Valpkurs

Var på valpkurs i måndags:) Tränade jaktlek, kamplek, kontaktövningar, följsamhet och passivitet. Måste ju säga att Dexter skötte sig galant!, gick jättebra. Efteråt hade vi teori vilket var väldigt kul o lärorikt. Pratade bla om hundens signaler, syn på ledarskap,ordinlärning och belöningar. Fick läxa på det praktiska så det har vi övat nu lite varje dag. Men han fattar galoppen så det var inge svårt, kommer väl större utmaningar sen;)

Nästa gång ska vi träna "sitt", ha namnträning och utföra kontaktövningar.Spännande!!

När kursen var slut i måndags var det ju världens regnoväder, som om himlen öppnat sig. Vi körde till Mcdonalds men kom dock aldrig upp med påsen till lägenheten.. En bit utanför dörren så går den sönder av allt vatten och all mat ramlar ut på gatan. KUUUUUL. Nej, det var det inte. Var som en dränkt katt, man kunde vrida ur vatten från mina kläder kan jag säga. Huh!

Idag har jag varit ledig, skönt med lite sovmorgon! Vid lunchtid kom Lisa och Linda, kaffe och tjöt blev det. Senare dök också Sara upp och joinade. Mycket trevligt hade vi. Sara och jag gick en sväng med Dexter när de andra damerna hade gått till jobbet. Blåsigt som tusan men skönt att få röra på sig lite o få frisk luft! Ikväll blir det bio med min älskling, "Trollkarlens lärling". Den har fått bra kritik så det ska bli avkopplande o trevligt att förhoppningsvis få se en riktigt bra film:)

Det var nog allt för mig idag. Ta hand om er!


Nu var denna helgen också snart slut...

Ja, så är det. Det blev ingen tatuering för mig idag. Jag tror dock jag vet vad jag ska skriva på min lilla fot, men det får bli vid ett senare tillfälle:)

Igår var det städ och tvättdag för fulla muggar. Gustaf och jag kan få såna ryck och vara riktigt flitiga. Är så himla skönt o få ordning och lite damm/hår-fritt för en stund! Älskar mina djur men hårtussarna i vartenda hörn är inte uppskattat:D

På kvällen var jag o girlsen hemma hos Sandra, hemmagjord pizza blev det, mkt gott kan jag säga. Självklart var Mika och lille Noel med, så det blev först lite bus med sötlöken i pippihuset och sen en massa mys med det lille paketet. <3 Snart kommer det bli ytterligare en bebis på våra träffar, vår umgängeskrets utökas minsann;) Å just de, Dexter fick också följa med, han och Rocky lekte för fullt i trädgården. Sen var han sådär härligt full med dregel i hela pälsen när man åkte hem:P

Idag har jag gjort ingenting. Eller mja, nästan iaf. Har skrivit en del på mina inlämningsuppgifter i sjukvård, varit ute me vovven, tittat tv o surrfat. Men that's it! Men det får la räcka, det är ju faktiskt söndag ändå;) Hade velat göra någon smarrig middag men tror inte det finns så mkt att välja på härhemma. Bäst jag går o snokar i kylskåpet.

Take care!<3

Stadstripp

Är precis hemkommen från stan, har underhållt Sandra medan Mika var på dagis, inskolning nu nämligen:) Fika bidde det, mkt trevligt. Fint väder är det ju idag med!

Vid tre ska jag träffa Nadja och Helena, blir till att inhandla en liten present till Mika. Har nog redan kommit på vad vi ska köpa,blir nog omtyckt tror jag:)

Så.., vad mer då....Jo. Kursen sjukvård har börjat och vi har nu fått reda på vart vi ska praktisera, jag fick avd 47 vilket är en hjärtavdelning. Min lilla mamma som arbetar på sjukhuset har hört runt lite o tyckte att jag skulle ta avd 45 istället där blodsjukdomar, som leukemi, behandlas. Hon menar att jag nog får lära mig mer där. Så nu har jag frågat om jag får ändra mig för den platsen var nämligen tom. Så vi får se!, men det känns bra vilket som:) Ska bli roligt att få prova nånting nytt men jag kommer vara fruktansvärt nervös!!

Sandra frågade om jag vill tatuera mig på söndag, Fia känner ju en tatuerare som är här i Sverige ett par dagar till. o duktig är han med. Men jag vet ju inte hundra procent vad jag ska ha för nåt! Jag vill ju ha en till på foten så det hade varit smidigt att göra det nu, är ju billigare.. 

Tror jag har kommit på ett citat nu, har tänkt på de förut.. Hmm, will see. 

Bilder

Nu har jag slarvat så mkt med att lägga in bilder så det får bli ett bild-inlägg här;) Enjoy;)

I helgen var det ju Sailet och party hemma hos Josie!




Min "lille" vovve:)



Dexter gör stan.



Dexter och Rocky är totalt utmattade efter flera timmars lek och bus!



Osså avslutar vi med bebisarna som jag myst med i veckan:)

Nytillskottet Noel<3



Har varit hos Anna och Vincent också, mosters älskling!!<3



Sötlöken Mika, 1 år idag!!



