Delfinal 4

Sista delfinalen igår, helt klart den sämsta... Tyckte inte något bidrag var ett "WOW" men kommer nog alltid gilla Linda Bengtzings svängiga och trallvänliga schlager;)
Söndag idag, gillar söndagar, eller iallafall söndagskvällar:) Solsidan 20.00 och Wallander 21.00. Fast nu har jag bytt 21-nöje till BigBrother. Man får säga vad man vill om detta program men underhållande är det faktiskt, man kan inte låta bli o titta på det!
Nåja, nu blir det film- "the green hornet"


migrän

Trodde faktiskt att jag sluppit migränen, har inte haft det på väldigt länge. men det var tyvärr inte så.
Var väldigt trött i förgår kväll, ovanligt trött, kändes inte som vanlig trötthet. Och kände mig dessutom väldigt okoncentrerad och förvirrad. Sen rätt som det var när jag tittade på tv så var det en stor prick i synfältet som bara växte sig större. Sååå otäckt. Jag kunde ju för fasen inte se, halva synfältet liksom försvann och jag kände mig helt konstig. USCH. I vanliga fall vid ett migränanfall brukar jag bara få lite blixtrar framför ögonen.. Så därför tänkte jag inte på migrän till en början men efter nån halvtimme så kom ju huvudvärken, en fruktansvärd sådan så då förstod jag ju att det var det. Sen när jag hade gått o lagt mig så fick jag känselbortfall i både handen och kinden, osså hörde jag jättekonstigt, pratade lite med Gustaf o ljudet liksom skiftade.. Det visste jag faktiskt inte att det kunde påverkas men man kunde visst få hörselbortfall också..
-otäcka symtom!! o huvudvärken håller verkligen i sig ett bra tag..

Delfinal 3

.. var inget WOW direkt.. Kvällens sömnpiller går definitivt till Sara Varga, vilken urtråkig låt. Förstår inte att den gick till andra chansen(!?)
Är dock nöjd med att Playtones och Erik Saade gick direkt till final, dem var ju helt klart de två bästa bidragen ikväll.
Nothing more to say about it!
Nu ska jag titta på gaygalan! Pussokram

Datalös

Jag har ingen dator. buhu! Den ska ju alltid gå sönder så den är på lagning nu.. Killen på elgiganten trodde det var någon kabel som lossnat och som slår emot vid fläkten, därav ett väldigt ojud. Det kan väl inte vara så svårt att laga tycker man.. men tid tar det ju ändå när dem ska skicka iväg den till tillverkaren.. Är så tröttsamt! har förstått att många haft fläktproblem med HP-datorer.. hmm, man tycker dom ska fungera när man lägger några extra slantar men tydligen INTE! Ca 2 veckor skulle det ta, får hoppas dem håller det, för nu måste jag snart börja skriva på mina inlämningsuppgifter igen så den SISTA kursen blir klar nångång!!!! och det kan jag inte utan min älskade lappe:)

Burlesque

I LOVED IT!



FABOLUOS!


Alla hjärtans dag

Dagen började med att Dexter och jag tog en härlig promenad, gjorde mig sedan lite iordning för att åka o hälsa på Anna panna! Åt lunch, pratade och mös med Vincent såklart;) Slog en pling till frisören som mot förmodan kunde ta emot mig redan idag så begav mig dit vid tre, så nu kan jag borsta ut mitt hår utan att slita som ett djur. ;) Skönt!

Traskade runt på stan en sväng sen, dels för att köpa en liten gåva till mitt hjärta på hjärtedagen;) och dels för att jag behöver lite smått o gott inför ett kommande party:)
---> Fest med James Bond tema! Sååå kul ska det bli! Little black dress, diamonds and long eyelashes- det är mitt recept på Bondbrud;) och Gustaf ska ha smoking och fluga såklart, MKT stiligt! Ögonfransarna är fixade, men klänning o smycken var betydligt svårare, får leta vidare! 

 

När jag kom hem så väntade fina rosor, nougathjärtan och en fin karl på mig<3 Blir mysmiddag ikväll och en film, det gillas.


Ha det supermys ikväll, det ska viiii<3


Melodifestivalen delfinal 2

Måste säga att jag gillade flertalet bidrag ikväll.. Babsan va inge bra, sorry men nej. och Annielas låt var ingen höjdare men den hade nog varit liiiite bra på engelska dock, det tror jag. Blev lite töntigt på svenska... och Bettans låt, njaaaaeeee....

Brolle och Christian Walz är nog topp två i min bok, MEN, resterande (Sanna,The Moniker och Loreen) var också braaaa:) Loreens låt gilla jag mkt måste jag säga.

Nu får vi se vilka som går vidare....

Uppdat 1: ÅH mina fem favoriter gick vidare i första omgången,woho!!

Uppdat 2: Sanna direkt i final!, ingen surprise direkt. Den var en svängig och härlig dänga och hon brukar ju klara sig bra i melodifestivalen, en typisk Sanna låt!

Uppdat 3: Där rök Christian, det trodde jag faktiskt inte! men Brolle direkt till final, YES!!!!! Såklaaaart!!!!! 

Sara är nöjd med kvällens resultat, nu blir det en titt på Brolle igen!:):):)


SPICE GIRLS

HAHA, sitter o lyssnar på Spice Girls. NOSTALGI!! Var mina absoluta idoler, hade väggarna fulla med bilder och klippte ut vartenda litet tidningsklipp, var ett freaky fan! Jag o fyra tjejer sprang till fritids varje dag efter skolan för att kunna ha musikrummet och mima och uppträda till spice girls. Och jag var alltid Mel B. Dont know why, men tyckte väl hon var tuff. Brukade våffla håret vet jag, magtröja, hela baletten:) Konstigt nog var jag "ledaren" som skötte koreografin o detta. hahah. gud va roligt det var!!! men folk blev nog sjuuukt trötta på oss tillslut, hade uppträde heeeela tiden:P men det brydde inte vi oss om! Det är så roligt att tänka tillbaka.. Tråkigt man inte filmade eller åtminstone tog bilder...Tur man har det i minnet <3

Första skivomslaget:)

Andra skivomslaget:)


TOPP FEM?

