o gråtit halva natten men jag orkar inte göra det mer, det gör ännu mera ont då. de bästa är att bara ligga o va tyst o ha en isbit mot kinden. inte för att det hjälper direkt men det är bättre än inget alls. sitter och väntar på att kl ska bli nio så jag kan ringa jouren. kan han inte ta emot mig så åker jag till akuten, jag kan inte ha det såhär längre. man ska väl inte behöva sitta såhär o plågas??

fjärde natten utan sömn, blir det en femte tro?

Envis smärta.

Det var skönt att få sova lite, men när jag vaknade var smärtan där igen. Tog två tramadol och två alvedon igen för en timme sen men det hjälper inte. Fattar inte varför. Tramadol är ju ändå ett morfinliknande preparat, det borde ju hjälpa lite tycker man. Så det blir väl en sömnlös natt igen.. inte roligt. Hoppas det vänder snart, kommer inte stå ut med detta länge till.. Sen är man ju orolig att man ska råka skölja bort koaglet i hålet igen så jag vågar varken äta eller dricka. Jag dricker bara när jag tar tabletter och har bara fått i mig lite youghurt och chokladpudding idag för det glider ner rätt lätt utan att blaska runt i munnen. Ingen risk att de fastnar ngt i hålet heller.. 

Det blir mycket tandprat här men det blir ju så, det tar liksom upp hela mitt liv för tillfället. Det är svårt att tänka på annat när man har ont:/ 

 

SMÄÄÄRTA

AJ, det gjorde ont. Fick två bedövningssprutor hos tandläkaren. Kan säga att första gjorde grymt ont, FY F*N, det bara rann i ögonen.. men efter den andra kändes det så skönt. Hade nästan glömt bort hur det kändes att inte ha ont. De fick göra en ny skrapning så hålet blodfylldes och så fick jag tramadol utskrivet. Ber till Gud att jag inte ska bli illamående av dom för det vet jag att man kan bli.. Håll tummarna för mig. Nu ska jag försöka sova lite medans bedövningen sitter i.

helvetesnatt nummer två.

Inatt har jag haft fruktansvärda magsmärtor och kräkts. Helt ärligt så trodde jag att jag skulle dö. Har aldrig haft så ont i magen, osså strålade det ut i ryggen. Var riktigt otäckt. Sen släppte det när jag kräktes. osså började det om igen. var nog det värsta jag varit med om. Panocoden hjälpte hyfsat mot tanden men istället började den höga dosen av diklofenak visa sitt. Var helt klart därför jag fick magsmärtorna. det är inte bra för magen att äta tre diklofenak 50 mg om dagen.. så nu ska jag till tandläkaren igen. de ska titta hur det ser ut i och med att jag kräktes och sen ska jag få några andra tabletter. Kommer be om panocod för det har ändå fungerat bäst och det är inte lika illa mot magen.

nu måste ja gåå....

dry socket

Inatt har varit ett rent helvete. Har haft så ont att jag legat o gråtit i flera timmar, trodde aldrig det skulle ta slut. Fick gå till tandis nu vid två och det visade sig att koaglet som bildas( som tillslut gör så att det läker och skapar nytt ben/tandkött) har sköljts bort, så jag hade fått en sk. "dry socket". Eftersom koaglet försvann så var benet blottat och därmed denna extrema smärta. De rengjorde lite, framkallade en ny blödning, tog bort stygnen och gav mig en penicillinkur. SÅN TUR MAN HAR VAAA! tänker inte dricka en droppe, ENBART vid intag av tabletter...

Bad mood.

E på lite dåligt humör. Har ont i munnen och så är det lite ditt och datt som gör så man ledsnar till. Det kan då aldrig bli som man tänkt sig, så typiskt. Men ännu finns det hopp, jag håller tummarna stenhårt...

Varför är det alltid så här? Blir så trött på att hjärnan alltid ska ställas in på depp-tänk under en viss period i månaden. Bort, bort, bort! Saker som jag vanligtvis inte skulle bry mig om stör mig.. Vi kvinnor har det inte lätt.

Ska iaf försöka sudda bort det sura ikväll och gå ut på Stars'n stripes med Josse, Ullis och Madde.

