Grupparbete+stan+lycka.

Gokväll:)

Grupparbetet gick toppen idag, det tog fyra timmar men med kaffe och kakor tog vi oss igenom det, och vi kunde inte vara mer nöjda! Fick ju hålla lilla Tyra också, en liten tjeja på 4 månader, en riktig solstråle!:)

Har även varit på stan med nadja, hittade en liten klänning/tunika som jag kan ha när vi ska ut me jobbet på fredag. could't been better!

Imorgon ska jag få min efterlängtade helkroppsmassage, ska bli så underbart! Lääängtar! Sen ska Maddie och jag catcha up en massa,toppendag!!

Gud vad jag är nöjd och glad. Det är nämligen nånting väldigt fint och vackert som pryder mitt finger nu... ;) Betydelsen är desto finare. <3


"För att du finns För att du kan Du leder vågorna mot land Du river murarna mot världen För att du ser För att du förstår Du lyser himlen där jag går Du tar min hand och visar vägen För att du älskar idag För att du älskar som jag"

Idol nästa. Ciao!


Musik<3

Sitter och lyssnar på Magnus Uggla. Hans gamla låtar är guld, var längesen man lyssnade på att nu. Det väcker sannerligen en himla massa minnen :)

Ska strax köra och skriva med gruppen, så vi blir klara med vårt arbete.. Är sååå trött men det fixar sig nog med lite kaffe, får hoppas man kan få sig en kopp :) Ska minsann köpa med ett kaffebröd så hon fattar vinken,haha!


"Varför längtar du så när det går så fort ändå?"

Tuesday

hey folks!

Gör ni ikväll? Jag tittar på Idol, dem e så duktiga. Tycker Clara e bäst, röstar på henne:)

Imorgon är jag ledig, vilket är sååå skönt! Ska ju dock jobba på grupparbetet med min lilla grupp, ska ut till Mölletorp vid tio.. Men det blir nog bra om vi slår våra kloka huvuden ihop. that reminded me, måste skicka in min del av arbetet! BRB..

I'm back:P Längtar till fredag nu! Av TVÅ orsaker, jobbfest och en hemlis. mihihihi. tralala!

Min älskade Maddie kommer till kallekrona imorgon!, så vi ska nog träffas på torsdag, ska bli så roligt. var überlängesen!! yay!


Lite gamla bilder, guuud vad man förändras!!!

Nu ska jag titta lite mer tv :) Puss på er!





Trala!

idag är jag glad:) idag är en bra dag! På fredag är en ännu bättre dag. i lördags var det dagen D... <3

Jobb-stan-möte idag. Låter inte så spännande, men det var det,hihi.

Imorgon blir det jobb-plugg..

På onsdag och torsdag är jag ledig. Då ska jag träffa gruppen, få massage, gå på stan med Nadja, osså plugga. På fredag ska jag hämta.. nånting! och sen gå ut med jobbet. Blir kul!! Tagit sem på lördag, ska vila ut rejhääält.. osså plugga of course

nej, det här blir ett trååååkigt inlägg, i better stop...

puss!

Söndag med G:)

Idag har Gustaf och jag varit på Hemmakväll och köpt 1 kg godis och hyrt tre filmer, de ni! Gick även till Tre G och åt "frukost". Tog en räksmörgås, inte dumt alls!

Har idag bestämt oss för en sak, och det känns väldigt roligt. Igår var dagen D egentligen.. hihihihi..visst e jag hemlighetsfull?:)

Ugh måste måste måste plugga.. skriva en VIPS, livsstilsförändring och en omvårdnadsplan.. inte lust alls...  skjuter upp att några timmar till... ja...

Imorgon är det jobb igen, träffa mina fina arbetskamrater! det är alltid trevligt. Jobb och plugg blir det i veckan, har inte tid med så mkt annat. Ska iofs fixa en grej imorron med...fniss..

nej nu ska jag titta på tv o äta godis. Ikväll blir det film för hela slanten:) Ha en trevlig söndag! Puss




mitt på daun.

