Bla bla bla...

Fredag kväll. Ännu en. Jag blir sjukt stressad, tycker tiden går alldeles för fort.. Men vad ska man göra säg? Har jobbat hela dagen och är äntligen hemma halvsittandes framför tvn!

Snart är sommaren slut, har ni tänkt på det? Den går sannerligen fort och rätt som det är går du runt i höstjacka.. buu! men visst har det också sin charm,.. har dock inte hunnit njuta ngt av vår svenska sommar, så hoppas den gör ett återbesök innan hösten är här..

nä-ä, jag har inget att säga ;)

Puss på er!


Malmöiter...

Heeeej folket:)


Nu är även denna dag snart över, va det ska gå fort då! har spenderat hela dagen med familjen larsson, alltid lika trevligt! Åkte först ut och hämtade min tlfn (som btw är sjukt snygg:) Efter det åt vi buffe på Utkiken, vilken utsikt va!


Utsikt!

Dennis och Pontus!

Pontus!

Dennis!

Mohahaha, fin bild;)

Denna familj har min familj känt sen jag var liten.. Den komplicerade förklaringen är att min mormors man, Kurt, har en bror som har en son. Och denna son är pappa Kent i familjen Larsson:) Mormor och Kurt har alltid haft en nära kontakt med dem och så har det fortskridit genom åren! Mamma Mona och tre pojkar, Dennis, Sebastian och Pontus! Är alltid lika roligt att träffa dem, men det blir allt för sällan..Va kul o ses nu iaf!

Nåja, efter Utkiken kollade vi in Gustafs o min lägenhet, osså mina små kissemissar såklart! En sväng på stan fick det bli med och slutligen fika hemma hos mormor.. Och nu sitter jag här, återigen i min soffa och har ångest inför jobbhelgen.. Ingen lust alls! Men så känns det alltid dagen innan sen går det alltid så bra när man

väl är i att..

Ehhm, har väl inget annat nytt att berätta...  så det får ta slut där!
Ha en trevlig kväll! pussss


mjaaauuuu!

Hmm, kom inte på någon rubrik:) Nåja, onsdag today! Jobbat till två och sen blev det raka vägen till Josie! Fika och pladder som vanligt;), trevligt! sedan handlat lite nödvändig mat och umgåtts med min Anna ikväll, hon åkte precis.. Nu väntar jag på Gustaf som har varit o tränat jäääääääättelänge, hoppas han kommer snart så vi kan titta på en liten trevlig film!

Imorgon ska jag umgås med "släktingar" från Arlööööv, det gillar vi Förra gången de var här hade ju jag kräksjuka så kunde inte träffa dem, men denna gången ska väl ingenting komma emellan! Blir lite mat på Utkiken, en tripp på stan skulle jag tro, och så lite fika! har hängt undan lite kläder på gina och så måste jag gå till kattbiten och införskaffa lite leksaker, o mat! Så min endaste lediga dag denna veckan är fullspäckad, och det är nice!

nää nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lata miiig:) pusssssss

Sony Ericsson

Hallo! Nu är jag hemma... Arbetskläderna är hämtade, mobilen är fixad, och handlat lite mat har jag gjort.. Kläderna var egentligen för stora, trots strl S och XS, men dem är alltid stora i storleken..Störigt! Men jag får leva med det, får se ut som ett tält helt enkelt;)

Bestämde mig för att ha den nya Sony Ericsson telefonen, men den var slut så får den eventuellt senare i veckan. Men den blir nog toppen, den är sjukt snygg tycker jag!, och tar jäkligt fina bilder! Samsung Ultra Touch var med fin och bra på alla sätt, men känner mig mest hemma med Ericsson och touchscreen känns inte som nåt för mig:P

Snygg vaaa?

Nu ska jag snart bege mig till arbetet ett par timmar.. 15.30-20, så kan ju inte klaga direkt! Jobbar med Saraliten också,haha, så det blir trevligt!

Planer..