"Åh, sång på sång
det ekar över hela staden
Åh, nåt stort på gång,
för de e kö från gatan upp till hallen"

/Veronica Maggio- Välkommen in

Tandläkarbesök part 2


JAG HAR SKITONT!! har legat o sovit och vaknade för en stund sen med smärta deluxe. Det här är inte roligt... Tog direkt diklofenak och alvedon och det verkar lätta lite på smärtan men den tar inte bort det helt.. Vet inte hur jag ska stå ut med detta inatt. och sen har man ju hört att folk har ont upp till veckor efter.. FY FASEN.............

Tandläkarbesök

Usch. Nu är det inte mycket av mig kan jag säga. känner mig helt förbi, som om någon slagit mig halvt medvetslös. Det gick rätt fort men tandläkaren fick minsann slita och dra för att hela tandjäkeln skulle komma ut. Fyra bedövningsprutor fick jag med, troligtvis för att jag var så spänd så fick jag för mig att det gjorde ont efter den tredje:P Två stygn efter utdragningen och sen var det klart. Fick se tanden efterråt och rötterna var helt böjda. Han funderade på att lägga ut den på deras hemsida:P Det var därför jag gick dit, till en annan tandläkare, för att ingreppet var lite knepigt i och med att tanden växte lite knas. Men det gick bättre än förväntat så det va ju skönt. Men nu känner jag mig som en blåssfisk och är sååå trött. Får nog bli en tupplur... Hoppas dikofenaken fungerar..


Uttråkad?- åk till Maxi!

Nu är det kvällen. Körde en runda till Maxi innan för att jag var så uttråkad. Haha. Gick på apoteket och köpte lite nödvändigheter och sen blev det ett kik på stormarknan. Nu är det Johan falk- tid, dock nyheter ft.

Imorgon blir det träff med två tjusiga donnor: Lisa och Elena. Ska bli trevligt:) Då kanske jag glömmer för en stund att jag ska plågas hos tandis på eftermiddagen....

Har mycket funderingar denna afton, troligtvis bara hjärnspöken, men man vet ju aldrig...

Ne nu är det återigen Johan Falk-tid. Puss och kram!

AJAJ

Imorgon ska jag dra ut en visdomstand. Känns sådär. Den är liksom inte uppe heller så de ska gräva upp den först. Usch. Jag vill inte. Kommer ha så ont efter. och när de drar så knakar det i hela huvet.

Är fortfarande rastlös. Har sovit en stund på soffan och nu är det tradigt igen. Lyssnar på Veronica Maggio och det blir liiite bättre. Men bara lite.

4 juli

Idag har jag och Madde varit på Stumholmens fik o snackat skit. Svindyrt men det fick la gå för den här gången. Trevligt hade vi iaf. Gick en runda på stan o sen mötte vi upp Josse för att ta en glassiären-glass! Så nu är man proppmätt! och återigen rastlös... Och nu då? drygt o känna så, vill att nåt ska hända. G kan ju få sitt jäkla samtal till exempel!! Har annars tyckt att det är skönt att bara vara hemma och sitta och dona med datorn men jag blir bara rastlöööööös nu. Blir nog inte så dumt o börja jobba på måndag igen.



Sökte på rastlös på google;)



HOPPPPPAAAAASSS

Imorgon hoppas vi på ett samtal, sedan ett möte och ett lyckat sådant! HEJA HEJA HEJA!!

Idag har det varit tråkdag. Har blivit väldigt rastlös på sistone. Lite drygt. Har svårt o somna på kvällarna med, är väl understimulerad:D haha. Kanske bara borde tagit semester i 2 veckor;) Tycker inte det finns inte så mkt att göra om dagarna.. på torsdag ska vi iaf på en liten utflykt till kalmar, ev öland:)

Förresten, vad kvavt det är ute! Vill att det ska komma ett rejält åskväder nu så det försvinner. Man håller ju på o brinna upp när man är på promenad med Dexter.

Nu ska jag hålla tummarna.. hoppas hoppas hoppas!

Sommar

Ett litet bildregn...

Gustaf i trädgården hemma hos mamma



Dexter var också med såklart!



Jordgubbar från trädgårdslandet



Sommarskor



Lunch på Bistro Borgmästaren en solig dag



H.Ä.R.L.I.G.T


Lägenheten

Några bilder på några detaljer i vår nya lya:)



Trivs så himla bra här!


RSS 2.0