Ditt och datt

Nu har vi fått se ytterligare bilder på valparna. I nuläget ser dem ju väldigt lika ut, men det finns ändå några man fattat extra tycke för av bilderna att döma. Fast blir lättare o se sen när dem öppnar ögonen och börja röra sig ;) Men hursomhelst så tror jag att vi kommer "känna" det när vi träffar dem, vilken av dem som ska bli vår lilla ögonsten<3

Idag har det inte hänt så värst mycket, har varit ledig så tog en lång sovmorgon. Igår donade jag som fasen här hemma i klädkammare och förråd så jag behövde verkligen den sömnen. Har varit jättetrött i många dagar nu, vet inte vad det kan bero på. Nåja, har bakat en hallonkaka och chokladmuffins idag iaf, behövde göra av med lite ägg. Ska fortsätta med detta projekt imorgon genom att göra pannkakor tänkte jag.

Ikväll kommer Sandra o hämtar mig. Vi ska hem till henne o titta på film o snacka skiiiiit :) Inget gotte fick jag ta med o fresta med, men jag ska smuggla in lite chips ändå, kan inte titta på en film utan att tugga på NÅNTING. Fast fick iofs ta med melon o det är ju gott ;)

Har ni sett att de ska börja sända fångarna på fortet igen? Tyckte det var lite roligt, dessutom ska ju både Gunde och Agneta hålla i att, like the old days. Hoppas bara att dem inte ändrar för mycket i programmet, det var bra som det var. Han i tornet lär iofs inte vara kvar (Fader Fourah?!) men tycker dem kan skaffa en liknade gåtfull gubbe;)

Idag är sista dagen..sen är det upp till dig. Hoppas hoppas hoppas... Det är det enda jag gör, kan ju inte göra nåt annat?

Take care<3

Kärlek.

Nu är jag här igen. Gårdagen var som sagt mkt lyckad, Gustaf och jag hade verkligen jättemysigt och roligt:) Vi började med att äta en god frukost, gjorde oss i ordning och begav oss mot stan. I vanliga fall hade jag nog varit lite irriterad för att det ösregna ute, men igår brydde vi oss inte om det alls. Vi var bara sådär löjligt glada efter valpbeskedet så inget kunde liksom få oss på dåligt humör. Vi gick en runda bland affärerna och hade bestämt att vi skulle få välja varsin sak som vi ville ha så jag köpte benskydd till Gustaf och han en tröja till mig:) haha. Mycket nöjda blev vi! Väl hemma så tog vi en fika, hade nämligen köpt med oss munkar. Mumma! På kvällen lagade Gustaf en underbart god middag:potatisgratäng med baconinlindad fläskfilé och pepparsås! Är mycket trevligt att ha en karl som kan laga mat:) ALLTSÅ, en väldigt mysig och glädjefull dag... <3

..trots allt det där, vid sidan om, som tynger och sårar mig så. På något vis kunde jag koppla bort det igår, bara fokusera på OSS, på allt det som är roligt och bra! och jag försöker även idag att inte tänka på det, och stunder lyckas jag men sen blir man påmind! Men men, vad ska man göra, man kan inte styra över känslor o tankar.. Det hade varit skönt o man kunde sagt POFF!, nu tänker vi på annat.., men det funkar ju inte riktigt så!

Nu måste jag skriva lite om valparna:) Ni som är ointresserade får la sluta läsa:) För det är nånting som jag verkligen inte kan sluta tänka på!! Längtar så himla mycket efter denna lilla krabat. Den 17 april ska vi åka dit och titta på dem och välja ut vem av dem som ska följa med oss hem i slutet på maj.. Ska bli så roligt så ni kan inte ana!! Vi fick en bild igår när alla ligger vid mami o suttar. Alla har ett snöre med olika färg på sig så man ska känna igen dem, så gulligt va de!! Tina(uppfödaren) har döpt dem nu med. Tiken heter Betty och hanarna heter Balthasar, Baloo. Berlioz, Brutus och Bernard. Gillar de namnen faktiskt men han kommer nog få ett annat tilltalsnamn som vi bestämt oss för. Samma namn som på en serie som handlar om en kriminaltekniker som även är mördare.. Vet ni vilket namn jag talar om? Hihi..

