melodifestivalen.

Måste säga att melodifestivalen sög ikväll, agnes och sahlene&maria var bäst tyckte jag.. Men inget slår ju Darin, han var defintivt kvällens höjdpunkt! Sötlök!!! Han har växt upp han med, men har ju iofs alltid varit lite förälskad i honom,hahahah!

Ikväll är Madde här,(min lilla ove som jag envist kallar henne) hon va här igår med iofs:P Gustaf är i Malmö så vi passade på att umgås typ hela helgen :) Igår vart det chill med let´s dance och idag är det melodifestivalen ist! Under dagen har jag handlat lite kattgrejor och en sista grej till min lilla Anna, tror hon kommer gilla sina presenter, hoppas de iaf:S Var hemma hos Mäds också på en kaffe:) Nu sitter vi här hemma hos moi och väntar på ett av resultaten, AGNES! de va ju bra, men nästa lär ju bli thorleifs, illa illa illa!!! Petra mede snackar ju bara en jävla massa...annoying! OOH de blev inte thorleifs:) tack tack tack

Snart är det Tysklandsresa, ska bli nice:) Men jobbigt att åka buss så länge, men det får la gå för lite billig alkohol:P och godis såklart!

Snart kommer min lilla ponke hit, kise nr 2, Woodie, längtar såå!!!

Nä nu har jag nog inget mer att säga...
xoxo!



Fördriver tiden..

Jahapp, nu är även denna dagen slut, nästan iaf.. Har gjort absolut ingenting, mått ganska kasst. Hoppas det är bättre imorgon..

Beställde iaf en sak till från hm, en zebrarandig klänning från hm trend, Engla tipsade om den i bloggen och jag slog till, skitsnygg ju. Kommer tillsammans med det andra jag beställde i april:)
Snygg va? Tänk den med mina svarta gladiatorskor från asos och brunbrända ben:) Längta!!

Är ensam nu, Gustaf är på middag med jobbet.. Ligger nerbäddad i soffan och väntar på "den rätte för rosing", så pinsamt, men kul att titta på:P

xoxo

Sjyyyk.

Fy tusan vad synd det är om mig idag, känner mig verkligen som sju svåra år! Att man kan bli så knas av en förkylning. Ligger här i min säng, (ovanpå täcket!) och lyssnar lite på Maggio.. orkar inte göra annat.. hade lite besök av bror med flickvän och vän innan, va knappt man orkade sitta upp i stolen:P kaffet hjälpte mig lite. Han var så snäll och kom hit med nässpray och halstabletter så fick ju bjuda på lite fika!

Såå, vad lyssnar Sara på nu för tiden? Vilka är favoriterna just nu? Jo det ska jag säga er... :)
ALBUM=

*Veronica Maggio, "Och vinnaren är" Mycket trevlig musik. Lyssnar mycket på henne nu..
*Volbeat, "The strenght,the sound,the songs". Alla bara tjötar om att dom är så bra, så jag gav dom en chans och visst fasiken är de bra!
*Lady Gaga, "The Fame". Hon går från klarhet till klarhet, still going strong:P Party!
Lena & Orup,"Dubbel". Denna lyssnar jag fortfarande på, bra chillmusik:)
Britney Spears, "Circus". Hon kom tillbaka och hon segrade! Skivan är riktigt nice!

Låtar finns det ju massor som man fattar tycke för.. men lyssnar mycket på melodifestivalens låtar nu.
Emd-Baby goodbye
Molly Sanden-Så vill stjärnorna
Alcazar-Stay the night
Velvet-The queen
Sofia-Alla
Emilia- You're my world
Cookies n Beans-What if
Måns Zelmerlöf-Hope and glory
Dessa gillar jag:)

För övrigt...
Agnes Release me
Katy Perry-Hot'n cold
T.I-Live your life
The ting tings-That's not my name
Nickelback-Gotta be somebody
Takida-Handlake village
Lady Gaga- eh eh, nothing else I can say
Danny-All on you

Sen finns det dem man aldrig tröttnar på..
R.E.M
Foo fighters

nä, nu orkar ja inte skriva mer..
puss

Kuckeliku!!

