sol + stress

Alltså, idag har det varit världens sommarvärme, nästan för hett, men så får man inte säga. Har varit ute hos mamma hela dagen med kisarna, legat och solat och pluggat samtidigt..  men det har varit väldigt svårt, för jag är så okoncentrerad som man bara kan va, har världens sämsta minne,huvudvärk, är supertrött, nedstämd, orolig och det känns som jag går på högvarv inuti.. o det gör jag också. hemska stressymtom, vet inte vart jag ska ta vägen! Hur ska jag kunna klara provet när jag känner så här? Ni som inte upplevt det här vet inte vad jag pratar om och det är svårt att förklara, men det är oerhört frustrerande och jobbigt, och jag får sån ångest. Tog min vilopuls innan, och den är betydligt högre än vanligt.. inte konstigt. vet inte vad man ska göra för att stressa ner, för när man slappnar av så blir man stressad för det...

väntar på en bättre dag.... ny dag, nya tag?



blåååååsväder!

Hej bloggish!

Ska meddela att igår kväll var jag så deppig att jag skrev ett jättetråkigt inlägg igen, men jag valde att inte publicera det, för det såg så himla tråkigt ut. MEN, idag har varit en bra dag iaf! Josie och jag har strosat runt i affärer, lunchat på den nya bistron vid fisken och tagit en glass på dragsö med promenad runt Brändaholm! underbar dag med en underbar vän!<3 Väldigt blåsigt dock, men vad kan man förvänta sig av Karlskrona?



Och ja, självklart har jag pluggat också... Gustaf och jag var o handlade lite med på citygross, min lilla Anna såg måttligt road ut bakom kassan,haha. :P
God mat har vi ätit och tittat på Robinson! Nu blir det snart film i sängen: wallander "hämnden" den har jag velat se lääänge så det blir nice!
Imorgon är det mors dag<3 love you mom! ska ta en tripp till henne på en fika, rabarberpaj blir det har jag hört:P eg borde de inte va hon som ska baka men det gör hon ändå så varför krusa? hehe.

Har ni sett Fashion against aids kampanjen på H&M? Är kläder som är designade av bland annat tokio hotel, yoko ono, dita von teese, m.fl. Riktigt snygga, har fixat en till min karl i födelsedagspresent, det gillar viii!

Åhhh det ska bli världens finaste väder imorgon.. funderar på att åka ut till mamma lite tidigare än planerat och plugga på utegården, är så mysigt där.. känns hemskt att försumma en fin dag genom att sitta inomhus!

Nu ska jag dona lite innan filmen sätts igång!

Mina vänner, var är ni? ring och stör mig i mitt läsande, det uppskattas;)

Puss på er..

jävla sol..

bara för att det är superfint väder ute så känner jag mig som världens mest ensamma människa nu när jag sitter här hemma själv!! skittråkigt är det! hade kännts bättre om det hade regnat:P kan tycka det är skönt att få vara ensam ibland men idag känner jag mest för att gråta typ:P skitkonstigt. Men jag måste va hemma, för jag måste skriva mina satans anteckningar, så är det bara.. Typiskt att Gustaf skulle till John just ikv, när jag är så sällskapssjuk(tydligen?)

Va trevligt hos Madde idag (såklart!)men vi var båda lite off.. Är så mkt som är jobbigt nu! och allt är enda stor OND cirkel.. blir så trött på att.. måtte det bli bättre snart innan jag går i taket..

nej nej, ska inte skriva ett sånt här tråkigt inlägg nu.. lika bra jag struntar i att...
puss på er..

Buhu!

Åhh ja kunde knappt somna igår. tittade på SISTA AVSNITTET NÅNSIN av Prison break, oh fy fan vad jag grät.. så satikens sorgligt så ni fattar inte.. jag satt och tjöt som om jag vore 3 år igen! Gustaf bara glodde på mig "amen det är inte på riktigt sara" haha, DET VT JA VÄL!, de spelar väl ingen roll heller! men fy fan, så fint och sorgligt o allt var det.. dem har kämpat så hela tiden för att få ett slut på skiten efter dem rymde från fox river osså slutar de så här?! buuuhuuuu!!

Nåja, nu ska strax Madde hämta upp mig, vi ska umgås lite idag! Har lovat henne att hjälpa till och handla på Maxi me, yeyy:Phehe..

Some EGOPICS;)



Har man tråkigt så har man:P Dem blev tyvärr inte bra men va fasen, this is mee!

Puss o hej leverpastej!


Izor & Hollywood

Har världens finaste kisar!<3

        
  

Visst blir det superfina bilder med Maddes kamera?
(Märks det att jag är mäktastolt över mina katter? I am! De är mina solstrålar!!)

Nu ska jag gå och krypa ner i min säng med min karl, ska titta på serier:)
Godnatt!


Pjuuuh!

ÄNTLIGEN är städningen klar hos bror. helt ärligt, programmet "rent hus" borde varit där idag, inte jag!! men jag fixade det, så nu är det fräsch och fint.. Ser lite tråkigt ut bara för han har ingen inredning uppe eftersom det ska ske stambyte i hans lägenhet snart, så fick vänta med det! Men ska bli sjukt kul att shoppa åt honom på ikea och inreda sen!!

Jag fick mitt väggcitat idag "Amor vincit omnia". Vet dock inte vart jag ska sätta upp den ännu, den var ganska stor! Men väldigt fint! Blir nog super när den kommit upp på väggen!

 Resten av min kväll så är det detta som gäller:





Förresten, så här gulligt blev det på ballisen. Regnade dock när jag tog bilden, ett litet minus, och haglade gjorde det innan med ju, märkte ni det?




Nej nu ska jag börja med mina små aktiviteter:)
Puss!

Godmorgon!