Tjaaah!
En liten uppdatering innan det är dags att sova:) Dagen började med jobb, o fy vad jag inte hade lust med det! Men det gick det med. Därefter körde jag och hämtade upp mamma för att hälsa på Daniel och Ann-Sofie i Fridlevstad. Mycket trevligt med ananaskaka och promenad! Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn med Gustaf<3

Imorgon har jag lite planer :) Först och främst blir det till att hämta ut mina arbetskläder,har tagit en jäkla tid att få dem men nu ligger dem och väntar på mig.. Sen ska jag vidare till telenor och fixa ny telefon.. Samsung ultra touch eller den nya sony ericsson blir det.. får se vilken jag fastnar mest för:) Peter ska jäkla få visa vad han går för och rabbla för och nackdelar med telefonerna:) Sen tänkte jag faktiskt att jag skulle ta mig en tur på slottsbacken. o kolla runt lite bland affärerna där.. istället för att bara ligga hemma och dega tills man börjar jobba.. So, that´s my plan! Inte ofta jag hinner med nånting alls när jag jobbar kvällen!

Nwh guud va tråkigt inlägg det blev, bäst jag nattar mig nu:) Natti natti...


Suuuunday

Hallooo!
Klockan är sju och snart är tredagars-ledigheten slut. Att det alltid ska gå så himskans fort:( Tråkigt.. Har egentligen inget och säga för helgen har varit ganska så händelselös.. En kul sak r iaf att jag äntligen snart får en ny telefooon!! Peter har förklarat för mig nu hur det funkar me abonnemang hit och dit och bla bla bla:) så snart blir det en ny telefon! :) Så skönt i och med att min är sönder lite här och var.. undra bara va det blir för ngt denna gången.. kul!

Nä nu ska jag minsann äta lite glass,titta tv och vänta på min älskling. han e på tåååget!
Skriver imorgon ist, kanske har ngt att säga då!
Ha en mysig söndagskväll, Ciao!

yet again..

Nä-ä nu gråter jag igen! Har tittat på båda filmerna The jacksons, an american dream.. o nu tycker jag det hela är så tragiskt. Shit vilket tufft liv han levde.. Osså skulle han dö i tron om att han inte räckte till.. Han var ju så jäkla sjukt bra..frustrerande att det skulle sluta på det viset. Konstigt att man bryr sig, men kan inte hjälpa de!

Jaja.. såå, vad har kvällen tagit vägen? ja, det kan man ju undra. var ute på en promenad med Peter tidigare ikv, annars har jag inte gjort nånting! Tittat film bara..men så är det ibland..

Nu till en annan underbar artist, Celine Dion.. Inte längesen jag skrev om henne, jag vet. Men hur vackert sjunger hon inte då??

Topp 10!
*Think twice
*The power of love
*All by myself
*Because you loved me
*Immortality
*The reason
*I´m your angel( + R. kelly)
*Tell him(+ Barbra Streisand)
*It´s all coming back to me now
*The prayer (+ Andrea Bocelli)

Nej nu ska jag sova.. imorgon kommer gustaf hem igen<3 yay! puss o nattiii

lördag kväll but nothing to doooo..

Nu är jag faktiskt lite rastlös.. trodde inte jag skulle bli det.. Madde har åkt hem så e ensam me mina kisar.. vi har haft de jättekul med lite bachelorette-tittning,hah!, god mat, gotta och film. Gick på stan en sväng idag också, köpte ett franskt manikyrset, blev helt ok tillslut men guuud vad pilligt det är, tålamod får man ha! hade lite får korta naglar nu bara, lite längre så blir det nog riktigt bra.. Britneys parfym Fantasy (MIN SIGNATURDOFT!) köpte jag med för den började ta slut och var prissänkt.. Luktade på Paris Hiltons "Heiress" också, gooodiiis, precis en doft som passar mig, den ska jag önska mig i födelsedagspresent minsann:) Gott ska man lukta!

Vet inte vad som ska hända ikväll, e festsugen, men det ser lite mörkt ut.. Helle o Nad skulle ut o efter Takida PÅ ÖLAND, så de lär ju inte vara i Karlskrona förrän ubersent!:( Tyckte de kändes skönt o bara sitta hemma ikväll och bara chilla men nu känns det mest tråkigt faktiskt.. hmm vad göra....

friday!

Äntligen fredag!, igen. känns som det inte var längesen jag skrev så:)

Sitter här hemma nu helt ensammen!  Väntar på Maddie, hon ska komma hit o underhålla mig idag,hehe. Gustaf är i Malmö över helgen så jag bjöd hit henne så vi kunde snacka lite skit! Va ett tag sen vi sågs nu faktiskt så det blir trevligt. Lite film och pizza o sånt ikväll. Hon flyttar ju snart ifrån mig, så kul för henne men kommer sakna dig massor gumman! Ska dock komma och hälsa på i Göööötet. Min Anna flyttar snart också tillbaka till Lund, alla lämnar mig, buhuuu! nee jag har en del tjejor kvar här<3, men kommer sakna er två en massa, såklart. Men inte så svårt att komma och hälsa på juh!