Nu ska jag lyssna på bra musik, dvs Melissa Horn och Andreas Grega!

Stan

Hade inte tänkt o skriva mer idag eftersom Gustaf och jag har våran mysdag. MEN var ju tvungen o visa vem jag stötte på på stan idag,haha. Mariette från idol! Hon sjöng lite på kronan och skrev autografer och min Madde är fullkomligt galen i henne. Så jag gick fram o köpte en skiva och bad henne att signera den till Madde osså tog vi denna bild. Tyvärr ser jag superful ut men ändå kul o ha ju ;)



Hon var verkligen jättetrevlig! När jag ringde till Madde o berättade så börja hon nästan gråta, så hon blev med andra ord VÄLDIGT GLAD. Ganska avis med tror jag!!  Världens bästa vän tyckte hon att jag var iaf:D är verkligen underbart att göra någon SÅ glad:)

För övrigt var stadstrippen mkt mysig o trevlig trots evigt regnande. Gustaf och jag kan bara inte bli på dåligt humör idag:):):)

Det var allt. Nu har jag inte tid med detta.. Puss!


VALPLYCKA!

VALPARNA HAR ANLÄNT!! Än så länge har det fötts sex valpar varav fem av dem är hanar!! Kan ni fatta vilken tur?!! Det kunde lika gärna varit tvärtom! Detta innebär alltså att VI KOMMER FÅ EN LITEN HANVALP TILL SOMMAREN!!!!!! Ingen kan nog förstå hur glada Gustaf och jag är nu! och hon prickade jäkligt bra lilla Luna då Gustaf och jag ju faktiskt firar vår fyraårsdag idag<3

..och det var verkligen behövligt nu när man haft det lite jobbigt på sistone.. LYCKA!

Nu ska vi FIRA! ha en bra dag/kväll hörrni, det ska vi!!

TGIF

jaha.. var ska jag börja? Förra inlägget var väl lite förvirrat, är inte lätt o veta vad jag pratar om..men är inte meningen heller egentligen.. anledningen till att jag skriver i gåtor är ju för att det är så pass privat att jag inte vill skriva om det "rätt ut". Som jag skrivit många gånger innan så är det världens bästa terapi att "skriva av" sig, så det är vad jag gör...

Kollar på let's dance nu, skön avkoppling. Är helt utslagen/mörbultad pga det som hänt de senaste dagarna så denna lediga helgen är VÄL behövlig. 



Gillar båda, så det spelar ingen roll vem som vinner. Tycker att dem är sjukt duktiga båda två o värdiga vinnare..

Måste ju skriva att jag och mitt hjärta firar FYRA ÅR idag! <3 eller tja, vi har vår "fyraårsdag" idag men vi ska inte "fira" den förrän imorgon.. Så det ska bli mys, ska inte göra något särskilt, bara vara tillsammans, gå en långprommis, äta god mat o rå om varandra.. Känns perfekt! Älskar dig så Gustaf. Kan du fatta?! Fyra år! helt otroligt och är en helt underbar känsla! Du är bäääääst hjärtat, vad vore jag utan dig? <3



Nu är valparna på G, inom 24 timmar kommer de att titta ut troligtvis.. är så sjukt spännande så det är inte KLOKT! Uppfödaren skrev till mig innan och frågade ifall hon kunde sms:a vilken tid som helst på dygnet när lilla Luna fött, och självklart ville vi det<3 iiiiiiiiiiiih!!! Kan verkligen behöva ett positivt besked..hoppas hoppas...


sådär kan dem se ut... som små nallebjöööörnar!

