Spontant!

Det blev inge vin hos Tommy igår. Istället pratade jag med en gammal vän på facebook som övertalade mig att hänga med på fest:) Härligt när det blir sådär spontant, kul o träffa lite nya människor med. Så det var bara till o slänga på sig partyoutfiten o ladda! Hade iaf jättekul, blev dock ingen utgång, kände väl att sängen lockade lite mer ;) Tack för igår barken, det får vi göra om, MED UTGÅNG;)



Det började med en seriös posebild,haha, sen kom vi fram till att det var enklare och ta flummiga bilder:)

Idag bär det av till mormor, finally. Har tänkt besöka henne jättelänge men vädergudarna har inte varit på vår sida. Men idag så:) Hon är så ivrig att jag ska prova en klänning som hon har köpt till mig i Cypern.. Vi har faktiskt samma storlek och många av hennes kläder är riktigt snygga, sånt jag själv skulle köpa, så det KAN ju vara något fint hon hittat. Hoppas på det! Hon är minsann en cool 80 + tant ;)

Efter jag har catchat upp med mormor pyser jag vidare till Madde och hennes nya lgh! Ska bli väldans spännande o se hur hon har det:) kanske får hjälpa henne lite med inredningen också och det tycker ju jag är superkul!

Ha en riktigt mys-söndag hörrni! Nu blir det nog lite mejk. tjyss! 


Otäck?

Oh vilken trevlig dag det var igår! Först blev det fika med Maddie efter jobbet och så småningom dök Sandra o Mika upp som ni vet. Madde var tvungen o pysa pga av att hon faktiskt ska FLYTTA idag till en mysig liten lgh:),så hon behövde greja lite med det. Ska bli kul o se hurdant hon får det, o nu är det bara 20 minuters gångavstånd oss emellan, toppen!

Hur som helst så titta vi sedan på tv, åt en massa gott, drack lite vin och pratade lite strunt;) Busade med Mika med såklart;)



Hon är minsann nöjd o glad även hos tant Sara:)

Vi avslutade kvällen med att se Paranormal activity. Men vi blev SÅÅÅ besvikna. Tyckte i ärlighetens namn att den inte alls var otäck, kände liksom hela tiden "ska det inte bli värre än så här?" Vissa stunder skratta jag till och med för det blev så töntigt, som när demonen drog tjejen under sängen till exempel, haha. Det är som när psykobruden i exorsisten går ner i trappan på alla fyra, då skrattar jag också, ser ju supertöntigt ut, men läskigt?, nä. Behövde inte använda kudden en enda gång o då e det ingen riktigt skräckis, så de så. Va e de för veklingar som tycker den är så otäck? :D Ska tillägga att det var runt tolv igårkväll som vi tittade, med lamporna släckta!, but no, ingen skräckfeeling fick vi. För er som inte vet så är jag ganska feg o tittar helst inte på skräck för jag kan verkligen bli rädd o uppjagad så jag ligger sömnlös hela natten. Men fick inte en enda rysning. Bu för det!

Idag gick vi en runda på stan. Vagnen var lämnad hemma så Sandra fick ha Mika i bärselen, men hon verkade trivas där, på mammas mage<3 Hittade lite kläder, såklart.... o Sandra med så de va la lyckat:) Min skosula lossnade dock inne på Lindex så det var mindre kul, fick halta på vägen till bilen så den inte skulle ramla av helt! Tokigt...

Ikväll vet jag ännu inte vad jag ska göra.. Gustaf ska ner till Tommy(vår granne) o pimpla lite vin, och som jag känner nu så följer jag nog med. Blir iaf kvar på Saltö ikväll för orkar verkligen inte ta mig nånstans i denna kyla. huh! Men sitta o umgås o bli lite rund om fötterna är väl bättre än att sitta själv hemma o glo en lördagkväll!

Nu ska jag nog ta en tupplur faktiskt..Har sovit lite dåligt inatt, haft ont i ryggen:(

Ha en toppenlördag och ta hand om er<3


TGIF!

Åh! Nu är det äntligen fredag, känns så skönt! Sitter just nu i soffan och lilla Mika ligger o sover bredvid mig. Mamma Sandra kör Madde in till stan så fick vara lite barnvakt, i typ tjugo minuter:) tihi. Sötegull:)

Ikväll står köttfärspaj med fetaostsallad på menyn, framför let's dance såklart. Kul att man har någon att titta på det med, för när ja tittar på det sticker Gustaf alltid ner till grannen, o hur kul e de o sitta själv? e så roligt att ha Sandra dee o Mikaaaa här, hon e så söt o go den lilla däkan;) nu när vi flyttat finns det ju dessutom plats för övernattning i vårt lilla gästrum, mycket behändigt må ja säga:)

Nee, nu ska jag strax börja med pajen, till efterrätt blir det blåbärspaj med vaniljsås, mmmmmm:)

Fredagsmys<3


Staun.

hmm, det går inge bra för uteställena i Kna.. nu kommer Statt säkerligen få stänga pga av spritförtäring efter klockan 03.. Tråkigt! Tur då att det snart öppnar en ny pub/nattklubb i staun..

http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/krogare-lat-khk-spelare-ha-olfest-pa-pub-efter-stangningsdags(1743131).gm

http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/mer-an-100-anstallda-drabbas-av-chefens-snedsteg(1745340).gm

Så kan det gå, men lite väl hårt straff, tycker ni inte?

Jaja, hur har ni det i snön? jag har de ganska bra men känner för att gå i ide. Blött o kallt är ingen hit. Kunde blivit vår direkt efter årsskiftet tycker jag för då är man trött på det kalla och ser fram emot de vackra härliga vårdagarna! *drömmer mig bort!* Gustaf fastnade i en snödriva idag på väg till jobbet, som tur väl var det en trevlig prick som såg detta och hjälpte honom upp... Nu har dem väl förhoppningsvis plogat...

