Kommer faktiskt inte på någon rubrik...

Helloooo!
Har glömt o skriva, är ju ute i det fina vädret! Igår var jag iaf ute hos mamma hela dagen, solade och grillade lax på eftermiddan, mycket gott! Idag har man varit på ikea, varmt i bilen utan AC kan jag lova!! men det var kul och handla lite, blev mest saker till brossan dock, ska ju inreda hans lägenhet..

Nu sitter jag o Gustaf här hemma  i soffan och jag är suuuupertrött. Anna och Robert kommer hit senare, så då blir det lite filmtittning:) Måste hitta något vi kan titta på nu! Ciao!



Michael Jackson

Va konstigt det känns att Michael Jackson gått bort.. Han har ändå funnits med i hela mitt liv och hans musik växte man ju liksom upp med.. Tragiskt är det tycker jag. Det var mycket snack om övergrepp och hitan och ditan men det där väljer jag att inte tro på, medierna kan man inte lita på! och jag tror säkert många skulle kunna hitta på något sådant bara för att få pengar!! Lyssnade på hans musik idag innan jag gick till jobbet, de va ett tag sen, och han har ju verkligen gjort såååå mycket bra! Glömmer aldrig thrillervideon, den är såå ball.
 


Nu ska jag äta lite glass, krossad choklad,yum! Men snart får det bli bädden, jobb 7-21 imorrn.
Nattiiii..


stan blev det...

hmm, kom ju på att min lilla vän madeleine ska hålla på o fylla år å sånt trams:D så jag var tvungen o gå ner på stan och hitta något, enda dan jag är ledig ju.. och visst hitta ja nåt, är nöjd faktiskt! mötte upp mamma också. Följde med henne till fotoaffären där hon lämnade in ett superfint kort på min farmor och farfar som hon skulle förstora, så jag ska få ett också. Är en riktigt härlig bild med farmor ståendes med en cykel och farfar bredvid, unga och snygga. Så jäkla fint, dem träffades när dem var i tjugoårsåldern och skildes inte åt förrän farmor gick bort för ett par år sedan, då lite över 80 år.. inte illa.. Hoppas ni är lyckliga nu i Nangiala:) Saknar er<3 

isch, har skitont i ryggen, bara på en punkt liksom, skitjobbigt, de bara kom.. nåja får ta en voltaren..

Puss på er...

Farfar<3

farfar, vi kommer sakna dig.. Men en stor tröst är att du och farmor äntligen får träffas igen, som du saknat henne<3
Det är konstigt det där med döden. Vi kan ju omöjligt veta vad som sker när man "lämnat jorden", vägrar att tro att man bara ligger där i sin grav och allt bara är svart. Jag väljer att tro att man kommer till ett fint och vackert ställe istället, där man får träffa sina bortgånge vänner, typ Nangiala:) Där är farmor och farfar nu, vid vattnet sittandes på en bänk, eller nåt :)

Blir nog bara att sitta hemma idag, känner mig såklart lite dämpad och nere.. Skönt för farfar för han ville inte mera, men samtidigt så är man självisk och ville ha han kvar. Han var en fin och go gubbe som vi kommer sakna mycket!

Dags för en dusch..
Kärlek till alla jag tycker om!!<3

Tjoho!

Gokväll!
Nu är jag här igen! Saknat mig?;) Sitter i vår lilla soffa och tittar på tv, men inte finns det något kul och titta på, så tänkte att bloggen kunde vara ett kul tidsfördriv. Dagen har bestått av jobb och därefter promenad med mor i det fina vädret. Annars kan jag inte påstå att jag gjort så mycket mer, men det räcker la gott för denna dag!

Slänger in lite bilder från dagen hos mamma med kisarna! Hw busade juh med ett coolt marsvin som hette Nisse:D



.. osså kröp han ner i hans transportbur:)


Måste bara säga att jag är mycket förväntansfull på två storfilmer som är på G! Först ut i juli kommer Harry Potter  "Halvblodsprinsen"!! Som jag sagt förr så är jag lite av ett Harry Potterfreak! :) Osså har vi "New moon, dvs fortsättningen på twilight!, kommer dock inte förrän i november.. men, spännande spännande, älskar såna filmer:)




Imorgon är jag ledig så ska nog köra ut en sväng till Josie och passa upp på henne lite, stackaren är ju gipsad. Måste vara extra jobbigt nu i värmen.. blir väl lite fika o sånt, alltid trevligt!
Nu ska jag lägga miiig!
Puss & Godnatt!