Några sista rader: Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig nu, och varje gång får jag en stor stor klump i magen. Jag är så fruktansvärt bekymrad så du kan inte ana. Jag ber nu till någon typ av högre makt att du ska ta ditt förnuft till fånga. Att du ska INSE FAKTA och vara stark och klok nog att göra något åt saken. Jag älskar dig och jag kommer stötta dig, hela vägen, så länge du tar tag i att vill säga... 




???!?!!!!!!!???!?!!!?!?!!

...ja, ungefär så känns det inom mig just nu. Klumpen i magen är tillbaka. Tänk att en person kan få en att känna sig så orolig, ängslig, rädd, ledsen, frustrerad, arg, besviken, hjälplös... Det finns inget jag kan göra för dig, än att bara finnas där. Den enda som kan hjälpa dig är du själv men jag kan inte i min vildaste fantasi se att du kommer ta dig ur detta ensam och inse vad det är som håller på att hända, det har liksom gått för långt nu. Men vem ska göra det, om inte du? Vad än man säger så lyssnar du inte, du tar inte in det. Vad ska behöva ske innan poletten trillar ner? Just nu gör det väldigt, väldigt ont att älska dig...


M.H

Nu ska jag tjata lite om MELISSA HORN! Hennes röst är helt otrolig och hon har verkligen gåvan att skriva texter som griper tag i en!

Långa nätter 2008



Favoriterna här är: Långa nätter, Till Hiva, Vår sista dans, Som jag hade dig förut, New York, En famn för mig.....

Säg ingenting till mig 2009



Här lyssnas det mest på: Säg ingenting till mig, Falla fritt, Lät du henne komma närmre..

LYSSNA OCH NJUT!

Nog om det. Undrar vad folket gör idag? Jag har inte gjort alltför många knop kan jag säga. Tagit det väldigt lugnt och grejat litegranna här hemma, finns alltid något som behöver göras :) Om nån timme får man besök iaf, Helena med familj och Sandra med familj kommer hit på fika. Ska bli trevligt, hoppas Gustaf hinner komma hem med;) Är väldigt sugen på mina kakor, har faktiskt kunnat låta dem vara ända sen igår,hihi.

Får nog ta mig något middagsaktigt nu, kan inte fika när man är hungrig ju. Hej med er!


Måndag

Usch va hemskt det var o se snön som kom idag, blev verkligen SÅÅ less. men som tur var så la det sig inte, snöade bara en liten stund. Detta året är våren mer efterlängtad än nånsin!!!!

Helgen har varit bra, som en vanlig jobbhelg helt enkelt! Mycket att göra men man har nästan alltid kul och trevligt på jobbet tack vare det goda sällskapet!! Hade dock halv semester i lördags pga kalaset som jag prata om, var verkligen jättetrevligt. Kul o träffa folket, blir inte så ofta nu för tiden. I slutet på kvällen var barnen i tvrummet o spelade guitarhero. mahahaha, Gustaf--->



Har spenderat dagen med Josie. Började med en promenad och sedan blev det lite fika. Bakade en kladdkaka och en äppelpaj imorse så det var mkt gott till kaffet:) Är en hel del kvar dock så det är bra att jag troligtvis får fler fikagäster i veckan;) i värsta fall får man ta med dem till jobbet, där finns det en del gamar som kan hjälpa till med uppätningen,hahaha! Fast jag tror inte det ska vara några problem för en viss Sara att äta upp dem;)

Visst såg det smarrigt ut? :)Vaniljvisp till äppelkakan och hallonsås till kladdkakan, så ska det va;) 



Shit va lökig jag är, arrangerar en fin uppläggning liksom. Men va fasen, måste ju visa upp mina dolda talanger inom bakning,haha!!