Idag gör jag inte alltför många knop, tragiskt nog har mina planer slopats idag igen pga vädret. men jobbet kommer man inte undan, 16-21-tur.

Nu ska jag städa och lyssna på hög musik! "Dansa-med-moppen" stilen ni vet;) Puss!




vitt vitt vitt, överallt vitt!

Nu blev jag arg, det inlägget jag precis skrev råkade jag ta bort. Orkar inte skriva om det igen, så får bli en kortare version istället.. SUCK!

Varför all denna snö? det ställer bara till besvär när det kommer såhär mycket.. Har hört från flera att folk fått stanna på jobbet över natten, fy! och tänk va trafikolyckor det kommer ske.. o brutna ben;) äsch, det jag vill ha sagt är att jag inte vill ha snö, FATTA!! ;)

På tal om annat, vaktmästaren har varit här idag...
Ny diskmaskin- CHECK!
Nytt element- CHECK!
Slipning av dörrar - CHECK!

Det lönar sig att gnälla lite ;) Angående vår uråldriga och skitiga ugn är inget beslut ännu taget. Hyresvärden ska i egen hög person komma hit o kolla på den och bestämma om det blir nya plåtar eller ny ugn. Men ni vet, det KOSTAR PENGAR.......

Ikväll fick jag syn på nånting mer jag vill ifrågasätta. Det har snöat in i vårt gästrum! Tyckte att det var ovanligt kallt därinne och när jag tände fick jag se att det var en massa snö på fönsterbrädan. Antingen är det inte riktigt tätt så det har blåst in i nån glipa eller så var inte fönstret riktigt stängt. Jag vill dock påstå att det fortfarande cirkulerar kall luft undertill trots att vi nu verkligen stängt fönstret riktigt..Man märker de små skavankerna i sinom tid! men nu börjar det nog bli som vi vill ha det här hemma, tur man är uppmärksam på felen iaf så att dem blir åtgärdade:) Hur som helst så älskar jag Saltö och denna härliga lägenhet!<3, oavsett skavankerna:)

Nee, nu struntar jag i det här. Ska upp i vettig tid imorgon och traska till mormor och senare på kvällen blir det jobb :)
Natti, natti!


Snö

Härligt med snö NEJ! Det bara faller, faller o faller från himlen, men usch, vill inte ha mera nu! Bara för att man har klagat på de tråkiga snölösa vintrarna här nere i blekinge så behöver man ju inte överdriva!! Men joho då, nu får vi lika mycket snö som di har uppe i Kiruna typ. FY. Jag ber just nu till vädergudarna att snön plötsligt ska smälta bort och våren ska anlända, redan imorgon helst.

Det här vill jag se, NU! Längta...


Det enda som är bra med att det är snö och kallt ute är att man kan sitta inne under en filt och mysa framför braskaminen, som vi by the way invigde härom dagen.



Nåja, what to do! Ska iaf inte gå ut i onödan idag, önskar jag kunde tända en liten brasa och bara mysa, men jag vågar inte tända den själv,haha. Får vänta tills min karl kommer hem :) Kan nog mysa upp under en filt iallafall. Kaffe+filt+musik+tidning. Oh yes.

"Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig"

Melissa Horn-Till Hiva


Klippa o klistra..

..ja, det känns verkligen som att man får klippa o klistra för att hinna med allt vissa veckor. .. man har inte tid för det man vill göra, allt kommer samtidigt och krockar.. och sen vissa veckor har man inte ett skit o göra, varför är det så? Lite jämnare fördelning, tack!

What a splendid day, inte sant? har varit skinande sol hela dagen och tillsammans med lite bitande kyla är det ett perfekt promenadväder:) Josie kom hit vid elva i förmiddags, började med en lång fika och en massa tjöt. Vi bestämde oss sen för att ta en promenix, var lite kallt i början men sen fick man upp värmen och då var det hur skönt som helst, vilken vacker stad vi bor i!! Lite bilder har vi här... :)



Efter promenaden blev det en snabbrunda på stan, hämtade en beställning från H&M och råka visst få med mig en kasse från gina hem också ;) En klänning, en skjorta, tre linnen och ett par skor, wheey! Klädtokig? jag? :D Är mycket nöjd med mina inköp iaf.. Avslutade med att hämta upp bilen från verkstaden(igen!!) och tog ytterligare en fika. Nu har jag placerat mig i soffan under en filt,skönt! Ska även tillägga att min förkylning är hundra gånger bättre idag, har inte mått dåligt alls faktiskt :)

Förresten, jag har varit supertöntig och tagit kort på min första egna köttbullar, before and after.haha.


Mycket fina.

O vet ni vad? Uppfödaren sms:ade mig idag och deras fina hund Luna har nu fått till att med hannen Tomimopa två gånger. SÅ NU HÅLLER VI TUMMARNA ATT DET BLIR EN LITEN HANVALP TILL OSS I DEN LILLA MAGGEN :D

Nu avviker jag. Puss o hej leverpastej


Minnen.

uschanamej, förkylningen blir ju inge bättre, jobbet i helgen har varit lite kämpigt emellanåt men det gick det med, med bra arbetskamrater går ju allt, inte sant? ;) Känns oerhört skönt att få vara ledig i tre dagar nu iaf, ska verkligen njuta av det och bara kurera mig, så ska jag nog vara piggelin om några dagar får vi hoppas! Måste dock tvätta idag, men det ska jag nog klara av :)

Inatt drömde jag att jag hade jättefest här hemma och så kom det en väktare och gav oss böter.. osså blev vi av med lägenheten, utslängda med omedelbar verkan! ÅNGEST,haha. Så flickor, den 13 februari får ni inte var alltför vilda;) Tur att man inte har fest så ofta va...

