Höst

hej hej!
idag är det torsdag och är ledig. Har haft en underbar dag hittills. Sovit som ett litet barn inatt och gick inte upp förrän vid tolv. kan ibland få lite ångest av att ligga så länge men inte idag då det är världens höstväder ute. då slipper man ha dåligt samvete ifall man inte gör annat än att sitta inomhus. Tände iaf lite mysbelysning, bryggde lite kaffe och åt min frukost uppkurad framför tvn. Så härligt! Just nu sitter jag här och lyssnar på lite go musik, inte ABBA idag :), idag är det lite mer ny musik som gäller! har en låt till jag vill klämma in på min favoritlista, Pussycatdolls-When I grow up, Den gillar vi mkt! De tjejerna har verkligen lyckats. De är snygga och sexiga utan att se slampiga ut, kan sjunga och dansa, MYCKET braaa!!

Kan berätta att jag igår var på Ginatricot och H&M för att köpa kläder för denna månaden:) Två baslinnen med spets i lila och puderrosa samt en svart vanlig tajt långärmad tröja blev det på Gina. På H&M letade jag fram en söt svart bolero, en randig polo i marint och vitt med gulknappar, även en supersöt blommig scarfs. Så där har man ytterligare fyra outfits för under tusenlappen!

Imorgon blir det jobb och kvällen ska spenderas framför tvn med idol,schlagertema,ska bli mycket intressant och se hur vissa hanterar det:P På lördag ska jag på det där halloweenpartyt, ser väldigt mycket framemot den,ska bli så kul o klä ut sig lite, tror ja kommer vara perfekt som Mimmi Pigg,haha. Oj, nu slog det mig att jag måste gå till systemet, de får ja inte glömma...

Förresten, jag gjorde en fyriskaka igår för första gången och gissa om den blev god!! Det är inte sista gången jag bakar en sån, så enkel med,mm!:)

Slänger in två bilder på mitt nya halsband jag fick av mina bröder i födelsedagspresent,älskar det! Nu har jag och Carrie likadana,haha! By the way, det lila linnet och boleron har jag på mig där... :P



Fint va?:)

Puss

ABBA:)

Sitter nu ensam i min lägenhet( eller nja, Izor är här med) och lyssnar på Abba och Mamma Mia soundtracket på hög volym, kommer aldrig tröttna på dom låtarna! Det är sånt här man ska passa på att göra när pojkvännen inte är hemma för då för han ett bryt på en. Älskar och sitta framför datorn o sjunga med i gamla goa låtar:D
Har funderat på nu, det är ju abbatema på idol ikväll, och om JAG skulle välja en låt av abba och sjunga, vilken skulle det bli? det är ju skitsvårt när det finns så många bra! Den första jag tänkte på är "Honey, honey", det är ju en typisk Saralåt, tjejig på något vis. Men å andra sidan så är det "Super trouper" och "Chiquitita" som är favoriterna för tillfället. Och när man såg på mamma mia blev man förälskad i "slipping trough my fingers", för den hade jag faktiskt aldrig hört förut. Sen har jag alltid, sen jag var liten tyckt mycket om "Thank you for the music" och "the winner takes it all". Och "Waterloo" är det ju ös i!
Äh, jag skulle aldrig kunna välja helt enkelt, hade fått blunda och peka på en låt. Tur är väl det att jag aldrig kommer behöva välja:P Kan sjunga med på alla här hemma framför datorn och i duschen!



Hur balla var dem inte, iallafall då! Klädstil pratar ja då. Musiken blir aldrig oball:P

Gissa hur många gånger jag har sett Mamma mia the movie?? Många:P En dag såg ja den två gånger efter varandra, och även dagen efter litegrann,haha. Har tyvärr bara en kass version nerladdad än så länge så blir till och önska sig den till julklapp, den måste man ju bara ha!!

Ne ska jag återgå till min sång,haha!
Puss

Depp!

