Narnia Skeppet..

..var som jag förväntade mig en mycket bra film! Äventyr och fantasy ju, det gillar jag! Att se den i 3D var också en upplevelse fast man blir minsann lite ansträngd i ögonen, det blir ju något helt annat för ögat. Hade nog varit häftigt o se Avatar i 3D, i denna film var det ju egentligen inte så jättemycket 3D-effekter.. MEN, jag är mkt nöjd ändååå:D

Nu ska jag strax krypa till kojs, börjar tidigt imorgon på självaste nyårsafton. Ska försöka hålla mig på kontoret med bemmaningsjobb så mkt som möjligt så jag slipper handskas med kräkningarna;) Ne skämt åsido, bara till o be o hoppas man slipper skiten.

Nyårskvällen ska spenderas med älskling, Dexter och några till i stan:) Blir middag och gott sällskap, dock med tidig hemgång för min del, arbetar 7-21 nyårsdaaan. Så är det och så får det bli.

Vi hörs 2011..

Usch

Jag ska jobba imorgon och det är kräksjuka på min avdelning. VARFÖR!? Jag kommer bli sjuk, för det blir jag alltid när det härjar. Så JÄKLAR passande när nyår är, blir ngn sjuk finns det nämligen inga ersättare. Weeho.
Ska jäklar sprita mig, ha munskydd och skyddsrock hela dan!!!

30/12

Varit o träffat Josie idag, de var typ tusen år sedan,  eller nja.. åtminstone inte sen vi var på Gaga. Båda har haft späckat schema så tyvärr blir det så ibland, tiden bara rinner iväg. Men var så mys o se henne igen, catcha upp o skvallra lite om allt möjligt;) Tack honey, får inte gå lika lång tid mellan nästa gång!! 

..begav mig mot stan sen och köpte lite needtohave-saker- trosor, strumpor o mascara.. Råkade bli ett linne, en cardigan o ett halsband också, oooops!

Snart ska mitt hjärta och jag gå på 3D-bio- Narnia Skeppet. Ska bli skoj, har faktiskt aldrig varit på det innan!


Kaffe

Hej vänner<3

Imorse hittade jag denna gobiten i badrummet;)



Ledig idag. Mamma kom hit o hämta ngt hon glömt, vi gick en runda med Dexter och drack sedan kaffe o åt en magnifik mjuk pepparkaka.

Efter detta ringer Lisa preciiiiis när mamma ska gå och frågar om jag ville umgåååås, så då blev det kaffe, prat o chill at Lisas place:)

kolla in hennes blogg---> www.levaljuvalivet.blogg.se



Vidare gick jag till Maddie på kaffe och vi hade den vanliga catching up- stunden, mys!;) En perfekt ledig dag helt enkelt;)

Nu har Gustaf och jag precis käkat pizza, mkt smarrigt. Blir att dega i soffan resten av kvällen, en riktigt MYSDAG har det minsann varit, och jag e f*n värd det!!

Så HÄR glad blir jag efter en pizza:)


Julaftonen..

..var mysig men det blev inget särskilt firande i år. Gustaf och jag körde först en runda till pappa med David, fikade och pratade en massa-mysigt hade vi! Dexter var såklart med och fick träffa pappas o Lisens vovvar- världens finaste chiuauapojkar Elvis och Ozzy. Var så kul o titta på dem tillsammans, det gick så bra så men kom Dexter för nära Ozzy så fick han minsann höra de;) Dem är små men dem har jäklar stake;)

 
Gullepluttar! Dem är verkligen världens mysigaste<3

På eftermiddagen/kvällen var vi hemma -Gustaf o jag, mami, david, daniel, ansa o robin. Åt lite, fikade o öppnade julklappar. Var såklart trevligt men ett riktigt julfirande var det ju inte för man var inte samlade på samma vis, fick ingen riktigt stämning. Men de va så bra så ändå! Avslutade kvällen med att titta på "Tomten är far till alla barnen", klockren ju!

Måste ju visa mina fina tulpaner och det lilla hjärtat:) Fint tycker ja, det har Gustaf fått av mig faktiskt..




