Home sweet home!

Ja, det är alltid lika härligt att få komma hem, men visst har vi haft det bra, mestadels får man väl säga, kommer snart till det...

På annandagen åkte vi in till Hudik o shoppade loss lite, hittade en hel del faktiskt trots det lilla utbudet! två tishor, ett skärp o en tunika på gina, ett linne i nån cheap monday butik, en kofta o en tröja på MQ och till sist ett linne, en kofta o två tröjor på JC. Very happy indeed.

Efter detta åkte vi ut till Njutånger och hälsade på Gustafs morbror med familj, väldigt trevligt. Vidare blev det middag på restaurang med Helena och Anders för att avsluta med bio- luftslottet som sprängdes. Var ett bra avslut på en trevlig vistelse i Hudik. MEN...... Dagen efter, alltså igår, skulle vi åka hem igen. och så här såg det ut då:

Tåget från Hudik till Sthlm är försenat 20 minuter.
Vi stiger på tåget och det blir ytterligare försenat pga av snö på spåret. Tillslut är vi 40 minuter sena.
Vi får information att vi troligtvis kommer missa vår anslutning mellan Sthlm och Alvesta.
Vi hinner ändå då det tåget i sin tur var försenat. 
När vi är nån mil innan Nässjö stannar tåget och de säger att de ska starta om motorerna. 
Det inträffade "ett litet problem" och vi får vänta ytterligare.
Det lilla problemet blev ett stort problem och hela tåget blir svart, vagn efter vagn. 
Så där står vi ute i skogen i ett kolsvart tåg i drygt 2 timmar.
Blev tillslut jättevarmt eftersom AC:n inte funkade och inte kunde vi använda toaletten. Yay!
Efter dessa timmar kommer ett annat tåg som vi ska flytta över till via en handikappsövergång. Det tog nog ytterligare nån timme att få över alla passagerare med bagage, 6 vagnar var det ju. 
När alla tillslut är över åker vi vidare mot Nässjö och Alvesta och där väntar ett tåg på oss.
Byte tre sker i Emmaboda och tåget kommer ingen vart. Det är ngt tekniskt fel, IGEN.
De stänger av motorerna och det blir svart.
En stund senare tänds det upp och vi rullar iväg. THANK GOD.
Slutade med en resa på ca 12 timmar, utan mat!! iofs, en bulle o en halv macka. Räknas det?
Var framme 3,5 timme efter beräknad ankomst.
Var längesen jag var så trött, hungrig och i behov av en toalett.

Jag tänker inte åka tåg på väldigt väldigt länge. och ska jag upp till Hudik igen så flyger jag. PUNKT SLUT.

Att komma hem var underbart på alla sätt men har inte mått särskilt bra. De sista två timmarna på resan hade jag typ kramper i magen. Min mage strejkar alltid när jag reser så har i stort sett hela natten haft magont o mått illa så har därmed inte kunnat sova riktigt, trots att jag var tröttast i världen! Senare kom naturligtvis också en härlig huvudvärk. Så nej, inget jobb för mig idag. Idag ska Gustaf ringa SJ kundtjänst och kräva pengar tillbaka för biljetterna. Det är vi värda.

Har hur som helst haft det jättemysigt uppe i Hudik, här kommer lite bilder...

Utsikt från stugan i Fågelvik.

Gustafs brorsdotter Stina:)

Min mobil är kul o leka med!

Gustaf, Stina o nallen hon fick av oss i julklapp :)


Blev inte så mkt mer bilder, kameran låg mest i väskan.

btw, såhär såg det ut från vår lgh innan vi åkte.. Härligt!



nu vart all snö borta, men det var fint så länge det varade!

Nej, nu ska jag sysselsätta mig med ngt annat, typ ligga i soffan.

Vi hörs!