En ny dag, nya tag! Nu ska jag strax göra mig klar för att åka ut till bror min, känner mig inte särskilt städsugen men va fasen, man kommer igång! synd bara att ja måste ta bussen ut, BOOORING!

vet inte va jag ska tycka om detta.. hmm, bra eller dåligt? klart de kunde varit bättre men också sämre.. får se till och fixa detta nu, ge mig fan på det, KOM IGEN NU SARAAAAA!

Nej, jag har inte tid med det här nu;)
Puss på er!





oj vad klockan blev mycket...

Ja, jag har suttit här och gett mig fan på att lösa det här med att göra en egen header, bilderna här uppe på bloggen alltså! nu blev inte min så flashig men jag kom iaf tillslut på hur man skulle göra! så det får se ut såhär sålänge tills jag orkar snygga till det.. vill nog ha lite text och annat där.. men pallade inte greja så mkt mera ikväll man blir ju tossig av alla koder och skit som man ska dona med..

var som en zombie innan, skittrött verkligen, men nu är jag nästan pigg, mycket lustigt. mitt i natten är jag piggelin och på mornarna är jag mer död än levande.. och inte får jag sova så länge imorgon, måste börja i tid med städningen hos bror.. nåja.. får väl ta och stänga ner är nu kanske.. å ja som ville se sista avsnittet av prison break, men det blir nog lite sent nu..  

Natti natti!

Onsdag.

Nu är jag här IGEN! Är så trött så jag vet inte vad jag skriver knappt.. Provet var som förväntat skitsvårt så det gick säkert inge bra.. men strunt samma, orkar inte tänka på det nu! resten av kvällen ska jag spendera HEMMA UTAN PLUGG! jag måste få vila ut så jag kan fokusera sen igen.. och det är omöjligt att lära sig saker när man är så här trött som jag är just nu.. En pizza kommer sitta fint, Gustaf och jag ar planerat att beställa det:)

I vanliga fall skulle jag verkligen älska den här tiden på året, men det gör jag inte nu.. inte bara för pluggets skull, är massa annat också som är väldigt jobbigt..  but what to do what to dooo? bita ihop och le...

åååh BTW, idag har jag lipat... vet inte hur många gånger jag sett avsnittet i cityakuten där Mark Green dör i cancer. idag visades det ännu en gång och jag gråter ÄNNU en gång.. och igår såg vi näst sista avsnittet av prison break, då fick jag med lipa.. hemskt mycket lipande. men är man en känslig liten skit så är man!

ahh just det, skulle till min bror idag ja, men jag sköt upp det till imorron! tyckte jag skulle få ta det lugnt idag.. 
Är inte på topp just nu..  Anna ville att jag skulle hänga med ut ikväll men orkar fasen inte de, är supertrött och har dessutom ingen lust för att jag har ångest för en massa saker...USCH! Vill ju självklart träffa min kära Annsipannsi, men är nog lite för seg för det ikväll, känner mig helt lost i huvudet, som vanligt,hehe. Sen ska jag ju städa hos bror imon och plugga..

Veckans planer är plugg(vad annars?) MEN på fredag ska jag träffa Madde, och på lördag har Josie och jag bestämt möte:) Vi ska springa i affärer och luncha, fast ute i Amiralen & Slottsbacken. Myyyyys.  Stan e så tråkig! Måste få umgås lite med vännerna nu, är så satikens tråkigt att bara sitta hemma och glo i böckerna hela dagarna.. blir toookig.

Haha fan va Heinekenreklamen e bra, har ni sett den? Ett litet sidospår:P 

jaha nähä, nu ska jag strax beställa pizza. ciao!

 





panik panik panik

Hej, tänkte att jag skulle skriva ett par rader innan jag kryper till kojs..  och nej, det känns INTE bra inför provet imorgon.. det gör det iofs aldrig men usch, vill bara att det ska vara gjort nu och ber till Gud att det ska gå hyfsat bra.. det är så viktigt för mig!! Just nu känns det som att jag inte kan nånting, men det är väl för att jag är sååå sömnig nuuuu... är ingen ide att titta i papprena mer för då blir man bara förvirrad pga att man är så trött i huvudet...  Iaf, jag hoppas hoppas hoppas hoppas att jag ska fixa detta... Keep your fingers crossed!!!

Eftermiddagen imorrn ska spenderas hos min bror antagligen. Ska hjälpa honom att få lite rent i hans lilla lya.. Mamma och jag ska nämligen åka upp till ikea snart och shoppa en massa och inreda lägenheten till honom! Det ska bli kul, är så roligt med sånt:) Vi har redan smitt planer om vad vi ska köpa, fria händer får vi, mihihihi! Och Btw, den 4 juni ska jag och flickorna till Ullared. Har faktiskt aldrig varit där så det ska bli kul o spännandeeee,haha. ser jag fram emot efter allt slit!!:)

Nej nu måste jag försöka sova..  så jag åtminstone är liiite utvilad tills imorrn...
Izor tror just nu att han ska få tag i en mygga som är uppe i taket, han kommer nog få ett ryck av frustration snart,hahaha...
Godnatt!

Dagen..

Hej igen! Har inte haft tid att dona med bloggen nånting mera idag, och kommer nog inte ha det förrän nästa vecka så den får vara så här tråkig. Jag blev bara så sugen innan så jag testade lite.. Men vill ju ha lite bilder, ballt teckensnitt och grejer.. vi får se ifall jag kan komma på hur man gör..

Jahapp, idag har jag pluggat litegrann och nu ska jag strax sätta mig och plugga MYCKET.. Hw har kastrerats vilket gick jättebra, han är redan sitt vanliga jag igen:) Izor gick runt här och gnällde en massa, han saknade såklart sin lillebror och undrade vart han tagit vägen! Men nu e dem glada!

