tjöt

Jag är lite kass på o skriva nu förtiden, det måste jag ändå säga. Men jag jobbar helgen nu så det händer liksom inte så mkt då:)

Jag o Helena körde ut till Elena härom dagen. Elena hade sagt till mig innan att köra en annan väg som gick fortare. När vi kört en stund säger Helena: Amen, finns det nån tråkigare väg än denna?! Är ju bara träd och snö. Kort därefter får vi syn på en fasan vid vägkanten. Helena blir helt till sig "åhh en fasan,kolla!" Hon tutar på den men den reagerar inte alls.
-Han är nog döv, säger jag.
-Död!? Han gick ju där!
-Neee DÖV!  Han såg inte bilen,han tittade åt andra hållet. Han går runt där o lullar i sin egna lilla värld.
-Jaha ja kanske det.
Efter detta samtalet får vi syn på nånting lite längre fram, vi kunde inte se var det är för nåt konstigt först. Det visar sig vara en tant i sjalett som åker på en kälke, som dras av tre taxar!! HAHA. Efteråt var vi båda överens om att det var en rätt så kul väg ändå:) Det händer spännande saker ute i Flyeryd :D

Visst blev detta ett oerhört intressant inlägg? ;) Så blir det när man inte har något vettigt att säga.

Nu måste jag sova, börjar jobba kl 8. Natti,natti.


Säkring

Det var som vi antog, en säkring hade gått igår, därav kalla element och blinkande lampor:D Nu är det iaf i sin ordning igen!

Har spenderat dagen med tvätten, kaffe hos Linda, lämnat bok på Verkö, hämtat hem min efterlängtade dator på elgiganten, handlat på leksakshuset och maxi och nu har jag precis tagit en eftermiddagsfika med mig själv:) haha. Måste springa ner i tvättstugan o hämta upp kläderna, torkskåpet har fått pajat och blåser bara kalluft så tar en halv evighet innan det blir torrt, men nu får de vara nog! Tänk att det ALDRIG slår fel, en "olycka" kommer verkligen aldrig ensam!! Börjar ju bli pinsamt o ringa hyresvärden nu. Sa jag att tvättmaskinen var sönder förra veckan?,haha. Det är tur att man trivs så förbannat bra här, annars hade man fått bryt när allt ska krångla på detta viset!

Förresten, va härligt det är när man kommer upp i tid! Har hunnit med en hel del idag och klockan är bara lite efter två. Det gillar jag.

Vi hörs! Puss


weird

en minst sagt konstig morgon. Elementen i sov och gästrum är iskalla, lamporna lyser jättesvagt och blinkar och kranvattnet är brunt. har dessutom haft diskmaskinen på och nu är den vattenfylld typ, måste ha något med saken att göra. Visst låter det bra? hmm... Hyresvärd är kontaktad.

Får nog ta o vandra ner till affären o köpa vatten till katterna.. det bruna vill inte försvinna. Grannen sa att det varit avstängt en lång stund så det blir väl förhoppningsvis normalt snart. Men inte ger jag mina kisar missfärgat vatten! Vid ett-tiden ska jag åka till Elena med några av flickorna, ska bli himla trevligt. Tanken var att tvätta men sköt fram det, mkt roligare o umgås med kära vänner på sin lediga dag ju! :)

Ne nu e vattnet normalfärgat, MEN det sprätter o har sig, så det märks ju att det har varit avstängt. Kul att man blir informerad om såna saker! hm.

Nu ska jag göra mig klar för att åka, ha en bra dag. puss


hum hum hum..

Hej på er! Har fasiken inget o säga idag men skriver några rader bara för att! helgen springer iväg på tok för fort, speciellt när man har det mysigt o bra. I söndags blev det promenad med Ludde igen, mamma var på besök o fikade. På kvällen åkte Linda och jag o solade, va jättelängesen jag solade solarium, var såå skönt! Efter solningen blev det en liten bilfärd eftersom Gustaf tappat sin telefon. Det var en snäll tjej som hitta den och ringde upp hans mamma som i sin tur ringde till mig, som då fick åka o hämta den. Härligt att det finns folk med hedern i behåll, ibland tvivlar man på det med allt elände som folk ställer till med. Det är nog många som bara hade snott den, e ju en iphone dessutom.. dagens ros till Annika från Gustaf och mig!

