Måndag kväll..

Tjoho!! Tänkte bara jag skulle säg hej innan jag går o lägger mig. Ibland kan jag tycka att det är lite trevligt att bara skriva lite. Glömde ju att säga vad jag köpte på stan idag! Ett par svarta skor, en svart blus med vit spets o tre par svarta hipsters:) mycket nöjd e jag! orkar inte ta kort på det dock:P

Nu har Gustaf kommit hem igen. Skönt! Är så himla tomt här när det bara är jag. Har legat en lång stund i soffan nu o bara myst<3 Skrivit på min skoluppgift har jag gjort med, den är typ klar nu, känns bra!

Näää, nu tog fantasin slut, ska nog krypa till kojs.. titta på en film?

Älskar er vännerna<3 Puss från Sara!

helgen är åter över..

hej bloggen! de va längesen:)

Har jobbat hela helgen så har inte haft ngt vettigt att skriva.. i fredags var jag hos Josie iaf, vi käka pizza o hade mys så det var trevligt! I lördags efter jobbet var jag hos Peter. Hade tänkt o gå en promenad men det var så mörkt o jag var lat så ja köpte michels ist och titta på film hos honom. seven pounds, den var bra! Osså igår va ja me Elena. tv, film o gotte! Så en trevlig helg trots jobb jobb jobb!

Idag har Elena och jag softat o sen varit på stan en sväng. Helena och Lisa joinade också senare med lunch på åhlens. yum! Osså nu sitter jag här, eller nja jag ligger snarare, och latar mig tills klockan blir sex och jag ska iväg på mitt lilla meeting.. blä.

Imorgon blir det jobb igen, samt apt-möte.. skönt o slippa jobba en stund iaf. Jobb nästan hela veckan, sen får vi se vad som sker till helgen. skulle eventuellt till lund men det beror på lite vad det är för uppgifter jag har i skolan.. kanske måste ta mig tid till det, för det är ganska mycket.. vi får se...

Tackar Elena så mkt för hjälpen med min uppgift, du är en klippa!:)

Ha en bra dag allihopa.. Puss


spoiled brat..

Jag försöker vara den bästa någonsin, men jag antar att jag inte lyckas så bra. Jag försöker verkligen, men jag är som jag är.. De sämre sidorna kommer fram emellanåt och det vet du. Frågan är bara om du kan acceptera det? Jag hoppas det..

Nåja, nu ska jag sova..eller iallafall försöka.. kan bli svårt ikväll.. kul att man ska jobba hela dagen imorgon.. NOT!


what to do, what to dooooo?

Dagens minus: Min mobil har fått damp och Gustaf har åkt till Hudiksvall.

Dagens plus: Umgåtts med mina underbara gals hela dagen, shoppat lite och fått hålla den lilla däkan MIka.

Just nu: Är seg som en råtta, halvligger i soffan och funderar på vad jag ska äta idag.. det är sjukt tråkigt att laga mat till sig själv!! Saknar redan Gustaf, man är så van att ha han är jämt, så tråkigt när det inte är så!! Tur man jobbar i helgen annars hade jag fått ett bryt tror jag!

Funderade iaf på pizza ikv men nu vet jag inte.. ska äta det imorgon med Josie, vi ska ha myskväll för våra karlar är bortresta! o två dar i rad känns ju lite väl flottigt.. kommer sluta med att jag äter en kanelbulle eller nåt. buhuuuuuuuuuuu

hejsålänge

hej å hå!


Gissa om Mika var söt. och liten, jag fattade ju inte att dem var så små,haha. När jag tänker efter så har jag aldrig sett en sån liten förut, bara några dagar juh. Iaf,. världens sötaste unge!!

Mor och dotter<3



Pappa och dotter<3



Jag fick också hålla det lilla paketet:)



Åhh man blir helt tokig när man ser en sån liten.. o längtar gör man!!!

Var på det där i förgår.. Var ganska intressant.. känns helt okej att man ska gå dit nu några gånger. säkert lärorikt. absolut. We will see...