Här är jag, uppe med tuppen, eller nja inte riktigt ligger i sängen fortfarande.. Är dunderförkyld med ont i halsen och känner mig väldigt ynklig.. Gick upp halv fem inatt och drack te och åt frallor. Satte mig i vardagsrummet med min härliga morgonrock och tände lite ljus.. Har verkligen inte kunnat sova nånting inatt, så det blir nog en lång stund i sängen idag för att kurera mig.

Har fått mail från min lärare nu, angående min senaste uppgift = "En utomordentligt bra vårdplan. Det skulle vara lätt att jobba efter den. Klart och tydligt." inte illa pinkat va?:) Är så roligt när man känner att man är BRA på nånting!

Har precis beställt ett par asshysta sandaler med nitar på från HM, även en orange cardigan fick följa med. Fast är inte leverans förrän i slutet av april, men man kan väl inte börja använda sånt förrän vid den tiden i allafall...

  Tjusigt va?:)

Längtar galet mycket till våren nu. Sandaler/ballerinor, skinnjacka och en snygg tischa, eller tunika/klänning med tights, then you're good to go!

Förresten, härmade kenza och beställde dessa häromdagen:)


  
Nä-ä nu har jag glömt att dricka mitt te,har blivit kallt,buuuu! n, nFörrestejag tänkt på, hur mycket snor kan det egentligen få  plats i näsan? Ohh guuuud så äcklig du är tänker du nu, men allvarligt, när man är förkyld och har rinnsnuva känns det som att det aldrig ska ta slut och det gör iaf mig tokig!!! förneka inte att du nångång funderat på detta:P Nåja, ta hand om er!
xoxo;)

kaffeeee!

usch nu mår ja inge bra, mår illaaa, har nog fikat för mkt idag utan att äta ngt vettigt:P Mina karl har ju naturligtvis smittat mig med förkylning med..suck..

Har iaf haft en supertrevlig dag med madde:) druckit kaffe och snackat en massa. osså har min lilla ove hjäpt mig med mina uppgifter, så har kommit igång med dem nu, alltid början som e lite knepig tycker jag!

Idag fick jg hem klänningen som jag glömt att ja beställt från stylebystars, fin va? Ett riktigt fodral:)



Så hur ser veckan ut? imorgon...hm.. no idea. kanske fika med lisa? Simning var planerad me mina kära vänner men vet inte riktigt, har ju blivit så jäkla förkyld nu och då kommer jag nog inte känna för de... åfr se imorron!  fredag-söndag ska jag umgås med Madde. Gustaf ska till malmö och jag som blir så sällskapsjuk då behöver en vän:) Skulle egentligen fira min anna men change of plans, vi får ses i veckan, har ju köpt massa fina saker till henne på födelsedan!!

Du gör mig svag, så liten och så obetydelsefull, det är bara så det är, och sån vill jag inte vara. Vore dumt att riskera det.

Det känns som att jag borde äta men jag är verkligen inte hungrig fast egnetligen är jag nog det. taskigt läge!

Puss

Trams!

jag gjorde två fåniga quiz på facebook nyss men visst var det lite fint? och stämmer till och med ganska bra....

"You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!"

"You are loyal to your pals and will be with them for ever. You can't bear to see them get hurt, you always comfort them and they always comfort you."

Det stämmer nog rätt bra på mig, både det bra och det dåliga.. lite överdrivet kanske:P

idag har jag varit i skolan och låtsats vara förlamad. Jag fick ha blöja på mig, bli matad,tvättad, de borstade mina tänder, bytte skjorta på mig. Så jag låg i en säng typ hela lektionen och var helt avslappnad,haha. roligt var deet. Men man kan ju verkligen tänka sig hur förnedrande det kan vara och få sin blöja bytt... jag hade ändå byxor på mig liksom.. usch ja, men lärorikt? ja verkligen!

ikväll har jag o sandra varit ute i bastasjö och gått, skönt me lite luft, men ugh så kyligt! Imorgon blir det jobb och plugg..