Det var nog allt:) Idag blir det stan med Nadja och Helena, trevligt!

Ciao!


Fullt upp

Ibland önskar man att man kunde dela på sig så man hann med mer i veckorna. Känner mig stressad, alldeles för ofta. Är det inte det ena så är de det andra. Till och med roliga saker kan kännas stressande o nästan bli jobbigt. (Jag måste hinna med det.. o de o de... osså de..) Man ska jobba större delen av sin tid, ta hand om och uppfostra en valp(det är mkt slit kan jag säga!), hålla ordning på lägenheten(städa,tvätta..), träffa vänner(önskar VERKLIGEN att jag hann o träffa dem oftare..), umgås med pojkvännen, familjen, tandläkarbesök, skolan.. behöver jag fortsätta?

- det är tråkigt att man ska få dåligt samvete för att man inte alltid har tid eller ork.. det handlar ju inte om ovilja, inte alls, bara tidsbrist o det faktum att jag är en väldigt trött människa:D 

Idag har jag iaf inte haft mkt o göra:) Var meningen att vi skulle bada i varmbadhuset men det var stängt, en liten besvikelse där. Istället begav jag mig till Rödeby för att träffa Helena, Staffan och nytillskottet Noel. Mös en massa med denna lille krabat, så fin var han<3 BEBISSJUKA! 

Nu ska jag nog krypa till kojs, borde lagt in bilder men det orkar jag inte nu heller, surprised? anyone? ;)

Natti<3


Helgen

Hade kul igår men det blev en tidig kväll, var hemma redan strax efter ett. Känns mer och mer som att mina utekvällar är förbi, känner mig lite gammal,haha. Att gå ut tilltalar en inte särskilt mycket längre. Är självklart roligt då och då men inte mer än så, eller inte ens det! Nu är man mer intresserad av att slå sig till ro. Ni vet, skaffa hus, barn, dona i sin trädgård, läsa en bok o laga mat. Hahaha, ne men ni fattar :D I'm old.

Idag var Gustaf, jag och Dexter en sväng på stan. Skickade iväg några paket, hämtade Gagabiljetterna och tog oss en varsin glass. Mysigt var det. Blev lite besviken på biljetterna dock, världens sämsta platser typ. Känner mig lite lurad när dem skriver: " alla platser är på bra sektioner". Jo, just det! Men men, vi hör väl henne iaf och kanske ser ngt på skärmen om vi vrider nacken i 180 grader typ :D

Imorgon ska Gustaf och jag börja dagen med att åka till varmbadhuset. Ska bli så himla skönt, vi kan båda två behöva en stunds avkoppling i 32 gradigt vatten:) Sen tänkte jag att jag skulle ringa en liten vän för att se om man får komma förbi en stund...

Nu är det sovdags, godnatt!


Babylycka

Kl 23.23 igår kväll kom pojken Noel till världen. Stort grattis Helena och Staffan till detta lilla underverk!! <3

Jaha, det var den tredje i vännerskaran som fick sig en liten knodd och i vinter kommer den fjärde. Undra vem det ska bli sen, någon som får nummer två säkert. Men herregud vad tiden går. Annas Vincent är redan 3 månader och Sandras Mika blir 1 år den 20 aug. Blir till o köpa present till den lilla fisen imorgon, får se vad man ska hitta på för ngt.

Mika

Vincent!


Lille Noel finns på webbisar om någon är intresserad:)

Idag har jag jobbat hela dagen. Klockan fyra kom Gustaf & Dex o hämtade mig osså körde vi till Utkiken på en fika. Jättemysigt, men det var rätt varmt däruppe. Är förvånad att inte det blivit åska, får väl se om de kommer senare kanske. Nu tar vi det bara lugnt i soffan, skönt må jag säga. Titta vilken god kaka jag åt, cheesecake med jordgubbar,mm!

 

Tyckte mina kisar var så söta igår så jag tog kort, det är kärlek det!



Nu ska jag laga mat med min karl. Hej!


this and that

Jag har hittat en vän att gå på Lady Gaga med! Weeeehoo!! Josie och jag blir det, kommer bli så roligt!! Så skönt att det är i Malmö med, nära o bra! Längtar massa! Har dock inte köpt biljetterna än, ska göra det i helgen. Har tagit kontakt med företaget som säljer och det skulle inte vara någon risk att dem tar slut innan:) Happy.

Igår var jag med Anna och lille Vincent innan jobbet. Gud så stor mosters lilla älskling har blivit! helt sanslöst va dem växer! Ett riktigt lite charmtroll kan jag säga, sötlök!!!

Idag har jag jobbat till två och Dexter har varit med hela dagen. Vårdtagarna blir så glada när han kommer, han är verkligen omtyckt av alla på min avdelning. Är så skönt att jag ta med honom, det hade försvårat situationen väldigt annars eftersom han inte kan lämnas ensam ännu. Åh, just de, valpkursen börjar den 23 aug, ska bli så roligt tycker jag. Det kommer nog Dexter tycka också,hehe. 