Grey's anatomy

Jag hatar serier... säsongsavslutet på greys anatomy var ju så fruktansvärt så det inte är sant.. FY FAN... att man kan bli så berörd av ngt som är påhittat... men å andra sidan så händer ju dessa saker på riktigt också.. usch usch, men gud vilken bra serie det är! Blir svårt att vänta tills september för att få se fortsättningen!

Nu ska jag strax gå och lägga mig tänkte jag. Kommer ju inte kunna sova, men lägga sig i sängen kan man ju göra så är man på plats! Börjar sju imorgon så man borde ju somna i vettig tid..

Tog lite bilder idag när jag var ute hos mamma med kisarna. Hw fick träffa marsvinet Nisse:) Lägger in dem imorron... mycket sött:P

Godnatt..

Midsommarafton:)

Hej folket!

Haft en trevlig midsommar? Det hade jag! Började ju dagen med att jobba, vilket var helt ok, vi fick det riktigt trevligt och tror vår extra ansträngning uppskattades mycket av våra gubbar och gummor:) Fick sen stressa iväg till Sandra o Johannes och där hade de redan fått upp stången, så söt var den, men den föll ganska fort när en fyllekaja kom på den:D hehe. Lekarna blev väldigt lyckade, hade skitkul och inga skador :) En tanke till min stackars Josefajn som ligger hemma med gipsat ben! Det KAN vara farligt att leka. Men snart springer du igen hjärtat<3

Nåja, vi började iaf med lite goe mat. sen bidde de kubb o lekar, superkul! Jordgubbar blev det såklart, och senare på kvällen grillat, väldigt gott. En supertrevlig kväll men tog det lugnt, var lite trött efter jobbet och kände mest för att sitta och snacka, i nyktert tillstånd:) Annat kan man säga om min karl,tssss....


Kubb, mitt lag:)

Kubb, andra laget,buuuu!

Kul:)

Lite kyligt bidde det!

Älskling och jag ska springa potatiskapplöpning:)

..Gustafs taktik var att hoppa som en kanin....(gick inge bra)

...medan Nadja gick lugnt och sansat:)

trebensstafett:) Kunde gått illa,haha.

Helena är snurrig efter "Snurra runt pinnen":)

Frida lyckas få ner tampongen i flaskan och springer iväg till laget,hejaaaa!:)

Kextävling, vem visslar först?? (staffan vann men ack nej så fel, det var ingen vissliiiing, FUSK!

Här ska vi äta godisremmar, har många roliga bilder på det,haha.

Helena koncentrerar sig!

En liten grouphug bland pågarna, det "vinnande" laget juh,fnyyyys!

Nu börjar fyllet.

Osså fick trötta jag lite mys med älskling...

Puss och hej leverpastej
Btw, det är något som bekymrar mig idag, vill inte fundera på det men jag gör det. Blir det som jag "befarar" e det finito, hade aldrig kunnat acceptera det. fan att man ska behöva ha det i tankarna!

O du, snart kommer vi, och du ska få höra ett och annat..

Midsommar

Hej!

De ska bli sol imorgon, det tycker jag om! :) är annars ofta det öser ner på midsommarafton.. Så nu blir lekarna och midsommarstången av! YEY!

Idag har jag varit på jobbet, varit och handlat och gått en runda på lövmarkanden, men inget å ha, samma skit överallt, inte ens kunde jag hitta det godiset jag brukar köpa, så fick köpa ngt halvtaskigt. men men.. Nu är klockan elva och ska krypa till kojs, börjar ju jobba kvart i sju imorron!

Sov gott och ha en trevlig midsommar!, det ska jag ha! Puss

Blommor


God kväll! Vad gör ni? Jag är uttråkad, fast sex and the city piggar upp lite, aldrig fel! Ännu en serie som jag hoppas de aldrig slutar sända, love it. man har ju sett allt men dem avsnitten får man inte nog av!