Josie och jag var ute en sväng med katterna också, men dem ville mest gå in igen. Fast en stund efter vi kommit in så stod Hw vid dörren o gnällde jääääättelänge, så han ångrade sig nog:P Tror mest att dem inte är vana vid omgivningen här ute ännu så därför dem är lite rädda och osäkra utomhus. Får öva upp dem, tror det gör dem gott att få komma ut ibland och springa av sig riktigt. Kommer ju bli att jag tar ut dem mer nu när vår och sommar kommer, då man själv sitter ute i trädgården. Myyyyys. 

ÅH JUSTE! Nu håller vi tummarna STENHÅRT för denna veckan kommer Lunas valpar!!! MÅTTE de vara en liten vovve till oss i hennes "lilla" mage.<3 Det är så fruktansvärt spännande!!

vi ska även hålla en tumme för Gustaf imorgon, GÖR ATT.

Ne nu blir det tv istället. Ha en bra kväll!


Regn:)

ohh, det regnar! För en gång skull är det något positivt eftersom det betyder att snön försvinner! Inte mkt kvar nu men det sista ska också bort och förr desto bättre! Börjar jobba kl 3 så ska snart bege mig tänkte jag. Åker in lite tidigare för att äta lite mat innan jag börjar, roligare det än att sitta här och vänta på att tiden ska gå.

Dagen har inte varit särskilt händelserik än så länge, det enda vettiga har varit promenaden med Ludde. Har man kläder efter väder så är det nästan alltid skönt att få komma ut på en promenad fast att man drar sig för det innan.. Promenader gör verkligen gott för både kropp och SJÄL. För övrigt så mår jag bättre idag, men de där deppiga perioderna kommer och går, that's just the way it is! Tur man har en underbar pojkvän och underbara vänner som genast får en på bättre humör av att bara finnas där<3

Gustaf skulle på ett viktigt och spännande möte idag egentligen men det blev inställt pga sjukdom, så nu får vi vänta ytterligare några dagar på detta.. Man kan ju inte ropa hej förrän det är påskrivet, ni vet. Men snart så :)

Skivan "Melodifestivalen 2010" spelas på för fullt här hemma. Timoteijs låt gör mig glad och får en o tänka på sommaren. Olas,Erics, Alcazars och Sibels får en på partyhumör. Och Salems, Annas, Darins och Andreas ger mig en sån MYSFEELING. Gilla<3

I vår familj hjälper alla till med städningen...



Haha, igår tog jag hem en dammvippa. Katterna blev genast mycket intresserade när jag började greja med den. Izor följde efter och försökte fånga den när jag höll på o damma av bjälkarna i taket. När jag var klar la jag ner den på golvet och då kommer Hw fram direkt, tar den i munnen och går runt i HELA lägenheten i säkert 10 minuter, det ser verkligen ut som han städar! skrattade en del då;)

Jaja, bäst o kolla när bussen går, har inte riktigt koll på det.. Puss & Kram


Feeling down down down down.......

Jag vet inte vad det är med mig, eller tja, det gör jag kanske men äsch. Jag är så nedstämd! Har ingen anledning till det, det är liksom bara såna känslor som kommer ibland.. och även fast att det kanske inte finns någon orsak så blir det mesta "ett problem". Minsta lilla sak blir förstorad och besvärlig.. USCH. Intressant hur hjärnan kan bete sig:/

MEN, nånting som gör mig uppriktigt GLAD är att min älskling fått positiva besked:) Är han glad så är jag också det, det är verkligen så! De dagar han kommer hem med ett stort leende på läpparna, är sådär flummig som han kan vara, pratar en massa och liksom söker efter min uppmärksamhet, DÅ har jag svårt att vara ledsen:), jag blir liksom likadan! ÄLSKAR DIG HJÄRTAT<3

Skulle egentligen på stan idag ju, men jag vill inte. Har verkligen ingen lust och har ändå ärenden imorgon som måste göras så jag tar det då. Vet iaf nu precis vad jag ska köpa både till Lisen och Anna och det blir mkt bra tror jag!