God middag!

nej, jag har faktiskt inte sovit fram tills nu, men Gustaf och jag tog faktiskt lite sovmorgon iaf.. och det var välbehövligt! Nu är han och handlar frukost till oss, eller nja lunch blir det väl nurå. har inget hemma så det fick bli så.  Hungrig!

Ikväll kommer Josie hit, äta lite gott, snacka skit och kolla film blir det nog. Blir trevligt:) Gustaf ska till Tommy och umgås med grabsen nämligen så då vill jag minsann inte sitta ensam en kväll till., Som tur var så ville Josie va me miiig!

Hade tänkt att springa ner på stan och kolla lite nu när man har fått lön o allt, men nu känner jag inte för att. tittar på the hillss istället! puss


hemmakväll!

har varit på hemmakväll och köpt en massa godis:) nu är idol slut och nu är det kanal 1 som sätts på här. henrik shyffert, anna anka och jay-z är ju med i skavlan, det kan jag ju inte missa!

gustaf e med några kompisar så jag har mys här hemma. är mkt nöjd med att jag har en stoooor godispåse här:) yay!

nej nu måste jag titta på skavlan!! puss


Seriefreak.

ohh love gossip girl:) Är helt underbart att en av mina favoritserier äntligen har börjat igen! Såå bra, och hur snygga e dom inte?!



Nu mitt i all höstdepp har man helt plötsligt en massa att titta på här på nätet:)

Gossip girl
90210
Two and a half men
Desperate housewifes
Ugly Betty
Criminal minds
Grey's anatomy
Scrubs

(Har börjat eller börjar inom kort,yay!!)

På tv har vi med endel, hösttvn är niiiiice:)

Top model
Idol
Ensam mamma söker
Bonde söker fru
Robinson
Hell's kitchen

Jaaa, så nu vet ni vad jag gör i höst:)

Annars då? Är uppe i helt okej tid idag, känns bra att inte sova bort hela dagen! Ska inte göra nåt speciellt dock, bara ta det lugnt innan jobbet kallar.. skönt med en kortkväll igen måste jag säga:)

För er som inte visste så fyller jag år snart, igen, känns faktiskt som att det var rätt nyligen. men tja, inget speciellt o fira, bara ynka 22 år ju.. men är ledig på dagen D som är en lördag så något får jag väl hitta på!

nej vet ni vad? Nu ska jag kolla igenom posten :)
Ha en trevlig dag hörrni! Puss



Höstdepp?

ibland känns det som att man anstränger sig så mkt för andras skull.. och att man inte får samma tillbaka.. kanske bara sitter i huvudet, men ibland blir jag så frustrerad! men jag vet inte.. märks att hösten har börjat iaf, är mer deppig och funderar och tänker för mycket....

Idag har varit en lång dag.. träffade min grupp i skolan, sen blev det föreläsning och sist jobb. är jättetrött nu, förkylningen känns av så mkt mer på kvällen.. isch!

Är ledig i helgen, känns jätteskönt. Men har endel att göra i skolan, som vanligt! Gustaf och jag ska väl hitta på något mysigt iaf, har faktiskt 3 och 1/2 år på lördag<3

nu ska jag göra annat. puss!

usch och fy

Idag känns det som att en lastbil har kört över mig, ungefär. är så trött och hängig. näsan rinner, ögonen rinner, jag nyser och har mig och är täppt om vartannat. fy för förkylning! sitter uppkurad i soffan med ett stort täcke för tillfället.. har skrivit lite på mina arbeten men nu blir det inget mer! orkar inte, ögonen vill inte vara med.. har legat halva dagen under en filt för att jag är så ljuskänslig. kul liv.

imorgon är jag också ledig, ska träffa josie ifall jag känner mig frisk nog. Däkan fyllde ju år igår och måste ju gratta henne lite och skynda mig dit innan tårtan tar slut,hehe. skämt åsido, miss her!