Har tagit lite bilder på mina nya blommor jag köpte igår, visst blev det fint?:) Här ser ni de nya lamporna och tavlorna också som ja köpte på ullared, tjusiga va? Väldigt nöjd e ja:D





Nej nu måste jag bränna sista skivan till midsommar, kan ju inte bara ha svenska sommarklassiker, lite party med:) Sen ska jag laga mat! Köttbullar, potatis och brunsås,yum:)
xoxo;)

Tisdag

Igår kolla Gustaf och jag på Inkheart. helt klart en Sarafilm:) Fantasy+äventyr. Det gillar jaaa! o snart kommer Harry Potter,iiih! = geek.

Början på min dag idag, tja, den var lite svår, men det kändes ändå bra. Jag har nu fått den puschen i baken som jag behövde, och en klarare insikt i hur jag ska hantera det här.. nästa grej blir ännu jobbigare men ack så behövlig.

Idag har Josie och jag umgåtts, trevligt som vanligt! Köpte mig lite blommor, en superfin orkide bland annat, mycket nöjd! Även en midsommarklänning blev det, en söt liten sak, den blir nog bra. Men idag fick jag reda på att jag ska jobba midsommar med, kul jul, men iaf, bra pengar och bara till klockan fyra så det blir skynda skynda till Sandra sen:)

Nej, nu ska jag lägga mig. Godnatt!!

ER

ahh tillbakablick på cityakuten nu, kan inte fatta att det ska sluta.. bu! men förhoppningsvis slutar de aldrig med repriserna<3

Btw, Gustaf och jag såg en film igår "Big Stan", rolig var den:)
Det var alles! ciao!

I need a dress!!

gaaah, kunde inte hitta nån klänning på stan idag, fanns verkligen ingenting!! Att man alltid ska va så sent ute, så dum e man.. Får gå imorgon också och hoppas att det dyker upp ngt som kan duga:D  Men först ska jag göra ngt jobbigt.. det blir ju inte kul, men det är behövligt, jag måste verkligen få ngn rätsida på det här.. det får jäklar bli en snabbrunda på stan för sen ska Josie och jag umgååås:)

nä-ä, jag har inget att säga, måste bränna lite skivor till midsommar nu,göra klart vishäftet, och skriva ner "uppdragen". Det är  tufft att vara lekledare,haha. Kommer bli en sån toppenmidsommar! Vi ska till och med göra en midsommarstång, hur mysigt e inte de?:)wiiiie!
Puss på er!



Söndag

hej bloggebloggen!

Nu är jag här igen, men har inget vettigt att skriva ikväll heller! Jobba ju igår och idag har jag mest gjort ingenting. Var iofs på glaciären me gustaf o simon, fast jag slängde typ hela glassen för jag tyckte den blev så jobbig när den smälte:D haha.

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, en sväng på stan blir det nog, måste ju börja leta efter en midsommarklänning. har faktiskt spanat in en redan, får se ifall den finns till moi:) På tisdag ska jag träffa Josie! Tydligen ska vädret bli najs så blir nog att packa lite gotte och åka ut till Dragsö eller ngt, det ser man fram emot. På torsdag är det lövmarknad och sen midsommarafton, ska bli så kul! Men tiden bara springer iväg....

Ne varför sitta och skriva när man inte har ngt att berätta... :) Puss på er






Ingen speciell fredag!

Go kväll!

Nu är det snart dags för sängen, men först slänger jag in ett litet inlägg här. Dagen har inte varit särskilt händelserik, mest slappat faktiskt, har inte haft lust att göra mer än så, one of those days... Har iaf planerat lite inför midsommar. Kan väl säga att jag har ansvaret för lekar, visor och musik:) Så idag har jag kollat upp vilka lekar vi ska leka, mycket roligt kommer det bli kan jag lova:) Har även satt ihop ett litet häfte med snapsvisor och fixat lite annat smått och gott.. Blir nog en mycket lyckad midsommar tror jag!! Ska ta och bränna ut lite musik också, får nog gå in på den externa hårddisken och printa ut lite gamla godingar:) En sak jag INTE har börjat fundera på än vad jag ska ha på mig! Blommig klänning är ju givet, får hoppas man hittar något i veckan. Å andra sidan blir det nog ombyte när lekarna sätts igång och kylan kommer. Men får la vara fin en liten stund iaf:D Vi får se vad man hittar...