Idag händer inte så mkt.. Inte än vad jag vet iallafall. Känner för att hitta på något, men jag vet inte vad vännerna har för sig idag. Elena kanske kommer hit senare.. hoppas de! Sitter just nu och tittar på Mtv och donar på datorn.. o de vill jag inte göra hela dagen!!

Imorgon ska nog Gustaf åka till Hudik.. Hans farmor har gått bort och han ska hjälpa till med att flytta ut saker från lägenheten och eventuellt ta hennes bil.. Stackars älskling, han är så dämpad. Döden är en del av livet, så är det. men det är skitjobbigt ändå!

Nej, göra lite nytta kanske? Hej på er..


Ny vecka!

"Sommaren med Göran" var kul, underhållande! men dem e ju för härliga me, Peter och David.

Nu ska jag snart till familjen Andersson/Pagmert och titta på deras lilla tillskott Mika. Ska bli såå roligt. ska ta massa massa massa bilder:) Kommer inte vilja åka därifrån. haha.

Ikväll ska jag iväg på den där grejen.. ser inte fram emot det.. men det kanske blir intressant.. ja vet inte.. men tre timmar? vad ska man göra där så länge egentligen?

Nu ska jag titta på tyra banks show, o vänta på att få åka till bebis. :)

Puss


söndagsmys

hej mina vänner!

Idag är det söndag, in case you didnt know.. Sandra med familj får åka hem idag, tänk så mysigt!! Man kan inte vara annat än lite avis.. en underbart söt liten flicka.. naturligtvis började jag prata med gustaf om detta med barn och det ska minsann hända grejer innan man får en sån liten fis. hans krav är fast jobb, hus, bil och att man är lycklig:) så nu hoppas jag på att vi får fasta jobb snart så ordnar sig resten,hahaha! Ne men skämt åsido, det kan gärna dröja ett par år men inte vill jag vara "gammal" när jag får mitt första barn. skulle gärna gått i mammas fotspår, runt 24, 25 år..  nåja nåja, vi får se vad som sker i framtiden.. man hinner nog med det också!

Idag ska vi inte göra så mkt.. bio blir det nog ikväll, "sommaren med göran" eller vad den heter.. tror den är lite kul:)

nu ska jag titta på filmen på trean.. puss
 

nattblogg..

nemen hej!
ja, jag är vaken! tänkte jag skulle skriva några rader innan john blund kommer:)

Sara liten har som sagt varit här ikv och jag vann Buzz 3/3 ggr, e man smart så e man, yäyä! En liten promenad blev det, samt en en b-film kallad "Penelope". lite småtrevlig ändå! Nu ligger ja här i sängen o saknar min karl en aning. han är ute och svirar, i rby! OMG. 

Jag har apont i magen, har smällt i mig en jäkla massa skit ikv så de e inte så konstigt.., hamburgare, chips me dipp, godis, glass, bullar o grejer.. visst är man härligt nyttig?hah.  

ohh, nu börjar ögonen svika miiig, får nog ta o sova.. natti natti..


hejåhå

Gokväll gott folk! kan fortfarande inte sluta tänka på Sandras lilla knodd Mika,(såå fint namn!) hon är världens sötaste, o då har ja har bara sett kort!! mysepys. Elena o jag har varit ute i deras lilla hus idag o matat katterna o vattnat blommorna. hehe:) Ska bli så superdupermysigt o få se detta lilla liv LIVE!!

Väntar just nu på Sara liten. vi ska till glaciären tänkte vi. sen hoppas jag att hon underhåller mig ikväll för jag är så uttråkad. Gustaf ska iväg me grabsen liksooom.  Men jag kan nog övertala henne om hon får spela lite buzz. hon kommer dock inte klå mig för ja e bäääst!!!!!!!!

har inte så mkt annat att säga faktiskt. bye bye for knooooooooooow

Mamma o pappa...

