fredag

javisst, nu vart det fredag ännu en gång. Gårdagen i Malmö var supertrevlig! Sabina och jag strosade länge, länge på stan. Underbart att få gå där med någon som inte varje minut frågar, "e du inte klar nuuuu", "kan vi gå vidare?", "kom igen nu", "nu går vi". Iallafall, under vår stadstur tog vi ett stopp på Expresso house. Sabina drack en supergod chailatte, det måste jag ta nångång, den doftar och smakar JUL! Åkte så småningom vidare hem till Sabina,mysig liten lya har hon. Åt pizza på kvällen och godis med såklart:D Snackade en massa om sånt tjejer pratar om och sen åkte jag hem med sista tåget halv tio.
 
Hade hursomhelst tänkt att det enda jag skulle köpa i Malmö var en höstjacka, vilket jag gjorde också. En svart härlig sak med lite krage, stora knappar och knyt i midjan,från H&M,billigt och bra. MEN det blev inte bara det. Köpte även en superfin bh på Femilet, blå/röd randig lång tröja (ursnyggt till mina nya stövlar och tights eller jeans!), 2 baslinnen från Monki, och till sist en vinröd längre kofta/cardi från Ginatricot. Så nu blir det inte mer kläder för mig denna månaden. Idag fick jag också ett postavi, så ska gå och hämta ut min tunika och topp från Chicy. Spännande!!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, ska träffa min kära mor och mormor om nån timme eller två.
puss

nu e jag här igen..

jamen, nu har jag en tråkig stund igen. Sitter och kikar runt på bloggarna jag besöker dagligen. Kissie,kenza, englas showroom,storstadspojken, stina-lee och självklart blondinbella..  Det blev en ganska bra ordning på dom, när man tänker på vilken jag mest och minst gillar att läsa. Tyck vad man vill om blondinbella men jag gillar hennes blogg,jag kan helt ärligt säga att jag tycker det är roligt att läsa om hennes liv!, tycker också hon har mkt vettigt att säga, och skriver om saker som intresserar mig! Stina-lee verkar ha fötterna på jorden, gillar hennes sätt och stil! Ja, storstadspojken, roligt att läsa en killes blogg faktiskt. Han har också endel kul inlägg, och har automatiskt blivit att man kikar in där på grund av blondinbella. Englas showroom fångade inte mig i början men har börjat gilla henne mkt nu. Så mysigt o se hennes lilla dotter i supersöta kläder, och hennes egna outfits såklart. Söt och flickig stil på engla med och det gillar jag. kenza har enligt mig inte så mkt som fångar min uppmärksamhet, men jag känner ändå för att klicka in dit och kolla. Gillar hennes outfitbilder. Slutligen, kissie. Hon gillar jag inte alls, verkar vara en liten bitch, det är nog just därför jag kollar hennes blogg ändå. Hon provocerar, verkar lite ego och tror att hon är lite för bra. det är väl rätt smart egentligen, för enligt mig är det på det viset hon har fått så många läsare. Hennes klädstil känns även ibland lite för mkt fjorton år för mig.
Ja, så tycker jag. Även om man gillar bloggen eller inte så är man ändå där och glor.., iaf jag! de bloggarna fångar min uppmärksamhet, på olika bra och dåliga sätt. bra sysselsättning för en stund:D
Förresten, Mamma Mia, vilken underbar film. Satt typ och rös under hela filmen, love it. Har alltid gillat abbas musik så visste att det var en film för mig, men den var ännu bättre än väntat. Vill även se the dark knight, the mummy and the thomb emperor, arkiv x och narnia. Blir nog att man laddar ner dem när de kommer ut med bättre kvalité. Att titta på en riktigt bra film en höstkväll med tända ljus är väl hur mysigt som helst!?
Puss

hej hej!

Nu har även jag en blogg. Kommer nog inte vara så bra på att skriva här men kan ju försöka:D
Idag är en såndär riktig tråk-dag. Finns inget att göra när det regnar och är höstlikt ute, och man har heller ingen lust att göra något..
imorgon ska jag dock åka ner till Malmö och hälsa på sabina, ska bli trevligt. Shoppa lite o fika o sånt,supernice.
På lördag blire utflyttningsparty hos Emma, hade noll koll på att hon skulle flytta, men det var visst så. Alla flyttar hit och dit, det är omöjligt att hänga me i alla svängar.
Nästa helg blir det party också,ser jag fram emot. The Pantern Ladies:P Det är bra att det händer lite nu när hösten börjar komma annars blir det lätt att man deppar ihop litegrann och inte gör nånting för att vädret är så tråkigt. fast måste säga att jag även gillar hösten. En helt underbar dag för mig är när solen skiner, lite bitande kyla och det börjar falla gul/röda löv, helt fantastiskt härligt är det. Men regn och blåst är ingen höjdare. Vintern kunde vi hoppat över tycker jag. Ska det vara vinter ska det vara snö och kallt men numera ser ju inte södra sveriges vintrar ut så. Blask,blask och blask,grått och usch så tråkigt. Nåja, sånt är livet.
Har ju fått lönen idag, mer än väntat så det är alltid en härlig surprise. Har redan lyckats nätshoppa för typ 3000kr,galet e de, men gud så kul. kan knappt vänta tills jag får hem allt! Svarta ursnygga stövlar med låg klack och rundad tå från Dinsko, precis såna jag letat efter, hoppas de passar bara, storlekarna varierar ju lite. En topp och en tunika/klänning från Chicy.se, blommiga höstiga plagg. Och sen har man ju självklart klickat in på H&Ms onlineshop och hittat ett och annat. En snygg svart skinnjacka och mössa,vantar och halsduk i en underbar vinröd färg. har fastnat för den färgen nu till hösten. Har beställt en cardigan i samma färg. Även en kortärmad längre svart cardi blev det plus en svart bastopp och en blommig blus. Har planerat att skaffa mig en snygg höstkappa nu med, hoppas att jag hittar någon passande i Malmö. Finns ju lite mer att välja på där! svart blir det nog. hade tänkt och satsa på något i färg men en svart måste man ändå ha så får en i färg bli ett senare projekt isf. Nån härlig röd kappa hade varit snyggt.

Nåja,nu ska jag diska. Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0