Idag har jag jobbat en kortis och resten av dagen har spenderats hemma, var nere en runda hos linda med och luddson var även här uppe me katterna en stund. Gick ganska bra faktiskt, några gånger till så ska dem nog vänja sig,hihi. Tänk när valpen kommer, så spännande, måste filma det då. haha.

Har bestämt att jag vill ha semester innan semesterperioderna, dvs typ 1 juni.. Måste prata me chiefen om detta, kan ju inte vara några problem, då tar ju ingen annan semester? Hoppas de, skulle passa perfa för moi. längtar till sommaren....... BORT ME DIG JÄKLA SKITSNÖ!

ha en bra kväll hörrni! tjyyyyss


Vovve

Hej, hallå! Bror o Ansa kom aldrig idag, så Gustaf och jag bestämde oss för att gå ut med Ludde en längre runda än planerat, Lindas hund alltså :) Det snöade galet mkt imorse men på dagen har det varit uppehåll så det var riktigt härligt ute, är ju inte heller särskilt kallt längre så det kändes bara skönt att få komma ut. Släppte Ludde lös lite ute på Dragsö, det verkade han tycka om den lille sparveln! Blev en prommis även vid femtiden, en aningens kortare, men måste säga att det gör gott i själen att få komma ut i friska luften!

Ska gå med honom imorron igen:), Linda jobbar nämligen helgen, så det är klart man ställer upp, tycker ju bara det är roligt! Hon ringde på här för en stund sen med en vinflaska som tack, så gulligt! Känner verkligen att ju mer jag är ute me Ludde, desto ännu större längtan får jag till att ha en egen liten sötnos.. Hoppas såååååå innerligt ända in i benmärgen att vi ska få en liten valp till sommaren <3

Gustaf och jag har haft en sån himla mysig dag/kväll. Efter våra två promenader blev det välförtjänt pizza framför melodifestivalen! MED engagemang, o det ska jag säga er, det tillhör INTE det vanliga. Att vi båda sitter o tittar på MELODIFESTIVALEN tillsammans, och faktiskt TITTAR. Gustaf är väl inte så jätteintresserad, men med ett glas vin gick det bra,haha. Nu ska vi titta på en film, "The stepfather"

En liten notis:
Visste ni att vår lilla stad Karlskrona ska få en 3D-biograf? Blev så glad när jag läste det, astufft ju. Mamma o jag pratade ju om att åka till Bromölla för att se Avatar på 3D, men nu behöver man inte åka nånstans:) wheeey! Plus i kanten!

Sov gott! <3



Pics

Ja e ju rolig. Jag provade o koppla in min kamera till denna datorn och visst fasen gick det utan något program. Vilken koll man har :P Så nu tänkte jag att jag skulle bjuda på liiiite bilder iaf. Först från förra helgen då arbetskamraterna var här:

Lena o jag är pigga o glaaaada!

Lena, Sandra och Susanne är i någon slags diskussion;)

Min fina och väntandes Helena, osså jag då:)

Linda och Lena sjunger så det ryyyyyker!

.. och det gör även Nadja och Annika;)

Tre fina töser!

Sara och Sandra-pose, SÅKLART:D


That would be all:)

Nu kommer några pics från igår när Julius och Elin kom hit :)  Vi bjöd på en god middag(fårostgratinerad fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås), efterrätt(som jag gjort) och en massa spelande. Jag och Elin vann i "Med andra ord", viktigt att nämna. Spelade också "Geni" och "Så det kan låta!, är så roligt med de gamla hederliga sällskapspelen, blir en annan grej än när man sitter framför tvn eller datorn..

Här har vi slängt fram det ihopfällbara bordet och gjort det riktigt myyyysigt. Vet inte riktigt vad Julle håller på med,haha.

Titta noga på min hemmabakta kaka! Vit chokladkaka med varma hallon, den var MKT god kan jag säga..

Julle o Elin, cute!


Idag har vi ännu mera snö på G här i Karlskrona, ska visst komma tre dm, typ moddsnö. skitkul verkligen.. och enligt linda har dem sagt att det ska ligga kvar mars ut och sen börja töa bort. Känns som det blir en kort vår i år, tråkigt, älskar våren! Förr har jag även tyckt att vintern med snö har sin charm och endel av mig kanske fortfarande gör det men FY, nu är jag riktigt trött på det.