Tusen grattis till Sandra och Johannes som igår kväll fick sin lilla Mika i famnen<3

Ja, att ett barn kan göra en så känslosam och glad. Jag fällde en tår när jag fick se den lilla sparveln på webbisar. Kan knappt vänta tills man får träffa det lilla livet och de stolta föräldrarna:)

man kan inte göra annat än att tänka på när det ska vara ens egen tur. vilken lycka va! vi får la se...

Idag ska jag Helena, Nadja och Elena träffas och ta en lunch iaf. Sandra har ju trots allt en bra ursäkt till att inte komma,haha. Men kan ju lista ut vad det kommer pratas om.. sandra, bebis, presenter, dop o grejer :P jag har iaf redan en present till lilla Mika.. men det blir nog mer, är ju såå kul me saker till en sån liten fis.

Nu ska jag gå in i duschen! Puss på er!

Bebis

Åhh! Vad spännande detta är, jag håller på o spricka av förväntansfullhet, eller nåt:P Du kommer fixa att galant Sandra, snart är ni tre<3

Nu är jag tredagarsledig och det ska bli så skönt! Imorgon blir det lunch på Utkiken. Var tänkt att Sandra skulle med men nu ska ju hon vara upptagen med annat ist, typ barnafödande. Yay!

På lördag blir det bio och på söndag blir det chill:)

Har egentligen inget att säga så jag slutar där. Hej å hå


Tjoho!

tisdag.. idag har jag jobbat till halv ett, sen fick jag komma o se lisas nya lägenhet, mycket fint!:) Tog oss lite lunch på 1344 och sedan lite kaffe och munkar hemma hos Lisa. Var på stan en liten snabbis också, hittade inte ett enda plagg jag ville ha, bra för ekonomin och tråkigt för garderoben! Istället köpte jag ett block och en penna till skolan,haha. Sen har det inte blivit så mycket mer för min del idag. Gustaf och jag kollade på den nya wallanderfilmen innan, alltid lika bra! o nu sitter jag här och trycker på tangenterna igen;)

Det blir inget Göteborg i helgen.. känner att jag inte har råd och sen måste jag dessutom plugga! mitt första ämne har startat igång dvs social omsorg(usch!) och första uppgiften är att intervjua en på 70+ och höra hur omsorgen var på deras tid. Så dags att författa ihop inlämningsuppgifter igen.. Mormor har en bekant på 92 år som säkert har ett och annat att säga, så det blir nog bra!

Imorgon ska jag på introduktion av kursen och sedan blir det jobb så ingen dag värd att nämna egentligen.. På torsdag däremot ska Gustaf och jag hem till mamma och grilla med familjen. ska nog ta med mina kisar me så dem får springa av sig lite:) Ska bli trevligt iallafall..

Nu har jag skrivit ihop lite på min inlämning, så skönt att börja lite och få en grund. Sen ska bara 92- åringens lilla historia knåpas in i texten.. får se hur det går;)

Nu ska jag snart gå o lägga mig.. Godnatt!


tankar..

Inte roligt när du är ledsen. och ännu sämre att du är ledsen på grund av någon, någon jag också bryr mig om. jag är också bekymrad för detta, men vad göra? kanske det ordnar sig nu? ett steg på vägen, eller hur? och du.. är det verkligen så att det bättrat sig? vet inte vad jag ska tro. hoppas det, men kan inte riktigt lita på dig.

Jag hoppas så mycket att tummarna värker, att ni ska reda upp era liv, för era nära o kära och mest av allt för er egen skull!!!! <3

Regina Spector-Samson ger mig rysningar, den är så vacker!!

Gotta go.. puss!

Hej bloggen..

