Inredning

Finns så mycket man vill köpa nu när man ska flytta, önskar jag hade maaaassa pengar till detta....Lite nytt blir det men allt jag vill ha som jag vet skulle bli SÅ bra i nya lyan har man inte riktigt råd meeeed.. Man får väl köpa saker allt eftersom men ivrig som jag är vill jag ha allt NU!;)


Älskar denna skärmvägg, från Ellos.


Byrå från Jysk


Taklampa från Ikea



Bordslampa från Ellos






Gustaf & Sara 5 år

Kan inte riktigt förstå att det gått hela fem år sen vi blev tillsammans, helt otroligt vad tiden springer iväg! och ju mer tiden går så blir jag mer och mer säker på att vi hör ihop!

Älskar dig Gustaf, ser fram emot ytterligare år tillsammans med dig<3

"Jag vet att du sover, känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig allting du pekar på
men bara när du inte hör vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
ogenomskinligt grå
vore jag utan dina andetag"


Fredag

Ikväll sitter jag och Dexter här i soffan(ooops!) och myser framför tvn. Gustaf är hos en vän o spelar grabbspel. Blä.

Min fina Linda ringde o frågade om jag ville äta middag med henne o henns karl, så himla gulligt. Hon hade gjort en god broccolipaj som jag tyvärr inte just då fick ner men ska smälla i mig den snart tänkte jag:) Tack hjärtat, slapp jag ju laga mat till mig själv, är så tråkigt! <3

Ska titta klart på Let's dance sen blir det nog sängen, är hemskt trött av nån anledning, har knappt gjort nånting alls idag men det tar visst på krafterna ändå:P Promenader med Dexter har jag dock hunnit med, bland annat ute i skogen med mamma,hennes väninna Tina och hennes lille pudel Sandro:) Mysigt, synd det inte var nån sol idag bara.. men man får ju inte bli bortskämd!;)

Lägenhet

Ja, nu var det gjort. Lägenheten är uppsagd och en ny fixad. Känns jättepirrigt på både gott och ont. Trots värmen och kostnaden så har jag trivts bra i denna lägenheten, den har ju blivit ens hem och det är klart det känns att flytta härifrån. Det är ett fint läge, vacker utsikt, nära till hav och stan... Men det hade inte gått att bo kvar.. varken ekonomiskt eller för värmens skull!

Nya lyan är några kvadrat mindre, på markplan, inne i stan. Högt i tak med bjälkar som ska målas vita. Egen ytterdörr och tillgång till uteplats. Tror det kan bli väldigt mysigt, den är i gammal stil, lite rostikt med bjälkarna. Vi har ju det här nu också fast där är det från golv till tak, tror det blir en tjusig inredningsdetalj när det är målat. Vi får väl se, får hoppas man ska trivas! Allt blir ju lite närmre också, så det är ju skönt... och i och med att lägenheten ligger inne på en bakgård så känns det inte som man bor mitt i stan.

Många som flyttar nu. Linda blir Rödebybo och Sandra och Josse bosätter i Lyckeby, komiskt nog i samma hus!

Håll tummarna att vi blir av med vår nuvarande lya lite snabbt, dubbla hyror är ingen hit:S

Bullar

Idag har jag varit hos min älskade Sandra och bakat kanelbullar. Har saknat min fina vän nu när hon varit sjuk! Bullarna blev magnifikt goda, men kan ju inte bli annat med vårat samarbete! ;)

Jahapp, imorgon blir det full rulle för min del!

8.00 Tandläkaren- Gillas inte!
9.00 Träffa chefen och mina underbara arbetskamrater(som jag inte längre får arbeta med)- Ska börja arbeta på en annan avdelning lite tidigare än vad som först var planerat. Kommer sakna er så himla mycket men jag ska minsann komma på era arbetsfester ändå och hälsa på OFTA!! 
12.00 Träffa Josse och följa med henne när hon fyller i sin tatuering- Jag vill göra en till, något litet sött på ankeln eller handleden..
17.30 Josse, Elin och Frida kommer. -Jag ska laga middag:)

På onsdag ska Gustaf och jag börja dagen med två lägenhetsvisningar, spännande!! Vi har letat såå länge så nu hoppas man verkligen att någon av dessa två ska vara intressanta.. Båda är inne i stan vilket jag egentligen inte ville först, men har tänkt om där litegrann och tror det kan bli bra:) Vi får se hur dem är, håll en tumme!;)

Nu blir de BB. Puss!

Inget särskilt

Ne! Har inte gjort något särskilt den senaste veckan så därav inte mycket bloggskrivande! 
MEN, lite skojigheter har jag ju såklart hunnit med!

..I onsdags var det träff hemma hos Madde med Helena och Nadja + bebisar. Fikade, pratade och hade jättemysigt! Planering av tjejkväll påbörjades, hoppas det blir av snart tjejer<3 

På kvällen begav jag mig till Elins nya lya tillsammans med Frida, mycket mysig lägenhet måste jag säga! Elins karl Peter hade gjort tårta så där åt man några bitar för mkt, jättegooootttt. Tack tack för en trevlig kväll! Do-over på tisdag? men då ska Josie va me också!! o henne träffa jag igår:) Vi åt smarrig lax med potatis och sen blev det filmtittning-Sanctum. Hade större förväntningar på den, är glad att jag inte betalade pengar för att se den för det var den inte värd. Men men, vi hade en superb kväll med många skratt, som alltid med fröken Malm <3

Nu blir det promenad i solen med två av mina favoritpojkar! Hoppas detta väder håller i sig nu men att graderna stiger.....OCH att G och jag ska hitta det vi letar efter innan sommaren kommer. Pliiiis.