En sak till.. folk som säger "amen, va inte så sur, ryck upp dig!" DEM har verkligen inte en jäkla aning om hur det är, är du ledsen så är du ledsen, du kan inte bara bestämma att "nu ska jag vara glad! Känslor kan du inte styra över, eller hur? Du känner ju det du känner. gah!

ne, jag hatar när mina inlägg blir så här tråkiga. men det är ju så ibland, det är inte alltid frid o fröjd:) I will be better next time... ciaoooo

At the sofa.

Nu är jag ledig i 2 1/2 dag, det är sååå skönt att få ligga kvar i sängen när min karl måste upp på morgonen,hihi. Har dock haft problem med ryggen en längre tid nu så kan inte ligga kvar så länge när jag väl vaknat för jag har så ont då:/ Men det orkar jag inte gnälla om!

Idag hade jag en kortisdag på jobbet och sen tog jag mig en tur till Madde som var "kattvakt". Hennes mammas katt Atropica väntar bebisar när som helst så Madde hänger där o väntar på att hon ska dra igång. Verkade iaf som att slemproppen gick när jag var där, så nu är det på G. Roligt! De har även för några veckor sedan fått en kull från andra kissemissen Samantha. Dem sprang runt för fullt i huset idag, så jäkla små och ursöta!! Kan inte fatta att mina bjässar har varit så små;) Gå in på deras hemsida vettja;) gracelins.se (Fliken "kattungar" och vidare "5 veckor")

Imorgon blir det en tripp till stan, ska fixa födelsedagspresent till Lisen, min pappas fru för er som inte har koll;) även min Anna panna ska få en liten eftersom hon faktiskt också fyllt år! Har lite hum om vad jag ska hitta på, men vi får se.. det kan vara svårt det där!

Trevlig kväll<3


Melodifestivalen 2010

Måste säga att det var en grymt bra melodifestival i år! Som jag skrivit tidigare så gillade jag 7 av de 10 låtar som kom till final och det var även de resterande tre som jag inte var så fullt imponerad av som hamnade i botten! Men måste säga att både Jessicas och Pernillas(?!) låt växte liiiite för mig ikväll..hihi. Hur som helst, ANNA BERGENDAHL vann, det hade jag banne mig inte trott men herregud så kul för henne! Hon var ju uppriktigt chockad o glad o jag tyckte hon förtjänade det. Låten är väldigt, väldigt fin!



Sen tror jag tyvärr inte att den kommer funka i eurovision, vissa av de andra bidragen hade nog haft en större chans, men sånt där vet man ju aldrig! Hade blivit nöjd vem som än hade vunnit av mina sju favoriter, men hoppades egentligen mest på Timoteij, Salem al fakir eller Erik Saade..



Mycket bra show iallafall, även mellanakterna var väldigt underhållande, inte alltid dem varit det.. till och med sötlöken Alexander Rybak fick vara med även detta året på ett hörn!

* * * * * = Fem stjärnor får årets melodifestival av mig;)


Let's dance

Ohh har ju glömt att skriva om let's dance. Gud va duktiga dem är! Hoppas hoppas hoppas att Mattias eller Claudia vinner, dem är ju lika bra som tävlingsdansare!! Ett stort plus att dem båda verkar vara härliga personligheter också. Heja heja heja!



Ska minsann börja i buggkurs framöver, när skolan är klar får det bli. På tal om det, jag har inte mkt kvar nu:) Bara fyra ämnen! Kommer läsa två ämnen nu innan sommaren och två till hösten. Fick spara de sista två eftersom jag måste ta tjänstledigt under den obligatoriska praktiken man har i kursen "Sjukvård", och det ville jag inte göra nu.. Men några månader extra gör mig ingen skillnad. Blir dock skönt när man är färdig sen, kommer nog kännas mycket bra att få en ny yrkestitel och en aningens högre lön;) hihi.