Har egentligen inte mkt att säga idag men tänkte jag skulle skriva några rader ändå för att fördriva några minuter.. ligger just nu i sängen, har inte orkat stiga upp än, måste duscha o de känns mkt jobbigt. haha! de e alltid väldigt skönt men vägen dit kan ibland va väldigt lååååååååååång;)

Börjar fyra idag på mitt långvik:) yay! hade inte tänkt göra så mkt fram tills dess, känner inte för att.. ringde min studievägledare innan, behöver ju ta bort några ämnen,det blir nog lite för mastigt annars att både plugga o jobba.. Han hade dock inte tid med mig så får ringa om att imorrn istället..

Nä-ä va tråkig jag är känner jag. Blääää. Jag har en sån där funderar-dag.. o dom e inte bra! Då blir man sådär deppig eftersom man tänker för mycket ,analyserar allt och får för dig saker..  lustig man är. men äsch, det går över! Är nog för att jag är trött.. Drömde en massa hela natten så känns inte som att jag har sovit, gick bland annat in i en toalettstol, o kom ut till en annan värld.. cooolt;) men hur får man till det? ja gode gud...drömmar kan vara bra knasiga..

Läste min söte tjejas blogg innan, Maddieeee. mycket gulligt och mindre gullig bild på mig.. hmm.. nåja. Så fina ord, o jag saknar dig med! Vet fortfarande inte om jag kommer till helgen, funderar fram och tillbaka.. Ekonomin som gör att.. men några dar kvar att fundera på.. anyway, love jo babe!

Nu ska jag ta tag i min dusch. tvätta bort de fina lockarna,buhuuuu.. de kanske man kan spendera dagen med? att locka håret me plattången? HAH, yayyy!

Puss puss!

laundry

Hej i lingonskogen:)
Söndag idag och jobb till fyra! Är äntligen hemma och slappar,eh nej, När jag kom hem var det direkt till tvättstugan, IGEN. Igår vart det likadant, hade helt glömt bort att ja satt upp tiden.. osså tog sköljmedlet slut igår så får tvätta tre maskiner idag också.. Sen vet jag inte vart energin kom firån men ja började putsa fönster innan också, vattna blommorna, gå ut me soporna o sånt.. skönt att ha de gjort iaf:)Men nu är jag trött och det borde ja va...
 
Igår kväll skulle Gustaf o ja egentligen gått till John o tittat på film men de blev att han gick dit själv o Sara liten kom till mig istället. Snackade lite skit, åt onyttiga saker och tittade på baksmällan, såå klockren film. o innan läggdags blev det vikning av tvätt,yay! inte. Ahh just det, sara lockade mitt hår med plattången igår. Blev sjukt snyggt men man får jäklar ha i rejält med hårspray. Men iaf, precis såna lockar man vill ha! Har tänkt att jag ska försöka mig på det själv också, får väl se hur det går... men nu vill jag inte tvätta håret för ja tycker de e så fint,haha.

Nehepp, nu ska jag ner i tvättstugan igen, ett jäkla rännande.

Puss o hej <3

choklad+tv

Haha! vilken fredagskväll. äter marsipanchoklad och tittar på family guy:D Men jag klagar inte, tycker det är rätt skönt faktiskt. Hade tänkt mig en tidig kväll för klockan ställs på sex! De flesta i stan är nog nere på sailet nu dock.. visst hade jag kunnat vara där en stund men jag ser ingen mening med det när jag ändå bara kommer tänka att ja snart måste gå hem o sova.. Inget liv häromkring iaf så då ska de nog inte vara några problem att somna.. Annars kan det vara lite drygt att bo i stan och jobba helg, speciellt under dessa festhelgerna..

Ja var faktiskt nere på sailet tidigare idag, med mamma & Co! Började ösregna efter stund så vi fick stå under ett tält jääättelänge.. Fick mig en langos iaf, det är väl det roligaste med sailet ungefär.. :P Kanske att öltälten når första platsen men inga besök där i år!

Hmm, ska försöka hitta en film att titta på nu, tv-utbudet är ju inte allt för bra om man säger så.. suck!

Puss, puss!



Sunny day!