Juldagen

Ja, tiden rinner iväg. Igår hade vi som sagt en jättemysig julafton. Åt gott och öppnade klappar, blev mkt nöjd! Efter den goda maten spelade vi plump (jag förlorade big time) och senare åkte Gustaf och jag hem till en av hans gamla kompisar, Richard, inne i Hudik. Drack vin och pratade, hade riktigt trevligt. Vi pös vidare sen till ytterligare ngn bekant för att sedan gå ut på världens sämsta uteställe, det enda som hade öppet of course. Men det var,ehm, intressant. Det skiljer ju sig jäkligt mkt från Karlskrona, människorna är annorlunda på nå sätt. Öppna och glada, de flesta iaf:) Var ett jäkla weird ställe, men jag hade kul, träffa en del sköna människor. haha!

Idag väntar vi på att Anders, Helena och lilla Stina ska komma, vi är alla ivriga att få träffa den lilla däkan igen:) hela 8 månader nu!, sötnos. Blir nog lite god mat senare och tydligen en mkt viktig tradition- spela plump. Jag var ju sämst på det men det kan väl vara en trevlig gemensam sysselsättning I guess..

Typiskt utekväll ikväll men det blir nog lugnt, vi hade vårt roliga igår tror jag,haha. Är ganska sega o trötta osså är vädret inge kul. Är plusgrader och blåser som attan. Man skulle kunna tro man är i kallekrona:D Regnar ju tydligen där hemma? USCH! Att det inte kunde fått ligga kvar ett tag till va.. hmm..

nåja, nu ska jag sätta mig med dem andra framför tvn. ha det skitkul ute ikväll ni som ska ut o ösa! pussokram

Christmas Eve

Julafton är här! Har haft en himla mysig morgon, älskar att vara här ute i Fågelvik. För er som inte hängt med så ligger det lite utanför Hudiksvall. Har tagit lite foton, men får lägga in dem när vi kommer hem. Som jag skrev igår så bor vi i en stuga som familjen Liljerehn har haft i många år, precis vid vattnet, är så himla vackert och fridfullt här! Man kan verkligen varva ner och bara vara. Började morgonen med lite julfilm, frukost och sedan en promenad i denna vackra vintervärld:) Visst låter det härligt? Har precis fikat med lussebullar och pepparkakor och nu är Elisabeth o Ulf ute och tar fram sparkarna. Hur länge sen var det inte man åkte spark?, var inte särskilt gammal iallafall.. Nostalgi! <3

Förresten, hade lite problem inatt. Skulle upp på toaletten och när jag släckt i badrummet så ser jag INGENTING och då menar jag INGENTING. Jag ska säga att jag känner en enorm empati för blinda efter det, hemskt ju, helt kolsvart! Stod i några sekunder o funderade hur jag skulle hitta till sängen och tänkte att jag nog skulle få krypa för att inte gå på ngt o ramla framstupa, men då började Elisabeth dona i köket så det kom fram en glimt av ljus. Thank God, jag kunde hitta tillbaka till sängen, haha. Det var en pärs :D 

Nu lyssnar jag på julmusik--->
Sanna, Shirley och Sonja- Our Christmas. Är ett väldigt bra julalbum!

Nu ska Elisabeth och Gustaf åka spark o slänga soporna, jag orkade inte följa med, e lite frusen minsann. Jag sparar min sparkfärd till imorgon. Jag ska sätta mig framför tvn en stund istället, låter dock som att Ulf tittar på något tråkigt,haha!

God Jul!!


Hudik!

Yes nu är vi i Hudiksvall. Har varit en lång dag, men det har gått smidigt och bra, 8 timmars resa och nu är vi äntligen framme:) Fick en god middag när vi kom fram, lasagne! Stugan som Elisabeth o Ulf har är jättemysig o ligger precis vid vattnet. Känns väldigt avstressande att vara här på nå vis:) Men jag saknar mina kisar,haha :)

Imorgon är det julafton, blir nog en mysig dag tror jag! nu ska jag krypa ner i vår supermysiga bäddsoffa o titta på tv tills jag blir trötter.

Ha en toppenjul hörrni,hoppas tomten kommer med fina klappar! puss o hej!

Vår vackra vita vintervärld!