Nu är det paus innan resultatet, hoppas Wille åker ut nu bara. Han är en kul gubbe men dansa, det kan han inte.

Fortsättning på fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys<3



Fredagsmys

Nu har jag precis kollat på storbloggarna Isabella Löwengrips och Tyra Sjöstedts nya livesända program "Bella&Tyra show". Jag som läser många bloggar inkl deras tyckte faktiskt att det var riktigt kul. Måste säga att dem var väldigt duktiga på själva programledarrollen, trots att det var första gången. Dem pratar om både bloggar, mode och annat smått o gott, så gå in om ni liksom jag tycker sånt e skoj:) bellatyrashow.se

Fredag idag..Började ju dagen med en helkroppsmassage vilket var fullkomligt underbart och härligt! Njöt vartenda sekund, Pia är verkligen duktig på det där! Hon tryckte även på triggerpunkter i fötterna som hörde ihop med olika delar av ryggen, zonterapi med andra ord. Hon berättade lite för mig om det, tycker det är väldigt intressant.. Hur som helst, det var SUPER! Man kände sig som att man svävade på moln efter, blev så avslappnad och harmonisk! Det ska jag banne mig göra igen:)





Gustaf o jag bara myser här framför tvn i soffan nu, ibland finns det inge bättre! Blev lite deppad av all snö som kom innan men om man ska se en bra grej med det så är det att det blir extra mysigt o sitta inne under en filt me tända ljus, and that's what I doooo! Tv + chips snart...

Ta hand om er<3


Fräsch!

Kan ni tänka er? två inlägg på en kväll nu helt plötsligt:)

Jag är precis hemkommen från linda, har haft det sååå bra:) Först fixade hon mina naglar, la en "nagelmask", smörjde dem med något mjukgörande och filade dem så dem blev sådär glansiga o fina. Blev ingen fransk manikyr för jag har inte så långa naglar, men resultatet känns fräsht, enkelt o snyggt! Toppen:)
Under tiden hade jag fötterna i fotbad som sedan fick sig en omgång med fotfil, nagelmask, nagellack och insmörjning. Därimellan hade jag också en ansiktmask på mig, blev len som en barnrumpa! Känner mig väldigt fräsch nu måste jag säga.. att man inte gör sånt oftare, det blir ju lika bra resultat när man gör det själv liksom, fast att det är skönare o slippa naturligtvis,haha. Var iaf en mycket bra idé av linda att jag skulle få denna lilla behandling som tack för att jag går ut med Ludde:) Tack gumman!!!

Imorgon fortsätter detta ompysslande. Då ska jag på en helkroppsmassage hos Pia, kommer bli så härligt. Jag som har problem med min rygg med, skulle nog behöva en massage varje dag egentligen,hihi. Om man ändå kunde få det;)

För övrigt ska jag träffa Mäds imorgon, fika och tjöt, som vanligt;) Men det är vi så bra på så vi kör på det!

Nu ska jag umgås med min älskling lite innan det är läggdags. Hej hopp i lingonskogen!

A little bit of this, a little bit of that..

oj, va dålig jag är som inte uppdaterat min lilla blogg! men ni vet hur det kan bli, eller?:P

Kom precis hem från solariet, mkt skönt var det. Nångång ibland kan jag minsann få lägga mig där i värmen! Finns så mkt andra saker här i livet som kan göra skada, så om man skulle vara rädd för allt hade man ju inte kunnat leva alls. Passiv rökning till exempel, det blir man ju utsatt för vareviga dag! nej, en stund i solariet några gånger under året tänker jag unna mig!



Ikväll ska jag ner till Linda, hon ska göra fransk manikyr o även pedikyr på mig!! Sicket lyx va;) Hon har alltid så fina naglar så jag tyckte hon kunde göra mina lika fina,ska bli kul:) Ska rota fram nån ansiktmask med, tror jag har nån jag köpte för ett tag sen..hhmmm.