Hej hopp i lingonskogen! :)

Vad gör ni idag? Själv gör jag ingenting, lite tråkigt faktiskt. Fint väder ju, det trodde man inte igår när de började hagla som fasiken:P Men inte lägger jag mig på beachen själv... Funderar dock på att springa ner på stan och titta lite.. så man inte sitter här och glor hela dagen.. Skulle kanske träffa Anna sen men det blir inte förrän senare isf.. och nadja har jag bjudit in på fika så vi får väl se ifall de blir ngt!

Ikväll är Gustaf och jag bjudna på middag, men ska inte följa med. Börjar kvart i sju imorgon så känns inte så roligt o gå dit när man inte kan dricka ngt och man måste gå hem tidigt.. Ja känner dem ju inte heller så lite pinsamt och äta middan och sen Tack o hej nu ska jag gå hem:P Sitter nog hellre här hemma och lägger mig i tid istället. tragiskt va?,haha.

Imorgon ska några av arbetskamraterna ut och svira, men vet inte om jag ska med där heller. Det är om dem börjar i tid så man kan gå hem i tid också.. Men som sagt, det är tråkigt. man har hela tiden det i bakhuvudet att man ska upp sex o jobba.. men men, vi får se..

Yay, mitt paket från ellos har kommit! Guu så roligt:) Nu ska jag gå o hämta de. Pussssss


Gokväll;)

Go kväll! Nu ligger jag i sängen och gottar mig.. så härligt o lägga sig nyduschad och dona lite på datorn innan man ska sova..

Har varit inne på skolportalen ikväll och kollat vilka kurser jag ska läsa.. blir nog lite för mkt med fyra, ska kolla ifall jag kan ta bort en av dem så jag bara läser en kurs åt gången.. annars så känns det väldigt bra. ska bli kul o få använda hjärnan igen och skriva lite inlämningar o sånt:) och så behöver man numera inte känna panik pga jobbet, för nu har man ett schema att gå efter, yay!

Nä-ä, jag har inget mer att tillägga ikväll.. Eller jo, detta påslakanset har ja beställt:



Osså handdukar..


O badrumsmatta...



Fint va?;) De tyckte ja. får nog hem de snart, spännande!

Nu ska jag snart sussa.. xoxooooooo;)




glad

Youngblooooooooooooooooooooooooooood, yäh yäh yäh! Sjunger lite:)

Tisdag idag om ni hade missat det. Ligger i sängen och njuter lite av att det regnar ute och jag ligger o myser i en varm o go bädd:) Börjar dock jobba 12.. Känns helt ok, e rätt nice o gå dit när det är fult väder och umgås med sina fina arbetskamrater! (och lyssna på gnälliga tanter och torka bajs:D)

Igår åkte min Maddie till Götet. Känns lite konstigt att inte hon ska komma hit på fika längre och bara snacka lite skit! men samtidigt är det lite häftigare att åka till henne, gå på liseberg och shoppa med liiiiite större utbud:P Saknar dig iallafall! Hoppas jag kan åka upp nästa helg<3

Att något så självklart kan göra en så himla glad.. Alla andra tar det åtminstone som en självklarhet, men för mig har det inte varit det.. Förrän nu!, nästan iaf. Känns som alla bitar börjar falla på plats nu...på många sätt!


Nu ska jag fräscha till mig, bye bye!


Sunday

Goddag!! Söndag idag, men en mycket bra sådan! Trodde nästan man skulle må lite dåligt men efter tre kanelbullar och en massa mjölk så mår jag mycket mycket bra:) Dessutom har älskling och jag varit på beachen i några timmar, vilket var riktigt skönt!

Gårdagen var perfekt på alla sätt. Började dagen med att sitta på balkongen nån timme, sen blev det alldeles för varmt! Vidare gick Gustaf och jag ner till stan och uträttade några ärenden.. klockan ett var vi på Utkiken och åt buffe med familyn, supergott var det. Kaffe i solen fick det bli också! Såå, för att sammanfatta, en toppendag:)


Utsikt!

Familjen!