Puss o kram hela dan!

Malmö stad

Bättre sent än aldrig, eller hur? Kom i söndags hem från en helg i Malmö. Har haft det väldans mysigt, fast det kunde fått vara LITE varmare. Våren får gärna komma nu med dunder och brak!:) Var så längesedan jag shoppade så jag unnade mig lite när vi var på stan:)- Två linnen, en bolero, ett halsband, ett hårband, nagellack och tre par örhängen blev det. Jag är nöööööjd, fast nu hoppas jag som sagt på lite varma vårvindar så man kan ha det på sig utan lager av tröjor ovanpå. Hann även med en runda till Lund för besök hos Gustafs mormor Barbro och för att fira Ulfs 60 årsdag på en mysig restaurang:)

Några bilder på sällskapet kommer här:)

Gustafs brorsdotter Stina

Anders och Helena!

Gustafs päron Elisabeth och Ulf:)

Osså min älskliiing såklart! ;)


So long!


Melodifestivalen 2011

Då var melodfestivalen slut än en gång och vi fick sockersöta Erik Saade som vinnare!


 
Inte så förvånande att det var han och Danny som låg i topp, kändes som man redan visste det från början, och det var helt okej för mig! Tyckte både "Popular" och "In the club" var bland dem bästa bidragen:) 

Sara Varga, Nicke Borg och Swingfly
går faktiskt bort från min lista, NOT GOOD ENOUGH.   

Linda Bengtzing - som alltid en fartfylld och energifull låt med enkel text, lätt o sjunga med i;)

Brolle- självklart gillar jag Brolle, alltid. Blev förvånad att det gick så dåligt för honom men kan nog varit det ganska så tråkiga framförandet.. 

The Moniker- väldans trallvänlig låt, man blir glad av den tycker jag!

Sanna Nielsen- hennes schlagerdängor brukar falla mig i smaken så det gjorde denna också.

The Playtones
- Det svänger ju faktiskt;)


Hemmaspa:)

Vet inte om jag blir strypt nu men jag tyckte dessa bilderna var för fina för att bara ligga i min dator utan att nån ser dem. Hihihihi.

Ansiktsmask och fotbad:)





Där var vi fina Sandra;)

Tar fotbad nu typ varje kväll, är verkligen jätteskönt. Man rår om sina fötter alltför lite. Och speciellt nu när man har gått instängd i stövlar och tjocka raggsockar hela vintern så kan dem verkligen behöva lite omvårdnad!

är vi fortfarande vänner sandra?;););) haha.


Promenad i solen

Mycket mysigt var det, solbrillorna och conversen på= vårkänsla!! jag låter bilderna tala för sig själva:)




Fest med James Bond tema

Hade riktigt roligt i fredags, var skönt att få komma ut och träffa lite folk, det var ganska längesen nu kan jag säga. Jag hade planerat att det skulle tas en fin bild på mig och Gustaf nu när vi var uppklädda men jag tycker jag gör konstiga miner på varenda bild.. Men det finns inte så mkt att göra åt det nu;) Här kommer ett litet bildregn iaf ;)

Det bjöds på snittar, massa olika sorter:) Dessutom fick vi välkomstdrink, självklart Vodka Martini som Bond själv skulle beställt, inte riktigt i min smak men rätt ska ju va rätt!

Gustaf i sin fluuuuga;)

Rickard och Julius

Arrangörerna;)

Gustaf och Jim:)

Dem självklara posebilderna kommer här. Ser ni mina lösögonfransar?;)

Gustaf och jag, jäkligt synd man inte kunde få till en normal min;)


Tack för att vi fick komma Julius & Co, en toppenidé!!


Hundpromenad

Nu har Dexter och jag varit på promenad i solen i nån timme. Det är inte klokt vad lite fint väder kan göra för själen, var så himla skönt. Speciellt uppe på Brändaholm, känns som man går och strosar någon helt annanstans, i en egen liten värld liksom, långt ifrån all stress och jäkt! Är så mysigt med dem små husen, vattnet o de små stigarna. Ännu bättre sen när det blir grönt och fint..

Lite senare på prommisen stötte vi på två berner sennen. Dexter skulle först hälsa på hanen, men han var ju SÅ stor så han vågade inte riktigt fram, haha. Men tiken vågade han nosa på ;) Sjukt fina hundar, riktiga bjässar. Tycker det är roligt när man är ute på promenad och stöter på massa olika vovvar, finns ju så många olika raser! Kul o prata lite hund med ägarna o låta djuren hälsa på varandra :)
På tal om något annat...
jag och Sandra började på friskis och svettis igår! Var verkligen skönt att man äntligen tog tag i det och roligt var det med;) Ryggjympa blev det igår, vilket jag verkligen kan behöva.. och imorgon ska vi på att igen. Känner mig väldigt motiverad denna gången, vill verkligen förbättra min hälsa och träning är en av tre saker som är grundstenarna för att man ska må bra. De resterande två är också något jag ska börja jobba på, dvs kost och sömn, slarvas en del med båda men nu ska det bli ändring! Vill bli pigg både psykiskt och fysiskt och det är den rätta vägen att gå..

RSS 2.0