Julklapparna var jag väldigt nöjd med, bland annat fick jag/vi bord/stolar, biocheckar, pengar, världens härligaste fårullstofflor, en spadag på ronnebybrunn.. Gustaf fick sin jäkla philips wakeuplight som han tjatat om i en månad nu:P var helt tossig på kvällen o satt o grejade med den därra ;)

...och Dexter fick en fin reflexväst:)

Här ser ni bordet o stolarna, mkt nöjda är vi:)

Avslutar med en bild på Izor när han leker med kulorna i granen:) BUSTED!;)


Fjärde advent..

.. och granen har anlänt till våran lya;) Lite dålig bild med blev himla mysigt, speciellt nu när det är mörkt ute. 



 Lite julkänsla fick man nu känner jag, luktar så gott med gran!!

Får dock ha kompostgaller runt hela nu för annars har jag några små kissemissar som ska sno alla kulor, bita i glittret och gärna klättra lite i granen.. haha. Dexter verkade inte bry sig så mkt men han lär väl gå in i den hela tiden o förstöra mitt pynt, den lille klumpen;) Det har gått rätt bra hittills när gallret är runtom men Izor har lyckats sno ett par kulor genom att ligga på räcket där bakom o putta ner.. Han e inte dum;) Har iaf satt fast granen med ett snöre så den inte kan välta. Vi får väl se hur det går inatt när katterna är ensamma... ;)

Nu ska vi tända de fyra ljusen + se en film. "Bröderna Karlsson" blir det.


Djurliv

Izor och Hw gillar vårt nya bord!
Provsittning på G;)



Hw o Dexter chillar ;)

 


Lookalike

Folk säger att Gustaf är lik Chris Martin i Coldplay och Barbados-Magnus. Eller kanske en blandning av dem? ;)


I'm the Nanny;)

Mysigt ja hade igår, var hos Sandra hela dagen o hjälpte henne med Mika. Det vart dags för husvisning så hon behövde städa och med en busig trollunge bredvid kan det vara svårt så jag underhöll lillfisen lite:) Roligt! Men trött blir man efter en dag med intensiv lek, blöjbyten, matning och miljoner upprepningar av ordet "NEJ" HAHA. Nä skämtosido, tycker så mkt om denna lilla gumma! hon har börjat upprepa allting som sägs, så man får passa sig. En o annan svordom kan tyvärr ploppa ut från min lilla mun emellanåt. aja baja!

Så här fint var det på golvet efter Mika ätit min spaghetti o köttfärsås:)

o inte bara golvet...så då fick det bli ett bad;)

Så här ren o fin blir man då!


Idag har vi Rocky här, Dexter o han har playdate. Tycker lite synd om Rocky som inte riktigt orkar med Dexters valptempo;) Men dem verkar ha roligt, så härligt o se! Undviker dock att sätta foten utanför dörren, snöstorm utan dess like, får bli snabba kisserundor.. ;)

Så här ser det ut efter ett par timmars lek. Två trötta vovvar!


Nu har jag en Dexter som behöver kissa.


Bild-inlägg:)

Hittade lite blandande bilder från i somras på mammas dator.. Ser så härligt ut!

Plutten:)

Mina älskade kisar:)


Mamma o mormor!

Älskling o jag!

Mina bröder o Gustaf. Mahaha!

Jag o Stinis!


Vill ha sommar igen..osså tittar man ut- värsta snöstormen.weehoo.


Jag hälsar er alla...

"Jag hälsar er alla som för mången gång med ljus i min krona och stämningsfull sång.
Jag kommer när mörkast det är här i Norden, när allt synes dött och förfruset på jorden.
Du eviga stråle, du sol över allt, träng in i vart bröst där det nu känns så kallt.
Jag hälsar er alla som för mången gång med ljus i min krona och stämningsfull sång"

Denna vers sa jag idag, var typ jättenervös inför det, haha. Men det gick bra, hade en fusklapp som stöd vid plötslig glömska;) Tycker iaf versen är fin!

Nu tittar jag på Lucia på tv, så mysigt<3 Kommer nog somna, är hemskt trött...


Lucia..

....that's me! ;)

Luciatåg på jobbet idag, var mycket uppskattat av våra pensionärer!



Vi hade en gravid stjärngosse i form av Nadja, det ni!