Jag, koppen osså Gustaf:P

Mam, jag och Daniels Ann-sofie!

På kvällen kom vännerna.. halv sju sa vi men tror inte lisa o sara kom förrän typ åtta, typiskt segkorvar. Kort därefter kom min Josie osså Nadja tillslut också, o hon var askalas innan hon hunnit innanför dörren,haha. Buzz blev det som inledning, Singstar as usual osså lite drickaspel.. Riktigt kul hade vi och det får vi definitivt göra om snart!!

Utgången blev Nivå och jag hade så jäkla roligt! Träffade en massa gamla ansikten och hade helt enkelt väldigt trevligt! Falken blev det, såklart;) Lite dans hann jag också med, fast att deras såkallade dansgolv knappt existerar:D Nåja, är mycket nöjd iaf!!! 



Synd att man ska världens sämsta solbränna!!! Nåja:P Mer pics finns på facebook!

Det tog ett tag men nu är det är OK mellan oss.. o de känns bra att slippa fjanta runt o ignorera varandra. Men vill inte att det ska vara mer än så, känns bra som det är nu. Jag har gått vidare, o du med! och jag känner inget behov av att släppa in dig i mitt liv igen. but no hard feelings...

Nu ska jag och älsk åka och handla. Vi tänkte lyxa till att med ngt extra gott o äta ikväll:)
Puss.


Tjolahopp!!

jaaaa, som ni märker är jag på gott humör:) Så jaaaaaaa, jag fick vikariatet:):):) Är såå glad o lättad, ni kan inte förstå hur skönt detta är för mig!! En fast inkomst och ingen oro!! Börjar 17 aug osså blir det väl ett år typ:) Sandra ska ju ta hand om sin lilla bebis ett tag där hemma iaf(det är alltså hennes vik ja fått!) SÅ imorgon ska det firas!!!

Efter jobbet idag hämtade jag kisarna och körde ut med fika till Madde. Vi har haft det superskönt ute i solen. Katterna har fått springa runt i sele och även varit en lång stund i  kattgården som dem har. Är så härligt att se dem njuta på det viset! Maddie och jag har snackat skit som vanligt, berättat allt som hänt den senaste tiden(har ju knappt haft tid att prata!) och fikat gott. Har även hoppat en del på deras studsmatta. :) Gissa om jag blev som barn på nytt:D Här ska ni får se lite pics..Hahahaha!



Det var sista gången jag träffade Madde innan hon flyttar men det blev inte sorgligt för vi kommer ändå ses snart och höras flera gånger i veckan!! Funderar att åka dit näst nästa helg faktiskt, ska kolla upp ekonomin. Liseberg lockar ju, o lite shopping.. så det kommer ju gå lite pengar.. nåja ska kolla upp att. ledig är jag iallafall! Detta armbandet fick hon av mig iaf, står en dikt på det om vänskap. Det passade bra och hon blev så gla såå!



Hade planerat att gå ner på stan en runda, behöver mascara o två blommor i mina tomma krukor, men nu blev jag så trött så jag avstyrde det.. Det får nog bli att sticka iväg imorgon förmiddag istället innan vi ska till Utkiken och äta.. Måste ju ändå åka o handla tacosgrejor så de får ja se till att ordna. blommor e ju kanske inte så viktigt men mascaran är snustorr nu snart... isch!

nej nu ska jag relaxa lite. Lite senare ska Gustaf o jag gå ut o sätta oss vid vattnet och njuta av det fina vädret. ta me oss något o fika med tänkte ja;) myyyys!



xoxooooooooooooooooooooo;) pussss




inget särskilt..

Nu hamnade jag här igen. det är så tråkiga program på tv, så det förklarar nog saken. Provade min nya klänning från Elise Ryan innan.. Säger bara: guuuuuuuud va snygg den är! Helt perfekt:) Osså blir man sådär extra nöjd när den är köpt för halva priset!! hihih.