Imorgon blir det jobb 8-21 så borde nog sussa snart.. Men älskling och jag ska nog glo på nån film först!
Sov gott på er...

torsdag

Hej, det känns som det blir mindre blogginlägg nu. Dels har jag ju börjat jobba igen, och så har jag ju även sims 3 igång ganska ofta,haha. Mycket roligt:D Tänkte att jag skulle skriva ett par rader nu iaf, men har dock inte så mycket att säga! Känns iaf skönt att man fått börja jobba nu igen, och snart går man på viket. Men visst irriterar man sig på allt skit som pågår med alla tjänster hit och dit,blablabla.. men äsch, vad ska man göra säg..

Det är svårt att hålla skenet uppe när det är som det är också.. men jag försöker.. vill samla på mig lite kraft så jag kan hantera det sen. Jag har mycket jag vill säga dig och jag måste göra det snart innan ilskan och sorgen tar över helt och hållet.

Har sagt det tusen gånger och jag säger det ännu en gång: Jag är så himla glad att jag har såna fina och stöttande
vänner!! Ni betyder så mkt så ni anar inte<3
Puss

Hopp

Hej hallå!
Idag är det soooool, inte för att det berör mig på något vis, jag är inne med tvätt och städ! men iaf, lite piggare blir man nog:) Har massa att göra, och har inte riktigt ställt in mig på ultrarapid ännu, men snart kommer jag igång och får det överstökat fortare än kvickt!!

Hade inte pallat gå ut idag på stan me alla dessa studenter :D kul för dem som går ut idag dock, som får lite sol. stackarna igår hade regn hela dagen. kan inte varit särskilt roligt. För det första går dem ut på en MÅNDAG och för det andra så spöregnar det, fin man blir då liksom... Jag tyckte torsdag var en kass dag då jag gick ut,  men måndag är ju ännu tråkigare och ännu längre till helgen!! Onsdagsstudenterna kan iaf gå ut och parta samma kväll!

yeah yeah, nu ska jag äta frulle, har inte hunnit med det än med all tvätt och plock!

Du, varför gör du så här? Hur kan du vara så dum? kunde du inte hållt dig borta just när vi kom åtminstone? förstår du inte hur det var för oss att se på? eller struntar du i det? vet inte vad jag ska göra, detta får mig att må så dåligt, fattar du inte nånting?? du måste ta tag i detta, annars skiter jag i dig, helt ärligt. Jag vill inte se den personen du är idag. Om du bara visste vad arg jag är, och hur svårt det är för mig att visa det för dig. jag vet inte hur du skulle reagera. är rädd för att göra saken värre men i nuläget kan det nog inte bli värre. Jag kommer prata med dig, när jag är starkare. Då får du göra ett val ,annars vill jag inte ha dig i mitt liv längre. Jag tänker på framtiden, dig vill jag inte presentera för någon eller ha i närheten av mina barn. aldrig. vill du ha det så? Vi alla älskar dig så, men vi orkar inte se dig på detta viset...

och min kära ****, jag såg att det var något med dig, och visst hade jag rätt. Se till att lyssna på dem som kan det här och ändra ditt liv till det bättre. Skönt att du inser att något måste göras, det kommer till en gräns, eller hur? Vi älskar dig.

Hoppet är det sista som lämnar människan...


Gustaf 24 år!<3

Det är ingen vanlig dag för det är GUSTAFS födelsedag, HURRA HURRA HURRA!! Grattis min älskling.. tycker synd om dig som måste plugga men vi får göra något mysigt senare ikv, bara du och jag<3 Älskar dig!!

Jajemen, älsklingen fyller år idag, 24 år ,så nästa år blir de brakfest:) Idag blir det inte något särskilt, Gustaf måste som ni förstår plugga hela dagen... så vi ska bara göra ngt mys han och jag senare! Middag ute har mormor bjudit oss på, men blir nog inte ikväll..hade varit mysigare när det är lite varmare ute!

Fått mitt sista resultat idag från skolan och är så nöjd så! Sååå jäkla skönt att det är över och har gått bra!! Nu får jag vara orolig,irriterad och stressad för annat ist,hmmmmmmmmmmm..... nej inte idag, idag är en BRA dag!!!

Bör nog gå o handla ngt gott till middagen ikv...mja, de får ja göra...
xoxo;)






About Saturdaaaaaaaaaaaay

Hej bloggen!

