Eländes elände

Varför drabbas vissa mer än andra? Det är nånting jag många gånger funderat på. Vissa människor, vissa familjer, ska behöva gå igenom så himla mycket medan andra glider igenom livet på en räkmacka i princip. Jag kan ta motgångar, man stöter på dom många gånger i sitt liv, det vore konstigt annars. Man behöver få kämpa lite ibland och visst vet jag att det ofta stärker en i slutändan, det är jag levande bevis på. Men nu har det blivit en överdrift. Sak, på sak, på sak. Ska det aldrig ta slut? Det börjar liksom bli skrattretande. Känns som man vore med i en dramafilm.. Måtte det inte bli mer elände nu..

Inget

Ledig tre dagar och det kan behövas. Denna ledighet ska jag vara ledig också, bortsett från förra helgen när jag städade alla dagarna. På lördag blir det shopping, lönen är inkommen och endel prylar behöver införskaffas. Har skrivit världens längsta lista, jag som alltid ska skriva listor. Jag gillar listor:) Kommer ihåg när man skulle åka utomlands när man var liten. Då började man typ på dag 100 och räknade ner, gjorde en egen liten almanacka liksom osså kryssade man varje dag. Spännande. Men men, nu kom jag visst in på ett litet sidospår. 

Ne!, dags för mig att göra absolut ingenting, eventuellt lyfta en kaffekopp och dricka lite ur den;) hejhej. 

Konsert!

Underbara Veronica Maggio kommer till Karlskrona nu i november:) Måste bara hitta någon som vill följa med, ska gå på jakt!!


Städning på HÖG nivå.

Jag är oerhört seg på att uppdatera bloggen, men händer det inte annat än jobb och städning så kan det bli så;)

Igår var det städning hos bror och idag och imorgon ska jag spendera dagarna med att städa och plocka i gamla lägenheten. Inga lediga dagar här inte. MEN, det är okej, jag gillar att pyssla, dona, rensa, kasta, packa och göra fint. Så tur är väl det! Mer synd om Dexter som måste följa med o ligga o glo på mig som springer runt som en yr höna;)

Dags att göra nytta....


Jag älskar mina vänner!<3


Mina pojkar

Idag har jag varit ute hos mamma och utfört lite kattvård. Borstning och klippning. Hw fick en dusch också :) Var så härligt o vara ute i solen, underbar höstdag<3


<3


Gorgeous


LADY GAGA


Kaos

Du milde tid. Vad händer egentligen?, är ju helt sjukt allting. Känns som jag är med i en film.

Intensivt?- Svar JA,  är helt slut. Tack världens bästa vänner! Blir helt rörd när jag tänker på hur mycket ni ställer upp och har hjälpt mig idag<3 Är lyckligt lottad som har er i mitt liv..

Nu ska jag ta det VÄLDIGT lugnt.

Innesittarväder

Jag gillar min födelsedag. Den är lugn, ingen stor grej och det var precis så jag ville ha den. 24 känns inte som något att fira egentligen, annat blir det nästa år:)

Nu ska jag mysa vidare. Som vanligt är det riktigt innesittarväder när jag fyller år...

All kärlek till er som står mig nära<3, ni betyder allt.

Allt på en gång.

En olycka kommer sällan ensam brukar man säga. Det är verkligen sanningens ord. Men vad ska man göra, det är så det ser ut, det är så det alltid är. Det är nästan skrattretande. Man utsätts för väldiga prövningar emellanåt, att man bara orkar stå kvar är rätt otroligt. Men man är nog starkare än man tror...

Något som hjälper mig otroligt när jag har det jobbigt är musik, det är faktiskt en fantastisk terapi. Just nu är det Melissa Horn och Veronica Maggio som gäller. Texter som berör och som man kan känna igen sig i.. <3

24 år

.. yes, idag blir jag 24, men det känns inte som jag fyller år idag. Har väl sina förklaringar kanske.. Hur som helst så blir det nog en fin dag! Ska vara hos mamma o äta lite smörgåstårta med familjen.



Tack till alla underbaringar som grattat mig idag<3


Tillbaka

Är tillbaka. Ni får ha överseende med min amatörheader. Fick göra en provisorisk nämligen;)


RSS 2.0