Planen för dagen är att hälsa på grannens vovve o gå ut me han, så får man liiite luft iaf. Troligtvis kommer min bror Daniel och hans Ann-sofie hit om nån timma på en fika, kanske ska vi spela lite också?hihi.

Ha en fin helg mina vänner...


Blogghysteri

Javisst har det blivit en blogghysteri, för några år sen visste man knappt var det var för något.. Själv är jag väldigt inne i detta, följer en MASSA bloggar..läser varje dag, har liksom min lilla runda som jag maler igenom, det är ju  kul. Är ni intresserade av vilka så har vi här några i mängden:

Några jag känner...

storyaboutme.blogg.se- Sandra
hellomaddy.blogg.se- Madde
rullgardindava.blogg.se- Lisa
helenasknodd.blogg.se Helena

SKANDAL att det är så få av mina närmsta vänner som skriver tycker jag!!

"Stor"bloggare..

blondinbella.se
kissies.se
kenzas.se
fokis.se

tyras.se
tv4.se/stylebykling

Många kul bloggar finns även på finest.se, bland annat:

falsksanning
katrin zytomierska "fuck you right back"
josefin crafoord


Jackie Ferms blogg, mest "känd" från Paradise, finner jag mycket kul att läsa, den bruden är ehm, speciell;)--> nattstad.se/jackieferm

Carolina Gynning, den skandalomsusade tjejen med den breda skånskan, gotta love her;)--> gynning.net

Där hade vi några som fångar mitt intresse, är verkligen ett bra tidsfördriv:)
----------------------------------------
Så, har jag nånting mer att säga idag? tja, dagen har ungefär sett ut såhär:
 har jobbat, oroat mig för jobbet, haft ont i magen, oroat mig lite till, pratat,pratat o pratat, blivit mindre orolig,  ätit kroppkakor, druckit kaffe, gått hem, druckit kaffe igen, internet... orkar inte vara så detaljerad nu efter detta låååånga inlägg om bloggvärlden:D 

Imorgon är jag ledig, sovaaaaaaaaaaaaaaaaa! och handla. sen blir det parmiddag på kvällen med julius o elin. gustaf o jag ska bjuda på en himskans god supé:) ska bli underbart trevligt o härligt att få slappna av, om man nu kan det?

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar"- Nalle Puh 


Fettisdagen

Efter jobbet idag åkte jag till Josie. Köpte med mig semlor(såklart), himla gott var det. Hennes karl skulle vara iväg på jobb tills imon så stannade också och åt middag. Lövbiff, klyftpotatis o beasås, oooh så gott det var! Det gjorde hon bra, märks ju att hon jobbar i kök;) duktig e du gumman! Hade hursomhelst en himla trevlig dag med en väldans kär vän<3

Nu myser Gustaf och jag i soffan, är alltid lika skönt att få slå sig ner här. Snart ska vi sätta på en film, vet inte vad det blir för något idag, troligtvis en komedi, har tre st o välja på:) Snabba cash finns men det är lite för dålig kvalite, så vi väntar nog lite tills det kommit ut ngt bättre. Är dock väldigt sugen på att se den!

I förrgår tittade vi på New moon, hade helt glömt bort den, men nu blev det av att vi såg den :) Tyckte den var bra, men man vill ju se den tredje filmen nuuuu!, spännande... Filmtittningen fortsatte även igår då vi tittade på en film som beskrevs som "wannabe-twilight". Tyckte dock inte det var det, det enda som var likt var vampyrtemat. Hur som helst så tyckte jag om den men även där ska det bli en fortsättning o det är ju så drygt o vänta! Cirque du freak:Vampires assistant hette den iallafall..

Vet ni vad jag jag inte gillar? Ovisshet! Jag är ett typiskt kontrollfreak som vill planera allt, och när jag inte kan det blir jag jättestressad.. Jag vet ju inte alls hur nånting blir till sommaren och det är SÅÅ frustrerande! syftar mestadels på jobbet och huruvida det blir ett hundköp eller inte-Hur blir det med jobbet? Semestern? Blir det någon hund? o när isåfall? Kan jag ha semester då? är jag i vikariepoolen då eller går jag på vikariat?? kommer jag vara kvar på mitt boende? bla bla bla... har tusen frågor och funderingar och vill få klarhet NU!!! bara tänker o tänker o tänker... Är inte särskilt roligt att behöva oroa och bekymra sig så här flera månader innan. Önskar jag kunde tänka som många gör "det ordnar sig" men hur kan man veta det??! Måste verkligen prata med min chef...