oh gumman,måste bara säga det ännu en gång! är så glad för din, er skull:) kan knappt vänta.. älskar dig!!<3 Ska vi ta att samtidigt nästa gång?haha.

igår kom mitt hjärta hem, så skönt att ha han här igen! är ingen ordning på mig utan Gustaf<3 

"You are my strength when i am weak .You are my voice when i can’t speak.
You are my eyes when i can’t see .You see the best there is in me.
Lift me up when i can’t reach .You give me faith 'coz you believe.
I'm everything i am , because you love me"

xoxo;) (YES, nya avsnitt av gossip girl ute, missa inte!)







Förkyld.

Ja idag är man förkyld och har ont i halsen. Jag visste det!! Så drygt men vad ska man göra. Skriver på mitt arbete idag och tar det för övrigt väldigt lugnt.

Pratade med Lisa innan, hon festade för mig med igår, så det var ju bra. HAHA ;) Du är inte redig nånstans babe;)

För att skriva lite mer om igår så var vi hos Helena och Staffan i deras nya lya, jättefin och mysig var den! Hade väldigt trevligt tills jag började känna mig för sjuk och seg. Hann med lite bilder:)

   

Nadja, Helena, Emma och EGOmeee!

 

Sandra och Johannes kom förbi med lilla Mika:)

Ha en bra dag! Puss


sad but true

Nahe, ingen utgång ikväll. Är megatrött, halsont och det börjar kännas snuvigt i snoken. Inte bli sjuk nu!!!!! Var iaf förnuftig och gick hem från Helena och inte ut.. känns bra, va inge pigg.. o inte så livad i holken heller.. Känner mig lite sådär faktiskt.. ibland kan jag bara känna hur orättvist det är.. o visst ,jag har det ena med det andra, mycket att vara glad för med andra ord, men det hjälper inte mig ett dugg att tänka på det.. jag måste väl också få tycka att livet känns orättvist? och självklart kan jag ändå glädjas åt andra för det, men man undrar när man själv ska få det man längtar så efter..OM man får det. men men, glädjas åt det man har.. yada,yada,yada..

nu ska jag försöka sova..Gustaf kommer hem imorron och det ska bli mysigt<3 godnatt


PARTYYY!

I know you want me!!! You know I want ya!
When lööööööööööv takes oveeeeeeeeeeeeeeer!
I´ve got that boom boom pow!!!

Yayyyy! Party toniiiiiiiiiiigt! e såå taggad. Nu ska jag bara skriva lite på mitt skolgrejs först,vila lite och sen ska man bli fiiiiiin! Ska bli roligt att få klä upp sig lite och skratta me tjejorna till ett glas,hmm sprit:) hade passat bättre o skriva ett glas vin men jag dricker ju inte det:P

Nej nu är det nog bäst att sätta igång! puss o kram syns på stan!


Egooooooooo!


Fredagsmys.

Tjohej! Allt bra? :)

Hemma från jobbet, skönt! Imorgon blir det upp tidigt men en kort dag så det är najs, ledig tre dagar sen med ju! Hittade en klänning på stan idag, grå och svart från hm,finfin! en topp blev det med, en såndär randig mysig längre tröja:) Jag är lite svag för randigt...  I paketet jag hämtade ut låg det ett par stövlar och en sportbehå, mycket nöjd! Så idag har det blivit lite shopping minsann!

Har precis skrivit en stund på mitt arbete och det känns mycket bra, är inte långt ifrån klar.  Så visst ska man unna sig utgång imorgon, damn it! Blir skoj!!