Har snöat in mig på min "blandat svenskt lista" på Spotify. Lisa Nilsson, Sonja Alden, Martin Stenmarck, Veronica Maggio, Lena Ph, Orup, Sanna Nielsen, Brolle... Ja, you name it!

Får såna härliga minnen av att lyssna på Lisa Nilsson till exempel.. Mamma och jag lyssnade mycket på henne när jag var liten osså satt vi i vardagsrummet om kvällarna innan läggdags och sjöng tillsammans;) Vet att jag tyckte det var så mysigt osså störde jag mig på att mamma slängde med benen så livligt i takt med musiken,haha. Även i bilen hade vi massa kassettband med bla Lisa Nilsson, Whitney Houston, Tomas Ledin och mamma tyckte alltid att jag sjöng så fint och kunde texterna så bra trots att jag var så liten! Vi har alltid haft en väldigt bra relation och tror den stärktes ännu mer efter skilsmässan, då jag var mest hos henne. Mamma var min stora trygghet, hon var bäst i världen!! Jag vet att jag så lätt märkte om hon var ledsen och då kröp jag upp i hennes famn och nu i efterhand har hon sagt vilken stor tröst det var. Man behövde inte säga nånting, bara finnas där, hennes lilla solstråle!;)

"Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förstås om allas vår kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör."



Mammas flicka:) (Pappa!, du får också vara med på ett hörn, älskar dig!)
 Tuff cykel va? Mycket stolt var jag. Dessa var kanske de fulaste bilderna på mig som liten, vet inte varför brossan just valde ut dem att scanna in.. hehe.

Som ni kanske förstår så kollar igenom mina gamla backupskivor med bilder sen typ- 02 och framåt, även bilder som scannats in sen barndomen(som dem ovan)...Har hittat texter också, gamla konversationer på msn, dagboksinlägg från lunarstorm, massor musik och allt annat möjligt, gud va kul att man har sparat detta!HAHA. Måste leta upp mina fotoalbum, vet fasiken inte var dem är! I nån låda någonstans.. antingen här i källaren, på pappas jobb, hos mormor eller hos mamma.. Usch, hatar när jag inte har någon rätsida på saker o ting!!

Nu ska jag sluta babbla minnen. härligt att dem finns iaf.
Take care!


[fööschyyyyyyyyyld]

Buuu, har blivit en snoris, de e ju inge kul:( Känner mig jätteynklig just nu, med både näsa o ögon som rinner, huvudvärk och nyser gör jag om vartannat. Inge vidare men det hör väl till vintern, är ju inte särskilt motståndskraftig heller.. Klen-Sara! MEN, jobb imorgon blir det, ska nog gå an med lite nässpray, ipren och näsdukar till hands! + en massaaaaaaaaaaa handsprit!!!

Nej, nu ska jag gå o lägga mig.. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! ;)

"Vi kan inte utföra storverk här på jorden. Vi kan bara göra små saker med stor kärlek"-  Moder Teresa.

Tro

"tro, jag vill känna tro" "jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn o ro..."

Blir glad, lugn och fylld av rysningar av denna låt, är inget större fan av Marie Fredriksson för övrigt men denna låt är så vacker!

Som en av mina vårdtagare brukar säga "Det är hopp om livet" och så känner jag idag. Visst att det kommer motgångar nu och då, men de ljusa stunderna kommer alltid tillbaka och dem har man där att se fram emot...

Nu ska jag åka till jobbet, som jag faktiskt var dag är tacksam för att jag har.. och arbetskamraterna ska vi inte bara tala om, UNDERBARA är bara förnamnet<3 Kan aldrig få bättre, kommer nog gråta floder när jag inte får jobba med er längre!! Det blev ett väldans seriöst inlägg, men känner mig lite emotional idag.. :P


Ni är bäst...

GUSTAF!
"Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt" "Du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt" "Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le" "All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge"
- Hur vacker är inte den låten då? Sonja Alden-Du är allt.


Härlig dag med en kär vän!

Nu är jag här igen. Dagen har varit jättemysig! Sandra och Co kom vid två tiden och vi började med en promenad mot dragsö. Mika var vaken o titta en massa på allt runtomkring och Rocky var med glad att få gå runt o nosa på okänd mark:P Skönt o få komma in sen dock för det var minsann ingen värme ute. Satte på lite kaffe och efter en stund kom mamma med semlor, som jag ville ha!!! Hon ville se lilla Mika och Rocky så jag tillät henne att komma förbi en stund,haha.

o Mika blir ju bara sötare o sötare för var gång man ser henne, en liten solstråle!!!



Katterna var så roliga när Rocky kom, Izor var för en gång skull tuff o gick fram men sa inte så mycket, bara stirrade o smög lite. Hw däremot morrade o hade sig men tillslut gick även han fram o var väldigt väldigt nyfiken.. Men det gick så bra, Rocky är den snällaste hund jag vet så han liksom respekterade att katterna inte ville ha han så nära:P Så tillslut brydde dem sig inte nå särskilt, dem våga dock aldrig fram o nosa.. men det hade väl kommit i sinom tid om han hade stannat längre.. Så nu är jag ännu mer övertygad om att det kommer gå finfint med en valp, bara en tidsfråga!       

Förresten.. vi har ingen ved i den nya vedkorgen ännu...
  
..men det finns nån som gillar att leka i den iaf :)        

ha en bra kväll, funderar på om jag ska göra lite egna köttbullar nu..                 

Ledig!

Guten morgen. Lat? -Javisst! Har inte orkat stiga upp ännu. Duschen väntar på mig men det är alldeles för varmt o skönt här i sängen.. tänkte att jag kunde skriva lite blogg först, so here I am.