Nee nu ska jag inte gnälla mera, behövde bara skriva av mig kände jag... Det "ordnar" sig ju, eller hur var det? :S

Måste bara tillägga: tanken på att vi ska skaffa hundvalp till sommaren gör mig SÅ HIMLA GLAD, kommer bli underbart! MEN, vi vet ju inte om lilla Luna får några hanar, och det är ju det vi vill ha.. OVISSHET, fnys!!!

Nu ska jag koppla bort tankarna och leva mig in i filmens värld med min underbara fästman<3



Så det kan bli....

Igår vid två började det brinna på Pantarholmen på en bilfirma, precis mittemot mitt jobb. Först inatt lyckades dem släcka branden. Flera lokaler och företag är totalförstörda. Man kunde se ett enormt rökmoln igår kväll och hela stan luktade bränt gummi. Tragiskt, tänker på alla dem som förlorat sina jobb, det kan inte vara lätt..

http://sydostran.se/index.83341---1.html

För att tala om något roligare, några av mina arbetskamrater kom ju hit igår, 9 st var vi! Hade jättetrevligt som alltid. Tittade till en början på vad melodifestivalen hade att erbjuda. Gillade lillpojken Erik och Andreas Johnson, annars vet jag inte om det var något att hurra för.. Lite singstar blev det självfallet innan det var dags att dra. Jag gick aldrig in på erotikmässan, blev lite strul så det sket sig. Men det var tydligen absolut inget o ha. Att dem bara har mage o ta 200 kr för det är ju skandaaaal! Vi gick istället mot olearys och självklart blev vi splittrade där, det blir ju alltid så tråkigt nog. Jag, Sandra, Annika o Lena gick iaf in på Statt ganska så snart och dansade, va jätteroligt, men fick en jäkligt intensiv huvudvärk så det förstörde det lite. Blev en hyfsat tidig hemgång med en kebabtallrik i sängen innan mötet med John blund. 

Slutsats: det blir aldrig som man tänkt sig!!! MEN, hade en toppenkväll med mina arbetskamrater här hemma och det är det som är huvudsaken, ni är bäst..

Idag är det ju ALLA HJÄRTANS DAG<3 Kan ju tycka att det är en ganska så överskattad dag, anser att man ska visa sin kärlek för varandra varje dag! Men visst, det kan vara ett ypperligt tillfälle att göra det där lilla extra som man kanske inte tar sig tid till annars.. Gustaf och jag har bland annat "firat" det med picknick inomhus/levande ljus/presenter/ lyxig middag på restaurang/rosenblad/barry white, hihi. I år sa vi att vi enbart skulle vara hemma, laga en god middag och bara varaaa! Lite tända ljus blir det nog me:)

"jag är så lycklig att jag fann den, den lyckan som jag alltid drömt"
ÄLSKAR DIG GUSTAF!



MINA UNDERBARA VÄNNER!, vad vore livet utan er? ni är guld värda ska ni veta<3


LÖÖÖÖRDAG,IDAG ÄR DET LÖÖÖÖÖÖRDAG!

Idag är det lördag! visste ni det? ja, jag tänkte väl det. Har varit på elgiganten idag och hämtat en lånedator så nu känner jag mig inte fullt lika handikappad. får facebooka o blogga när jag vill,weey:D

Tänkte ta mig en bit o äta nu för snart är det dags o göra sig fin inför kvällens bravader! Efter sex kommer hmm 9fina flickor hit för lite partyyyy!, några av mina allra bästa workingbuddies!! Singstar, Buzz, Melodifestival och sen avviker vi härifrån för att gå på erotikmässa och avslutar på någon av stadens uteställen:) Kommer nog bli en toppenkväll!!!

Vi hörs, pöss! 

Fredag

Idag blev det ett långt besök hos Madde med fika och en himla massa prat! o nu hade hon fått ordning i sin nya lya, så det var väldans fint! När jag kom hem på kvällen blev det lite pyssel och don hemma, placerade ut våra nya mattor och tog ett stadigt grepp med hammaren för att få upp en tavla o flytta en annan. Så nu är det rätt o riktigt!:) Gick ner till grannen på en kaffe och slutligen blev det ett 20-minuters zumbapass. Gick faktiskt lite bättre idag, men det tar nog ett tag o lära sig stegen till punkt o pricka :D Kul är det iaf!