Men FÖRST blir det ZUMBA!! det är verkligen tur att folk slipper se oss för fy fan va kassa vi är,haha. Men kul är det och man lär sig stegen bättre o bättre efter varje gång;)

O förresten, vilket hie vi har haft idag! Har haft stora problem med att hitta en passande stuga att hyra på Öland över midsommar, MEN NU är den äntligen bokad!! 8-10 personer blir vi, ska bli så himla roligt o mysigt...



Åh just det, på lördag är det melodifestivalen:) Är inte superexalterad över det men detta året är det faktiskt flera bidrag som jag gillar.. 7 av 10 egentligen! Top 3 är nog: Timotej, Anna Bergendahl och på delad tredjeplats de söta pojkarna Darin, Ola, Salem, Andreas och Erik;)haha.

 Kan dock inte riktigt bestämma mig för vem jag vill ska vinna.. Svårt! Men sålänge det intenblir Pernilla Wahlgren så bryr jag mig inte så mkt:D



Nej nu måste jag börja förbereda mig för zumban, måste ju spara lite tjöt till nästa inlägg,hihi.
Tjysssssss!


Pose please.

Goddag, goddag i stugan! Ännu en solig dag, visst är det härligt? Det må jag säga:) Började dagen med en lååång kaffe hos Linda, snacka skit som vanligt. Lisa och jag var ju ute igår så lite seg var man på morgonkvisten men nu har det redat till sig. hade btw mycket roligt igår, öste på dansgolvet såklart! Förfestade här hemma, Gustaf stängde in sig i sovrummet med hörlurar i öronen, ändå så hörde han vår vackra sång på singstar,haha. Söte göte. Kul var det iaf.. Lite bilder här då ja.. :)



BARA pose-bilder.. Men såna är vi brudar ;) Tog även lite cam-bilder,haha. visst är den sista vacker? Vi ser ju fasen otäcka ut!!



HAHA.

Så var det me det. I eftermiddag ska jag träffa Madde o Sandra (+Mika) på en fika. Ska bli trevlans. Sen har jag bestämt mig för att skippa bion ikväll för jag orkar fasen inte åka till Bromölla, pallar inte sitta i en bil fram o tillbaka, inte så långt kanske, men tillräckligt :P Väntar nog tills 3D-bion kommer till staun. John ställer upp o följer med min karl istället ;)

Ha en underbar i solen! <3


Rocky o kisarna..

Har Sandras vovve Rocky här hemma nu medan hon o Mika är på babysim. Går faktiskt riktigt bra! Katterna är ju väldigt intresserade men inget fräsande denna gången. Dem har hälsat flera gånger o finner sig liksom med varandra. Riktigt duktiga är di små pojkarna!! nu ligger dem på varsin plats me typ en meters avstånd från varandra alla tre, så sött <3



Lille Rocky e så söt! Hoppas vi får en lika go o snäll hund som den lille fisen:)

Tanken var bio ikväll med mitt hjärta men vi bestämde oss för att köra till bromöllas biograf på söndag istället o titta på 3D:) Så jag hoppas att det blir av nuu, coolt ju. Ikväll kommer som sagt Sandra(o ev Madde) hit istället.. Gustaf är ju här me såklart<3, får man inte glömma, hihi. Blir lite god mat och tv/film-tittning, en mkt bra fredagskväll tycker jag.

Ha de gott!


KALLT!