Idag var planen att tvätta men jag tog faktiskt bort min tid för jag kände att jag inte ville ha några måsten på min enda lediga dag denna veckan. Tvätten kan vänta tills på måndag, den lär inte springa iväg. Istället latar jag mig en extra lång stund för att sedan dona lite i hemmet, om jag känner för att. Vid tvåtiden kommer Sandra, hennes lilla femmånaders Mika(tiden går!!!) och lille Rocky. Ska bli mkt intressant o se hur katterna reagerar när han kommer.. Tanken var iaf att först gå ut på en promenad, så det ska bli mycket skönt! vill ha en semla sen, ska se om det går att ordna,hehe. Sandra brukar ju liksom jag inte vara feg för en smarrig kaloribomb!! :D

nu blir det in i den klaustrofobiska duschen,haha. ja, den är lite liten..... puss på er och ha en bra dag!

Avatar

....kan nog vara den bästa film jag nånsin sett! ! Så underbart jäkla bra, rös större delen av filmen, var så vackert, mäktigt o allt!! Är SÅÅÅ imponerad och vill redan se den igen! Var ju en riktig Sarafilm och var ännu mer exalterad efterråt än vad jag var när jag sett första Harry Potter filmen på bio,haha. Kanske inte säger så mycket för vissa but that´s huge, för jag är tokig i H.P...

Nåja, jag grät som en liten lök i vissa scener, var lite sorgligt och/eller sjukt vackert ibland så man grät av det fina och vackra istället. (Nu kände jag mig sjukt töntig men jag bjuder på det, är la den tiden i månaden kanske?, vi skyller på det idag..) Hur somhelst, den innehöll ju självklart också orättvisa och upprörande scener så man bara kände för att slita nacken av "the bad guys" i filmen. haha. (psyko-sara tänker ni:D) hehe, nä men man kan säga att man verkligen levde sig in i Pandoras värld ;) Den hade ALLT och var helt enkelt sjukt sjukt bra!!! helt otroligt att man kan hitta på det där, göra såna vackra omgivningar, få det på film och göra det så verkligt. Helt ofattbart.. Märks det att jag är fängslad av denna filmen eller?;) ahhhh, lyckorus!


Löööööööööööööv, se den om ni inte redan gjort det!

Jaja, jag SKAAAAAA sluta tjöta om den nu, ni har la fattat vinken kanske? Ja, jag misstänkte det.

Guess what? Nu sitter jag i soffan med min karl :) Ahh, home sweet home(sofa?) Ska nog titta på den nya Wallanderfilmen om vi orkar. Imorgon är jag ju ledig så hade tänkt o sova länge men det sket sig när jag var tvungen o börja tvätta klockan sju.. Hoppas att Sandra Dee kommer sen också, tänkte gå ut o gå med hennes söte lille hund Rocky och sen låta katterna träffa honom när vi fikar, får se om dem kan vistas i samma rum.. hehe. Måste ju öva dem lite... nej, nu ska jag avvika från datorn. Sov gott, ciao!


Veterinärbesök.

Varning för långt inlägg om mina katter:)

Veterinärbesöket gick rätt bra idag, hon trodde att Izor var stressad eftersom han inte visade några tecken på att han inte mådde bra. Han hade gått ner några hekto bara, dock hade det gått uppåt för Hw. Antagligen tyckte man att Izor såg liten ut i jämförelse med Hw och i samband med stress så har ju också pälsen blivit lite livlös o tråkig, vilket också gör att han ser mindre ut. Stress kan ju ha sådan verkan, även på djur!

Skulle iaf observera så att han verkligen äter och samtidigt kolla Hw så inte han äter FÖR mycket, vilket är jättesvårt o kombinera. Lille Hw är en riktigt soffpotatis och vägde en aning för mycket, det va visst på gränsen till övervikt, så jag måste verkligen se till att han inte blir tjock, är ju inte hälsosamt..

Det enda sättet jag kan komma på som gynnar båda är att ge dem så många gram torrfoder som rekommenderas för deras specifika/enskilda vikt osv. Är dock omöjligt o veta om de verkligen "delar maten lika" Det kanske skiljer jättemycket, det vet ju inte jag. Dem ska iaf ha 90 gram båda två under dagens 24 timmar, men jag kan ju inte hålla koll på om Izor äter 120 g o Hw bara får 60 g till exempel.. hmm, men får prova och se om det händer något.

Hoppas inte jag ska behöva banta den lille iaf.. men tyckte de va lite konstigt ändå, för det står på rasfaktan att hannarna hos norsk skogkatt kan väga mellan fem och tio kilo utan konstigheter och SÅ mkt som 10 kg väger han definitivit inte! jaja, vi får se om jag lyckas få ner han lite iaf, så han inte ligger på gränsen..

oj vad långt det blev, sry:D kan prata i all evighet om mina hjärtegull!

Ikväll har jag varit hos Josie på fika och tjöt, trevlans. Ligger nu i soffan och väntar på Paradise Hotel.. Förresten, fläkten i biljäkeln pajade idag igen, en dag efter vi fått hem den igen. hur trött blir man tror ni...

Imorgon blir det jobb, träffa madde och kvällen avslutas på biografen med moran min, Avatar, ska bli nice. mamma och jag gillar ju fantasyfilmer:)

sleep tight..

Kärlek.

Gokväll. Hur mår ni? Hoppas bra, det gör jag, men seg o trött? -javisst. Kort dag på jobbet idag men sov inte så mycket inatt så har inte haft orken ändå.

Imorgon blir det ytterligare en kortisdag, och jag kan KÖRA till jobbet:) Bilen är äntligen tillbaka från verkstaden och fungerar mycket bra. Lööv! helt sjukt vad låst man känner sig utan den.