Mamma och jag tog en sväng inom blomsterlandet innan vi hämtade min lilla modige kise hos veterinären. Hon var så söt och köpte en blomlåda till mig med lite blommor i! Hon tyckte att vi minsann också skulle ha det lite trevligt och mysigt på balkongen, jättesött blev det:) Inte glömma och vattna nu bara...hehe..

BTW, fick bra resultat på senaste provet, good for meeee:)

Nu ska jag se till att få det på nästa också..

Ha det fint! xoxo;)


Komplicerat!

Guuud va trött jag är! Nu har jag suttit och hållt på med denna jäkla blogg i en halv evighet känns det som.. nu får designen se ut så här tills jag orkar fortsätta klura.. Ska nog luska ut hur man gör allt till slut:) Men nu orkar jag inte. måste...sova.. lite... till....

pussepuss!

snicksnack..

gahh, jag blir tokig på mitt tenta. Jag vet, det är ett jävla tjat om detta, men har nog faktiskt aldrig haft ett sånt omfattande prov förut.. är så jäkla mycket info om hur kroppen fungerar, vad som händer i våra organ, sjukdomar och dess symtom, behandlingar, läkemedel och biverkningar på dessa.. Dessutom är det väldigt lätt att blanda ihop vissa saker.. FYFYFY.. Tar ju typ flera timmar att gå igenom mina anteckningar EN gång..

Imorgon ska jag självklart spendera hela dagen med anteckningarna framför mig..vad trodde ni? tragiskt, nåja.  Min lilla kissekatt ska kastreras också, stackarn, men det gick så bra med Izor så det ska nog gå finfint med lille Hw också! <3 Redan vid halv åtta ska jag köra härifrån så då kommer jag iallafall upp i tid, å det kan jag annars ha lite svårt för!

Har blivit småkär i en tunika på gina, men nej nej nej, jag borde inte.... att det kan klia så i fingrarna!!

Puss & Godnatt!


Helgen..

Heyyy!
Nu vart det söndag ja. Anteckningarna är klara, nu ska jag bara lära mig allt också:S

Var jättetrevligt och kul igår! Va ute hos Nadja, grillade lite först, och nypotatis bjöds det på, mmm, de va inte dumt! Sen fortsatte vi kvällen inomhus med sång, musik och tjatter!, i vanlig ordning! Ute blev det olearys.. Sissen Anna o CO var på nivå så var där en sväng innan piraten! Dansade en massa och hade skoj, så defintivt lyckad kväll +++++ :)

Some pics;)


Haha, Sandra och jag hade samma klänning! :P Ser ni vilken söt mage hon har fått? Snart är det dags för en liten plutt att komma ut:) Vi bestämde oss iaf för att kalla kortet för "Helan & Halvan eller "Tjock & Smal" :D hahah!

BTW!, Vad vore man utan sina underbara vänner?! Tusen pussar och kramar till er! om ni visste hur mkt ni betyder för mig! All kärlek<3

och Gustaf, som jag älskar dig! Du är ljuset i mitt liv!

OMG!!

Herregud, nu inser jag verkligen hur stort mitt prov är.. Har skrivit anteckningar på 25 A4-sidor än så länge, och inte är jag klar ännu.. Pekfingret värker kan jag säga! Men jag måste, jag kan inte lära mig saker av att bara läsa i en bok, så är det bara! Men ångest, ja det får man verkligen..  Så nu vet ni hur jag ska spendera hela min lördag, YEEEEEEEEY... Nu har jag paus, har suttit i ett antal timmar och bara skrivit så jag tycker jag förtjänar en paus resten av kvällen!

Kan ju tyckas vara dumt att gå ut imorgon när jag har så mkt att göra, men å andra sidan så kommer jag ju plugga som en tok hela dagen imorgon, så på kvällen kommer jag inte göra nåt ändå!, så den får minsann spenderas med vännerna me grillande o alkohooool!! och eftersom jag aldrig blir bakis heller så ska väl söndagen inte gå helt till spillo iaf... :)

Nu ska jag spendera kvällen med Maddie. Vi ska äta gott, titta tv, umgås o ta de luuugnt!:)

Ha en trevlig kväll!
Puss

Tralala!

Idag har det inte hänt alltför mkt! Började med att jag tog en lång sovmorgon, gick sen upp och började plugga en stund... Helt ärligt vet jag inte vart dagen tog vägen! Vid femtiden körde jag till Madde med kisarna iaf, så dem fick springa lite på deras stora tomt, och leka i kattgården! 

Händelserik dag va?hehe. nu sitter jag här hemma och ska snart dyka ner i böckerna igen! 

Min älsklingaaaaar! :)



Är ensam hemma ikväll och imorgon, min karl är i Malmö! Lite tomt men blir nog lite mer plugg gjort när man inte har ngn att prata med iaf! Blir lätt annars att man umgås o pratar me han istället för att läsa! 

Är fruktansvärt svårt att få Gustaf på bild, men här har jag lyckats!!  Var nog för att John stog bredvid och provocerade honom,hehe. Sötnöt!!



Nej nu ska jag skriva anteckningar på. hmm, rörelseorganen, yaaaay!- NOT.

Pussepuss! 
 


The day is finally over..

Tjaaah!

Jag tror provet gick bra idag, kändes så iaf. men vi får se, skönt att ha det avklarat! Imorgon börjar jag på nästa, det blir tufft men jag ska banne mig klara det!

Fy tusan vad trött jag är och en hemsk huvudvärk,uugh. antar att man känner så när man varit så spänd inför provet och det sen släpper,brukar va så.

Nej jag har verkligen inget vettigt att skriva.. Miniserien ja snacka om förra veckan fortsätter ikväll, så ska återgå till den nu!

Btw, fy fasiken vilket underbart slut i gossip girl<3 avsnitt 25, längtar så efter säsong 3!
xoxo!

Goodniiight!