Resten av kvällen blir slapp i soffan och en dusch, smeta på lite brun utan sol på benen minsann, annars kan jag inte ha klänning imorgon:D

Ha att gott mina vänner! Pöss

Ensam

Jaaa, nu är jag ensam igen. Gustaf är i Hudiksvall. Såå tomt blir det, men jag får överleva det:/ Sitter och lyssnar på Celine Dion och tycker nog liiite synd om mig själv..haha. Idag har varit en tråk/plugg/slappdag. Som tur väl var så kom bror och annsofie hit och fikade lite med mig.. snart ska jag åka och handla lite så jag klarar mig igenom denna helg, lite gotta o typ mikromat.hehe. tycker det är skittråkigt att laga mat till bara en själv. köttbullar och mackisar är det bästa jag kan åstadkomma.. Just nu känner jag att jag nog måste gå ut på lördag, annars blir jag nog alltför sällskapssjuk.. Har inget o ha på mig men det är en annan femma..

nej nej, nu blir jag ju deppig typ. farligt att lyssna på ballader! då börjar man tänka på en massa strunt. nej, nu får jag nog åka och handla., lite glass ska jag ha ikväll till idol, med massa chokladsååås!

Puss


Veckans...

Jaha, då var man här igen! Ligger i sängen för tillfället med en katt på mig, lille Hw vill myyyysa:) Idag händer inte allt för mkt, blir lite plugg och sen jobb ikväll. Imorgon är jag ledig och då har jag en fika på schemat med Lisa och Emma. osså plugg plugg plugg... funderar på att höra med josie ifall ja kunde komma ut en sväng på kvällen me, va för längesen nu!! saknar dig! på fredag jobbar jag också kvällen så denna dag blir också fylld med plugg.. Förhoppningsvis kanske man kan sysselsätta sig med något annat också, vi får väl se.. ohh nu kom jag på , min mobil är färdig, har varit på lagning! den måste jag hämta.. det får jag göra idag. ohh så skönt.

Nåja. I helgen jobbar jag men har tagit halv semesterdag på lördag och hela dagen på söndag, just för läsandets skull. har en inlämning på måndag som helt enkelt inte kommer hinnas med om jag ska jobba hela helgen.. så så fick det bli. Och sen om jag känner att jag har tid att vara bakfull på söndag ska jag ut på lördag me några av galsen, va så längesen me dom juh<3 Får hoppas jag kan ta mig tid till det.. men det får jag bestämma på lördag... Får se till att jobba hårt fram tills dess så jag kan unna mig det nu när jag ändå tagit semester...

Så vad mer då? Ehm, Peter fyller år idag så ett stort grattis till honom! Och så får vi inte glömma att Josie fyller år på söndag<3 och snart är det även nadjas tur. massa födelsedagar i september, det är dem där nyårsbarnen;)

Saknar dig Maddie! Vi måste ses snart, det var uberlängesen, men det blir ju så när NÅGON FLYTTAR TILL GÖTET!! frågan är bara när vi ska finna tid till att. det går ju några dar när man ska åka så långt.. tur de finns msn o telefon iaf:)

Jag har spindelnät i taket och INGEN dammvippa. Måste köpa mig en dammvippa......

Nej nu ska jag gå och äta lite frukost, ehm lunch menar jag;) Pöss!


BU!

Dåligt dåligt! Gustaf var på läkarundersökning för cirka ett år sedan, då han hade svårt o andas. Dem tog prover, tiden gick och han hörde inget. Då tänker man såklart att det inte var något. Nu åker han dit igen för samma grej, och då står det i datorn att han har astma. och inge har sagt något!! hur illa är inte det.. Så nu har älskling fått inhalatorer o grejer. men som tur är så var det lätt astma, så katterna påverkar nog inge särskilt. men iaf, världens sämsta vårdcentral!!!!

nu ska jag skriva klart mina inlämningsuppgifter.. o äta nåt:)
Pöss!


NH..

"i'm also just a girl, standing in front of a boy, and asking him to love her" Nothing hill är en jäkla trevlig film:) Favorit repliken såklart;) Så fint. <3

Igår åkte jag till Sandra. Vi laga mat och titta på Hotel Rwanda, mycket sevärd film, så gripande verkligen! Lilla Mika var lika söt som vanligt men en liten gnällfis igår:)

Idag har Gustaf och jag inte gjort nånting, o de har varit sååå skönt! men nu är det snart dags för jobbet igen, hela veckan lång. Men många kortisar, så det är skönt. Har en del plugg också som måste göras..