Efter jobbet åker Izor, Hw och jag till veterinären. Izor har gått ner i vikt sen vi flyttade faktiskt så antingen är det stress eller möjligtvis mask. Det är åtminstone det som är mest troligt. Kan ju också vara symtom på andra saker men i och med att han inte avviker i sitt beteende på något sätt så tror jag inte det. Han äter, dricker, går på lådan och leker för fullt! Kanske är det därför, att han springer mer nu när vi har fått större? Vem vet, vi får se vad vetten säger. Hw får följa med också för jag vill väga honom och kanske att man skulle avmaska han också bara för att vara på den säkra sidan. Har inte haft en tanke på det i och med att dem är innekatter men dem kan få det ändå. Dem är ju ute ibland i sele, och tydligen kan vi människor också dra med oss bakterierna.. Nåja, ska bli intressant o se vad dem väger, Hw måste iaf gått förbi Izor med hästlängder. Mina sötepojkar:) Har varit lite orolig för mitt gull men samtalet me veterinären lugnade mig. Man tycker ju att han borde visa något om han mådde dåligt, det har han ju gjort förut när han fick blodöra tex...

Dem är ju trots allt familjemedlemmar och vet inte vad jag hade gjort om det hänt dem något! <3 Tar alltid det säkra före det osäkra...



Om några månader får ni en lillebror, förhoppninsvis. Sålänge Luna och hennes ragg Tomimopa får till minst två hanvalpar ;) Sa jag förresten att uppfödaren ska döpa valparna efter tecknade figurer på B? Kan ju bli lite kul.. Vi kommer dock med all säkerhet ha ett annats tilltalsnamn, har redan bestämt ett :) dock finns det ganska fina hannamn på B, typ Baloo, Bamse, Bagheera.. Passar ju hundar.. jaja, vi får se vad som sker, kommer iaf bli sjukt besviken om det inte blir något i denna kullen, kan ju ha otur så Luna bara får tikar.. bara vänta o se.....



Nåt i stil me detta kommer vi förhoppningsvis ha här hemma till sommaren :) Hoppas, hoppas..

Nu ska jag fortsätta titta på tv! Ha en fortsatt trevlig kväll <3


:(

att det kan bli så fel va, ibland tänker man sig verkligen inte för. Men det var inte så illa som det verkade, ett rent o skärt misstag egentligen, är definitivt inte SÅN. Hur som helst, förlåt min vän <3 Skönt att vi redde ut att, är lätt att det blir missförstånd när man bara hör en sida ju.

Ja, vad pratar jag om tro? Inget som ni behöver bry er om, bara läs, undra o spekulera,haha. Whatever! Jag rensar tankarna ni vet... 

Ska snart gå o lägga mig, Gustaf och jag har varit riktigt sega idag så ska bli skönt att krypa till kojs. Var förresten o firade mina bröder tidigare, hade trevligt!, men G o jag låg mest o dega i soffan.

godnatt...

Härliga människor

Åååhhh, vad det kändes bra hos uppfödaren igår! Vi kom dit vid tolvtiden och åkte inte förrän tre. Pratade en himla massa om det mesta, mycket hundprat såklart;) Var hursomhelst jättetrevliga människor och superfina hundar. Allt bara kändes perfekt:) Hundarna var oerhört snälla och lugna, man märker tydligt deras tillgivenhet mot sina ägare, dem är lite försiktiga i början mot främlingar, men efter en stund går det bra:)Dem var hur söta som helst och är så jäkla granna med den tjocka pälsen. Hanarna ser ut som snälla björnar i ansiktet, dem är ju lite bredare liksom. Kraftig benstomme kan jag lova! Så nu håller vi tummarna för att deras tik ska få minst två hanvalpar, för då kommer vi få köpa en av dem. Dem har nämligen en köpare som är före oss som också vill ha en hane. Hemsk väntan juh, vill vill vill vill!!

På kvällen var vi åtta flickor här hemma, hade sjukt kul! Lite drickaspel, en massa snack o skratt och en hel del förtäring av alkoholhaltig dryck :D Hoppas inte grannarna blev allt för störda.. Åkte åtminstone in till stan vid halv tolv, så var ju inte så sent. Nivå blev det för min del plus Lisa, Sara o Elin. De andra drog till statt o olearys. lite tråkigt när man skiljs åt ute men det blir ju så när all har olika viljor!

här kommer några pics;)



fler bilder finns på facebook ;) Tack för en underbar kväll tjejer! <3


Snabba Cash

Snart får man gå och se "Snabba Cash" på bio, PREMIÄR IDAG! För er som inte vet så är det en film baserad på Jens Lapidus bok med samma namn och Joel Kinnaman är i en av huvudrollerna, måste måste måste ses! Sveriges nya stjärnskott tycker jag.



Fredag idag, gud så skönt! Gick upp vid tiotiden, precis lagom :) Tänkte att jag skulle äta lite frukost snart, kistan börja kurra rejält nu, va hungrig när jag la mig igår så inte särskilt konstigt! Klockan två ska jag träffa Lisa och leta upp en klänning till henne som hon kan ha på lördag;) Själv borde jag hålla hårt i dem pengar som finns kvar denna månaden, men man vet aldrig vad som sker när jag får syn på något vackert plagg :D

Hoppas Gustaf ringer snart så att vi kan hämta bilen, hade verkligen behövt den idag så jag kan göra alla mina ärenden.. Vi får väl se!

Ha en fin fredag! Tjyss!


Rysningar..

"o där sitter sara, söta lilla rara underbara..."