Ikväll ska Gustaf och jag ut o äta på MontMartre, ska bli väldigt mysigt. Känns som vi inte gjort något tillsammans på jättelänge. G fick lite dryga nyheter idag så mamma ställer upp och tar Dexter några timmar. Det var snällt för vi kan behöva lite egentid han och jag!!

Nu har jag fått veta att H är på BB, fy tusan så spännande!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Musik

Gustaf sitter o pluggar så bestämde mig för att sätta in lurarna och lyssna på lite musik! Det här är väl ungefär det som mina öron får "genomlida"...

Alors on danse - Stromae
Alejandro - Lady Gaga
We no speak americano - Yolanda Be Cool & Dcup
Stereo love - Edward Maya
Billionaire - Travie McCoy
Can't be tamed - Miley Cyrus
Wavin flag - K'naan

Märks det att jag är lite sugen på party? Oh yes. Sailet i helgen:)

Fasen vad bitter jag är att jag inte kan gå på Gaga i höst, hon kommer nämligen till Malmö. Men när jag fick nys på det var det redan för sent, fanns typ platser kvar bakom scenen ungefär. Hur kul e deeee. Bu! Jag om någon borde ju gå på det. Finns visserligen biljetter som andra företag säljer dyrare, billigaste kostar 1000 spänn. För mig är det värt det, men kanske inte för nån annan?


Trevlig dag<3

sicken trevlig dag det har varit:) Började med att åka till Elena tsm med Lisa. Fikade o tjötade, himlans trevligt. Vidare körde jag till Josie och åt pannkakor, goooooott!!! Fast var tvungen o åka hem nu för Gustaf skulle gå på bio och vår lille fishund är ju en liten lök.

Resten av kvällen ska avnjutas framför tvn, härligt! Har inte mer att säga för tillfället, see youu!

R.P

Igår såg vi "Remember me" med robert pattinson i huvudrollen. Jag fattade ju inte att det skulle vara en lipfilm!! Huh, vad jag grät i slutet. Inge bra med drama!!! Men jo, den var bra. He is gooood.

Goodbye.




Nostalgisk

Åh, började lyssna på gamla godingar från en skiva jag fick av mamma när jag var liten:låtar från disneyfilmer. ÄLSKADE verkligen den skivan, brukade sitta framför radion och sjunga in låtarna på band. Sjöng riktigt fint när jag var ung;) Har dem banden nånstans, hade varit såå kul att lyssna på nu..

Min favoritlåt var "En helt ny värld" från Alladin.. Andraplatsen knep "Hela min värld från Den lilla sjöjungfrun. och vidare var det "Färger i en vind" från Pocahontas. Haha, jaaa, det var tider det, kunde ha så himla roligt ensam på mitt rum o bara sjunga o prata om pojkvänner på bandet. Pinsamt men jäkligt kul o ha:)

Har nu precis tittat klart på filmen "The last song" o lipat har jag gjort, massor! Tyckte mkt om den men sorglig blev den.. Dags att sova..

Kärlek.

Som många kanske vet så är jag en riktigt drömmare. Fantiserar ofta om framtiden. Om barn, hus, giftermål och det ena med det tredje. Hoppas att man ska få uppleva allt det där en dag! Ska säga er att jag redan vet vad jag vill döpa mina eventuella barn till.. även vilka låtar som ska spelas på mitt bröllop ;)

Vad tycker ni om denna vackra kärleksvisa?<3 Frågan är bara vem som ska sjunga?, så långt har jag inte kommit,hihi.

Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar. 
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är 
Och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker. 
du betyder allt för mig. Va inte rädd. 
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

-Åh, den är så fin. Har två till på lager, men dem håller jag för mig själv:)

Sååå, annars dåå? Fredag idag men en lugn sådan, jobbar helgen. Gustaf tränar o ska sedan vidare till en kompis så en ensam myskväll framför tvn blir det för min del, men det känns okej. Skönt med egentid också! 

Jag har förresten lagt ut kläder på tradera, så hoppas på att få lite sålt, är i behov av lite etra pengar nu när man förhoppningsvis snart ska praktisera och därmed vara tjänstledig! Håll lite tummar:) är fina kläder!

Take care!


Dadadada!

YES. Var ute i lördags och hade kul! Josie dissade ganska tidigt dock, men jag o Ulrika roade oss ändå;)

Some pics!

Söte!

Igår var jag och min bror David och mamma på konsert i amiralitetskyrkan. Robert Wells och Sofia Källgren var där. Helt otroligt vad han spelar piano alltså och hon har en röst som ingen annan! Det var väldigt vackert och dem sjöng o spelade många fina sånger som "Mio min Mio", "The prayer", "Skönheten och odjuret", "Time to say goodbye" .. Robert spelade ett medley med massa olika klassiska bitar, sjukt häftigt var det, förstår inte att han kan, är verkligen ett underbarn det där! Tack för biljetten mami<3

Idag har jag inte gjort många knop. Händer liksom ingenting! Hoppas Gustaf kommer hem snart, har ingen mat härhemma:S Hade tänkt o köra ut till Helena o titta på nya huset men det hinner jag nog inte nu. buuuuuuuuu!


RSS 2.0