..är bara förnamnet!! Skulle duscha efter zumbapasset idag och då var varmvattnet slut! Jättekul verkligen, höll på att chockera mig till fördärvet!! rakade benen, la ifrån mig hyveln och skulle blöta ner resten av kroppen. Får väl då något ryck av det kalla vattnet så jag river ner rakhyveln som hamnar rätt på min fot, AJ... och detta är ingen vanlig mach3 -eller venushyvel,nej nej! detta är en specialhyvel som gustaf beställt som är tyngre än en vanlig och sylvass, det går liksom att ställa in hur vasst man vill ha det, mkt avancerad:P så ni kan ju tänka er att det blev ett litet hack, stod bara o stirrade på foten som bara fylldes med blod,haha. Nu har det iaf slutat tror jag, fast de börjar typ när jag e uppe o går.. Detta är så typiskt mig!!!

o nånting annat störigt.. vi hämtade hem bilen från verkstaden idag igen. GUESS WHAT? Fläkttjäkeln la av en liten stund efter att Gustaf kört därifrån!! detta börjar bli lite löjligt nu. Vad är det, fjärde-femte gången vi lämnar in den?... hmm...

Men men, inte vara bitter ;) Imorgon är det fredag! Guuud så underbart!, det känner man alltid när man är ledig under helgen.. Det ska dessutom bli strålande sol och då blir allting så himla mkt bättre! Kanske man ska ta en promenad med picknickkorg? MYYYYS.

Nu blir det film, puss o hej!


Vårtecken

God kväll..

Vilken underbar dag det har varit, strålande sol och fågelkvitter. Härligt!, nu känns våren inte lika långt borta.. SMÄLT SNÖ, SMÄLT! Tänk när man får gå runt med ballerinaskor och kortärmat!, längta!!

Såhär såg det ut från Saltöbron idag..


Så, vad händer i veckan? Ska nog sola imorgon efter jobbet iaf, va så skönt förra gången. Brukar ju inte göra det, men nångång ibland kan man minsann få unna sig. På fredag blir det förhoppningsvis en fika med barken och på kvällen ska mitt hjärta o jag gå på bio, Alice i underlandet tänkte vi. Tim Burton gör coola filmer så den är nog ball. Johnny Depp är ju dessutom med där han spelar ytterligare konstig karaktär, men han är ju bra på att...



På lördag ska Lisa och jag göra staun osäker tänkte vi :D Vi var båda sugna på utgång så nu är det spikat. En bartömning o en nyöppning i stan dessutom så det passar ju bra! Måste bara hitta en klänniiiiiiing!!

Neee nu ska Gustaf o jag kolla på Sherlock Holmes! Godnatt!


Måndag kväll..

Hej mina vänner!

Helgen är återigen över och nu sitter jag här i soffan:) Slutade 18 igår, hämtade pizza o körde ut till Sandra. Spenderade kvällen med mat, godis och film, en toppensöndag helt enkelt.

haha, hitta några gamla bilder på oss, mycket vackert... :D





Busa såklart lite med Mika också, den söta lilla snuttan, gud som hon växer. (det säger jag väl varje gång jag skriver om henne...hah.) Är hon inte bedårande?



Sov iaf över och idag fick vi för oss att vi skulle åka till Ikea. :) En mycket rolig o spontan idé tyckte vi. Blev lite inhandlat som alltid.. En ram + bild , en orange löpare, vita kuddar + pläd, 6 st glas, en ljuslykta + ljus, och en fårskinnsfäll! Är väldigt nöjd, Gustaf blev faktiskt det också, plus i kanten;)

Min vän! Vilken jäkla otur du har.. men du vet, DET ORDNAR SIG ALLTID <3 lovar!
-Hmm, en olycka kommer sällan ensam, eller hur var det jag sa?

---------------------------------------------------------

ANNA, grattis i förskott på din födelsedag!! Hoppas du får en fin o mysig dag!
Min älskade sis fyller år imorgon..o snart kommer den lille bebben också, kan knappt vänta på detta lilla tillskott  <3 Råka visst köpa nåt till han idag, man kan inte alltid låta bli.... ;)

  

-love jooo!

Nu ska Gustaf o jag kolla på desperate housewives, älskar den serien:)



nite,nite..


RSS 2.0