Fick min hårgrejer idag som ja beställt från asos. ett fläthårband och ett silverdiadem typ,urtjusigt!

Madde! ska vi leka någon dag? de tycker jag.frågar här för jag vet hur trogen du är med att läsa min blogg,hahaha. Love you OVE:)

Nu ska jag göra annat innan det är dags för sängen. Puss hej!

Deltävling 3,festhelg 2.

Är mycket nöjd med gårdagens melodifestival:) Som jag sa så skulle EMD vara bäst, Molly Sanden tippade jag med på, hon hade en väldigt fin ballad och tjejen kan verkligen sjunga! Måste säga att Velvets låt var nice, tyvärr gick det inge bra för henne... Hon den där Sofia är väl kanske inte en topprepresentant för Sverige  men den skulle säkert gå bra på eurovision!

 Slänger in en bild på dessa stiliga pojkar,EMD! yum. HEJA HEJA HEJA!

Lördagen var toppen, fick min klösmöbel såld, festade hos John och dansade en himla massa på Piraten:) Ett stort minus är dock att det toksnöade hela kvällen och natten. Man såg ju ut som ett fågelbo i håret efter man rännt ute,ischamej!

Idag är jag flitig och tvättar för fulla muggar. Ska även finslipa uppgiften i vård och omsorg som måste skickas in.. Får nog ta och göra det nu... Undra om jag får jobba något nästa vecka, suck.....
xoxo!

LÖRDAAAA!

Lördag idag,vilken härlig dag;) Sitter och väntar på att killen som ska köpa vår gamla klösmöbel ska komma, är så glad att jag får den såld. Han kör ända från karlshamn för att hämta den så då måtte han väl ändå ta den va? Ska bli skönt att bli av med den, är lite trångt med två stycken i vardagsrummet,hehe. När detta är gjort ska jag bege mig bort till min lilla mormor och äta lite smörgåstårta och prata lite. Hon blir så glad av lite sällskap!
                                                                               

Ikväll ska ju John ha lite party som sagt vilket ska bli väldigt trevligt, vet inte vad jag ska ha på mig dock.., zebrarandigt eller little black dress? tough choice! Nåja,ska bli roligt att festa lite med min karl, det var längesen nu:)Ska tvinga John att ha melodifestivalen i bakgrunden för jag måste ju se EMD :P Inga dumma pojkar det där,haha. BWO och Molly Sanden kan nog vara bra med, resten vet jag inte vad det är för trams!hah.

På måndag ska vi ha praktiska metodövningar i vård och omsorg. Man ska ha med sin varm dryck, smörgås,ngt att äta med sked och en tandborste :P Sicken lektion va..

Näää,nu får han komma, jag måste köra till mormor snart juuuu..
Ha en kul kväll alla!!
Puss

kan inte sova...

ne! inatt kan ja inte sova, så jag skriver lite här istället..
Jag har dåligt med pengar, vilket suger.. får hyfsad lön denna månaden men allt går till utgifter, osså så var det mars månad, har jobbat väldigt lite, hur i hela hel***e ska jag klara mig på det? hmm, visst löser det sig alltid men fyanamej, det är så tråkigt.. nu ska jag iaf börja jobba på lite andra ställen också, så såna här månader inte kommer förekomma mera... och Hoppas hoppas hoppas CSN ger mig studiebidrag!!!!!!
Mina auktioner på tradera har gått bra, får det mesta sålt men det är ju inga stora summor vi pratar om per plagg, men lite iaf, ska försöka gräva fram mer i garderoben jag inte använder längre.. men det måste ju vara något extra fint liksom, en gammal tischa från hm eller ginatricot får du inte mer än en femma för liksom..nåja, vi får se.. dessa pengar va...

Har ni hört??? Forever21 letar lokaler i Sverige!Jag vet jag är lite sen med nyheten men fick höra det för ett tag sen och har liksom glömt bort det. Fatta va roligt, de har superfina kläder till mycket trevliga priser:)Tyvärr är frakt och tull så dyrt hit till Sverige, så kan inte beställa därifrån, men nu kan det bli möjligt o shoppa loss rejält:) Längta!!