Måste visa muffinsen som Gustaf gjorde för nån vecka sen. Han är inte dålig han;) Mkt goda kan jag lova!



Förresten , så här fina blev mina naglar när jag gjorde fransk manikyr för nån vecka sen här hemma, blev nöjd faktiskt. Ska nog ta och göra det till helgen med!

 

Hmm, vad mer då?  Ehhm, det är rent här hemma nu:) Det är faktiskt en stor grej då vår lägenhet oftast är full av katthår och damm, hah.

Jag vet att jag inte skriver om ngt vettigt alls här nu men det är ju bara tidsfödriv sååå, tja, det kan bli så då.

Helgen då ja. Jag, Nadja, Lisa och Saraliten blir det nu. De andra e fortfarande osäkra o NGN ska gå på Magnus Uggla istället. BU FÖR ELENA! :P

Sångsnuttar från låtar jag gillar just nu. Vet ni vilka det är?;)

"You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away"
--------------------------------------------------
"When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world"
--------------------------------------------------------------
"There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor
Hit the beat is my remedy, midnight emergency
You know there's heartache on the dancefloor"
-------------------------------------------------------
"I never felt like this before
Just when I leave, I'm back for more
Nothing else here seems to matter
In these ever-changing days
You're the one thing that remains
I could stay like this forever"
-------------------------------------------------
"In her fantasy, it's plain to see
Just how it would be, on me, backstrokin', sweat soaking
All into my set sheets"
------------------------------------------
"I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach"
--------------------------------------------------
"hold me and love me
just want touch you for a minute
maybe three seconds is enough
for my heart to quit it"

Lovely!

Nä fy va tragiskt detta är nu. GODNATT!!



Överlevande..

Har ni sett filmen Alive från -93? Handlar om olyckan på 70-talet då ett plan störtar i Anderna. Där får de leva och kämpa för deras liv i över två månader i isande kyla. I början har de en liten ranson av kex,choklad och vin de får dela på men när det tar slut inser de att dem måste äta av de döda kropparna för att överleva. Så småningom vandrar två personer iväg och försöker hitta till någon by och därmed räddas dem tillslut. 

Det är alltså en sann berättelse om ca 50 personer som var på väg till Chile. 16 personer överlevde till slutet. 29 klarade sig efter krashen men efter en lavin, skador och det kalla klimatet dog några under tiden. Det är en mycket spännande film och det är helt otroligt att det kunde klara sig i den kylan så länge, ca 40 minus på nätterna!  Har precis tittat på dokumentären om händelsen då överlevarna berättar.. mycket intressant...

Du.. är så  besviken på dig. Hur kan du vara så korkad? Hur ska du nånsin få rätsida på ditt liv??

Fått mina beställningar idag, tror jag är nöjd:P Ska prova klänningen nu, och sen blir det dammsugning och avslutar kvällen med en dusch:P

ha de gött!
Pöss


hoppas..

Så ja, nu vart man här igen! Gustaf är ute och springer så passar på att skriva lite då:) Började dagen med lite städning här hemma, skönt och få bort allt damm och hår som är ÖVERALLT! Började sen jobba 12-20 så har inte hunnit med så mkt mer än det. Fick btw hem några fotografier idag på kisarna, blev så fint så på min lilla tavelhylla!

Imorgon blir det jobb igen 7-16.. Izor ska till veterinären också och ta bort sina stygn men det får Gustaf fixa:) Skönt för honom att bli av me den där dumma tratten!

Jahapp vad mer då.. .på fredag får jag veta ifall det blir ngt fortsatt vikariat för min del, så det är man ju lite spänd på. hoppas gör jag men kommer bara bli besviken om det inte blir något så det är lika bra att ställa in sig på att man inte får det! men äsch, får jag det inte så kan jag ju inte deppa ihop för det, vad tjänar det till? jag håller iaf en tumme i smyg. ;)

neh nu hör jag att Gustaf är i trappen, ska umgås lite me han innan vi ska sooova!
Godnatt!