Ja hon sjunger faktiskt så i en av hennes låtar, Melissa Horn, är helt såld! Vilken sjukt bra och härlig röst hon har alltså!!, och är född -87 med, det året var ett bra år :D Duetten som jag skrev om härom dagen med henne och Lasse är fantastisk (Som jag hade dig förut) men även hennes egna låtar är oerhört bra! Lite Veronica Maggio blandat med Lisa Ekdahl typ:P



Nu är jag tredagarsledig, känns mkt bra. Dagarna är dock fyllda med aktivitet. Imorgon blir det stan med lisa, ska sedan slänga en massa kartonger och flaskor, köpa blommor och en högtalarkabel (så vi har musik på lördag!), hämta bilen från verkstaden samt en vedkorg som vi beställt (snart det blir invigning sav braskaminen) och mammas bil.. På lördag åker vi till Virserum och träffar uppfödare/hundar och sen blir det party party på kvällen. 8 flickor blir vi verkar det som :) På söndag ska jag sova halva dagen och sen åker G o jag till min bror Daniel för att fira båda brödernas födelsedagar. Så var det med den helgen. Kommer säkert gå alldeles för fort!!

ha en mysig torsdagskväll, det ska jag ha. Kommer säkert slumra framför tvn ikväll, är lite trött minsann... 


Fel sida.

Usch, vaknade på urkasst humör idag, kommer delvis ihåg mina drömmar, men dem va det inge fel på så jag vet inte varför. Hade en såndär deppig känsla inom mig liksom, inget kändes roligt. Kom på mig själv med att lipa till Lars Winnerbäck!! MEN min älskade fästman skrev ett uppiggande sms till mig, och nu känns det bättre. <3 Tänk vad några ord kan göra va...



Älskar dem bilderna, togs tidigt av vårt förhållande! har inte så mkt nya, Gustaf unviker kameran så gott han kan ;)

Älskar dig iaf... <3



"du, min vän i livet
se hur kvällen brinner opp
en enda sak är givet
vi är två hjärtan
i samma kropp

du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst"

Lars Winnerbäck- Du min vän i livet

Börjar jobba halv fyra idag, så det är lite segt att bara vänta på det liksom. Har städat klart här hemma och stan är ju inge kul o gå på.. Vet inte vad vännerna gör idag men hade nog inte varit så kul sällskap, inte innan iaf.. vaknade iofs rätt sent med så hade ändå inte varit någon idé o göra nåt.. Ska ta en låååååååååång o vaaaaaaaaaaaaaarm dusch o rensa tankarna eller något:) Sen var faktiskt min plan att promenera till jobbet, ska bunkra på mig med kläder så ska det nog bli riktigt skönt med lite musik i öronen!

ha en bra dag hörrni, ska med försöka ha det ;)



Puss från mig!


Kvällstjöt.

Just nu känner jag mig gammal, sitter med älskling och tittar på "På spåret", känns lite lame, men är faktiskt liiite underhållande. Kanske är för att Filip och Fredrik är med. Vi skyller på det. Ja. Ska dock ta mig tillbaka till ungdomen klockan tio genom att titta på Paradise Hotel ;)

men nu tog det sluuuuuut!, vad ska man nu titta på tro? hmm, film på trean, den blir de tills paradise börjar..

En underbart fin låt--->
Melissa Horn & Lars Winnerbäck- Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Lyssna lyssna lyssna! Melissa Horn har en väldigt speciell och härlig röst!

Veckans planer.

Nu är jag hemma åter igen efter en dag på jobbet, är alltid lika skönt att slänga sig i soffan. Fast gjorde lite nytta först - städning och vikning av kläder :), så nu är här fint och i ordning. Tidigare idag lämnade jag in vår bil till verkstaden, det vara bara det att jag lämnade in den på FEL verkstad först,haha. Så när jag kom på det så fick jag gå dit o ta tillbaka bilen. "Vi skulle visst lämna in den på en annan verkstad, förlåt!" Något i stil med det fick jag ju säga. Väldigt pinsamt var det iaf, men han verkade inte ta illa upp,haha!!

Igår var jag o fikade me några fina flickor- Lisa, Emma o Sara, vi var sommarvikarier tsm på den gamla goda tiden,haha. Låter som att jag är hundra år.. Trevligt hade vi iaf och fick en liten uppdatering om vad som händer i våra liv;) Elena skulle vart me men hon gick o skaffade sig maginfluensa. Fyyyy!

Jag längtar sååååååååååååå mkt till helgen! På fredag är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på då men det löser sig alltid. På kvällen kommer iaf Anna o Robert hit, dem ska bo hos oss i helgen, så blir nog lite god mat och let's dance (för det ska jag se!!) trevlans! 

På lördag ska Anna o Co på dop och Gustaf och jag åker till Virserum som sagt för att titta på hundarna, ska bli såå roligt, vi kan ju inte tänka på annat:) På kvällen blir det lite party med några girls, får se vilka som kikar förbi, några blir vi väl förhoppningsvis! Ser jag mycket fram emot. Denna dag är även min brors födelsedag, och den andra brodern fyller år på söndag, så då ska vi iväg o fira dem! Herregud vad tiden går, dem fyller 35 & 32 år, och jag är den lilla sladdisen som bara fyller 23 i år:P

Så var det med det. Nu ska jag ta bort bilder på facebook, har alldeles för mkt album där nu:P Puss o kram!

Annorlunda sommar...

Goddagens! Söndagen har kommit och huset är fortfarande kvar på marken:D Trodde vi skulle blåsa iväg går, helt sjukt vilken storm det var. Nästan lite läskigt eftersom vi bor så pass högt upp men samtidigt mysigt o sitta inne under en filt. Blåser lika mkt idag tror jag, det bara dånar när det vinden drar på.

Idag blir det mestadels lugna puckar men har lovat mormor att komma o hälsa på en sväng, som precis är hemkommen från Cypern. Hon har köpt mozartkulor till oss,mm:)

Nu ska jag berätta min hemlis för er! haha. Ni kommer nog tycka det är väldigt lame men har inte velat säga det innan :)

VI SKA SKAFFA HUND!