Jag tog mitt förnuft till fånga och beställde INTE hem en klänning idag. Kom fram till att jag skulle vänta tills lönen kommer så man ser hur mkt man har att röra sig med! Sen kom jag ju på att Gustaf fyller år snart, så det stoppade mig lite. Har ju faktiskt en jäkla massa snygga klänningar i garderoben, så får ta på mig en "oldie". Vi får se vad det blir:)

Titta vilken söt dikt Elena skickade till mig! hon har säkert skickat runt den till alla och bara bytt ut namnet,haha. nej men gullig var den iaf<3

sara är en flicka, som gillar att dricka, vodka med redbull för då blir hon så jävla full. Hon gillar att festa och är vän med de flesta. Hon är go och snäll och varm, man faller lätt för hennes charm. Världens sötaste tjej, Jag är så lycklig att jag har DEJ !

den där delen om att bli så jävla full vet jag inte.. :P Tycker jag brukar vara ganska ,eh, laaaagooom,haha!

Nej, nu är klockan minsann för mkt. Prov imorgon, blev förhörd innan vilket gick bra, wish me luck you guys!!!!!

Puss och godnatt!


Dan för dan!

Ny dag, dagen innan prov 1 av 3, FOKUSERA!!! Men en bloggpaus kan man väl få? :) Känns som jag kan detta provet rätt bra(peppar peppar), får hoppas jag känner likadant när pappret ligger framför mig imorgon!

Sitter just nu på balkongen med lille HW, Izor vill helst ligga inne o ch titta ut genom dörren:) Är fruktansvärt varmt utan en enda vindpust så jag vet inte hur länge till jag klarar av att sitta här. Läser för fullt, alla mina 16 sidors anteckningar och hoppas att man kan få en uns färg på sig, är så blek! fy. tur att det finns smink säger jag bara,hehe. Är iaf väldigt svårt att se vad jag skriver här i solen så blir det fel är så får det bli det:P

Som sagt känns detta prov helt OK, däremot är provet nästa vecka oerhört omfattande, MEN, det känns ändå ganska bra. Det är bara att kämpa, läsa läsa läsa och göra sitt bästa!!Har en såndär bra dag idag också, märker ni det?:) Konstigt att humöret kan variera såhär, men underbart när man känner hopp om livet,haha. jag gör vad jag kan för att tänka på allt som är bra, och visst funkar det ibland!

ohh en sån här dag gör att man blir sugen på att gå ut och parta lite, kan nog inte motstå det på lördag.. får se till att plugga som en tok nu hela veckan så kanske jag kan unna mig lite skoj på lördag.. Har inte beställt ngn klänning för jag har beslutsångest, tror inte den kommer hinna fram innan helgen nu heller.. hmm.. what to do, what to dooo?

gahh vad varm jag är!! några minuter till, måste iaf sitta här en timme! får hålla ut:P

puss och hej

(är det bara jag eller är det något? tankarna kanske tar över?hmm, säkert inbillning.....)

Mysdag..

Fråga mig inte varför men idag är en bra dag, trots regn och plugg! Tycker liksom att det ska bli lite mysigt att bara sitta hemma idag, tända lite ljus, brygga lite kaffe och höra regnet smattra mot rutorna samtidigt som jag läser om kulturella normer och värderingar:)  Skönt att ha den inställningen!

Måste bara säga att jag är förälskad i massvis av klänningar från nelly.com!! Speciellt dem från
Rare fashion & Elise Ryan. Vila har också en hel del söta. Det är farligt att gå in där om man heter Sara shopaholic Olsson. Det blir nog ett klick eller två när lönen kommer.. :) hih.



Här är några som jag gillar väldigt mkt! Men det finns många fler jag skulle vilja ha i min garderob kan jag lova:P

Utgång i helgen verkar det som.. då borde man ju faktiskt ha en klänning...hmm tror ni dem hinner komma hem om jag beställer idag?:D

Nej nu får jag jag nog sätta igång med mitt mys med ljus och allt:)
Puss på er!

forts. söndag!

Har tittat på lite klipp med Alexander Rybak, gud vilken härlig kille alltså. Tittade bland annat på en intervju i Senkvelld, så kul, han är riktigt charmig!  Violin är verkligen inte töntigt! Låten blir bara bättre och bättre:) Hela Europa älskar Fairytaaaaaaaaaaaaaaaaaaale!:D

Som jag skrev igår var jag verkligen impad av årets bidrag, många bra låtar som nog kommer spelas flitigt är hemma:)

Har varit lite duktig idag och varit och handlat , så nu har man ngt att äta iaf! Gustaf är på jobbet för tillfället och jag ska strax sätta mig med mitt plugg en stund. Städningen och fönsterputsen får vänta:P

Ikväll är vi bjudna till Anna och Robert, grilla lite och tjöta :) Hoppas man kan få se alla bilder från deras resa!, spännande:) Har fått höra att jag ska få en liten souvenir också,hihi. Har saknat henne sååå, ska bli himla roligt att se min kära Anna igen!<3

BTW, Sonja, Sanna & Shirleys kärleksmedley på Victorias födelsedag år 2007, så jäkla fint!

Pöss

Slappsöndag? Nepp inte här inte!

God morgon!

Nu var det söndag, man blir lite glad att man inte drack igår, för då är man pigg idag:) Det behöver jag idag när jag ska plugga plugga plugga.. och ska även hinna med lite annat också hade jag tänkt.. nödvändig nytta! städning,diskning, BORDE verkligen tvätta fönstrerna.. Men vädret verkar fint så man borde eg ta sig ut och njuta lite av solens strålar.. vi får väl se! First thing first- vi har inget bröd hemma. Får nog åka och handla lite!