22 december idag, dan före dan före dan! Igår var jag inne i stan igen o fixade några sista ärenden (trodde jag) Mormor fick en snabbvisit och senare körde jag ut till pappa för en fika och julklappsutdelning. Va en mysig dag, men stan är inge kul med blask, stress och trängsel. Tyvärr måste jag in idag igen för jag hann inte med allt igår, måste köpa nåt jäkla vax till Gustafs jacka, osså en sista julklapp till honom som var slut igår, ska prova i en annan affär idag. Går dock lite trögt att komma hemifrån, är så skönt under filten här i soffan:)

Igår var Anna och Robert här, mycket trevligt! O sicken liten mage hon har fått, så sött:) Gav dem en ubersöt outfit till den lille, jag kunde ju inte låta bli o köpa det när jag var i den nya barnaffären i kalmar. Glada blev dem iaf, så nu kan dem sitta o fantisera om när dem har en liten krabat att stoppa i där i :) Ska bli så roligt när han tittar ut, men kommer få konkurrens när det vankas barnpassning, alla kommer slita o dra i honom,haha. Anna o Robert får nog sätta upp ett schema,hahaha. Helt otroligt vad alla ska ha barn, eller som nyligen fått, snart är man nog ensam kvar i sin vänskapskrets. Man får se det som en bra övning för framtiden :D Men visst blir man sugen, är enligt mig den finaste gåva man kan få! Har alltid varit barnkär och har sen jag var liten drömt om att bli mamma:) Ni som får panik, ta´t lugnt, har inte bråttom, just saying :D

Ne! Nu måste jag göra ett ryck, hörs sen, tjyss!


Kommer inte på någon rubrik

Va chockad jag blev när jag fick höra att Brittany Murphy är död. Känns jättekonstigt på något vis, har ju sett henne i så många filmer, ofta sådär sprallig och söt i rollerna. Tycker det är mycket tragiskt, en så ung och vacker tjej.. 



Sitter just nu o tittar på Blood Diamond, sjukt bra film, men fy så hemskt det är med alla barnsoldaterna..man kan inte fatta att dem verkligen existerar i Afrika.. Nu tog den slut, så snart kallar sängen...  

Imorgon ska jag sova länge har jag bestämt, ska bli så härligt efter helgen. Har inte varit lätt att ta sig till jobbet kan jag lova, snökaos är bara förnamnet. Det var längesen vi hade så här mkt snö i Blekinge, imorse kunde man inte se vägarna, det är dåligt med plogandet på en söndag, inte har kommunen råd att kalla in för mkt folk då! hmmm. Så fort man kör i lössnö sladdar man, inge roligt, men jag lyckades ta mig fram o tillbaka sakta men säkert.

Ska in till stan imorgon och gå en sista runda, har lovat att utföra några ärenden och har även några själv. :) Ska sedan titta in hos mormor med en julklapp, hon åker till Cypern över jul. Därefter kör jag ut till pappa o Lisen med en liten klapp... Blir till o låna mammas bil eftersom fläkten e trasig i vår, vågar inte köra så långt med den.. Isch!

Nu ska jag strax krypa till kojs tillsammans med min karl, ska bli så skönt o få sovaaaaaaaaaa! Natti natti!

TGIF!

Veckorna går och nu har vi fredag igen, kan inte fatta att fjärde advent är på söndag, men det blir faktiskt lite mer verkligt när snön ligger vit på taken :) Har slagit in de sista klapparna ikväll så det känns bra, sved lite när jag kollade bankkontot men å andra sidan kommer ju lönen snart!

Köpte klappar till kisarna idag och dem fick "öppna" idag för vi e ju faktiskt inte hemma på julafton. Lite lyxigt godis fick dem osså mat och leksaker. o herregud vad dem donar här ikväll. Är så härligt o se att dom trivs och har kul tycker jag, mina små älsklingar:) Har dessutom en papperskasse framme som legat kvar sen shoppingen som är oerhört poppis att krypa in o busa i.


(De e spännande att titta ut genom fönstret tycker vi.)

Vet ni vad?? jag klarade tentan!, med råge till och med!!! är så himla skönt att kunna släppa det och bara njuta ett tag:) Happy! (Bra låt med Leona Lewis btw!;)

Tittar just nu på en mysig film, Matte söker husse..Gustaf kommer nog hem snart, han är på bio med några vänner, o  ja kände inte för att följa med. Brukar va så när jag jobbar helgen, vill bara vara hemma och mysa när jag väl är ledig i och med våra långa mastiga dagar. Snart kallar John Blund känner jag.... 