Uppdatering Izor, han mår bra trots tratt och skumgummikudde. Tratten ska vara på till början av augusti,men han hanterar det bra, så söt e han:)

Äntligen har jag spotify, så underbart att kunna lyssna på vad man vill när man vill! Daughtry´s låt Feels like tonight, tycker jag e sååå bra. Älskar sån musik, typ simple plan/lifehouse/3 doors down/Incubus/Howie day.. o sånt ni vet.

Best of, enligt mig!!

Simple Plan- untitled
Lifehouse- You and me
3 doors down- Here without you
Incubus- I miss you
Howie Day- Collide

LYSSNA PÅ ATT, underbart!!


Har blivit ganska duktig på inbakad fläta nu:)

nej nu ska jag åka och handla med maddie..ha en underbar fredag, puss!


Lägenhet...

Åh, vad jag är sugen på att flytta.. har tittat runt på blocket ett tag nu och hittar lite lägenheter emellanåt, men man vågar inte ritkigt ta steget för ekonomin är så pass osäker till hösten.. så får väl vänta.. men ska vi flytta så har vi, (eller kanske mest jag), lite krav! Det ska finnas balkong, helst badkar, en innergård, fräsha tapeter, ett möblerbart kök och ett stort vardagsrum! och självklart ska det vara tillåtet med husdjur.. så det är la lite som ska passa in. Bonus är kakelugn, men det är väl lite och ta i,haha:) Vi får väl se om det blir möjligt så småningom.. Hittade en nu som har allt, utom kakelugnen då,haha, men för dyrt när man är så oviss om hur det blir med jobb i höst. mycket synd... men det kommer fler! skulle vara skönt med en trea...

Kanske undrar varför jag är vaken nu när jag inte börjar jobba förrän fyra? Jo, veterinären vart det ju! Har lämnat min lille snutt nu och ska hämta han i eftermiddag.. Nu blir det nog att sätta dit en skumgummikudde som suger upp blodet, lite stygn o dittan och dattan för örat vill inte ge med sig.. och då ska han ha tratt i 14 dar... vi får se vad vetten bestämmer sig för, men det vore nog lika bra så det försvinner sen..


ugh, vad jag e trött men ska jäklar inte sova!! e ju faktiskt skönt att vara vaken lite i tid också.. ska nog titta på en rulle faktiskt:)

Tänker på dig idag gumman! <3

Puss och ha en bra dag!

Tisdag kväll..

jamen, tisdag kväll har det blivit. Inget veterinärbesök idag men imorgon bitti ska han in igen och antagligen få ett nytt drän eller nån typ av kudde så det blir ett slut på detta här farandet fram och tillbaka till vetten.. Min stackars lille snutt.

Har legat o latat mig sen jag sluta jobba idag, skönt! Nu ska jag strax köra bort till Nadja en sväng och äta lite tacopaj. Kände mig helt orkeslös där ett tag men bestämde mig för att masa mig upp från soffan och åka dit ändå!

Hmmm, har verkligen inget och säga idag.. Denna veckan är ganska tom för tillfället, får se vad man ska hitta på i helgen när mannen är bortrest, nåt får det la bli... kanske jobba extra, men det hoppas jag inte:( 

Nåja, får nog ta och köra nu, ska tanka på vägen med.. Ha en trevlig kväll! puss

Här e ja!

Dålig uppdatering för o vara jag, men nu skriver jag iaf... trots att jag har världens mensvärk och mest vill ligga i sängen och gråta, faktiskt.. Nåja, det ska jag inte göra..

Så vart var jag.. hmm jo i lördags ja. Var ju ute i Lyckeby och grillade hos Sara och Stefan, mycket trevligt hade vi! Världens godaste grillmat, dvs ox- och fläskkött, trevligt sällskap, kubb, bra musik och drickaspel:) De hade en sjukt stor skärm nere i källaren, med världens bästa surroundljud, jäkligt mäktigt. Tittade lite på en konsert med Celine Dion med HD-ljud och det var som att man var där och såg konserten live, vet inte hur många tum skärmen var på men ngt på 100 iaf..