Tänkte bara jag skulle nämna något som jag tycker är väldigt fint! Celtic woman, hört talas om dem? det är några tjejer från Irland som sjunger fruktansvärt fint, det är så man ryser i hela kroppen:) Jättevacker musik!
Kolla in dem på youtube--->

http://www.youtube.com/watch?v=YPiCVuSOzmI THE PRAYER
http://www.youtube.com/watch?v=faKFcfytlxU YOU RAISE ME UP
http://www.youtube.com/watch?v=LBbiuMxy7Sg SCARBOROUGH FAIR

Puss:)

Eurovision song contest!

Här är jag igen, mitt i natten:) Tyckte eurovision var super ikväll, riktigt många bra bidrag i år!! Som vanligt går det dåligt för Sverige, men tyckte iaf Marlena var toppen, hon hade definitivt förtjänat topp 10. nåja, Norge var helt klart en självklar vinnare! sockersöt pojk och en riktigt bra låt!+++++ från miiig!



Årets vinnare!:) Alexander Rybak från Norge!

PÅ TAL OM NGT ANNAT,  vilka idioter det finns. Vissa människor borde verkligen inte dricka! Snacka om ångest han har imorrn :S

Nu får jag nog ta och sova lite känner jag..
Puss & Godnatt

HEJA MARLENA!

okej, jag erkänner, jag var INTE glad när det var marlena ernman som vann melodifestivalen.. MEN (känner mig som tony irving nu) måste säga att hon faktiskt var väldigt duktig i tisdags på semi. Jag är som sagt inget fan av låten men visst kan hon sjunga! och visst tror jag att det kan gå bra för henne.. Så ikväll sitter jag bänkad med flickorna med sverigeflaggan i handen, HEJA HEJA HEJA!!

Nu ska jag ut med kisarna till mamma, fika och eventuellt grill i eftermiddag:) Ha en trevlig dag! Puss

Hej på er..

hallåå....Känns ungefär likadant idag som det gjorde igår men jag kan som sagt inte gå runt och vara ledsen jämt.. Visst, man kan inte bara säga så och bli glad men på något sätt så kan man "lägga undan" det ett litet slag och försöka se det positiva som man har omkring sig, så jag försöker!! Ni ska inte tro att jag går runt och är deprimerad dagarna i ändå, det är ju bra så att alla har vi problem och vissa dagar är sämre och vissa dagar är bättre..Och igår var ingen bra dag, började tänka alldeles för mkt, och ni vet hur det kan bli då. Så är det! Men visst vet jag så väl att allt för det mesta ordnar sig i slutändan...

 

Mina ögonstenar<3 Dessa små liven får mig alltid på bättre humör när dem kommer och puffar på mig och vill kela:)

Nåja, lite annat. Häromdagen började jag glo runt på lite INREDNING på nätet, och hittade en hel del trevliga onlinebutiker.. Är ni intresserade av inredning så kolla in dem:

stilero.se
nogautvalt.se
home-sweet-home.se
favoritsaker.se
honeyimhome.se

Finns även en butik som heter unikdekor.se som bara riktar in sig på dekor att fästa på väggen. väggord,väggtexter och även väggbilder. tycker det är så himla fint.. Har beställt en väggtext som jag ska sätta upp i vardagsrummet när vi har målat där (ska troligtvis måla om, ful tapet!,nåja). Ett latinskt uttryck, mycket fint tycker jag  :)

Här är några exempel, finns dock hur mycket olika varianter som helst!



och så här ser väggtexten ut som jag beställt!



Idag har jag varit på HLR-utbildning, väldigt lärorikt och känns bra att man kan det nu, man vet aldrig om man nån gång kommer ha användning för det. Man har väl vetat UNGEFÄR hur man gör innan men nu vet jag precis hur det går till! lite ändringar har det också blivit med åren. Numera är det 30 kompressioner som gäller och två inblåsningar. Innan var det bara 15.Så det kändes i handlederna när man tryckt i några minuter på dockan som man övar på.. Man ska trycka så hårt så man kommer hela fem cm ner!, hoppas man slipper hamna i en sådan situation iaf..

Jaja, nu ska jag göra lite nytta OCH göra nånting som gör mig glad:) Vad det är vet ni som känner mig!


Varning för negativitet...

Är inne i en svängig period, ena dagen är jag relativt glad men många dagar är jag sååå arg & ledsen så jag bara vill skrika!! jag tänker mycket, för mycket antagligen.

När man har dessa negativa tankar borde man verkligen försöka fokusera på allt det som är bra i sitt liv,vännerna & pojkvännen till exempel<3 men det gör man inte, istället fokuserar man på det dåliga, så därmed trycker man ner sig ännu mer.. man funderar på alla problem som man har, och som andra har i sin närhet, och dessa problem cirkulerar i huvudet på en om och om igen.. kommer de nånsin försvinna?, tänker man, och visst tvivlar man på det.

Kan ni förstå hur frustrerande det är att känna att man står och stampar på ett och samma ställe hela tiden, och inte kommer någon vart?? Eller att bli uttnyttjad och behandlad på fel sätt? Att man kämpar och kämpar men inget händer? Hopplöst känns det, oerhört hopplöst.
MEN, VAD SKA MAN GÖRA?? Man kan inte gå runt och vara deppig jämt, åtminstone inte utåt sätt. Man försöker tänka på saker med en mer positivt syn, men när det gäller vissa problem är det fruktansvärrt svårt att bara "slänga bort" och sopa under mattan. dem ligger ändå kvar där...

och du...
Varför gör du så här mot dig själv??! Jag kan inte fatta att du, som ja trodde var så stark, bara ger upp på detta viset? Är det så här du vill att resten av ditt liv ska vara? Nej, det vet jag att du inte vill ,  men du tror att det är lönlöst att ens försöka, men det är det inte!! du KAN, men du måste själv vilja, annars går det inte.. Hade du tänkt att leva resten av ditt liv olycklig och utan allt du en gång satt värde på för att du inte orkar göra något? eller vill du kämpa för att sen leva ett lyckligt liv? tänk på det...  Förstår du inte hur dåligt VI mår på grund av detta? jag tänker på detta varje dag.. jag kan inte sova om nätterna på grund av detta.. och för var dag som går så bara väntar jag på att något ska hända. jag oroar mig och vet inte vad jag ska göra för att få dig att förstå, vad krävs egentligen? Jag har tänkt, och jag tror metoden att skrika på dig är det som återstår att göra nu. Det känns svårt, tänk om det gör saken sämre? men och andra sidan, kan det verkligen bli sämre? Kanske kan det bara bli bättre, kanske kommer du då inse att du inte kan hålla på så här? Jag vet inte, men något måste jag göra.. jag kan bara inte se på medan du gräver en djupare och djupare grop....