Take care! <3


Julklappar

Puh, idag har varit en lång dag känns det som. Gick upp sju och började tvätta. Senare kom Madde och det blev en snabb utevistelse med katterna, var inte särskilt uppskattat, snön e ju blöt o kall vettni:P Vi gick in ist allihopa, home sweet home tyckte kisarna. Vi fikade och tjötade en stund o när tvätten va klar gick vi in till stan och där blev det julklappsletning på hög nivå. Så nu är både Familjen Olssons och Familjen Liljerehns klappar klara :) Men huh, va trött man blir när man springer runt där! Madde o jag skulle eg gå på bio ikv, men vi orkade banne mig inte. Ligger o slappar i soffan ist och det är inte dumt...

Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa i myskläderna, kanske titta på en film med hjärtat? :) I helgen blir det jobb för hela slanten, sen är man ledig EN HEL VECKA!! Lyx.

Godnatt!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

..det var väl roligt HURRA! Ja, vi fick lite snö här nere i söder också, härligt! Har dock hört att det ska vara rejält med snö och kallt i Hudik så får leta fram min tjocka enorma vinterjacka a la michelingubbe,haha. En svart michelingubbe ser jag ut som men varm är den iaf! Varma skor har jag inga så jag får packa ner raggsockar!o var tusan finns dem?! troligtvis bland gustafs jaktgrejer, halleluljah, ner i den smockfyllda källaren o leta.. hmm... så är det. Ska bli härligt att åka upp iaf och få uppleva en riktigt jul med rejält med snö! :)

Nu ska vi i väg med familyn på julbord! Ha en trevlig kväll o njut av denna underbara julkänslan som snön ger med sig!

Btw, tentan har jag som vanligt ingen aning om hur den gick, vi får se i slutet i veckan...Puss&Kram!


Vårt hem!

Har lovat att lägga ut bilder på lyan och jag ska hålla mitt löfte! Har dock inte mått särskilt bra idag, min mage krånglar så har varit i nån slags koma och bara sovit, sovit och sovit, och pluggat. Usch! MEN, nu har jag lekt lite fotograf så här kommer bilderna.. Dock inte på toaletten, tycker inte den är särskilt spännande :D


Vardagsrummet

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Hallen

Köket

Köket

Gästrummet

Gästrummet

Sovrummet

Sovrummet

Sååå, det var det hela! Tycker inte det ser lika fint ut på bilderna dock, men jag är ju sån perfektionist så det förklarar väl saken :) Men för all del, kom o hälsa på så får ni se the whole picture :) Bjuder på kaffe!

Nu måste jag gå igenom mitt plugg ett par gånger till.. Det tar ett tag o gå igenom 25 A4 sidor plus inlämningsuppgifter. SUCK. Hörs nån gång imorgon.. Wish me luck!


Tjöt.

Godkväll!

Ännu en dag har passerat, tänka sig va. Älskling lagar mat, ska bli gott med köttbullar och mackisar:) Klockan åtta är det SvenskaHjältar-galan, som vi tänkte titta på. Dagen har varit bra med jobb, plugg och vila. Så jag har därmed inte mycket att säga, men en uppdatering är ändå nödvändig tycker jag:)

Har fått ett önskemål om att lägga ut bilder på lyan och jag ska ta mig i kragen och göra det INOM KORT. Nu är i stort sett allt klart så jag ska väl kunna ordna det redan imorgon faktiskt.

Plugget är kämpigt nu, har tenta på onsdag i geriatrik och det är ett stort prov, väldigt omfattande. Mycket har man med sig i arbetet men mycket måste man plugga in, såsom förlopp av vissa sjukdomar, dess symtom, behandlingar osv..det finns olika typer av demenssjukdomar som även dessa skiljer sig i symtom.. Men som vanligt gör jag mitt bästa, vad mer kan man göra? Och än så länge har det gått prima ballerina. HÅLL DOCK EN TUMME FÖR MIG PÅ ONS MELLAN 9 & 11!!  