Igår hände inte allt för mkt, var bara hemma och tittade på film, skönt! Izor är som vanligt igen och idag är det sista dagen på antibiotikakuren, MEN, örat har blodfyllts för tredje gången... så jag måste ringa vetten igen så dem kan sticka hål på den :( örat ser ju inte vackert ut heller, de bara hänger.. men det är inte det viktigaste, bara blodblåsan försvinner så är jag nöjd... han e så söt ändå:)

Aaa just det, Harry Potter var vi ju på med.. Alltid lika bra, men hände faktiskt inte så mkt denna gången.. Var mest att dem har kommit upp i åldrarna då dem börjar få känslor för varandra o så.. och så var det himla tydligt att det var en fortsättning följer film.. Väntar spänt på nästa:)

Idag ska jag jobba, 16-21, vilket alltid är nice, för det går så fort! Så fram tills dess ska jag inte göra något alls, för min mage tillåter inte det.. ajajajaj!!

Ha de fint alla...
 puss

Chill,chill:)

TGIF!!

Äntligen fredag!! Så skönt, nu är man ledig åtminstone till måndag kväll:) Fick åka in med min lille stackare idag igen och tömma örat på blod, men nu verkar det som det börjar reda upp sig. Men antibiotika och smärtstillande ska han ha, och det är jäklar inte lätt och få i han, särskilt inte tabletterna! Men det får la gå med lite envishet.

Sitter nu i min (härliga!) soffa och har det gött, känns jätteskönt måste jag säga:) Hade planer på östersjö ikväll men avstyrde det, ingen lust och ingen ork faktiskt..Imorgon ska vi däremot parta lite, grilla med Gustafs arbetskamrater och dess respektive, ska bli trevligt.. hoppas inte väderprognosen stämmer bara, regn vill vi inte haaa!!

Måste bara få visa min blåbärs/hallonpaj, den va sååå god kan jag lova, med en massa vaniljsås till också,yam!



Ahh just det, har bestämt mig för att lära mig göra inbakad fläta,, går sådär! Vet hur man ska göra men man måste nog jobba lite på fingerfärdigheten;) Helt okej blir dem iaf:P



Nej nu ska jag njuta lite av denna fredagskvällen! Puss på er!

Izor<3

Min lille älskling Izor har varit hos veterinären idag. Upptäckte att han var jättesvullen i örat så fick åka in med han.. Blodöra var det dvs en blödning mellan huden och brosket i örat. Så dem fick tömma han på blod och vätska och nu har dem satt ett drän och återigen blir det tratt i 14 dar. Känns som det inte var så länge sen jag var där med honom när han hade fått ett sår. Han är så ynklig nu, han hatar verkligen tratten och gör nog lite ont på han med:( Antagligen har han fått det för han kliat sig så hårt så blodkärlen brustit och därmed så har det bildats en blodblåsa. Nu ligger han och sover , helt utslagen, dem gav ju han lugnande såklart.. Ska tillbaka på fredag och ta ut dränet, får hoppas det iaf, kan bli att dem måste sätta nytt drän istället, hoppas inte. Så vi avbokade middagen nu iaf, ville ha lite koll på han nu de första timmarna, han e ganska så groggy nämligen..Får hålla koll på Hw me så han inte är framme och ska undersöka:P Var tur jag gick dit iaf, annars hade han fått blomkålsöra:(

Nu ligger vi här alla fyra i soffan och latar oss. Bio blir det nog iaf, den börjar ju inte förrän kvart över nio, så då har nog min lille fis piggnat till lite. Och slita av tratten kan han ju göra när som, så ska väl inte vara nödvändigt att stanna hemma, han kommer nog ändå mest sova ikväll tror jag..

Oj va långt det blev, men dem små livet är mitt allt!! <3

Min fina Izor!



Osså lille Hw!



Nu ska jag vila ögonen i några minuter..
Btw, är fin i håret nu:) Så skönt att bli av med utväxten, Sophie e bäst!

Puss

Kantareller,blåbär och lasagne:)

Hej igen!

Nu är jag här hemma åter igen. Vi hittade inte mycket kantareller idag, jag hittade faktiskt inga alls! men mina kära vänner gjorde och gav dem till mig, snällt va? Nu är dem stekta också, visst ser det smarrigt ut?



Blåbär plockade vi med! (har varit duktig på att fota allt idag!)



Vi har även gjort lasagne ikväll, Gustaf och jag blev lite sugna på det! Ska bli gott!