Har ni tänkt på att på ytan kan allting se så jäkla perfekt ut hos vissa människor?, men det är det inte, det är det aldrig. det har jag sannerligen märkt, det finns alltid något som ligger och gnager hos oss alla. Sad but true.

jag var tvungen att få ur mig detta, det är verkligen bra terapi att skriva...

Vacker dag!

Hej hallå!

Idag har varit en härlig dag! Har gått en runda runt Bastasjön med Sandra och lille Rocky och sedan kört tillbaka till Lyckeåborg för att fika på hennes altan:) Var en runda i Lyckeby med, kikade på blomsterlandet och Sandra hade beställt fina inredningsgrejor som hon skulle hämta ut! Supernice:)

 

Fina bilder va?:) Söta Rocky! Var så roligt, han var lika feg som en katt innan han gick i vattnet, sån sötnöt:) Blev helt tossig sen när han (delvis) kommit i vattnet, sprang runt och njöt av livet:)

Resterande delen av dagen/kvällen har jag skrivit på mitt arbete, är snart klar, skönt, behöver fokusera på provet istället känner jag!

Sandra fick mig att bli supersugen på att byta ut lite i hemmet (igen!), har kollat runt en massa på inredningssidor nu och det är ju så mkt man vill ha!! farligt farligt, men har iaf kunnat hålla mig, än så länge,hehe.
puss på er!

Söndag...


Idag har mamma och jag varit ut på långpromenad, gick från mig, rundade saltö, saltöberget och bort mot dragsö, rundade dragsö, o sen tillbaka hem. så det blev en bit. Nästan två timmar tog det nog, tror jag, gjorde lite stopp ibland! jättehärligt me promenix, men mina fötter är lite möra nu. ;)



Slog mig sedan ner i soffan med täcke och allt, tyckte jag kunde förtjäna det efter jag varit så duktig! Somnade såklart;)

Var ju som sagt ute igår, lite grill först, gott!, men fy fan vad kallt det var!!! Efter det var vi hemma hos mig en stund och roade oss. Josse fick tyvärr åka hem, vilket va supertråkigt, men vi hade det mkt trevligt iallafall! Men snälla snälla, kan det inte finnas några bättre uteställen i den här stan? Igår kändes det som att man var för gammal för piraten och på statt är man för liten, jäkla 23 årsgräns! man är i en irriterande mellanålder!! Nivå finns ju iaf, men inte är det särskilt kul att dansa där... Nåja det blir vad man gör det till och vi gjorde vad vi kunde:) hehe, umgicks iaf med folk jag tycker om, och det är ju toppen:)




Så, hur ser veckan ut? Mjaaa, väldigt mycket läsande är det jag har planerat, och så klart lite meetiings med vännerna:) Det kan man inte vara utan<3

Mys med min älskling nu!<3
Puss på er

at home..

Hej nu är man hemma, var hos madde innan när ja publicerade förra inlägget nämligen, skrev det igår eg:) vi har som vanligt suttit o fikat och pratat om allt möjligt, alltid supertrevligt med min madeleine!!

är för övrigt väldigt glad idag, fick svar på provet jag gjorde i onsdags och det gick bra, vilket känns så jäkla skönt. va lite orolig! det är så roligt när det går bra, man får liksom en boost att "nu ska jag minsann klara nästa grej också",bara på att igen och läsa läsa läsa:)

Ska bli så skoj imon, fint väder med grill, alkohol och goda vänners sällskap:)

Har inget vettigt att skriva så vi hörs, puss...

(snälla snälla kämpa, gör nånting!! om inte du vill göra det för din egen skull så gör det för våran...vi älskar dig och detta tär även på oss.. Ska man skälla och skrika på dig för att du ska förstå? Eller bara sitta och låtsas att det regnar? har du bara bestämt dig för att skita i allt?, och vägra låta ngn hjälpa till? jag vet inte vad jag eller ngn annan ska göra för att du ska förstå och inse vart du är på väg.. tillbaks på ruta ett, dit vill du inte, det vet jag. men för att hindra det måste du kämpa och inse vad det är du brottas med och det är bara du själv som kan sätta stopp för det.. hur svårt det än må vara så vet du att det kommer vara värt det....jag önskar det fanns ngt man kunde göra, men tror inte det gör det, det är du som ligger på lösningen och ingen annan..)


en rolig hobby ;)

har en ny hobby!! titta på youtubeklipp från så ska det låta. missar alltid det på tv efter som man alltid zappar förbi SVT.. men sånt mysigt program är det!!och det finns så många superbra klipp med massa duktiga sångare/sångerskor. underhållande tidsfördriv, tycker iaf jag..

några urbra klipp från den stora stora bunten!