Hmm, en klänning jag glömt bort att jag beställt kommer nog snart, synd bara att man har världens sämsta ekonomi o ångrar sig! kanske borde skicka tillbaka den, hoppas den e ful och inte passar... tror ja inte dock, ahh vi får se.. från stylebystars är den iaf... svart med rosa ränder typ, i siden.

Imorgon ska jag till madde och umgås med henne och kattungarna hela dan:) mysa lite med min blivande kise! På lördagen är det födelsedagskalas hos John, vill gå ut med fröken helena och nadja men ack, här kommer pengarna in igen. Dricka och inträde, det är inte gratis att roa sig!!får tänka på saken... Ska nog ut nästa helg med för då ska anna ha kalas, så det blir ju lite mycket va...ja, de e inte lätt..

nä jag får försöka somna nu, annars kommer jag aldrig upp från sängen imorgon...
xoxo/saris;)

ny dag, nya tag!

Hej, idag är jag på lite bättre humör, men själva grejen gör mig fortfarande väldigt arg!! nåja..
Har haft några kära vänner på besök denna kalla onsdag, tjockis,trötter och Fia:) Fika,barnkläder och veckorevyn sammanfattar mötet rätt bra, mycket trevligt! Fick dessutom hämta min klösmöbel i eftermiddag så nu är den uppe, superfin e den och passar perfekt i vårt vardagsrum!:) Izor verkar dock tycka att kartongen som den kom i är liiiiite mer spännande,haha! Men det blir nog toppen!
Imorgon ska jag jobba lite och sen åker nog Gustaf och jag och hälsar på kise nr 2, Hollywood aka Woodie:) Ska bli mysigt, ska nog dit på fredag med, fast då får inte mannen följa med:P På lördag är det födelsedagsparty,John blir gammal:)
Nu ska jag sova..Puss


ARG!!!

Åhh ja e så arg på mitt jobb o cheferna!!!!! Hur prioriterar dem egentligen när de ger ut vik??, inte som de ska iaf. Folk som jobbat i flera år och slitit häcken av sig i timbanken får inget men folk som precis börjat jobba får tydligen välja och vraka bland vik(som inte finns?!) Dem ska gå efter antal dagar när de ger ut vik, den som jobbat flest dagar och är högst upp på laslistan, men det där går dem defintivt inte efter. Nyligen har två personer som jobbat bara några månader fått långvikariat, och det är så jävla fel. Jag känner bara för att säga upp mig nu, är så förbannad!!!!!!!!
jag vet, jag är inte utbildad än, men jag vet flera utbildade som har flera års erfarenhet som inte får vik. Sen finns det folk som bara glider in på ett bananskal och får vik efter en sommar typ. Vill gå med i facket enbart för att sätta dem på plats. min chef säger att jag behövs i timbanken, ändå har jag inte jobbat på en vecka nu.Lustigt va? skitsnack, allt hanteras så jävla fel.
Ringde till chefen idag och jag står visst på den där laslistan. Men den verkar ju inte följas iallafall så vad tjänar det till? Det fanns ju inga vik nu, konstigt då vissa blir erbjudna att välja mellan tre vik.. och att en person som inte har dagarna eller står på listan får ett......
hade jag kunnat hade jag slutat för länge sen..

Vad händer?

Lördagen var mkt trevlig, Gustaf och jag hade jättemysigt och utgången var mkt skoj, blev lite för mkt bara.. men sånt som händer:)

 Jag och Helena:)
 
Igår var jag hos mamma och var ute med Izor, han klättrade i träd och sprang runt i snön! 
Dagen har spenderats med Anna, gått en runda på stan och tagit en fika, mkt trevligt. hade hoppats på att den nya klösmöblen skulle komma idag men tyvärr inte, kommer väl förhoppningsvis imorgon, då den skickades i fredag från typ Västerås.Har varit duktig och pluggat en massa idag med, skriver en dokumentation om min påhittade gubbe Allan:P
Glöm inte att kolla mina auktioner, några går ut imorgon. Är verkligen i behov av pengar nu, har en stor hög med utgifter denna månaden,buu!!
Nu ska jag läsa lite datorkunskap.
xoxo!


