Solat

Sicken härlig dag det har varit! Jag o Dexter åkte ut till mamma för lite avkoppling i trädgården. Jag har solat hela dagen o han har sprungit runt o busat, och simmat ett par vändor i havet:) Framåt eftermiddan kom Gustaf också och då blev det korvgrillning, gotteligott! :) Har nog minsann fått lite färg också, de e bra för nu ska de ju bli kasst väder igen. De säger att det ska bli tråkigt väder hela juli, varmt men regn och åska. Så jag kände att jag fick passa på idag!

Nu blir det film. Som jag sagt förut så är jag ett stort fan av svenska kriminalare som Beck, Wallander, Johan FalkVan Veeteren och Irene Huss. Nu blir det : Maria Wern


Sommar och sol

Idag har jag varit hos min fina Josefine tillsammans med Frida:) Blev god fika i trädgården och solning. Åkte ner till Ringö och jag tog mig faktiskt ETT DOPP! Är mkt nöjd, jag är badkruka deluxe nämligen:P

Imorgon blir det solning ute hos mamma, då ska det pressas!! Måste ju få lite bränna innan de blir dåligt väder igen!

Det var allt för mig denna afton. Take care<3

Tjugosjunde juni

Blir lite trött på folk som alltid tror sig veta bättre än andra, de som alltid har en åsikt om hur andra bör göra, vad som är bra eller dåligt. Låt folk sköta sitt eget, det blir liksom bäst så.
-Det var dagens irritation;) Nu har jag fått ut de så nu släpper vi det!

Idag har Sandra och jag städat färdigt den gamla lägenheten. Hon är en riktigt klippa som hjälpt mig så. Det tog sin tid men nu är det bara lite finjustering kvar och på onsdag ska den besiktigas. Men det får Gustaf göra, jag vågar inte:P Vi har dock inte fått vårt förråd än så allt som ska vara där får vi ha inne i lägenheten nu, vilket är lite drygt. Får hoppas de fixar det i veckan, vill ju inte ha det ståendes här..

För övrigt så stormtrivs vi här, allihopa! Gustaf och jag älskar lägenheten, framförallt så är den sval och behaglig!! Det är lugnt och tyst, vi har fina grannar, en mysig utegård och nära till allt!

Dexter är ute oftare, eftersom vi sitter mera ut på gården, vi har nära till stumholmen där vi gärna går promenader. Där kan man även släppa Dexan på kvällarna så han får springa lite;) Sen finns det ju faktiskt två parker att besöka. Det är dessutom oerhört mysigt att gå nere vid fisktorget..

Katterna verkar me trivas, de har stora fönster att titta ut genom och emellanåt får de en promenad i sele på gården. Dock är det inte så intressant längre, de vill hellre vara inomhus. Kanske sitta vid det öppna fönstret o lyssna på fåglarna:) En ny klösmöbel har de fått med, där ligger Hw o gosar nu:)

Känns härligt:) Imorgon kanske vi får reda på nånting som skulle göra så allt blir precis så som vi vill ha det. Håller tummarna stenhårt!!

Midsommar

.. var bara för härlig, hade jättetrevligt ute i Rödeby! Lite bilder häääär..


Nyplanterat:)

Nu ser det väl ändå lite trevligt ut vid vår dörr?:)



Har fikat med Linda idag osså bestämde vi oss för att köra till blomsterlandet o se så bra det blev av det! :)


Midsommar

Nu åker Gustaf och jag iväg till Rödeby för lite midsommarfirande med fina vänner och deras små gryn!

Puss!


dagens..

Gustaf opponerar sin uppsats idag, hoppas allt går braaaa. Men det gör det säkerligen för han e så duktig:)

Imorgon får vi reda på ngt spännande också, håller tummar och tår! Allt hade verkligen varit på sin plats om det var ett positivt besked. Ett samtal väntas:)

Idag ska mina betyg skickas hem också, weehoo. Läraren skickade det i måndags så det borde ju komma idag. Så det får nog bli en tripp till jobbet i em så jag får en liten lönehöjning!

Nu är jag väldans hungrig, ingen frukost hemma. Har ju dock väldigt nära till en affär så jag får nog masa mig dit.
Ikväll det party med Anna, var hundra år sen sist så det blir kul!

Tjoooo!



HOPPAS

Nu ska vi hålla alla tummar och tår stenhårt. Fråga inte varför bara gör att!!!!!

Vår speciella låt

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
Bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu.
Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar ja säga så.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå när du inte ser på.
Och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag.

Min klocka har stannat.
Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi.
Inuti är du fjäderlätt och vit.
Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand.
Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå när du inte ser på.
Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag.


Flickorna

har haft flickorna på besök idag. och Leon;)


Joel Kinnaman

Johan Falk på tv, med Joel Kinnaman. Man bara måste ju titta på denna snygga man. Talangfull är han med, tror han kommer gå långt i sin skådespelarkarriär!


Regn hos mig

Härligt med lite regn. Åtminstone när man sitter inne med mysbelysning och lyssnar på musik:) Idag händer det inte alltför mycket. Ska till mormor i em på lite smörgåstårta med resten av familyn. Gustaf skulle dock till skolan så han kunde inte följa me. Imorgon ska han och gruppen opponera sen är förhoppningsvis hans skola klar:) Bara ett jobb som fattas. Han har haft tur med det förut så jag hoppas att det fortsätter så.  