Fredrik åkare och Cecilia lind - brolle och linda bengtzing
Ring of fire -brolle (BROLLE ÄR RIKTIGT GRYM!!)
Gabriellas sång & total eclipse of the heart - molly sanden (HENNES RÖST HADE MAN INTE SAGT NEJ TILL)
Öppna din dörr- danny(VÄLDIGT CHARMERANDE;)
Release me-Fridha Öhrn (HÄRLIGT HES STARK RÖST!)
Turistens klagan & Oh boy- Robert Gustafsson (HAN ÄR JU BARA SÅ BALL DENNA MÄNNISKA)
Himlen är oskyldigt blå- Rongedal(OTROLIGT DUKTIGA!)

åh de finns massooor bra, skulle kunna sitta här o skriva i evighet:P Men det ska jag inte göra.. :)

en annan grej, på parlamentet med björn gustafsson. Finns ett klipp när han och glans argumenterar mot varandra och glans avslutar med "det var såna som ni som sköt bambis mamma!!! hahahaah
och när Robert gustavsson imiterar tony irving och björn gustafsson, skrattar ihjäl mig!!

Komikerna är ju bara för härliga, har kommit fram till att jag har fyra favvisar:
robert gustavsson
björn gustafsson
magnus betner
johan glans
BEST EVER!

nej nu börjar detta inlägg bli för långt..
puss på er


GÄSP

Trötter trötter trötter! Det är jag, mycket frustrerande när man behöver fokusera på saker och vara pigg!!! Men vad ska man göra.. Sömnen är nog det som påverkas mest när jag är stressad.. det är svårt att varva ner med allt som måste göras.. det blir lätt att man ligger klarvaken i sängen på kvällen/natten och bara tänker tänker tänker, vänder och vrider.. tar en halv evighet innan man somnar.. tillsammans med ryggvärk gynnar det inte mig något vidare... men vad hjälper det att klaga? inte mkt, men det är vi experter på. vi människor, eller kanske vi kvinnor i synnerhet:P man behöver nog få beklaga sig lite ibland, få ut sina frustrationer!!

Läste din blogg Sandra, och jag måste hålla med dig om vilka härliga arbetskamrater man har!!

Idag har jag jobbat, o det är liksom roligt att gå till jobbet och umgås med dessa människor! Det är så skönt, för har man en dålig dag, så kan man bara säga det till dem, o ibland behövs inte ens det, dem märker det och fattar! , alla ställer upp  och bryr sig om varandra!! En supergrupp är ni, vilken tur ni hade som hamnade tillsammans allihopa!Underbara människor med stora hjärtan och sinne för humor<3

Så, vad ska Sara göra i helgen? Plugga tror ni. men ack nej, åtminstone inte bara.. Ok, imorgon blir det endel plugg, men ska hinna umgås med Maddie också. Jag kan liksom inte isolera mig helt från mina vänner och bara plugga plugga plugga, det går inte. man måste göra ngt roligt också annars blir man ju deprimerad!! På lördag ska jag jobba en sväng och sen  blir det grillning på kvällen, ska bli sköj! Utgång med såklart,yey! Josie och jag ska dansa loss lite tänkte vi:)

Har fortfarande inga nya bilder, har är en gammal goding!

 haha, kommer du ihåg helena? så jäkla kul, va tvungen och slänga in en stor bild, lite svårt att se det roliga annars. fint med ett par olika skor helena!! och ännu finare att du märkte det efter att halva kvällen gått typ....:Phaha

nej nu måste jag gå och göra kycklinggryta!!yum
"you know you love me" xoxo,GOSSIP GIRL!(slutade lika störigt som vanligt men va bra det är, avsnitt s02e23, kommer det fler på den säsongen tro? måste ja kolla.. nåja pussepuss


Fika,fika fika:)

hej alla rara söta fina!!

Josie och jag luskade ut en sak idag, och självklart, det var som jag misstänkte från början, löjligt. Fel var det iaf, "grabben"...

Tala i gåtor måste man få göra ibland, vissa grejer kan man inte prata om öppet ,men det är ändå skönt att få ut dem.. eller nja, NÄSTAN få ut dem..

Idag har jag skrivit tenta, vet inte alls hur den gick, svår var den iallafall, men gjorde så gott jag kunde! Efter denna pärs blev det fika jag med Elena och Lisa, väldans trevligt hade vi. Körde sedan ut till Josie och har umgåtts med henne ett par timmar me fika och skvaller, alltid roligt:) Så  det har blivit mycket kaffe idag, men inte är man pigg för det!:P

Slänger in fyra små bilder, för skojs skull:) Har inte tagit några nya bilder juh!



Min fina Josie!!


 
haha;) VI<3

Nej nu måste jag nog äta innan jag svimmar eller ngt, hungriiiig!
Älskar er, ni vet vilka ni är<3







tråkigt inlägg med tentaprat:P tired and anxious!

hur kan man vara så trött som jag är idag? visst, jag brukar vara trött, för jag sover inte så bra och sover på dumma tider, MEN, idag är jag så trött att jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen.. och detta är så typiskt just för att jag VERKLIGEN behöver plugga idag.. men så fort jag tar fram papprena så vill jag bara blunda..

nu har jag iallafall hällt i mig lite kaffe och hoppas att det ska pigga upp mig lite.. nånting som är väldigt typiskt för mig är att jag alltid börjar läsa i sista stund, så jäkla dumt.. men nu är det inte så att jag skjutit upp det, utan att jag inte har haft tid, eller ork! lite kan jag väl, men vill verkligen lära mig mer och fixa denna tentan bra.. i gymnasiet brydde jag mig inte så mycket..  men nu gör jag det eftersom det är ämnen som intresserar mig! jag vill så gärna lyckas... men vet helt ärligt inte hur detta ska gå.

provet är på fortplantningsorganen, cellen, nervsystemet, tumörsjukdomar, termer och begrepp samt sinnesorganen.. så ni kan ju tänka er att det innefattar en hel del. Jag vet att jag oroade mig lika mkt inför förra tentan(som gick super!) men denna är betydligt svårare, detta är FAKTA, förra tentan var mer om hur man jobbar inom vården, där kunde man tänka mer logiskt... men inte nu.. det är så svårt att veta vad som kommer komma med på provet också..

ni höll tummarna för mig förra gången, gör gärna det igen<3

ohh fy, har smällt i mig två mazariner nu, mår nästan lite illa.. men kanske att jag blivit lite piggare iaf :)

Skriver sen när livet ser ljusare ut,hehe.
puss

usch och fy.