I vanlig ordning är jag och min älskling placerade i soffan. Saknar min dator men Gustafs får la duga sålänge;) o vet ni vad???? Innehållet på min hårddisk är räddat!!!! Blev så himla glad och lättad, vet inte vad jag hade gjort annars! Så imorgon ska jag nog hämta den, tror den är lagd på en extern hårdisk så det kostar mig 500 spänn, men det är det verkligen värt. Nu till något mindre KUL. Fläkten i bilen har för tredje gången gått sönder, så det blir till att byta ut hela fläktmotorn.. Känns nästan som vi kunde köpt en ny bil vid det här laget, det är jäklar inte billigt när bilen krånglar!!! Men vad ska man göra, typiskt bara att en olycka sällan kommer ensam. Först går vårt PS3 sönder, följt av vår gamla diskmaskin, fläkten i bilen, min dator.... o nu fläktjäkeln igen! Man kan ju inte göra annat än att dra en DJUP SUCK!

Nåja, inte vara bitter! Nu kallar sängen, godnatt!<3

Torsdag

Nu är även denna dagen snart slut, och har varit en trevlig sådan:) Gick upp tidigt, körde Gustaf och grannen Linda till deras arbeten. Sen blev det en lååång dusch och en ännu längre frukost. Avslutade med "dansamedmoppen"-stilen över golvet, så nu är här verkligen skinande rent, o det gillar vi.

Hämtade upp Lisa vid elva-tiden och körde mot Flyeryd där Elena bor, tog säkert 50 min, hade ju självklart turen att få en plog framför mig ett bra tag på vägen, bildades en rejält lång kö. Vi kom fram tillslut iaf och hon hade det lika fint som förra gången jag var där(där det är renoverat,hihi) Hon har verkligen känsla för stil den damen, mycket snygg inredning:) (som ja då;) Det bjöds på varma mackor och sedan kaffe och kaka, så himla trevligt! Resten av tiden fram till avfärd blev det Wii och Singstar. Tack för en härlig dag gals!

Bilturen tog mig tillslut till jobbet där jag spenderade ett par timmar med några av mina fina arbetskamrater. Så för att sammanfatta: Det har varit en bra dag:) Nu är jag i vanlig ordning placerad i soffan, numera med Gustafs dator i famnen. Han och vännen Julius tittar på en film som jag inte fann så intressant.

Aaa just det, jag glömde ju att säga att jag "övade" som hundägare igår,hihi. Gick ut med grannens hund Ludde, en liten blandning mellan lhasa apso & shitsu, en mycket söt liten pojk. Var så härligt med en promenad i solen och är mycket roligare att promenera med en hund:) Fick mig bara att längta ännu mera, hoppas hoppas hoppas hoppas........... :) Heja Luna!

Nee, nu ska jag inte skriva mera. Ska njuta av min lediga tid ist, jobbar inte förrän måndag kväll:LYX. Blir fika med Madde imon och ytterligare ett försök med zumba hos Linda på kvällen:)

"Den rätta tiden att koppla av är när du inte har tid till det"

rykande dator.

Ja det blir ju inte mycket bloggskrivande här nu. Har inte orkat vara lika flitig som jag brukar helt enkelt;) Men jag skriver ju nu åtminstone!

Sitter vid köksbordet framför Gustafs dator..vadan detta? Joo, min dator började ryka o brinna igår. Tror ni att mitt hjärta höll på att hoppa ur genom halsen på mig?! Bildas ett jäkla rökmoln från mina ben helt plötsligt och jag praktiskt taget slängde ner datorn på golvet, drog ut sladden och stängde igen locket. O sen blev jag sååå arg o ledsen!!! Min hårddisk, TÄNK om den är skadad?! Har inte gjort en backup på över ett år. Tänk alla 2009:s bilder och alla skolarbeten.. ÅNGEST! Har nu lämnat in den på elgiganten och kan inte mer än hoppas att den går på reklamationen och att de kan rädda hårddisken... troligtvis kunde dem det, men risken finns att den tagit skada..Naturligtvis har garantin tagit slut, för typ nån månad sen, såklart! När killen i affären satte på den så funkade inte skärmen iaf, helt svart. kul liv. Dem kommer säkert säga att jag haft sönder den själv för att jag inte dammsugit i den eller nåt, kan nämligen blivit överhettad så damm o hår börjat glöda därinne... Bara o vänta o se, känner mig helt handikappad utan den!