Javisst, idag har man bara suttit hemma och deppat typ. är så jäkla trött på mitt jobb, det tar på en att arbeta på detta sättet. Man kan aldrig planera något, och alltid ska man behöva oroa sig för att man jobbat tillräckligt så pengarna räcker. Usch.
har iallafall bestämt mig för att läsa till usk nu till våren, ser jättemycket fram emot det, att ha uppgifter som måste göras till en viss tid, och känna att man lär sig nånting. Dessutom att läsa om något som intresserar en, sjukvården är verkligen min grej.. Fast kommer nog ta o plugga till lärare med i framtiden. Denna utbildningen är på ett år och jag e fortfarande ung! Well, well, nog om det!

Sååå, vad har Sara gjort i helgen? Jo, i fredags va jag med Josse, käkade tacos, tittade på Idol och hade supertrevligt som vi två fnitterhönor alltid har! :) I lördags var jag bjuden på en tjejfest som jag naturligtvis gick på. Kände typ ingen men det var trevligt iallafall! Avslutade kvällen med dans på Piraten, Josse och jag fick ett skrattanfall på dansgolvet vid ett tillfälle, trodde aldrig vi skulle sluta, kul va de!
Har blivit bjuden på en halloweenfest, och har redan bestämt vad lilla jag ska klä ut mig till! Mimmi Pigg:P har köpt världens sötaste klänning me prickar på, osså ett sött diadem med mimmiöron och rosett. Så jag ska vara riktigt sockersöt,hihi. Ska bli riktigt kul o spöka ut sig lite. Ska bli kul o se alla andras kostymer me:P ja vill inte va nåt såntdär läskigt, så tråkit me häxor, djävular och spöken, ja vill va söt:D

Nu ska jag titta lite på tv innan läggdags! Puss


Musik!

Hej! Lyssnar på lite sköna låtar som enligt mig är hetast just nu,
Britney Spears-Womanizer- Jag struntar i vad kritikerna säger, jag gillar den här låten,mycket!
Guru Josh Project-Infinity- Bästa discolåten nu, älskar att dansa loss till den!
Rihanna-Disturbia- Hon släpper låt efter låt, alla lika braaaaa!
Lady Gaga-Just dance- En riktig festalååååt.
Kate Perry-I kissed a girl-Alla tjejer gillar väl denna låt?, killar med kan jag trooo:)
Agnes-On and on- Hon får vara med på min exklusiva lista faktiskt,  den är riktigt bra!!, men man får ge den några gånger.
Där var min Top 6 lista, bra va? Så nu vet ni vad jag sjunger och nynnar på i duschen för tillfället :)

Har precis varit och handlat med bror, man för utnyttja dem som har bil liksom:P hehe. Väntar på att min man ska komma hem, har ett paket till honom för att ja e en sån snäll flickvän!!:) Köpte även lyxig moussemat till min kise, han blev mkt nöjd. tycker om att skämma bort dem jag älskar, har på senare dar börjat tycka att det är mycket roligare att ge bort än att få!! När man var liten skulle man ju bara ha, ha, ha hela tiden. men man har väl växt upp.haha.

Nu är det dags för annat. Puss.




Min födelsedag!