På torsdag åker Gustaf till Hudik igen, blir borta ända till söndag, ska på begravning bland annat.. Tråkigt:( Men vi har iaf en bil när han kommer hem och det är ju inte dumt. Tycker inte om att han ska köra så långt dock, men finns inte så mycket val..

Nej nu måste vi gå och lägga oss. kvart i sju imorgon, jag är sämst på att komma i tid när jag börjar kvart i. so, wish me luck. haha!

Natti natti o puss på eeeer!


Lördag.

Tjo! Lördag idag:) har bara chillat hela dagen med min älskling, skrivit lite på mitt plugg med faktiskt. Blir ju utslängd ikväll för killkvällen som ska äga rum här så ska till Sandra med familj:) ska bli mysigt! Äta lite god fläskfile och pussa lite på lilla Mika;)

nje nu ska Gustaf och jag åka och handla! Ha en bra lördag alla, puss!

11 september...

Jaha, nu har man suttit och storlipat framför tvn igen.. Tittade på United 93, vilket handlar om en av de fyra plan som blev kapade den 11 september 2001.. Man blir så illa berörd, fy fan vad hemskt det var... dem ringer till sina anhöriga, säger att dem älskar dem och tar farväl.. Men vilka hjältar, de försökte ta över kontrollen på planet, vilket inte lyckades, men dem räddade däremot många andra människor genom att inte krasha in i någon byggnad...

Kan inte förstå att det är så många år sen nu, 8 år!, känns de var igår.. men händelsen har etsat fast hos oss alla tror jag.. Usch!

Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova..

Puss & Godnatt!

åhhh...

Jag är lite sur på Gustaf nu, han sitter och spelar och uppehåller tvn så jag inte har något att göra. Därför jag skriver här, i brist på annat. Har egentligen inget att säga..

Har inte gjort nånting idag, har emellanåt varit lite drygt men har varit så trött så hade inte orkat göra något ändå.

Kan inte fatta vad det är som har hänt, det sa nästan bara poff osså försvann de! Inte mig emot men konstigt är det! Men gissa om jag är glad. Ser ljust och känner mig hoppfull!

o snart ska vi..... fniss! <3

Puss


Vad vore livet utan musik?

PARTYTRACKS!

When love takes over - David Guetta feat. Kelly Rowland

Boom boom Pow - Black Eyed Peas

I know you want me - Pitbull feat. Kalle Ocho

Come in to the night - Velvet

When it was good - Flipsyde

CHILLTRACKS!

Halo - Beyonce

P!nk - Please don't leave me


Lisa har fått mig att bli tokig i The way you make feel med Michael Jackson. Sååå bra!

Lyssnar nu på Celine Dion på högsta volym, blir aldrig dåligt!!!!!!!

Mycket musik, men som rubriken säger: Vad vore livet utan? Nu ska jag på utbildning genom jobbet...suck!  Puss!

Dagens

Inatt gick kruka nummer två sönder på grund av katternas vilda lekar. Självhäftande tejp nästa!

Idag har jag jobbat och varit ute hos mamma med katterna. När jag kör hem spyr Izor på Hw, och inte lite heller. kul o dra bort matklumpar från hans päls.. INTE.

Är sååå chockad, men ack så glad. Hoppas!:) Men man kan inte annat än undra när de blir ens egen tur...

Måste plugga snart, men lägger det på hold en stund till... Min parfym har kommit men pallar inte gå och hämta den just nu. Måste nog åka och handla sen ändå så kan ta det i samma veva kanske.

"When you call me, when I hear you breath, I get wings to fly, I feel that i'm alive. When you look at me, I can touch the sky, I know that i'm alive"

Blir så glad av denna låt! Celine Dion- I'm alive

Nu ska jag bränna ut några skivor, bättre ljud i stereon juh! Puss




Lista!