Nu blir det mat, puss o hej!

Lucia

Jamen, jag gick upp kl 7 och mös upp mig i soffan. Dem visade Luciafirandet från Växjö domkyrka enligt tradition, en helt underbar kör med elever från Växjö katedralskola och kulturskola. Alla väldigt musikaliska, oerhört bra solister bland tärnor och stjärngossar. Dessutom hade dem en orkester spelandes med fiol, basfiol, flöjt och harpa. Lucian var jättevacker men stackarn får ju inte sjunga en rad, lite tråkigt. Nåja, ser ni hur mysigt jag hade det?:)



Härligt! En liten tjuvkik på vardagsrummet med:)

Nu ska jag vila ögonen en stund... Ha en mysig Lucia<3 


IDOLFINAL

Ohhh vilken idolfinal det var. Härligt härligt härligt! och visst slutade det helt enligt önskemål, Erik har varit bäst hela tiden, så är det bara. Men visst, Calle har blivit sjukt bra han med, dock slår det inte Eriks perfektion! Men fy satiken va pinsamt det var med hans flickvän som vägrade lämna scenen, jag höll på att få ett bryt. Nåja hon kanske fick ett hjärnsläpp eller ngt, vad vet jag. Pinsamt iaf när det står på löpsedlarna idag!

Vinnarlåten "Higher" är sjukt bra, har laddat ner den redan i en toppversion, NICE!



Var hos Sandra igår kväll och tittade på denna spännande final. Käkade tacos, tjattrade och underhöll Mika. (som mer än gärna spydde ner både mamma och mig,haha.) Sötnöt är hon iallafall. Var en väldigt trevlig kväll!



Idag står plugg överst på listan, har dock en liten internetrunda som tränger sig före. Måste skriva här juuuu, läsa rubrikerna och alla "viktiga" bloggar, eller hur?:D Ikväll kanske jag kör ut till Grönadal för att umgås med Maddie. Får se hur långt jag kommer med anteckningarna, som jag ska fortsätta med NU!

Tjyss!


En Trött Sara..

Ja, nu är jag trött..ändå sov jag en lång stund i eftermiddags, men men, skyller på vädret. Har haft en mysig kväll med mina flickor på O'learys. God mat och gott sällskap, det är ju aldrig fel. men paff, ja, ännu en gång, kul OH ja, SJÄLVKLART! Underbart :)

Nu ska jag snart krypa till kojs med min älskade, imorgon åker mami och jag till kalmar för att inhandla lite på Ikea, ska blir trevligt. En mkt bra idé av mig. På kvällen kommer Elena, Sandra och lilla Mika. Vi ska käka tacos, titta idol och snacka en massa strunt, en perfekt fredag helt enkelt. 

Ta hand om er<3 ,vi hörs..


<3

Idag åkte jag och jag har gjort vad jag kan. Det känns bra, för min egen del, för kunde inte längre hålla det inom mig. Det tär och äter upp en inifrån, men nu är det ute. Jag har fått det sagt och skrivit det på papper för att du ska kunna se tillbaka och få ytterligare en tankeställare. Kanske även en uppbyggnad av en vilja att lyckas och att ännu en gång i livet kunna känna glädje av att bara finnas till. 

Hoppas du tar till dig vad jag sagt, allt kommer direkt från hjärtat och jag menar vartenda ord. Det går inte längre, inse det. Detta är av ren välmening, jag kan inte bara se på medan du förstör mer och mer för dig själv...

Jag vet att folk inte fattar ett skvatt vad jag pratar om men de struntar jag i, behöver ja skriva av mig så kommer jag göra det!

Inte kan man få vara helt lycklig en längre stund, problem dyker upp i vartenda hörn förr eller senare...


Sömnlös natt..

Hade jag kunnat hade jag kört nu. Är så fruktansvärt frustrerad, arg och ledsen. Allt kändes bra men nu rasar det. Har ont i magen och mår illa. Hur kan du vara så dum? Jag kan för mitt liv inte förstå. En vacker dag försvinner allt, du måste inse det och förhindra att det sker! Försök förstå.. Du gör oss illa och inte minst dig själv..