..har fler bilder såklart men där är pensionärerna med så dem kan jag inte lägga ut! Var ett lyckat spektakel iaf:) Nu ska jag bege mig till Helena tsm med Nadja!
Kram på er<3


Tredje advent

Glömde ju föra över den coolaste bilden på Vincent som jag tagit med telefonen:
Vincent nakenfis sitter på Dexan;)


Björnkram:)


Så fina!

Idag har jag varit hos mor en stund o låtit Dexter springa lite i linan! Så lycklig blir han. Resten av tredje advent ska älskling och jag spendera här hemma o bara mysaaaaa. Är ju ruggit kallt ute idag! Blir nog en brasa ikväll..<3


Kids

Jag o Gustaf hade städhjälp härom dagen:)


Söta söta unge:) Imorgon kväll ska jag passa denna lilla sockerkakan, blir spännande;) hihi. 

Har hunnit med och träffa underbaraste o finaste Vincent också!



Nu blir det promenad med Dexter, sen är det lördagsmys som gäller.
Vi hörs:)


Tiden går...

Kan inte fatta att han varit så liten..

3 veckor

5 veckor

8 veckor

ca 10 veckor

Mellan 3 & 4 månader

Ca 6 mån

och här är han nu, 8 månader!


Stora killen, men fortfarande min lilla plutt;)


Julmys

Fick lite julfeeling ikväll hemma hos Sandra.. <3


Risalamalta, glögg, pepparkakor,lussebullar o after eight:)


Lilla Mika.. och en gravidmage skymtas i bakgrunden, snart är det dags för Nadja:)


Gobiten Noel låg o mös på den lilla fällen:)


Mika o jag pysslar:)

Togs några bilder till på flickorna men jag får sån skäll om jag lägger ut dem så jag låter bli;)Mysigt hade vi iaf. Vi bytte julklappar och jag fick en perfekt sådan i form av en bok: "Elsas mode", en roman av Sofi Fahrman, kunde inte bli bättre!

Tack flickor<3
Natti....


Gröt

..dagen har börjat mycket bra idag! Steg upp vid halv nio (!?) Vet inte varför jag stiger upp så tidigt nu förtiden, men kan helt enkelt inte sova längre;) Gjorde alla mina morgonsysslor sen mötte jag och Dexter upp Madde för en promenad på ön :) Efter detta gick vi upp till lägenheten, tände lite ljus, drack kaffe och pratade. Blev en hel del Lady Gaga också, visade videor från konserten. Maddie älskar henne lika mycket som jag så det va skoj!
-Så roligt o träffa dig hjärtat, måste bli oftare nu, vi bor ju såååå nära varandra. Puss på dig!

Nu sitter jag o äter gröt, mums. Det är min drog i juletider. Risgrynsgröt med kanel och socker. Ingen mjölk, den bara förstör allt det goda. Men gärna ett glas vid sidan om, DET är bra:) Har slagit in några julklappar och bestämde mig för att nu ta en paus o strunta i saker som jag "måste" göra. Iaf enligt mig själv. Bort, bort bort!!! Inga måsten, jag överlever även om jag inte viker ihop kläderna, tömmer diskmaskinen eller sopar i badrummet... SÅ, en liten terapisession. haha. 

Gustaf har somnat, den söte. Han kom hem från jobbet för nån timma sen o nu har han slocknat som ett litet barn i sängen.. Det kan man behöva ibland, ta en lur på dagen. Är ju hur skönt som helst! Passar på o lyssna på julmusik nu för det får jag inte när han är vaken:P



Felix är den bästa!


2:a advent

Idag mår Dexter bättre. Han har ätit dietmat och druckit vatten på eget initiativ och fått behålla det. Mycket skönt!
Gustaf och jag började dagen med en promenad med honom o sen blev det lussebullebak. Dem blev riktigt goda. Hjärtat torkade golven också, han kan om man ber snällt:P





Nu sitter jag i köket och bara TAR DET LUGNT med andra ljuset tänt.. Väldigt mysigt..