Mitt huvud!! Orkar inte läsa en enda rad till.. hur ska jag klara detta????!! Om man ändå vore lite piggare, är inte lätt att lära sig saker när man är så trött så man inte förstår nånting!!! hoppas man kan fokusera lite bättre imorgon...

Inte nog med plugget så var deklarationen en hel vetenskap, gud va drygt det var. mormor skulle ju räkna ihop allt också, så allt stämde,allt i minsta detalj. och så fattades det papper så jag fick skäll för att jag var slarvig,hehe. nu är det färdigt iaf.. på tal om annat, mormor hade köpt kattgräs och kattmynta idag till mina kissar, det va lite gulligt tyckte jag...

har varit hos frissan idag och blivit blondiiin, Sophie (på Cookie & I) är superduktig, blev en jättefin askig färg som ändå ser naturlig ut. Gjorde ju det i folieslingor, blir en mkt mer naturlig look till skillnad från en helblondering. Är supernöjd!

Nu tittar jag på dreamgirls, lite småtrevlig film. Ska nog plugga lite till nu, e ju paus med nyheter..lika bra..

hej på er!

Kvällens händelser..

ohh jag måste bara berätta vad gott vi åt hos Sandra ikväll! Sandra var en mkt duktig grillmästare och griillade flintastek, haloumi och majskolvar. Till det hade vi bearnesås, potatisallad,vitlöksbröd, mozarellaost och fetaostsallad. Kan ni förstå hur gott detta va?? Mmm!! Mätta och belåtna blev vi. Efter ett långt snack på altanen gick vi in och spelade kort, gick inte så bra för mig:P

När jag körde hem fick jag vara med om en traumatisk upplevelse!!!, en jäkla hare springer ut mitt framför bilen!! jag tvärbromsar,körde nog i 60 kanske,  så vet inte ifall den hann undan... tyckte jag hörde en duns mot bilen, så det gick nog inge bra för den lille stackaren.. men kollade bak och han låg iaf inte kvar på vägen. Förstår ni vilket dåligt samvete jag har??? Men inte lätt när dem springer rätt ut precis framför så man inte hinner reagera.. men åh så tragiskt och tråkigt:( Tur att det inte var ett rådjur iaf, DÅ hade jag fått panik!

Kan förresten berätta att jag fick högsta betyg i min första kurs:) Är väldigt glad för det så var tvungen att berätta.. Det lönar sig minsann att läsa läsa läsa läsa!!

Nej nu hade jag inte ngt mer att säga:P
puss och godnatt

Livet...

Vilket väder vi har fått! I onsdags var det ju riktigt hett ute! Gustaf och jag tog en lång promenad med riktning mot Dragsö, svängde av lite innan och hamnade tillslut på Saltö.. Lite bilder, fullkomligt underbart var det!!



Igår, det vill säga Valborg, var det fest hos Karlsson som fyller år idag, Hurra! Hade jättetrevligt, med spel, tårta och alkohol. Vid utgången blev det först en runda på statt-där det var alldeles för mycket folk!, och sedan gick vi faktiskt till piraten och hade skitkul! Mindre folk men där slipper man iallafall se alla tjejer som enbart går runt och tänker på hur dem ser ut istället för att släppa loss och ha kul!! Men iaf, statt är ett shyst ställe men alldeles för mycket folk där igår... Köade i hundra år...lite överdrivet men ni fattar...inte värt det!

dansade iaf en jäkla massa på piraten, vilket är det jag vill göra när jag går ut. Inte bara sitta vid ett bord och dricka, inte min grej! och på statts dansgolv fick man stå som en packad sill o de kan vara lite irriterande!

Det blev en lite varierande och konstig kväll,men ändå rolig:) gode gud va komiskt det var på pirren, eller hur helena?haha.  och jag höll på att få ett bryt:P Pinsamt, pinsamt, pinsamt, pinsamt!! Hoppas bakfyllan har lagt sig lite min älskade vän<3

Idag kom jag på att jag tappade min sko på Piraten så den flög iväg i en jävla fart, hoppas ingen skadade sig, men det tror jag inte,hahaha!

fast att jag inte var så på att i början av kvällen, trött!, så slutade det bra, va jättekul att min madeleine följde med ut, vilket är ganska sällan, fler gånger babe, vi hade ju kul, eller hur?!:)

Som pics;)




ja, jag säger då det...

Idag har jag umgåtts med Madde och hennes en aning störda(no offence!) bror som behövde sovplats inatt:D mahaha...Suttit på ballisen och ätit god lunch! Ikväll ska jag köra ut till min fina lilla Sandra och grilla med Elena och kanske Nadja, ska bli supermysigt. Måste plugga också så får inte bli för sent, tråkigt, men ett måste,har mycket att pränta in i hjärnan.. Imorgon ska jag klippa och slinga mig, kan inte förklara hur mkt jag längtar!!! iih! Måste också deklarera , mormor ska hjälpa mig för jag kan inte, ska tydligen fylla i nåt extra papper för att jag har köpt aktier eller nåt? too complicated. Tur att ens karl snart är civilekonom som förstår sig på såna grejer, eller att man då har en 80-årig mormor som kan det mesta och lite till när Gustaf är bortrest<3

Nu ska jag snart hämta Elena så lite pluggande innan man pyser till Sandra vore kanske nåt?
XOXO! Kärlek!!




RSS 2.0