Gustaf och jag har fallit pladask för rasen "eurasier" Vi har länge pratat om hund men mest som en framtidsplan, fast nu känns det som det är dags. Så den 16 januari ska vi träffa uppfödaren och hennes hundar för att se hur dem är och så dem kan se att vi är vettiga människor! :) Deras tik Luna ska sen paras med en tuff kille vid namn Tomimopa ;) Är så himla spännande. Går allt enligt planen kommer valparna vara leveransklara i början på juni... Kommer bli riktigt tufft i början, en valp är ju som ett litet barn, fast i hundform;) Blir ett väldigt springande in o ut och säkerligen ett par psykbryt när han kissat inne eller inte gör som man säger! MEN,  i slutändan tror jag det kommer bli kalas. Samspelet med katterna tänker jag inte så mycket på, i de flesta fall är det en vanesak, så förhoppningsvis är det inga problem. Dem kommer nog se på valpen som ännu en annan katt.. Ska filma det första mötet iaf, kan vara lite roligt.

Eurasier är iaf en relativt ny ras i Sverige, den registrerades -94. Den kommer ursprungligen från samojed, wolfspitz och chow-chow, så det är en fluffig sak. Är en typiskt sällskaps/familjehund med jättebra egenskaper. Är ni nyfikna kan ni läsa här: 

 http://www.eurasierklubben.se/index.php?option=com_content&view=article&id=50:om-rasen&catid=25:aboute-the-eurasier&Itemid=74



Så vackra!!

Så det blir en minst sagt annorlunda sommar... <3

Solig lördag!

Goddagens! Härlig lördag vi har, inte sant? Soligt o fint:) Har i vanlig ordning slagit mig ner i soffan och latar mig efter min goda frukost, dvs risgrynsgröt! Har även dammsugit hela lägenheten, pju. så tro inte att jag enbart sitter o slappar i soffan när jag är hemma!, även fast jag unnar mig det ganska ofta:D Ska iaf ta o torka golven också, så det luktar sådär härligt. Tänkte föreslå till min karl att vi ska ta en promenad med i det fina vädret, får se om han pallar det efter träningen.. I eftermiddag kommer Madde och umgås med moi. Gustaf ska iväg på spelkväll med några grabs så då passar de bra o ha en kär vän på besök:)

Förresten..., gumman! (du vet nog vem du är) Det blir bättre snart ska du se, de e typiskt att allt ska komma på en gång men så är det lilla liv vi lever i. Men du ska veta att du fixar allting riktigt bra ändå, fast att du kanske ibland inte känner så<3 o de dagar det känns fullkomligt hopplöst så har du dina vänner som ställer upp och finns där i vått och torrt. 

Nej nu ska jag ta mig an skurmoppen. Ha en härlig dag i solen!

"Jag skulle gärna hjälpa dig upp
och kunna lysa upp den väg du springer
Om jag kunde vagga dig varm och lugn
Jag hör nog samma röst
och bor i samma land
med samma klockor som ringer
Du går inte ensam genom dunkla rum"

Älska!

Fredagsmys<3

Det är dags för fedagsmyyyyyyyyyyyyyyys! Oh ja. det har jag haft hela dan känns det som, iaf sen jag kom hem från jobbet. Helena kom vid tvåtiden o titta på lägenheten o hade med sig fika:) Så trevligt såå!! <3 Resten av eftermiddan/kvällen har spenderats framför tvn/datorn.. Gjorde lite tacos med men e ju inte så avancerat eller ansträngande:P 

E så skönt ibland att bara vara hemma och göra allt eller ingenting och veta att man inte har några MÅSTEN.. Ledig till måndag kväll nu. Så skönt!

Så här ligger kisarna om kvällarna här hemma.. Mysepys ovanför elementet som brassar på:)



Nu ska jag zappa, ciao;)

<3

Redan den 8 januari imorgon, har bott här på Saltö över en månad nu, fast måste säga att det faktiskt känns längre. Trivs så himla bra, kändes liksom som hemma direkt:)

Idag har jag umgåtts med Sara liten i några timmar (hon gillar inte att jag säger så men det är bara kul,hah.) Efter det jobba jag kvällen. Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli skönt med helg! Fika med Helena at my place efter jobbet och sen blir det fredagsmys här hemma med min karl. På lördag ska Madde o jag hääänga, vet inte vad vi ska hitta på men sitta o tjöta o dricka kaffe skulle jag tippa:)

Som jag skrivit förut så ska vi ju åka iväg den 16 januari, till Virserum närmare bestämt. Ska bli så spännande.. Vad jag ska göra där tänker jag inte avslöja än,haha. Efter detta blir det fest! Man får ta o planera i tid för det är ofta man jobbar om varandra och just denna helg så vart både jag o Josie lediga iaf! Vi har pratat om att ta en utgång i januari så nu blire av:) Yay!, e sugen:) Ni gaaaalfriends som kan o vill får allt ta o komma! Men e nog bäst jag plingelingar er istället... Ser mkt fram emot detta iaf, o då får jag ju använda min fiiina klänning som min älskling gav mig i julklapp, superfräsig!

neh nu ska jag nog krypa till kojs, puss o kram!

oops I did it again...

...råka skicka efter lite kläder från H&M, woopsie! En klänning, ett linne och ett par skor blev det. hihi. Borde inte, ska ju spara till.. nånting;) tihihhi. Har berättat för mamma vad "nånting" är, kan inte ha några hemlisar för henne. Det blev faktiskt varken gnäll eller tjat, tänka sig! haha. Va ja e hemlighetsfull,kuligt e de..

Har varit med Josie hela dagen, fikat o tjötat som planen var, vi har de alltid lika mysigt! Skönt att bara kunna göra ingenting och prata om precis ALLT. Körde därefter ut till Sandras kisar o gav dem lite mat, vatten o kel, sicka kelgrisar! Resten av kvällen ska jag bara ligga o slappa och myyyyyyyyyyyysa i soffan. Det är min grej. Löööv.