Just idag ber jag till en högre makt, för dig. Det jag kommer säga eller det andra säger till dig kommer du inte lyssna på, därför hoppas jag att något annat kan ge dig insikt. Nu eller aldrig.

Ohlala

Hej vänner!

Vad gör ni? Själv är jag hemma och slappar i soffan, fy f*n va skönt! har precis skickat in en uppgift också så nu har man det ur världen:) Idag är ännu en bra dag, har hämtat vår nya bäddsoffa, gardiner och kläder från Giiiina, yay! Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder i nästa inlägg på hur det har blivit här hemma.. Så fort vi monterat ihop soffan iaf! Stormtriiiivs!

Imorgon ska jag klippa och slinga året,wiiii!

Jag gillar...

Beyonce - Sweet Dreams

Lady Gaga - Bad Romance

Somebody pinch me, your love's too good to be true!


Härliga tider..

Ja, visst är det! Bor i en underbart fin lgh med den jag älskar, hade en grymt rolig utekväll i lördags, min älskade Anna ska få en pojke i maj, jag fick semester i jul och kan åka med Gustaf till Hudik, på nyårsafton blir det fest i den nya lyan med goda vänners sällskap... o ännu mer bra saker:) Det gillar vi.

Dessutom har jag bestämt att jag ska bjuda Gustaf på en resa till London. I vår ska vi åka och stanna i tre nätter. Har alltid velat åka dit och nu passar de så bra för att fira att han tar examen och som en för tidig födelsedagspresent. Ska bli så kul o få gå på Harrods, topshop och alla de sevärdheter som finns där! Längtar, ska snart boka resan tänkte jag, så fort man vet hur man jobbar o så.. Troligtvis blir mitt vikariat förlängt så då kan man ju planera att. Inte särskilt dyrt faktiskt, så det är ju bra:)

I veckan blir det jobb till torsdag, men jobbar bara korta turer. Brodern min kommer imorgon på fika o titta på lägenheten, ska bli roligt, han är så sällan och hälsar på! Hoppas att jag ska hinna med att träffa Josse också, var för länge sen nu! På fredag är det idolfinal och då har jag bjudit över Sandra och Mika, ska bli trevligt! Lite god mat och snacks framför tvn, mysigt!

Tänkte jag skulle fota lite här i lyan men är inte riktigt färdigt så väntar lite med det:)

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!

Galet och underbart!

Oj oj oj, vilken jäkla kväll det var igår!! Började hos Sandra med att göra tacopaj, fy satiken vad gott det var!! Vidare blev det singstar och Buzz i vanlig ordning, tillsammans med en hel del intag av alkohol :D Runt tolv kom Nadjas Rasmus och hämtade oss o körde mot riktning O´learys. Stanna inte så länge men det var kul för mina små flickor lekte en lek, som jag just då var för nykter att delta i:D Den gick ut på att man skulle utmana varandra att göra olika, tja, pinsamma saker:) Skrattade en hel del kan jag lova och kvällen slutade med oavgjort. Efter detta vandrade vi till Piraten o herregud vad kul vi hade, var en sjukt galen kväll och bara så lyckad! Dansade en massa och var sååå länge sen man hade så roligt!! En oerhört lyckad kväll med de bästa vännernas sällskap och många, många skratt.




Ni är bäst flickor, hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig! Löv jo all!!!

Nu blir det till att ta det lugnt resten av dagen för att sedan avsluta i Lösens kyrka med Gospelkonsert :D Jajaaaaaaa, det är SÄÄÄÄKERT jättefint, hoppas de iaf.. hehe. Puss o hej!

Idol och annat:)

Vilken Idolkväll det var, sjukt bra var dem alla tre! Men Erik äger ju, "Run To The Hills" var så jäkla bra!! Vinner han inte är det skamligt, men hursomhelst, gör han inte det så får han ett skivkontrakt ändå så whatever! Lite otippat att Tove åkte ut, men gör mig inget, Calle har utvecklats nåt otroligt och förtjänar även han en plats i finalen. Tror faktiskt att Tove själv blev snopen, men det går säkerligen bra för henne med!