Minus:

Facebook fungerar inte.(wtf! webbunderhåll hela dagen,I need it!!)
Min veckorevyn kom aldrig denna veckan. (Var är du, behöver mitt korsord:)
Det finns inget bra på tv just nu. (Längtar tills höstprogrammen börjar!)
Klockan är snart tio redan! (Varför ska tiden gå så fort?)
Jag har massa uppgifter att göra i skolan.( Det är mycket, måste börja imorgon...)

Plus:

Snart börjar alla bra program på tv:) Idol, Bonde, robinson, ensam mamma, top model.....
Jag jobbar bara korta dagar denna veckan. (Sköööönt!!)
Hösten är här. (hur mysigt är det inte en solig höstdag?)
Vi ska skaffa bil. (eller nja, Gustaf ska skaffa bil,haha)
I veckan kommer min klänning och parfym. (Roligt, roligt!!:)

Det var mina listor, på oerhört viktiga saker;) ha att gott!


Ballads

I lördags när vi fått i oss lite, så började vi sjunga på lite Mariah Carey/Whitney Houston, mycket fint var det,haha. Iaf, lyssnar på det nu, älskar dem båda + Celine:) Helt klart de bästa balladsångerskorna!!

Top Mariah:

My all
Hero
Vision of love
Whenever you call (feat. Brian Mc Knight)
Without you
One sweet day (feat. Boys II men)

Top Whitney:

I will always you
I have nothing
Run to you
All the man that I need
One moment in time
I'm every woman

Top Celine:

All by myself
Think twise
The power of love
Tell him (feat. Barbra Streisand)
The prayer (feat. Andrea Bocelli)
I'm alive


At home.

Måndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! Jajemen, ny vecka,nya tag:) Idag ska Sara skriva på sitt plugg var det tänkt, men först ska jag slappa lite, titta tv och njuta av ledigheten. Ikväll ska jag iväg på det därra... de e bra men för många timmar tycker jag.

Såå, vad mer då? hmm, sker ju inte särskilt mkt just nu asså.. Är lite glad för en sak, så det är bra. :) jag skriver typ här nu för att facebook inte fungerar så får inte ut så mkt, bättre jag skriver sen eller ngt! Pöss

PARTY!

Nu är jag människa igen! Sov väääldigt länge idag, och ooh så skönt det var! Gårdagen var toppen, följde med Lisa till Julia.. Hade jättetrevligt, sjöng o hade oss:) Nivå blev det och Lisa och jag tog en tripp till Pirren me,haha, shaka lite:P

Idag tvättar jag, hade nästan glömt att jag satt upp en tid.. tråkigt men ett måste.

Lite bilder från igår;) Enjoy!



Nu måste jag ner i tvättstugan igen, pust!
Puss på er!


Fest

Sååå, nu är jag klar. Dusch, BUS, nagellack, klänning, smink, hår. DONE! Nu väntar jag bara på att seglisa ska bli färdig också, sen ska vi gå till en av hennes vänner! Ska bli kul, är riktigt festsugen nu!!



Vi ses ute i dimman! ;) Puss


God eftermiddag!

Lyssnar på Michael Jackson för tillfället, så jäkla nice. Tröttnar man aldrig på,  blir på så bra humör:) 

beat it, billie jean, heal the world, you´re not alone, thriller, smooth criminal, I just can´t stop loving you, the girl is mine, black or white, bad, the way you make me feel, we are the world, they don´t care about us, earth song...................

Denna dag är väldigt lugn, har varit en tripp på stan med lisa och köpt lite alkohol , men annars är det lugnt. Måste ju ladda inför kvällen. Party party! Blir skoj!

Min Helena frågade ifall jag ville följa med till ikea imorgon och det ju skojigt:) sålänge man inte är för bakis.. får la fråga när dem ska åka! Hon ville ju ha lite smakråd!, från moi!:P

Nu blir det lite tv. Puss


........