*Wannabe
*Who do you think you are?
*Stop
-Dem tre låtarna hade koreografi o dem rörelserna minns jag till och med fortfarande, skitkul;)

*2 become 1
*Mama
Lugna och väldigt fina låtar, tycker jag fortfarande!

Utdrag ur Mama:

"Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love

Mama I love you
Mama I care
Mama I love you
Mama my friend

I didn't want to hear it then but
I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of time to think about, about the way I used to be
Never had a sense of my responsibility"

Har sparat alla mina spicegirls grejer vet jag, bara måste rota fram dem kartongerna när vi flyttar!

Dem här plancherna vet jag att jag hade på min vägg, BLAND ANNAT;)



Lördaaaa

Sångtexten som jag skrev i mitt inlägg om Lady Gaga är hennes nya låt "Born this way" som nu är släppt! GILLA. Fin text och bra låt, som alltid med fröken Gagaaaaa:)

Nåja! Nu är det helg igen! Blev ju inte överförtjust av gårdagens väder som drog in, vi har ju fått snö så det räcker och blir över denna vinter, men vädergudarna kan vi inte styra över. Solen skiner åtminstone idag och det är ju härligt! Melodifestivalen ikväll, Brolle ser vi fram emot, kan inte bli annat än bra! Tänkte att jag skulle försöka få Gustaf att titta på en av filmerna som jag laddat ner också, "Burlesque" eller "Love and other drugs". Hihi, får väl se hur det går med det, inte direkt hans cup of tea;)

Uppdatering om mami, hon ligger kvar i Lund, troligtvis till måndag. Blir ingen tripp dit pga förkylning, det utsätter man ju inte en nyopererad för! Men det är ju snart måndag sååå :) o då ska man väl vara frisk igen får jag hoppas! Skönt att allt gått bra, bara hon slipper smärtan snart bara:/

Igår var jag på en visit at Helenas house tsm med Jane, hennes flickor, Nadja och Leon. Hon hade gjort tonfisksallad, inte illa! Mysigt hade vi:) men mindre kul var det o köra hem i ovädret. Såg att det hade varit en dödsolycka i Vallby igår, så hemskt, det blev verkligen glashalt på vägarna.. huuuh..

Neee, nu ska jag göra lite nytta, eller inte. ;) Puss på er o ha en fin lördag!

åhhhhhh!!

..nu tänker inte jag ta omeprazol längre, har insett att det gör mig supertrött och illamående. När jag tar dom så får jag dessa symtom, hopplöst. Har nog hellre magkatarr då. Hörde jag ett suck?

Nä, nu ska vi inte vara såna! nu slänger vi in lite trevliga bilder istället:)

Mina "små" älsklingskissar!


brasan var tänd härom kvällen, mysigt...



Noel och Mika, sötungar!!



Avslutningsvis kan jag säga att mammas operation gick bra och hon återhämtar sig nu på Lunds lasarett, är så himla skönt att det är gjort<3 Får se om det blir att åka dit men det ser inte så ljust ut eftersom jag fortfarande är ganska förkyld:/ men förhoppniingsvis dröjer det inte alltför länge innan hon får komma hem!

Nu ska jag halvsova, är som sagt supertrött...


nää-ä..

..dags o va sjuk igen. Feber, halsont, huvudvärk och snuva. HATAR det! Hoppas verkligen jag tillfrisknar fort för på fredag var det tänkt att hälsa på mamma i Lund. Hon opereras imorgon(o här sitter jag o gnäller över en förkylning!) Men vill väl inte tänka så mkt på det egentligen. Är lite otäckt, såklart. JAG VET att det kommer gå bra men tankarna går ändå till det faktum att en operation alltid innebär en risk, bara narkosen i sig. Men den måste göras, det kommer gå bra och imorgon kväll är skiten borta!!!

Sänder en lyckospark och en stor bamsekram till dig mamma<3

Lady Gaga



My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"
"So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way


Melodifestivalen delfinal 1

Han kan sjunga, han kan dansa och han hade en bra låt. Det var helt klart rätt att Danny fick gå direkt till final ikväll! Den andra finalisten vetitusan men nåja:) Pernilla Anderssons låt var också bra men för övrigt var det ju inte direkt några höjdare. Dilba var stiff, lam och tråkig, och den där lillkillen som satt i en solstol i början? VARFÖR fick  han vara med överhuvudtaget? Sandra och jag satt och blev högröda i ansiktet för att han var så pinsam och dålig.

Nä, nån måtta få de va;)
Heja Danny! 






a waste of space

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

-Kloka ord av fröken Katy Perry.

Idag är det onsdag, veckorna susar förbi utan att man hinner blinka. Fast igår gick dagen sååå sakta, kändes som dygnet var dubbelt så långt. Var rejält uttråkad ett tag men då tog jag fram dammsugaren och efter det så var det bara mysigt o slänga sig i soffan, tända lite ljus och göra ingenting ;) Börjar bli rätt duktig på att vila min hjärna faktiskt, så snart är man nog fit for fight igen. 

Ska snart vandra bort till lisa, var längesen vi sågs så en fika är minsann på sin plats. Måste göra en avstickare hos mormor också, så det vore nog bra om jag började göra mig klar nu! som vanligt är jag ute i sista sekund. tidsoptimist?-javisst!



RSS 2.0