Vilken dag det var igår, full rulle! Gustafs mamma Elisabeth kom på förmiddagen, gick en liten sväng på stan för att sedan åka vidare till min kära mamma på fika. Rabarberpaj, mums! Jättetrevligt hade vi. Vid tretiden lämna vi Elisabeth på stationen och åkte till Grönadal och åt lite grillat. Gott! Gustaf drog vidare på jobbfest på Telenor och jag brgav mig hemåt och gjorde mig tjusig! Anna panna kom så småningom, tittade lite på fotbollen(Ja, JAG gjorde det,hehe) Efter en stund kom Rebecca, hade supertrevligt vi tre, får vi göra om! :) Blev nerbjudna till grannen, mycket intressant att se lägenheten, men mja, min var nog finast,hehe. :) Kul var det iaf! Sen blev det Nivå där vi stannade hela kvällen! Träffade massa kul människor som man inte sett på länge<3 Min Josie va där me sin syrra, askalas var hon, så kul,haha. oh gode gud va sjömän de va överallt.. danskar, tyskar, finnar,amerikanare...lite kul med nya ansikten!! Shakade lite på nivås "dansgolv" och hade skitkul. Faaan va längesen de va Anna och jag var ute så utan männen i våra liv:P jättekul hade vi!! Avslutade självklart kvällen med att hämta michels som jag btw fick gratis!( för att mamma och jag senaste gången fick skölja kebaben i ett durkslag för att vi fick stark sås:D) Ahh just det, jag var en liten sväng på olearys också, träffade min fina helena och nadja, osså annika o lena,supernajs!!så fina va ni!!

Så absolut  en toppenkväll med massa skoj!:):):)



Nu ska jag krama min pojk lite,han e klen,haha!!
pussssssss

Ullared m.m

Hej alla!

Igår förlorade jag som sagt oskulden på Ullared ;) Mycket roligt var det! Lite trött var man, åkte tidigt, och bilfärden var ganska lång,8 timmar fram och tillbaka! Men vi hade så trevligt i bilen så det gjorde inget:)  

Är dock så satikens stort så man blir helt förvirrad därinne och vet inte vart man ska ta vägen.. Tur man har mobiler, annars hade man aldrig hittat varandra, när alla ska på olika håll hela tiden! Köpte iaf BLAND ANNAT två skitsnygga lampor, en stor ljuslykta att ha på golvet, gardiner till sovrummet, två krukor, tavlor, lite kläder och en hel del mer... Livsfarligt att gå dit, allt är sjukt billigt!! och det är inga skitgrejer heller, jättefina saker!! Men man kan sannerligen bli duktigt förbannad på alla människor som är där, det är ett riktigt krig med kundvagnarna.. hehe.


Mina fina flickor med kundvagnarna:) Där i mittenvagnen är mina grejer, ser ni bilden på lampan?

Idag har jag sovit ut, fyy va skönt det var men jag är trött nu ändå!  typiskt. nåja, har umgåtts med Madde hela dagen, jättetrevligt! sa till henne att jag var uberseg så vi stannade här hemma och tjattrade med kaffe och bulle. Osminkad och mysklädd, härligt att man kan göra så ibland! :)

Nu ska jag bara mysa framför tvn, härligt med regnet när man ligger inne och chillar:) Gustaf ska på after work så man får lite egentid :P, kan vara skönt det med.. ibland iaf:)
 
Hoppas ni har det bra! xoxo;)


Mitt huvud spränger....

Gahhh vilken dag det har varit. Började med att jag skrev provet, vilket kändes helt okej efteråt.. Körde bort till Nadja, tog en kaffe och var ganska tillfreds:) När jag kommer hem får jag PANIK. Mina två inlämningsuppgifter som skulle lämnas in idag var borta. En hel jävla mapp innehållande mina två uppgifter fanns inte kvar!! Låg inte i papperskorgen och det enda jag kunde hitta var genvägar som inte gick att öppna. Jag ringde i desperation till min bror men inga knep hjälpte... SÅ. jag fick skriva om båda mina uppgifter. Efter att jag gråtit lite började jag iaf, satt mellan hmm ett och sju och bara skrev på detta.. Skitjobbigt men jag fixade det tillslut och uppgifterna är nu inskickade.. Till råge på detta så spiller jag ut en hel tallrik med spaghetti och köttfärsås i soffan.. tror ni jag fick ett bryt? JA. Så nu får vi ha en filt där tills vi skaffar en ny.. Kul liv. Sen höll jag på att få strykbrädan i huvudet när jag öppnade garderobsdörren. Tror ni att jag har haft otur idag eller??, ehh ganska mkt skulle jag vilja säga. Längtar bara tills den här dagen är slut, vilket den ju är snart..