Jahapp nu var det kvällen, skönt att veta att den inte har några som helst gränser när man inte behöver stiga upp imorgon:)

Ska nog en svängom till Peter ikväll för Gustaf skulle gå till några kompisar och ta några öl.. Så då pallar jag faktiskt inte sitta hemma och glo! Ska tvinga på han en pizza, för jag är hungrig,haha. ska sticka nu.. ha en fin kväll:) puss


Fredagsmys.


Äntligen tredagarsledig, hur skönt är inte det??? Yay! Har vilat en stund nu sen jag kom hem, var sjukt skönt.. Nu ska jag strax gå ner på stan en svängom och möta saraliten för stadstripp och fika, skulle jag tro? Det blir trevligt:) Ikväll blir det nog bara fredagsmyyys, vilket kan va rätt nice. Imorgon däremot kanske det blir att man går ut, är väldans sugen o lisa fisa ska ju ut så... mjaaa, det är värt att tänka vidare på:)

Måste bara berätta vad jag gjorde igår.. åkte o handlade på kvällen för jag var tvungen o köpa kattsand.. hmm jojo du, det slutade med att jag köpte TRE pkt med glass!! Ett stort med hallonglass, ett litet med viol, samt ett litet med nougat.. Så vill ni ha glass, then my place is the right place;)

Jahaja, det var väl alles för mig just nu, ska nog vandra ner till saramara nu.. Ha en fin dag alla ni söta rara!



Puss o hej!


Regn..

..beskriver dagen ganska bra tycker jag.. öst ner större delen av dagen och inte gör det mig ngt! Jobbat och nu är jag hemma, riktigt mysigt.

Igår hade jag världens tråkigaste så jag beställde faktiskt en klänning, snygg va?



Det tycker jag:)
Osså idag beställde jag en parfym, Paris Hilton Heiress, typisk saradoft:)

Lyssnar på Celine Dion nu, hon e för jäkla bra! Så fina texter.. I was blessed because I was loved by you!! tralala!

Imorgon har jag superkortis dag på jobbet, går bara till 11.45. mycket skönt kan jag lova. Vet inte vad jag ska hitta på bara, saraliten e ju fortf sjuk, nåja de löser sig väl..

My world is a better place because of YOU!! You're one of the reasons I wake up every day and sleep through the night! Puss/Sara


onsdag..

åååhh, min telefon har gått sönder. så tradigt! så nu måste jag ha min gamla tröge sak.. hoppas inte de tar för lång tid bara.. 2-3 veckor sa peter, yay liksom...

Idag har jag jobbat kortisdag, gått på stan med elena och varit ute hos sandra och myst lite med mika, så härligt! Fikat har vi med gjort, gottigottgott:)

Imorgon blir det jobb för hela slanten sen hade jag inte tänkt att göra så mycket mer. Antagligen börjar på uppgift nummer två i skolan.. Den är ganska så stor så lika bra att börja i tid..  Osså måste jag delta i ett diskussionsforum med, som inte fungerar.. bra verkligen.. hmm får väl se om det är redigt imorgon..

I helgen ska jag göra skolgrejor och hjälpa helena o flytta. så det blir en riktig nyttohelg. tvätta hade man behövt också. inte så kul men ack så behövligt. hade varit kul o göra ngt roligt med, men det får vi se ifall det finns tid till.. suck..

Har köpt två baströjor idag. En senapsgul och en blågrön, så sköna o fina såå:) För övrigt så hittar jag inte mkt i affärerna, inget som lockar mig ngt särskilt .när man väl har råd så finns det inget.. typiskt! elena o ja köpte ett par låssasconverse till mika och en rosa dress istället,haha, sandra blir tokig på oss men vi kunde inte låta bli:P fast hon är så pluttig så de kan hon inte ha ännu.. :P

Nu har jag inget mer att säga, ha de bra<3
puss

RSS 2.0