Trevlig andra advent<3


Stomach fluuuuu

Efter ytterligare kontakt med veterinär lutar det åt att Dexter fått en typ av maginfluensa:( Den lille stackaren.. han har inte kräkt något idag men det beror väl också på att han inte fått i sig någon mat. Men så fort han dricker vatten får han typ akut diarré. Så det är lite jobbigt, man får hålla ett öga på honom hela tiden. Men han är inte påverkad eller så, han är pigg och alert som vanligt. Får hoppas det går över snart..Vi ska spruta in en specialblandning i munnen på honom som ska balansera tarmfloran, får se hur det går, de är inte populärt kan jag säga.. Är ju viktigt o se till att han inte blir uttorkad och får i sig lite näring och han vet ju inte riktigt sitt eget bästa;)

-Börjar bli skrattretande med allt som händer i mitt liv just nu. Det ska då aldrig bara vara en sak, som om det inte vore nog?? Hoppas det vänder snart.

nåja, what to dooo... lördagsmys ikväll med älskling och djuren. Avkoppling på hög nivå ska det vara. Im trying damn it.


Kamera-Sara är på gång igen.

Orkar inte skriva så mkt men lite bilder från gårdagen kan jag bjuda på..

Dexter i snön



Lille Vincent




Denna dag startade inte så bra, blev veterinärbesök på förmiddagen då Dexter bara kräktes o kräktes och var inte alls piggelin.. men det löste sig till slut och han mår rätt bra nu. Har fått särskilda direktiv av veterinären och vi ska ha han under uppsikt nu under helgen.. Det kan finnas många orsaker till att en hund kräks så det är svårt att säga vad det berodde på.. Men troligtvis inget allvarligt då allt såg bra ut på kroppsundersökningen, har med stor sannolikhet ätit ngt olämpligt.. Men man blir ju så orolig.. Mitt lilla gryn<3

Hoppas på en bättre dag imorgon.. nu ska jag titta idol tänkte jag..


Avkoppling

Så skönt att få komma hemifrån och inte ha alla "måsten" runt omkring. För det är vad hela mitt liv är fyllt av just nu- MÅSTEN. och jag måste lära mig att sortera bort det och prioritera mig själv lite istället. det är lättare sagt än gjort men jag jobbar på det. Måste försöka acceptera att man inte klarar hur mkt som helst helt enkelt...

Är hemma hos Anna och Vincent tsm med Dexter. Här kan jag faktiskt koppla av rätt bra. och man blir ju helt varm i hjärtat av att se Vincent le mot en<3 Gustaf är på jobbet hela dagen med så det kan vara skönt att få lite sällskap. och med en vän som Anna behöver man aldrig låtsas, hon känner mig utan och innan och då är det lättare för en annan att slappna av o bara vara.

finns det någon logik i det ja säger?, är inte särskilt bra på att formulera mig just nu;)

Nu tror jag Vincent börjar somna där inne..

Ta hand om er<3

Underbara vänner

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är

Detta fina skickade Elena till mig idag. Har sagt det många gånger förut men jag har dem finaste vännerna någonsin. Ni betyder så mycket och jag älskar er så!


GAGA

UNDERBART!

Blev jäkligt glad när jag hittade dessa klippen, den där kameran vill jag med ha!!! Var tvungen o lägga in dem. Vill tillbaka o se denna fantastiska konsert igen!!

http://www.youtube.com/watch?v=wNwC2Ebwa1c&feature=mfu_in_order&list=UL
DANCING IN THE DARK

http://www.youtube.com/watch?v=fOPBgRBeA_I&feature=related
LOVEGAME

http://www.youtube.com/watch?v=da8_66_bq3k
BAD ROMANCE

http://www.youtube.com/watch?v=H_I4snBD3gE

PAPARAZZI

http://www.youtube.com/watch?v=TpMwAjfVA_g&feature=related
ALEJANDRO

http://www.youtube.com/watch?v=Ytcr6gyiqjQ&feature=related
POKERFACE

http://www.youtube.com/watch?v=qMGBgVmQJ3A&feature=BF&list=ULUKRmMeQGKIE&index=8
TELEPHONE

http://www.youtube.com/watch?v=JRri1l8P2_g&feature=BF&list=ULUKRmMeQGKIE&index=15

SPEECHLESS

http://www.youtube.com/watch?v=7wUKcC4mir8&feature=BF&list=ULUKRmMeQGKIE&index=20
TEETH



RSS 2.0