Idag ska jag o Lisa köra ut till Elena i skogen;) Lite kaffe o tjöt kan jag tänka mig, mycket trevligt. Osså får vi träffa hennes små kissemissar med! Jobbar kvällen så börjar inte förrän halv fyra:) Sen är man ledig i tre dagar, guuuud så skönt, är välbehövligt efter alla dessa tidiga mornar..

Lyssna...
Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart
Rihanna-Russian Roulette
Owl city- Fireflies
Katy Perry-Waking up in Vegas
Agnes-I need you know
Rise against- Hero of war

DET gillar vi.

Måste ju berätta att jag o grannen/arbetskamraten Linda har börjat dansa zumba(framför en instruktionsvideo hemma). Gick SÅDÄR första gången,haha. Men nu gör vi att imorgon igen, kanske går LITE bättre då! Kul var det iaf, och när man väl lärt sig alla stegen blir det nog en jättebra träningsform för mig. :)

Nu ska jag göra mig iordning lite.. PoK!

"har du en famn för mig? var du än befinner dig, har du en famn för mig..."- Melissa Horn- En famn för mig

Tidigt

Åh, jag är inte van vid detta, att stiga upp tidigt flera dagar i sträck alltså. Har gjort det nu i 8 dar och är såå trött. Trots detta så fick jag alla mina ärenden och sysslor gjorda idag efter jobbet. Åkte till apoteket, till Sandras kissar, var på leksakshuset, slängt två sopsäckar med flaskor(sen nyår!!!)tvättat hela eftermiddagen o kvällen, målat mina nyinköpta ramar, handlat och i vanlig ordning plockat och donat här hemma. Det gör jag varenda dag så det är inge konstigt. Hur som helst, har fått en massa gjort så det känns bra:)

Imorgon är jag ledig och har bestämt mig för att ta dagen som den kommer, tänker inte ha några "måsten". Kommer antagligen bara vara hemma och göra så lite som möjligt. Men ibland får jag ju städryck så det kan ju ske, borde verkligen dammsuga.. katthår överallt!

Har fått upp dem nymålade ramarna och satt in provisoriska bilder i dem, mycket sött! Tror dock inte att Gustaf tycker det är lika klockrent som jag, tihihi... Dem får vara kvar ett tag, sen blir det nog några vackra motiv där istället.. Imorgon ska jag sätta upp den sista ramen, eller rättare sagt en helkroppsspegel. Tror det kommer bli väldans bra. Senare i veckan får vi även hem två mattor som ska placeras ut. Vi har nämligen ett litet utrymme bredvid hallen som jag inte placerat en enda pryl på än eftersom det är dörrar nästan överallt. Så ja tänkte att mattor, en spegel o några ramar kunde fylla upp tomrummet :)

ne nu snackar jag bara en massa goja. (som vanligt...) 

Djurnyhet 1: Maddes mamma Maria har parat sin fina kise Samantha som nu har fått fyra små fina och välskapta kattungar, måste åka dit snarast och titta på dem små liven... Sååå söta ju!

Djurnyhet 2:Uppfödaren till vår eventuellt framtida valp har hört av sig och säger att deras tik Luna visar många tecken på att hon har bebisar i magen. Bara att vänta o se och hålla tummarna!!!

That would be all...Be nice...

Buddy Holly...

Hade en toppendag med Josie igår. Blev tripp i Kalmar centrum-pizzabuffé-en runda i Modehuset- fika-avslutning på Ikea. Blev lite pengar spenderade kan jag ju säga, så roligt sååå! :)

Pizza o semla, inga nyttigheter här inte!



Ohh, musikalen Buddy Holly var så sjukt bra igår, njöt vartenda en sekund. Så härlig o svängig rockabillymusik var de! Brolle var som klippt o skuren för rollen! men vilket tragiskt öde för buddy holly, dö i en flygplansolycka 23 år gammal..
http://www.buddythemusical.se/start.html <--- Gå in om ni är intresserade av att se turnen, rekommenderar det verkligen!

Ser ni vem som är Buddy/Brolle? ;) Inga fula pojkar direkt!