Tänkte göra en blåbärs/hallonpaj imorgon, orkar baske mig inte det ikväll.. Skulle ju som sagt gått på allsången i parken med men ingen av oss orkade,haha. Var o storhandlade innan också så nu e ja trött trött trött! Ska bli skönt att bara slappa i soffan resten av kvällen:) Måste dock gå ut och flytta bilen, finns inte en enda parkering när det är allsång och fint väder!, så jag står olagligt just nu ;)

Såå, nu har jag  flyttat bilen, såg en lucka och sprang ner, yaaaay:)

Nu ska jag ätaaa! Puss

Lediga dagar:)

Heeeej folket!

Har inte skrivit så mkt nu för det händer inte så värst mycket som är värt att berätta helt enkelt, i helgen har man ju i stort sett bott på jobbet.. Huset som gud glömde ni vet.. :D Blir så trött på allt snack överallt, en del människor har ingen aning om nånting.. man blir så arg! Endel av er fattar väl inte vad jag pratar om men må så vara då!

Idag ska jag iväg och plocka lite kantareller, och lite blåbär om jag hittar några:) Sandra och jag pratade om att o sen skulle Nadja "o dom" dvs Helena o Staffan följa med,haha. Mycket trevligt, hoppas vi hittar en massa!! stekta kantareller är definitivt inte fel!! och inte blåbärspaj heller! Ikväll blir det allsång i parken, tänkte ta med oss en filt och äta lite ost o kex, myyyys!

Imorgon är dagen också uppstyrd. Börjar  med ett välbehövligt besök hos frisören med klipp och sling, guud vad skönt och bli av med utväxten, känns väldigt trashy måste jag säga.. En gång till blondie men sen får jag mörka ner det igen, har inte pengar till o gå o slinga att så fort de växer ut! På kvällen hade Gustaf och jag tänkt gå ut och äta en bit och sen blir det Harry Potter of course:) Yayyy! That reminded me, måste ringa restaurangen och boka bord..

Done!:)

Ha en bra dag! xoxo;)

Fredagkväll

Glömde ju, jag hade ju tänkt att lägga upp en bild på vår nya soffa ,visst är den tjusig?:) Är supernöjd!



En liten bild på mina kissar med:)



Jahapp, what else? Händer inte så mkt faktiskt. Har varit tredagarsledig nu vilket har varit underbart, men dagarna bara springer iväg! Imorgon är det på att igen ända till måndag kväll... Så ikväll blir det lugnt, bara mys framför tvn, och det är alltid skönt, speciellt i nya soffan som man kan bre ut sig i!,haha.

Aaa, just de, min Maddie har kommit in på skola i Göteborg!! Så kul för dig gumman <3 Är jätteglad för din skull men kommer sakna dig sååå. Men nu har man iaf en anledning att åka till Götet, hoppas man kan dra dit i slutet på augusti..Lite liseberg hade varit gött me juh!

Nä nu ska jag njuta av min fredagskväll, tycker de kan bli mörkt nu så jag kan tända lite ljus!
Puss

Farväl<3

Hej på er..
Nu är jag hemma från begravningen, jättefin var den och gillade verkligen prästen. Inte bara en massa Jesus jesus, utan han var lättsam och pratade "NORMALT" och verkligen TILL OSS. Några tårar föll självklart och det är alltid jobbigt, även att se andra gråta som vanligtvis inte gör det.. Farväl farfar, nu får du och farmor äntligen vara tillsammans igen<3 Saknar er båda... men jag vet att ni har det bra uppe i himlen!b


Nu ska jag ta en fika med Anna och Rebecca...
Puss

.......

usch vad jag lipar, michaels bror och dotter sa några ord.. En oerhört fin minnesstund...

tisdag

Har tittat på minnesstunden med Michael Jackson nu och fick verkligen gåshud, så fint. och visst fäller man en tår, blir så känslofyllt, så är det ju alltid på begravningsceremonier/minnesstunder.. speciellt på denna stora tillställning.. ska själv gå på farfars begravning på fredag, inte kul... det är alltid jobbigt..

Nu till något roligt, vi har köpt en soffa idag!!! Hittade en skitsnygg svart på blocket, tittade på den idag och slog till:) Så imorgon ska vi nog hämta den, tar en bild då!

Det är ett jäkla liv här i stan ikväll, allsång i parken ju. helt ärligt orkar jag inte gå, osså ville jag faktiskt se minnesstunden.. Var ute hos Nadja in och var ute på en promenad med henne och Sandra, blev fika efteråt, alltid trevligt med mina gals:)

Nu har älskling kommit hem med gotte:) dvs mintu!
Puss

Allsång!

