helgens bravader...

Nu är det dags för att skriva lite igen tänkte jag, visst är jag duktig Sabina?:) Har dock inte så mycket att skriva om förutom mina bravader i helgen! Började med att jag mötte upp Helena och Nadja och så gick vi mot Montmartre! Åt en helt underbar fläskfile oscar med bearnesås och potatisgratäng,, oooh så gott! Efterrätten fick jag avbeställa för jag blev så mätt, tog mig en baileys coffey istället.. Hade supertrevligt med mina kära arbetskamrater, 12 st var vi tror ja!:) Efter maten var klockan så lite så vi gick hem till mig innan krogen, de flesta följde med iaf. Sjöng Singstar, spelade Buzz o hade de bra! Så himla roligt att man kan trivas så bra med varandra trots att ålderskillnaden är så stor, Vi är mellan 20 och 50 år!! Iallafall, helt underbara människor är det!! Dem kommer jag sakna när jag flyttar härifrån...
När klockan närmade sig tolv gick vi till olearys, dansade o hade oss, vissa drog till schlager och vi småttingar fick gå till det där desperata stället man inte vill nämna namnet på,haha. Men kul hade vi, det blir alltid vad man gör det till. Sandra och jag dansade en massa, Helena försvann nånstans men kom så småningom:) Hade hursomhelst en skitkul kväll! thanks to you all!:)
Idag har man varit och jobbat och  fått ont i halsen, gör ont o svälja, får hoppas att det inte blir värre..Imorgon ska jag träffa en gammal klasskompis, ska bli så trevligt. Fika och stan blir det! är så himla tråkigt att man glider isär när åren går, men nu ska vi äntligen ses! har alltid haft kul tillsammans och mycket att prata om så ser mkt fram emot det!
Hade planerat att klämma in 4 vänner till på schemat denna veckan, får se ifall man får tid till det! Just denna veckan är Sara faktiskt lite upptagen med frisören, banken,  jobbet och även lite annat som måste göras, tex tvättstugan,usch!. Vi får la se, det kommer  ju alltid en vecka härefter!! Svårt att planera med när man inte har ett fast schema..
Förresten, vågar jag klippa mig till axlarna? kan inte bestämma mig, lääääskigt det är typ 10 cm eller nåt. Tror ja ska fråga min kära frisör vad hon tycker.. Mm så får det bli!
jao jao, nu är det snart dags för utröstning i idol..
Puss!

helgen är här åter igen...

helu helu.
Idag är det fredag, eller nej förresten klockan är efter tolv,lördag!, och jag är piggelin, så tänkte att det var på sin plats att skriva lite här! Har fått min lön idag ( äntligen), skönt att ha lite pengar igen, har dock redan spenderat en del på räkningar, och ja faktiskt så har jag redan hunnit till affärerna och shoppat lite nya kläder. :) ett supermysigt set med mjukisbyxor och munkjacka i vinrött från H&M plus en turkos bh med tillhörande trosor därifrån. Kunde heller inte motstå att gå in på Gina tricot och fynda lite, En senapsgul sjal, en marinblå kofta med guldknappar och en orangemelerad kofta med bruna knappar. Den sistnämnda har jag redan fast i vinrött, gillar dom mkt! Nu ska man ju försöka att stå emot och shoppa allt för mkt mer kläder denna månaden, undrar hur det kommer gå...
By the way,sånt här skrattar jag åt:
Två sandkorn går omkring i öknen. Plötsligt säger den ena med ett flämt: "Jag tror vi är omringade!"
Klockren:D

Åhh, nu håller katten på o nästan river stället med sina vilda lekar! Måste hänga upp gardinerna igen..haha
Puss

Update.

Kände att det var dags att skriva lite nu igen, fast har tyvärr inte hänt så mycket spännande i mitt liv :D Har bara jobbat en massa de senaste veckorna, o det är ju bra för pengar behöver man, men man är lite sliten nu kan jag tycka! nåja, så är det! Idag är jag åtminstone ledig, och det är skönt, en riktig slappsöndag. Hade dock tänkt gå ut och gå en runda på dragsö sen, gustaf och jag. Finns två mysiga rundor där som är så underbara när vädret är som nu. Kyligt med sol, och i princip vindstilla. Lovely. Drömmen är ju att skaffa ett hus vid havet, så vackert är det! Viken känsla och vakna upp och gå ut på altanen med en kopp kaffe i handen o titta ut mot havet! men man ska nog ha gott om pengar om den drömmen ska bli sann, men drömma det kan man göra iallafall!
Hur som helst, man får passa på och njuta av de fina dagarna, rätt som det är blir det regnigt och blåsigt. Det typiska höstvädret. Usch!
I veckan blir det jobb, och utgång på lördag! Ska gå ut och äta på Montmartre med de underbara arbetskamraterna på Pantern! Ska bli super! Hoppas på en vild kväll,haha.
För övrigt ska jag snart till frisören igen, blev så sugen när jag gick förbi cookie&I så ja beställde tid för klipp o sling. Vill bli aningens ljusare i håret,spännande!
Har även varit duktig och bokat tid till banken, behöver kolla över besparingarna lite, har ingen koll på mina pengar! tar med mormor som vet vad det handlar om, jag har noll koll på saker som har med ekonomi och göra! tur att man har en pojkvän som pluggar till civilekonom med!!haha. Man är ju bra på andra saker, som kläder till exempel:P, mycket roligare!
Nu ska jag fortsätta med min slappsöndag!
Puss!

Helgen över..