Alla hjärtans dag<3

Vilken härlig dag! Solen har skinit och fåglarna kvittrat! Gustaf och jag började förmiddagen med en promenad, gick och handlade lite god mat tills ikväll. Fläskfile fick det bli, alltid gott tyckte vi:)

Snart ska vi ta oss ett bad, ligger i sängen och degar just nu,haha. En mysig middag med tända ljus och senare ikväll blir det utgång, Gustaf är ändå tvungen och plugga! dessutom är alla hjärtans dag väldigt överskattat,ska man inte älska och uppskatta sina nära och kära varje dag? det tycker iaf jag. Visst kan det vara mysigt att göra något extra mysigt ibland men inte ska de behöva vara den 14 februari för det...

För att tala lite emot mig själv lite så skickade jag blomsterbud till mamma idag, hon blev jätteglad, hon har ju ingen karl som skämmer bort henne så lite blommor från sin dotter piggade nog upp! Men som jag sa, sånt borde man kunna göra när som helst, men det är väl just en dag som denna man tänker på att man kanske faktiskt borde göra ngt fint för sin familj/vänner... nåja, både gustaf och jag tycker att alla hjärtans dag är som vilken annan dag som helst, vi älskar varandra varje dag och har de mysigt tillsammans, så det så:)

Nu blir det lite bad!
ha en trevlig och mysig hjärtedag!!
Puss


Hej alla söta!

Kan ni tänka er?, klockan är halv tio och jag är vaken! Helt otroligt, men från sängen har jag inte kommit ännu:P Håller på och laddar ner alla Astrid Lindgrens filmer så tänkte ta och titta på en här i sängen innan jag börjar storstäda här hemma. Så duktig det kan jag vara sen!

Klösmöbeln jag pratade om är nu beställd:) Den kostade 1690 kr på ett ställe, 1180 kr på ett annat och jag hittade den även på rea för 690 kr!! Fatta vilken röta, dem hade bara en kvar på lager och den var i rätt färg! ibland har man tur. Ska bli kul o få hem den, blir snyggt i vårt vardagsrum!

Hörrni, ni får kolla på mina auktioner på tradera, schneckan heter jag även där. Fem klänningar och ett par stövletter. Ska lägga ut en brun skinnjacka också och en svart skinnväska:) Help meeee!!

Ikväll kommer flickorna hem till mig. Vi ska umgås och spela spel o sånt. Ska bli roligt:) Morgondagen sak såklart spenderas med pojkvännen, bara han och jag, ska bli hur mysigt som helst:)

Puss


Kattsnack:P

Hej hej! Nu blir man så där sugen på att köpa ny klösmöbel igen. Har hittat en som jag nog ska köpa
http://www.djurmaxi.se/product_info.php?cPath=2_18&products_id=1252 <-----Kolla om ni vill! Ska ha den mörkgrå isf. Säljer min gamla, har bara haft den några månader så den är som ny, men Izor struntar ganska mycket i den,haha. Hoppas bara jag kan få den lite billigare än på den sidan, det var lite och ta i. Har iaf slängt ut lite klänningar på tradera nu med, så får hoppas dem ger mig lite pengar också:) Kan säkert skrapa ihop lite iaf!

Längtar massa till "Woody" kommer nu, ska bli så roligt! Har bestämt att han ska få ha kvar sitt namn och få ett andra namn, Hollywood Aslan Olsson.hahaha! Visst är det bra?Hah.