Halloj! Nu sitter jag här igen, det är paus på lotta på liseberg, tycker det är trevligt med allsång:) Hmm, undrar om inte allsången i parken börjar imorn tro? nåja, har lämnat av gustaf och john på färjan för en stund sen, dem ska ju åka till Polen med chiefen! så ikväll får jag klara mig själv, men det ska nog gå fint:) imorgon jobbar jag till tolv o sen är jag ledig i tre dar, fatta va skönt!! Hoppas vädret blir hyfsat..man är rolig så.. när det är värmebölja vill man ha regn o klagar på att det är för varmt, men sen när detta regn kommer så ska man klaga för det. aldrig är man nöjd!

Nej nu börjar det nog igen!
Ciao!

vill vill vill haaaaaaaaa!

Åhh, jag får ett bryt när jag går in på nelly,asos och topshop, det är så mkt jag vill ha, och inte har man några pengar till det!! Inte bra, inte bra... buhu.. känns som en evighet till löning..

Saker jag ska göra när jag har råd (utöver att shoppa kläder då..haha!):

*Fransk manikyr, så frächt, snyggt och enkelt!
*Klipp och sling (har utväxt!)
*På lite längre sikt blir det att sätta in porslin i framtänderna (har tyvärr fläckar på dem som jag stör mig på!!)

Så ge mig ett långvik nu så jag kan spara ihop lite pengar TACK!!!

Nu har jag bokat biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen den 15 juli till älskling och mig. Yay!
puss!

Diggiloo

Haha, vilken kväll. har aldrig nånsin sett så mycket regn förr, det var verkligen som himlen öppnat sig. Ska ju tillägga att mamma och jag var på diggiloo ikväll om ni inte minns det. GANSKA blött va de kan jag säga, var verkligen som en dränkt katt när vi gick mot bilen..fick gå tidigare därifrån då det blev världens sjukaste skyfall, var som att gå i ett hav juh! Så tråkigt, showen var jättebra så länge vi såg den, så det var tråkigt att vi inte kunde stanna, men det blev olidligt tillslut! Brolle, Ola, Sara Löfgren, Lasse Holm, Arja Sajonmaa, Niklas Strömstedt, Mojje, Markoolio,hmmm har jag glömt ngn? De var iaf en toppenshow dem bjöd på.. ja just det, komikern Tomas Petersson med , han är såå klockren:) Han sjöng La voix och hade peruk a la marlena ernman, så jäkla kul va de:P men usch!,  jäkla skitväder. de har liksom varit solsken och värmebölja jättelänge nu osså kommer det här just idag! Otur eller vad?! Oj vad det åskar!

 
Haha visst är jag och mamma fina i våra plastiga regnrockar? Ola har vi på mittenbilderna. Favoriten Brolle filmade jag bara,ska titta på att nu o se ifall det hörs ngt:) En liten regnbåge på sista bilden:)

Ohh det hördes riktigt bra på filmerna, synd man bara filmade snuttar:(

Dessa picsen tog jag tidigare idag, visst e min lille Hw för söt? Han kryper alltid upp i knät och ska mysa, o bitas lite:)



Nej nu ska jag gå och lägga mig, Gustaf är ute så han lär väl drälla hem här om några timmar, dyngsur och dan,mohaha!

Natti natti!

vaaaaaaaaaaaarmt!

Hej bloggen!
Ännu en oerhört varm dag, har jobbat till två och det var mkt svettigt kan jag säga!! Åkte till min Josie sen, roligt o se henne igen, utan gips!:) Vi körde ut till Tallan och solade, och tog ett kärringdopp, mycket skönt,haha. Ikväll har jag sprungit runt och städat här hemma lite, vet inte vart energin kom ifrån för jag var tröttare än tröttast idag men nåja, den kom iaf och nu känns det skönt att ha fått lite ordning! Pannkakor har jag gjort med, dubbel sats dvs 12 dl mjölk! Tog ett tag att steka men det var det värt!

Imorgon blir det jobb till två, efter det en sväng på stan för att glo lite och på kvällen ska jag ut och käka med ett gäng vänner :D Blir nog ,hmm, 8 stycken typ, så det blir skoj!! På lördag ska jag på Diggiloo!  Mamma bjuder, en sommarpresent sa hon:), visst är hon snäll? Ska bli trevligt, hoppas vädret håller sig men det ska de göra sägs de:)Yay!

Nu ska jag umgås lite med G. xoxo! ;)


RSS 2.0