Kan stolt meddela att the sims 3 har släppts, och nörd som jag är, så har skaffat mig detta och tycker det är skitkul,haha. Så nu vet ni vad jag ska göra på sommarns regniga dagar.. ;)

Imorgon ska vi till Ullared, ska upp 4.50.. Känns mindre skoj.. men det klarar man, ska bli kul och ränna runt bland allt sen:) Kanske införskaffa sig lite skoj saker..

Nej nu måste jag föna håret.. åhh nej jag har glömt att bränna skiva.. gotta go!
puss

Fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth....

GER UPP!

JAG ÄR SÅ ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG OCH BLIR SÅ FRUSTRERAD,LEDSEN... JA, ALLT!! OCH NEJ ,DET HAR INTE MED SKOLAN ATT GÖRA. JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DETTA SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN....... HADE NÄSTAN FÖRTRÄNGT DET, MEN NU BÖRJAR JAG TÄNKA PÅ DET IGEN.. JAG KAN INTE ENS FÖRKLARA HUR JAG SKULLE KÄNNA MIG OM DET SKULLE BLI SOM DET FAKTISKT FINNS EN RISK ATT DET BLIR.. DÅ ÄR JAG INTE KVAR KAN JAG SÄGA, HADE DEFINITIVT INTE KUNNAT ACCEPTERA DET, NÅNSIN........ HADE VARIT SÅ ARG OCH BITTER, MED ALL RÄTT... KANSKE BORDE MAN KÄMPA FÖR SIN RÄTT? MEN DET VERKAR  JU INTE TJÄNA NÅGOT TILL....


Ännu en dag före dan.. ;)

Gahh! Nu har jag suttit i fyra timmar och bara pluggaaaaaaaaaaaaat! Nu ska jag ha en timmes paus hade jag tänkt, är som vanligt helt lost i mitt lilla huvud... Känns som att man har rätt bra koll på det mesta i anteckningarna men man vet ju aldrig hur läraren formulerar de där förbaskade frågorna, kan göra så att man blir helt förvirrad ju. Det som är extra drygt är att TVÅ inlämningsuppgifter ska vara klara imorgon OCKSÅ, så kan liksom inte enbart fokusera på provet.. typiskt... Nåja, så är det..

Ska iaf fira på torsdag att det förhoppningsvis är över genom att handla lite skoj saker på Ullared.. :) Det är jag värd, så det så! Sen blir det lite mer trevligheter i veckan, på lördag kommer Gustafs mamma hit så ska vi antagligen fika ute hos min lilla mamma, sen ska Gustaf och jag vidare till min pappa och fira hans födelsedag(som eg är på tors!) På kvällen ska jag troligtivs umgås med Josie och Johanna, gå ut en runda på Nivå, blir trevligt tycker jag! Vidare på måndag fyller Gustaf år så då blir det paket och förhoppningsvis äta en god bit mat ute:) Oooh nu blev jag ännu mera taggad till att klara av provet så jag kan njuta av allt det där sen:) ska nog återgå till det strax....

Hej och hå!


Räkmacka

Hej på er.. Vilken dag det har varit, stekhett ju! Mycket plugg har det blivit, men var ute och gick med mamma en runda också för att komma ifrån det ett tag, det är faktiskt ett måste, annars går det inte att få in ngt.. känns som jag har lärt mig endel idag iaf.

 Har bränt mig på axlarna, så det kliar och gör ajaj, dumt! Men det är inte så att jag legat och stekt men visst får man färg av att bara vara ute o gå.. Vi tog rundan-Saltö-Dragsö och tillbaka till stan så det blev en bit. Tog en räkmacka på Saltö fiskhall innan vi begav oss hemåt. Sjukt goda räkor,mm! så god var den!!


Visst ser den god ut? DET var den:P Rekommenderas verkligen!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar plugga järnet imorgon.. Det ska visst bli sämre väder nu, skönt när man inte har tid att vara ute:) mohaha!
LÅT MIG VARA PIGG O SKÄRPT IMORGON, TAAAACK!!
Puss och Godnatt


RSS 2.0