Skulle vilja gå på Grease-musikalen med, dem ska troligtvis också åka på turne efter dem har haft showen på Göta lejon ett tag. Hoppas det:)



Idag har jag jobbat till fyra, när jag kom hem var Gustafs päron här:) Dem ville ju såklart se vår nya lya! Blev först fika då mamma kom förbi. Sen lagade min älskling en himla god middag: Smördegsinlindad oxfile, potatisgratäng och champinjonsås! Lyxigt värre :)Fick ta fram klappbordet så vi skulle få plats o äta, smidigt må ja säga att bara slänga på en pappersduk:)

 

Nu tittar vi självfallet på melodifestivalen, myspys! Imorgon blir det jobb igen, 6.45.
trevlig helg <3


A lot on my mind...

Jag har bloggtorka. Är dessutom jättetrött o stressad så jag kan inte få ihop en enda normal mening känns det som. Ni vet när det är så mycket som snurrar i huvet på en så man inte kan tänka klart? Usch. Men det jag vet iaf är att det blir bättre så småningom så får leva med det nu! Har egentligen inte varit nåt särskilt som gjort mig stressad, men när det blir för mycket på en gång så reagerar jag inge bra alls på det. Allt förstoras och blir värre än vad det är, lite besvärligt i vissa lägen. Minnet är också oerhört kort. MEN, snart ska jag nog känna mig mindre pressad, det blir alltid bättre!

För övrigt känns stämningen nu över huvudtaget jäkligt låg. Folk är sura, arga, lättirriterade, ledsna och nedstämda.. Känns iaf så just nu, många i ens närhet som inte är på topp..Tror vädret gör jäkligt mycket. Man blir less på alla besvärligheter det ställer till med och nedstämd av detta kalla o trista. Naturligtvis ligger det oftast annat bakom också men vädret gör att inte bättre, usch, det är det jag sagt hela tiden, jäkla skitsnö.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var jag ute hos Sandra, hon bjöd på smörgåstårta som hon gjort själv, jättegod var den! Snacka lite strunt i vanlig ordning och efter blev det lite bus med Mika för min del. Kände mig nästan som barn på nytt,haha. De andra spelade Buzz, men kände inte för att, känns som man gjort det så mkt! Var iaf en väldigt trevlig kväll! Tack flickor..



Nu sitter jag här i soffan igen och känner en uns lycka av att man är ledig imorgon, att få vila hjärnan litegrann! Ska träffa Josse på morgonen o köra till Kalmar. Vi har pratat länge om att åka dit över en dag o kolla lite bland affärerna och kanske Ikea, så nu blir det av! En liten utflykt från stan liksom. Kan vara rätt kul att gå runt o strosa i en annan stad än ens egna där man är så ofta. Kanske blir det lite shopping?, eller vad tror ni? ;)

Nu är Gustaf på after work, tråkigt för mig, kul för han;) Han var himskans stilig i sin randiga skjorta, hade velat ta en bild men är ingen idé för han gömmer sig bara,tråkis. Tack för att du finns älskling, du är mitt allt!!<3



Tiden rinner iväg! Dessa bilder är från början av vårt förhållande för över tre år sen. Snart firar vi fyra år, kan inte förstå att det gått så fort! <3

Ta hand om er..


Här e jag:)

Oj kom på att de va längesen jag skrev nu, eller tja, länge o länge men kändes länge för att vara jag. Men har faktsikt inte haft lust!

Detta snöoväder börjar bli riktigt löjligt nu, vadå överdrivet! Här har man gnällt i så många år att vi aldrig får snö, tji fick vi nu..

Såå, vad har hänt sen sist? Var ju hos mormor och tunikan hon köpt till mig var jättesnygg, typ ett längre brottarlinne i svart/grått. Även en svart bolero med paljetter hade hon till mig, hon är inte illa den:) Var precis nånting som jag själv skulle kunna köpa! Begav mig sedan till Madde som hade flyttat in i sin nya lya, jättefin va den! fikade lite o hjälpte till o organisera i hennes garderob, va gör man inte för sina friends:)

Idag kom vårt nya element i badrummet så nu slipper man frysa ihjäl när man har duschat. Efter blev det en sväng på stan, hittade självklart lite smått o gott- två par leggings, en kortare jacka och en bh. Mycket nöjd är jag minsann! näst blev det jobb och det har jag ingen lust o beskriva nåt närmre ;)

Resten av veckan är fullspäckad- läkarbesök, umgås med vänner, fika, Kalmar, Buddy Holly, besök av Gustafs föräldrar:) o lite annat..

Nu måste jag se klart Paradisefinalen. Tjyss!


RSS 2.0