Ojojoj, vilket firande man fick, men ska börja från början...
Spenderade faktiskt hela morgonen och eftermiddagen  med att stressa typ. Fick en stunds avkoppling när Madde kom och grattade mig, kaffe o bullar! Hon har en överraskning till mig, något vi ska göra inom en snar framtid, spännande!! För övrigt fick jag storstäda i lägenheten, diska, ta ut en massa sopor och förbereda med tårta och allt därtill. Det är verkligen annorlunda att fylla år när man flyttat hemifrån, då är det minsann ingen som gör allt åt en!
Klockan fem kom min kära familj, fick lite presenter och så åt vi min goda chocottatårta som jag beställt från Gylles.mumma! Fick som väntat lite pengar, det är ALLTID behövligt! Mamma hade även köpt lite underlägg, skitsnygga! En bricka, rektangulära tallrikar, såna roliga småsaker är hon väldigt bra på, allt i svart och vitt,det gillar jag! Gustaf kom hem med en stor bukett röda rosor, hur gulligt va inte de!!
Vid halv sjutiden åkte min lilla familj och sen kom vännerna istället!,det blev ett gäng tillslut! jag,Gustaf,John,Bibbe,Jr, Simon, Sabina,Helena,Sandra,Frida, Josse och mina ena bror Daniel! Spelade det klassiska drickaspelet med kort, minglade, sjöng och hade oss. Blev en hel del förtäring av alkohol med skulle jag vilja säga..Hade skitroligt, och det verkade som andra hade det också? Vid tolvsnåret gick de flesta av oss ut, Jag Josie och Sabina gick till Nivå först och sen Piraten:P Det var världens sämsta liveband som spelade där till halv två, men sen så blev det ös på dansgolvet, hade såå kul. Discjockeyn gratulerade mig och spelade womanizer, just for me:)
Hur som helst så hade jag världens roligaste födelsedag,så tack för det! Synd bara att grannarna inte var lika förtjusta i det som jag.. Hyresvärden ringde innan och hade fått in klagomål. har inte skämts så mycket på länge,usch usch.. men det var nästan väntat för herre gu vilket liv det var på oss.. Nåja, har skrivit en liten ursäkt på en lapp och hängt i trappen, hoppas man bli ursäktad...gaah.
Egentligen förstår jag inte varför man inte går till personen i fråga och ber att man ska "sänka volymen" lite, men jaja, det är väl betydligt lättare att ringa hyresvärden så denne får skälla ut en och hoppas på att de jävla ungdomaran blir vräkta. hm..jaja, nu ska jag inte vara sån. det blir ingen fest här på jäkligt länge iaf, och aldrig mer med så mkt folk, men ooohh va roligt det blev!!
Nu ska jag vila, imorgon ska jag jobba. BLÄ.
Puss

Kul kul:D

Hej å hå! Nu är jag här igen! Jag dyker upp när man minst anar det:)Hmm vad skrev jag om senast, jo, ja skulle träffa en gammal klasskompis, Josie,  från högstadiet, o jag säger bara varför i hela friden slutade vi umgås? Vi hade så kul ihop häromdagen och det kändes som vi hade varit vänner hela livet utan dessa åren av paus! Nu har vi iaf snappat upp vänskapen igen och det är jättekul. Vi hade lite filmkväll i fredags, kollade på mamma mia och åt onyttigheter. Det gick inge bra med hennes pointsräkning där inte,haha! Min kära pojkvän  var i malmö i helgen så ja hade lägeheten för mig själv, så självklart fick jag ägna en av dagarna med filmkväll med en tjejkompis med massa djupa diskussioner o.s.v!! Trevligt!
Min klipp och sling blev inställd så nu ska jag dit imorgon istället, är fortfarande nervös för det, för nu har jag nog bestämt för att klippa typ en decimeter,gah, så läskigt. men som sagt, mitt hår växer ut ganska fort så jag kommer nog överleva! Ska bli kul med en förändring iaf och bli lite ljusare i huvet:) Fyller ju faktiskt år på fredag med så då måste man ju vara på topp!! Först blir det familjeträff med kaffe och tårta, och sedan kommer vännerna med systemetkassarna i handen, då blir det party! Ska bli så roligt!!
Förresten, ska göra ett litet inflik, jag fick ett ryck i onsdags och åkte med Sandra till Ikea, blev så jäkla sugen, och hon var ju inte feg:P hade inte tänkt köpa så mkt,haha som man alltid säger när man åker dit men det blev endel ändå, bla två superhärliga påslakan, looove. Kul med lite nytt!!
Idag har jag beställt tårta och den jag ville ha fanns bara till 14-16 personer så det fick bli den,haha. Får hoppas att alla är beredda på att de ska käka chokladtårta när de kommer till mig! God är den iaf, har beställt den förut, Inte massa grädde o äckel, lite ballare än så:P
Köpte även en svart klänning med en stor rosett på och med en bar axel, superenkel och supersnygg och supermycket JAG. Hittar alltid något på ginatricot, billigt och bra!!
Får hoppas man blir av med den jäkla förkylningen tills dess, e sjukt trött hela tiden,tråkigt! men det är ju några dar kvar så det ska nog ordna upp sig..
nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe hos min kära vän Josie, hennes man är iväg på jobb så då behöver man lite sällskap!
Puss!

RSS 2.0