Alla bitar börjar falla på plats och det känns helt underbart. Är lycklig:)



Alvin och gänget

Igår var jag o hälsade på hos Elin, Peter och lille Alvin. Så trevligt så!:) Tog lite bilder på pysen, och Thea fick vara med på en också;)


I'll be missing you

Denna låten blir man nog aldrig trött på..

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you

/I'll be missing you- P.Diddy.


Bloody Mary

Grannarna har party? Eller nja, kanske inte. men de spelar hög musik! är lite svårt o överrösta med en laptop,haha. men jag försöker;) Men äsch, klart de ska spela! Det är inte så att det händer särskilt ofta så det är ju inget o tala om. Gillar mina grannar. Faktum är att det är min syssling som bor där, som jag inte känner då alltså. Stan är allt bra liten;)

Händer inte mkt ikväll, tar det väldigt lugnt. Gustaf och jag ska gå och köpa lite gotte snart och titta på film. Perfekt kväll för det! Hoppas de sänker musiken lite bara, för annars är det inte så kul o titta på film. Men klockan är ju inte så mkt än så det stängs nog av så småningom.. Barnen ska nog lägga sig snart, hehe.

Dexter har playdate, Rocky har varit här sen två:) Kuligt för dem att busa. Sen när R är trött på D så går han o lägger sig under soffan för där kommer inte riktigt D under,haha.

I won't cry for you
I won't crucify the things you do
I won't cry for you
See when you're gone, I'll still be Bloody Mary

Bloody Mary- En bra låt med Gaga för övrigt.  


En bild säger mer än tusen ord!

I fredags var jag ute med mina nya fina arbetskamrater:) Hade riktigt skoj, får vi göra om snart:)  



På lördagen blev det namngivningsdags för lille Leon, mycket lyckad o trevlig tillställning!



I onsdags blev det ut och äta på Utkiken med mina gamla underbara arbetskamrater.



Avslutar med en bild på Leon när han hälsade på på jobbet när vi hade midsommarfirande:)




Pictures don't lie

Den största anledningen till att jag är dålig på att uppdatera är för att jag har bilder o lägga in o jag har inte orkat göra det ännu:P Men jag ska göra det nu. typ. snart.

Träff med snygg-lisa idag, trevligt as always. Vi var en tripp på stan och jag hittade mig lite rea-kläder, yey:)


USK

Nu är jag ÄNTLIGEN UNDERSKÖTERSKA:) Känns så himla skönt att vara klar.. Nu väntar jag bara på bevisen, dvs betygen:) Då blir det raka vägen till chefen så man får sig en liten lönehöjning;)

Tisdag

Idag har jag skrivit tenta, klippt mig och varit hos Josie:) En mycket bra och VARM dag. Höll på att dö lite där på slutet, värmeslaaaag. Tentan gick nog bra, hoppas jag, får se imorgon. Håret är jag nöjd med, va så skönt att slippa det slitna o få det lite ljusare nu till sommaren.

Josie och jag åt lax och potatis, så himla gott! Senare belv det fika med rabarber/jordgubbspaj, hon kan den! Då kom även Sandra på en visit. Vi satt mest o svettades,haha. Älskar er mina fina töser!

Idag har Fridha och Jonte fått en liten bebis. Lycka till med ert lilla tillskott! Undrar vem som ska ha näst nu? Det har liksom gått på löpande band bland mina vänner. Spännande,haha. Någon som ska ha nummer två kanske?

Nu är det dags för mig att krypa till kojs, jobb 7-16 imorgon. Har bara såna turer nu när ja jobbar heltid, men man vänjer sig! Imorgon är det även min ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG! <3 Den ska vi fira tillsammans med Anna, Robert och Vincent. Middag och lite vin, det blir toppen det:)

Godnatt!


Brunnsparken

Idag har älskling, Dexter och jag varit i Brunnsparken och njutit! Blev fika på Wienercafeet och sen en promenad i skogen. Dexter fick sig dessutom ta ett litet dopp i sjön, han älskar verkligen att bada!

Gott!

Dexan tar de lugnt i skuggan..

Ett paradtåg susade förbi och spela musik, nationaldagen ju(och även Gustafs namnsdag)

Jag och den legendariska bäckahästen:)

Gustaf och Dex:)

Ankorna i dammen


Härlig dag minsann. Kvällen har mest bestått av plugg, har min (förhoppningsvis) sista tenta imorgon så önska mig lycka till... Better get some sleep.


Grill med bästaste Sandra!

Härom kvällen var Sandra, Mika och Rocky här på grillning:) Utegårdens grill invigdes. Lite bränt blev det men ack så gott ändå;)



Livskvalitet!


Grill med bästaste Sandra!

Härom kvällen var Sandra, Mika och Rocky här på grillning:) Utegårdens grill invigdes. Lite bränt blev det men ack så gott ändå;)



Livskvalitet!


Born this way

I'm beautiful in my way
Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way


Ledig idag! Blev tidig morgon ändå med tvätt och dammsugning så har hunnit med en del redan:) Men inte bara göra nytta, klockan ett blir det fika med Lisa och Sheima, det gillas :)

Lägenheten är helt i ordning nu, är såå skönt. Bara en gardin som ska upp:) Sen är det ju såklart städning i den gamla men ska väl gå rätt fort, många som anmält sig frivilliga<3

Nu blir det en runda i tvättstuuugan! Bye!



RSS 2.0