Måndag.

Hej bloggen!
Hur står det till?;)
klockan är snart elva, måndagen den 3 augusti. heltokigt!,snart är det höst... Nåja nåja..
Idag har jag varit ledig och det har varit såå skönt! Gått en runda på stan och även varit ute på leksakshuset o köpt en lampskärm;) En liten blomma blev det med på blomsterlandet.

Har även gjort en liten beställning på nelly.com. Klickade hem en klänning som jag velat ha ganska länge, dessutom reades den ut nu:), sån tur! Får hoppas den passar bara, det kan skifta lite i storlekarna ju..


Love it!

Passade också på att köpa ett serum till håret för glans och ett kroppsshimmer.. Kommer troligtvis redan i slutet på veckan! yay! va längesen jag beställde nånting nu, så det blir kul o få ett litet paket på posten! Har dessutom fixat en liten överraskning till Maddie idag, men vad det är kan jag inte skriva för hon är nog här och snokar,hihi. hon flyttar ju snart så en avskedspresent är ju inte mer än rätt :) hoppas hon blir glaaa...

Imorgon ska jag jobba igen.. tråkigt att bara vara ledig en dag efter helgen, dessutom en jäklar 12-21 tur, är verkligen den drygaste turen. Men!, det ska väl gå det med..

De verkar som vi blir ett litet gäng på lördag, ska bli sååå roligt:)Moi, Elena, Lisa fisa, Sara liten, Nadja, eventuellt Maddie och Josie,  osså kommer nog Sandra, Emma och Helena förbi en stund hoppas jag:=) Paaaaaaaaaaaarty party!!! Då ska jag dricka FALKEN. dvs, 3 cl midori, 3 cl likör 43 osså mjölk, så jäääkla god e den:)

Jaja, nu ska jag sova!!
Kärlek till Er som förgyller min vardag!
Sara


det är inte lätt när det är svårt!

kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeem, vi börjar ooom igen! Hah, tittar på sommarkrysset. Magnus carlsson sjunger sin gamla dänga:P

jahapp, jobbet har gått bra idag, men fullt shå hela tiden!, så det var skönt att få komma hem! Slutade redan klockan 18 så gustaf och jag hann med en liten promenad innan det blev för mörkt! så nu är man hemma och njuter av lite godis och lugnet i soffan, igen.. ja...

ohh, det är tufft i ett förhållande ibland, ni som är i ett vet vad jag pratar om.. man är olika, vill åt olika håll, vill olika saker..två viljor under ett tak! man måste verkligen ha förmågan att kompromissa, ge och ta, mötas på halva vägen och släppa in varandra på livet! Dessutom är kommunikationen superviktigt.. de har man ju fått lära sig.. gud vad mycket missförstånd det kan bli annars! Lite visdomsord sådär, som man lär sig med tiden I guess:P Iaf så älskar jag dig Gustaf!<3 fast att jag blir tokig på dig ibland!!!!!!!

Nehe!, om man skulle ta och sätta på en film.. såg förresten "I taket lyser stjärnorna" igår.. Den var bra.. lite lökig ibland, men ändå en fin film.. Handlar om en tonårstjej som heter Jenna, hennes cancersjuka mamma och hennes liv i skolan med vänner, fester och sökandet efter sitt rätta jag! Ikväll blir det nog "Allt flyter". Inga storfilmer direkt men det kan va trevligt ändå:)

Nu är det jäklar andra lördagen jag sitter hemma och glor, fyy! Men NÄSTA,DÅÅÅÅÅ, DÅÅÅÅ ska jag festa till att!! En hög med tjejkompisar kommer hem till moi! Blir lite tacos, singstar, Buzz och sedan gå ut och sviiiiiiiira! Det ser man fram emot, är duktigt sugen nu..  Ska jäklar skriva en lapp i trappen så man slipper få ngt klagomål,haha. hmm, en ny klänning får man nog ta och införskaffa... yay!

puss o hej

RSS 2.0