Undrar om man har ngt mer man kan sälja?:P Måste ja kolla.
Puss



Hollywood:)

Man är ju för rolig. Var ute hos Madde idag och skulle kolla på deras senaste kull med bedårande kattungar. Har sagt till mig själv att jag absolut inte ska ha ngn men nu råkade det bli så ändå. Den 7 mars flyttar en ursöt kille vid namn Hollywood hem till oss, så Izor får en lillebror:)

Mamma var lite rolig när jag berättade namnet på honom "amen nej, det kan jag ju inte ropa på Hästö" haha. "Kan han inte heta Kalle eller något?"
nej nej, han får ha kvar sitt namn, Hollywood är ett coolt ställe och han är en cool kille:)

Kanske ni undrar vad Gustaf sa..? Han gick att övertala! Trodde jag skulle få lite mer motstånd.. han tycker vi ska börja ta zooavgift här hemma men annars är det lugnt:P Bara han var snäll och slipper betala honom,haha. Izor kommer bli så glad att få en lekkamrat!

Nu ska jag umgås med min karl.
Puss

Hellooo!

Hej på er! Nu är jag hemma från jobbet, äntligen är helgen slut:) längtade till den först men sen när man ska jobba är det bara jobbigt med de tidiga mornarna. Imorgon ska jag sova ut, åker inte till växjö förrän vid tolv!

Kikade in på min underbara vän Madeleines facebook, hon har skrivit upp en dikt där som jag tyckte var väldigt bra, så jag slänger ut den här, hope you don´t mind darling! Vart kommer den ifrån?

"Ibland slåss vi genom ångern och samvetskvalen av våra misstag,
vår illvilja och vår avundsjuka och skammen vi känner för att vi inte
är de människorna vi är ämnade att vara... Och det är då vi behöver hitta
vägen till något bättre..."

Visa ord, mycket visa ord..

Ikväll ska jag plugga datorkunskap,ska läsa en massa sidor i boken. Det mesta i kursen är väldigt simpelt och man lärde sig det för länge, länge sedan, men vissa grejer är lite svåra att få in. Om allt skit som sitter INUTI datorn till exempel,så får läsa på nu så jag lär mig ordentligt!


Nu har jag lite och dona med här hemma. xoxo!


Planer!

Jaaa, nu är den äntligen här, den härliga helgen:) Ikväll ska madde ,nadja och jag ha mys hos helena med film och gotta, trevligt va?:p
Imorgon hoppas vi på lite jobb och sedan eventuellt titta melodifestival eller bio med mami. Mammut vill vi se.
På söndag ska jag köra ut till Madde och titta på hennes små kiseungar, kommer ju bara vilja ha ha ha!!

Helena och jag kom fram till att något kul behövde hända nu så vi bestämde att vi skulle ta en tripp till Växjö på måndag. Luncha och SHOPPA lite, kan vara trevligt, förr omväxlings skull menar jag,hehe. Nåja, ny stad iaf..

Näää, nu orkar jag inte skriva mer, måste ner i tvättstugan..

"gossip girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattans elite." Kan man göra annat än att älska den serien?:P

xoxo ;)


Dan före fredag:)

hey alla!
Snart fredag igen, är det inte underbaaart? Det tycker jag, är en helt annan stämning på helgen:)


har precis varit duktig och äntligen gått ner med berget av sopor vi hade innanför dörren, så skönt, helt tomt i hallen nu:P Väntar på att Sandra ska komma hit, fika och tjöta lite! Blev lite lycklig när jag var nere och hämtade posten, hade fått hem min beställning från nelly som jag gjorde i förgår, snabba ryck! Två svarta armband, det ena med peacemärke i guld och det andra i silver. Köpte dessutom såntdär bra bodytejp som är mkt användbart vid exempelvis axelbandslösa klänningar, så den inte ständigt kasar ner, brukar ha det problemet och det är ju sååå hopplöst. Not anymore!!

Igår hade jag intro i kursen vård och omsorg, kul verkar den. Hela kursen kommer handla om en 75-årig man vid namn Allan:) En av uppgifterna vi fått ska vi skriva en fallbeskrivning om honom och då får man dessutom använda fantasin så det är skitkul och hitta på en massa saker om denna människa. Har iaf bestämt att han ska vara en snäll man, ingen såndär ilsken och otrevlig sak. Nej nej nej. haha, är lite roligt iaf. Ska be mina undersköterskevänner att ta en titt på vad jag har skrivit och låte dem ge mig synpunkter. har jäkligt bra hjälp omkring mig-Madde, Sandra, Helena, Elena och Sabina- Alla är undersköterskor och alla nära vänner till mig. NICE.