..o Westlife, det var nice! Var ju faktiskt mina idoler när de var "nya" så det var mysigt o lyssna på dem gamla låtarna igen. När kan det ha varit, när jag gick i sexan kanske? Mys iaf:)



Nu har jag tvättat sen klockan sju imorse, mycket flitigt av mig måste jag säga. Är inte riktigt klar ännu, nån maskin kvar har jag. Har en väldigt mycket bättre tvättstuga här, väldigt skönt kan jag lova!

En annan sak som är väldigt skönt är att vi uppgraderat internet till "Large", märks stor skillnad, går snabbt och det gillar vi skarpt.

Nej, nu måste jag ner i tvättstugan igen, sen blir det dammsugning. Göra nytta står på listan idag!

puss & kram!


TGIF!

Wheeey! Fredag, friday, freitag, viernes, perjantai, vendredi.. JA, ni fattar grejen, det är FREDAG! Härligt härligt. Har varit på rundtur idag som planerat och Madde följde med så det var ju trevlans att få lite sällskap. Hittade faktiskt det mesta som jag letade efter. Beställde också vår nya bäddsoffa som vi ska ha i gästrummet, så den ska vi hämta på måndag!, kul:) Kommer nog bli sjukt mysigt där inne sen. Är helt underbart här hemma nu, hög mysfaktor med tända ljus och lyktor, lampor och adventsbelysning. Älska! Resten av kvällen ska jag bara njuta och naturligtvis titta på semifinalen av Idol.. Har lovat mamma o köra henne in till stan kl sju så får väl göra det först innan jag kurar ner mig i soffan.. 

Imorgon är även då en fullspäckad dag, ska tvätta hela fm, för att sedan åka till Sandra runt sex. Flickorna ska ut och partaja, ska bli sååå roligt, var ett tag sen:) Sandra har även köpt ett nytt singstarspel så det blir kul att underhållas av oss allas ljuva stämmor:D

På söndag är det kyrkodags! Mamma fyller år och ska sjunga med sin kör så vi har alla lovat att gå på deras konsert.. Kan ju bli mysigt när det är andra advent o allt. 

Ja! Så var det med det.. Nu ska jag strax köra! Ha en fin helg.. Puss!

Flytten!

Äntligen! Nu är vi på plats. Har inte riktigt haft tid att skriva innan som ni kanske kan förstå..

Flyttdagen var lång och innehållsrik med mycket slit. Sandra och Johannes kom och hjälpte mig att köra lådor på fm, Gustaf jobbade nämligen... stackars Johannes fick slita som ett djur! Är så så så tacksam!!! Som tur väl var så kom brodern min och hjälpte till en sväng den sista rundan! Efter detta bar det av till jobbet, var lagom sliten...

Klockan fyra hämtade vi släpet för att börja flytta möbler, gode gud säger jag bara.. det är ju en del, och vissa av grejerna var inte särskilt lätta att bära. Soffan fastnade i trappan och där fick dem stå tre stycken o hålla medan ytterligare två skruvade av benen.. Vilken syn alltså, men tillslut var den uppe. Gustafs vapenskåp var inte heller någon lätt match, Gustaf och David var som två stora svettpärlor efteråt! När allt äntligen var flyttat blev det städning av den gamla lyan, snälla Anna hjälpte mig med detta, tack tack tack!!

Till sist blev det Michels till alla, MYCKET gott kan jag lova. Funderar dock på vad som hände med min kebab, var sjukt weird i magen på kvällen o natten, men men, jag överlevde det med! Nu har vi kommit i ordning här hemma, bara några kartonger kvar som jag inte kan packa upp förrän vi köpt lite fler möbler.. Lite att slänga också såklart + lite saker som ska upp på väggen, men annars så! JAG OCH GUSTAF STORMTRIVS!

Så var det med det. Nu ska Gustaf och jag titta på den nya American Pie filmen och sen blir det att nana kudden. Imorgon ska jag jobba några timmar och sedan utföra några ärenden, lite man behöver införskaffa ju:)

Godnatt godnatt!

RSS 2.0