Ja, nu har ännu en helg gått, det går alldeles för fort! I fredags blev det inte mycket gjort, jobbade förmiddag och var sedan hemma bara och degade, det kan vara rätt skönt det med iofs.. I lördags däremot, då var det högljutt hemma hos mig kan jag lova. Förlåt grannarna! Hade tjejer på besök, jag, madde, sandra, helena, nadja och millan. Började lite lugnt med att äta kinamat. Var skithungrig så det var underbart gott. Jag gillar att äta kinamat ibland men inte för ofta och inte för mycket för då mår jag illa. men det var smarrigt iaf. Efter det spelade vi såklart lite Buzz music quiz, ja vann by the way:D Därefter blev det självklart lite drickaspel med kort. Sååå kul, reglerna var att före drickandet skulle man se ut som en apa, tjuta och dansa lite, hoppas ingen såg oss, det är allt jag har att säga:P Spelade Med andra ord en stund efter, Sandra och jag vann,weeiih! Blir nog ett ganska tråkigt inlägg för jag kommer inte ihåg de roliga detaljerna och de spännande diskussionerna som föll på när vi körde "jag har aldrig" så, sorry guys:Phaha.
När alal blivit riktigt varma i kläderna sjöng vi såklart Singstar, det ä nu jag ännu en gång vill be om ursäkt till mina grannar. Tur att det är så pass sällan man har fest asså... Inte nog med att det var högt, det var kanske inte så vackert heller.hahahaha!
Vid tolvtiden gick vi iaf ut, olearys och piraten. När vi var på piraten upptäckte helena att hon på ena foten hade sin sko och å andra foten min sko, en ballerinasko och en klacksko, Härligt att ingen märkte de förrän vi kom till Piraten! Vi fick oss ett jäkla gott skratt iaf!!haha
nåja nu måste jag pysa till jobbet, ha de gott alla.
puss

Dröm

Inatt drömde jag att jag var gravid och födde en dotter. Drömmen var så verklig, nöp mig faktiskt i armen i drömmen och ristade på huvudet för jag kunde inte tro på det riktigt, men eftersom jag inte vaknade upp så trodde jag verkligen att drömmen var sann! Jag tänkte:Herregud, det här är på riktigt! Hon var så himla söt och liten, kände en oerhörd lyckokänsla. Kommer ihåg att jag ringde upp min mamma och sa till henne, mamma, är det här verkligen sant? jag tror inte detta stämmer, det kan inte vara på riktigt, men det  var bara tyst i telefonen. Kort därefter vaknade jag och ska jag vara ärlig så blev jag såå besviken att allt bara var en dröm. Brukar många gånger i mina drömmar veta att jag drömmer och då vet jag att jag bara behöver nypa mig eller rista på huvudet för att vakna, och det funkar alltid, sålänge jag är medveten om att jag drömmer såklart. Bra när man vill vakna upp från en mardröm. Iallafall, nu när det inte gick så blev drömmen så jäkla verklig. Hade en jättekonstig känsla när jag vaknade, som satt kvar länge idag.
Undrar hur det kan blir så, att man liksom vet att man drömmer. Tänkte att man kanske inte sover särskilt djupt, och inte är långt ifrån att vakna, så man är något sånär vi medvetande.. äh, ja vet inte. intressant det där med drömmar iaf.
Många gånger när jag drömmer så vet jag att det bara är en dröm, och jag är också väldit bra på att komma ihåg det, oftast iaf. Vet inte vad det kan bero på, har hört att det betyder att man sover dåligt, men jag vet inte...

Nåja, nog om det.
Idag har jag jobbat hela dagen, och när jag kom hem blev det storstädning. Har vardagsrummet kvar, jag blev så jäkla trött och hungrig nu. Kände att jag behövde ta det lite lugnt innan jag tar det sista rycket. Älskar när det blir rent och fräsht.
Nu måste jag nog städa vidare innan de blir för sent att ha igång dammsugarn.
puss

Första september

Första september, kan ni fatta? Tiden går så fort att det inte är klokt. Men det märks då verkligen utomhus, sommarvärmen och de ljusa kvällarna är borta, det känns som höst i luften på nåt vis. När klockan var åtta igår kändes det som den var typ elva eller nåt. Det är en av det tråkiga sakerna med höst och vinter, allting är så mörkt! Men man får hitta sätt att förgylla dagarna! Tända ljus är ett bra sätt tycker jag.
Idag har jag legat och dragit mig länge,länge. har inte ens ätit min frukost än och klockan är snart tolv! Men så får man göra ibland, är man ledig så är det väl helt okej:D Jobbar inte förrän onsdag!
Igår var det en typiskt söndag, tvättade, handlade och bara tog det lugnt. Min kära bror kom förbi och fördrev tiden och pratade om sina erövringar,haha. Han är för go.
Ska troligtvis träffa Madeleine idag, trevligt. Ta en mysig fika och prata om allt mellan himmel och jord, precis som vi alltid gjorde förut. Tiden räcker inte till! Man hinner inte det man vill hinna med, önskar dygnet hade fler timmar...
Hämtade förresten ut min topp och tunika från Chicy i fredags, skitfina, är supernöjd. Fast toppen använder jag nog som miniklänning, den var längre än jag trodde:P Ska ha den på lördag när jag och tjejerna ska göra stan osäker:P
Min älskling och jag hade planerat att storstäda idag, men det känns inte som det kommer bli av nu, vi är så sega. Får nog ta och skjuta upp det lite, en dag gör detsamma.
Nu måste jag ta mig en dusch och äta lite frulle.
Puss

RSS 2.0