<3

hmm, får inte missa Paradise hotel. Ja det är sant, jag är fast!! är typ världens mest patetiska program men fy fasen va underhållande de är, kan inte låta bli o titta.  Åh just de, vi såg desperate housewifes igår, huuu så spännande! Blir skönt nu när serierna börjar igen, gillar inte uppehåll o sånt trams;) tv- freak?. mjaaaa.... kanske man kan säga;)

Puss på eeeer!


Viva la musica!

Godkväll! Tvn visar inget kul så får skriva lite blogg istället. Sitter i soffan och lyssnar på musik. Helt otroligt vad den gör mkt, skulle verkligen aldrig kunna leva utan den. Man kan liksom sätta på det när som helst, oavsett vilket humör man är på. Är det fest blir det lady gaga, britney eller någon annan ösig musik. Är jag deppig blir det lugnare och jag sätter kanske på lars winnerbäck istället. Vill jag bara ta det lugnt och ha något mysigt i bakgrunden kanske jag väljer celine dion.. Är jag arg passar foo figters bättre... och vill jag få den rätta julkänslan blir det julskivan med sonja, sanna och shirley som sätts på. Det finns verkligen musik för alla humör!Nu säger jag inte att jag är deppig varje gång jag sätter på lasse, eller att jag är arg när det blir foo fighters, men tja, ni fattar grejen.. 

JUST NU lyssnar jag mest på...

Top Party

David Guetta -Sexy bitch
Lady Gaga- Bad romance
Eva Simmons -Silly boy
Britney spears- 3
Black Eyed Peas - I gotta feeling
Pitbull- Shut it down
Madonna- Celebration

Top Nytt

Rihanna- Russian roulette
Beyonce -Sweet dreams
Mando Diao -Gloria
Agnes- I need you know
Leona Lewis- Happy

Top Lars Winnerbäck

Faller
Dunkla rum
Jag får liksom ingen ordning
Järnvägsspår
Hugger i sten

Top Celine Dion

Prayer
Live for the one I love
I'm alive
Have you ever been in love
All by myself

Det går i perioder, dock är Celine och Lasse något jag aldrig tröttnar på, men vissa låtar är bättre ibland och sen byter man:)
Men lyssna vettja, lovely! Godnatt med er alla, nu kallar sängen på miiiiiig!


Helgen avklarad

Pust, nu är denna storhelg över, känns skönt! Sitter bara hemma idag och tar det lugnt, e såå skönt! Hade gärna träffat en vän dock, men verkar som de flesta är upptagna idag. Får vänta tills imorgon, då kommer Josie hit, fika och tjöt i vanlig ordning :) På onsdag ska jag träffa Peter som nästan aldrig är ledig, wow liksom. Inga planer på tordag innan jobbet, men har en liten människa i åtanke som jag ska plingelinga. Fredag, ja, kommer du då Helena? Är ju skandal att varken Helena, Nadja, Sandra, Elena eller Lisa varit här ännu! FY SKÄMS! Jag bjuder ju på fika för sjutton... :D Skämt åsido, ni är iaf så väldans välkomna! När ska vi ses Sandra?, vi prata ju me om att this week!

I helgen är jag ledig, hade velat göra ngt skoj, men vet inte vad det skulle va.. får höra mig för, e ju ett par dar dit:)

Nu har vi kommit fram till en sak, och det känns så roligt. Kommer bli lite jobbigt till en början såklart, men i slutändan tror jag det kommer bli hur bra som helst. Spännande! Den 16 jan åker vi på en liten tripp för att komma ett steg närmre vår eventuella sommar.

Haha, jag skriver i gåtor. men det är för att jag inte vill avslöja "grejen" för alla än. Visst är det spännande? tss..

Nej nu ska jag fortsätta med mitt mys. tv, kaffe och filt. tjyss!

2010

Nu är vi inne på ett nytt år! Som jag skrivit förut så var det fest här hemma i vår fina lya och det blev väldigt lyckat! 10 personer var vi(+ 2 en stund) Vi lagade trerätters, sååå gott kan jag lova. Blev tunnbrödsnittar, mousserande och ost/kex till minglet, oxfile provencale med fetaostsallad och bearnaisesås till huvudrätt och kladdkaka med glass och bär till efterrätt!

Hade förberett uppdrag under tallriken som de flesta fullföljde, blev lite fjanteri efter en stund men kul ändå,hehe. Singstar blev det självfallet efter lite alkoholintag, musik och en himla massa skratt tillsammans med ett oerhört trevligt sällskap. De seriösa snacken kom som alltid, går inte att undvika för vissa när alkoholen börjar ta vid,haha. Vid tolslaget smällde vi vår lilla pjäs och sprang sedan ner till vattnet för att titta på kommunens fyrverkerier, häftigt! Men huu så kallt det var. Alla följde dock inte med ner, fryskycklingarna stanna hemma, men jag tillhörde faktiskt inte dem igår :)

Var hursomhelst en superlyckad kväll och alla verkade ha trevligt. Anna och jag har bestämt att detta numera är en tradition, tycker jag låter som en bra idé.  

Här kommer lite bilder :)


Min fina dukning, bra med pappers/plastgrejer som man bara kan slänga sen!

En del av sällskapet, äter snittar!

Anna och Rebecca är på gott humör, såklart!

Gustaf och John likaså;)

Min älskling och jag <3

John och the hostess ;)

Robert sträcker ut sig, haha.

Konfetti som fastna i taket, yeah.

Singstar är igång, Robert kämpar.

Sara & Sara :)

HAHAHA!

Anna, jag och Rebecca!

Anna med värsta accessoar a la konfetti :D

De enda singlarna på festen........

12-slaget!


GOTT NYTT ÅR!!!! <3

RSS 2.0