Fick förresten ett sms från min kära gamla klassmate Emma härom natten. Hon är i Sverige och vi ska fika imorgon, ser jag mycket fram emot:) Hon bor nämligen numera i Norge, många drar ju sig dit efter skoletiden är slut. inte jag dock, är nog alldeles för hemmakär för det skulle jag tro... :P Ska bli kul o se henne iaf!!

Faaaan va 90210 e spännade:P

Puss

asos.com

Nu har jag beställt grejer från asos, endast 10 kr i  frakt! hittade inte så mkt men en top, en klänning ett plumpergloss till mig och två presenter till Anna klickade jag hem:) Kul att ge bort något som inte finns här tycker jag och hennes födelsedag är i mars, så det passade fint:) Bara jag nu inte gillar grejorna för mkt så jag tar dem själv:P,det vet man aldrig!

bajsbajs kisskiss hälsningar Gustaf
-Min mogna pojkvän skrev en hälsning,haha.

Älskling och jag tittar på van veteren, miniserie på tre timmar, den e bra!, men nu är den snart slut. ska ladda ner mera, älskar sånt, typ beck/wallander stil! Sitta och spekulera vem mördaren är.. Ser fram emot den nya wallanderfilmen!

Puss


Omvårdnadsutbildning!

Idag har jag varit i "skolan", vuxenutbildningen som den kallas. Fick en massa information, det mesta visste man redan men det var trevligt ändå, lärarna verkar vara mkt bra! Datakursen har börjat och är redan på onsdag i veckoplaneringen, så jag har varit flitig! Mycket kan man redan men det är mycket i datorn som man inte tänker på. Så kallade inenheter,utenheter, kraftaggregat, moderkort, minne och så vidare. men vad kul det är. Datorn använder man ju så pass mycket att det känns som en god ide att lära sig hur den fungerar! Tycker det känns kul att plugga nu, och det har jag aldrig känt innan kan jag lova! Nästa vecka börjar även vård och omsorgarbete vilket jag ser fram emot.  Nånting som jag gillar mkt med distansutbildningen är att man får planera helt själv när man vill plugga, och man kan stoppa föreläsaren för att anteckna ( när man har föreläsningar online). Skitbra! kommer dessutom nu läsa ämnen jag är intresserad av till skillnad från i gymnasiet, yey!

Imorgon blir det jobb, på onsdag är Anna inplanerad på schemat och introduktion i vård och omsorgsarbete. På torsdag ska jag träffa Sandra. Alla vardagar: PLUGG! resten av veckan är oklar, men mera jobb ska de la bli förhoppningsvis:)

Nu ska jag titta film och äta choklad.
Puss

och så var helgen över..

...o vilken underbar helg det har varit! Fem små flickor kom till mig igår kväll, vi spela dricka spel, buzz och sjöng lite singstar. Gick sen vidare till helena och partade vidare där. hade så himla kul, hela tiden, härliga tjejer är ni! nio st tror ja vi va tillslut, BARA tjejer, kan ni tänka er va fnittrigt där var,haha. Hade asskoj ute också, dansade tills ja stupa! Och visst var man askalas också:D
Idag mår jag finfint, har varit och handlat och varit på donken, mamma har varit här med semlor, supermysigt! Har även pluggat på min datorkunskap,tjuvstartade lite, så är typ klar med mån-tis arbete.
Just nu sitter Gustaf och jag och äter gurka/morot/chips med dipp men ska säga er att dippen smakar skit. vet inte vad det var för nån ja hittade, aldrig mer igen iaf. Men går lika bra utan, e så gott så:)
Imorgon ska jag till "skolan", ska bli roligt, är bara en liten introduktion, ska bli kul och se vad som väntar:P
Nu ska jag peta lite på min pojkvän,han drygar sig:P
Puss

RSS 2.0