Trevlig kväll..

Gokväll;) Nu är jag hemma igen. Har varit hos Julius med Gustaf. Smakat sushi för första gången, såg sjukt läckert ut(se bild nedan) men mjäää, ingen höjdare! Huvudrätten var baconlindad fläskfile med potatis och rödvinssås, yum! Julius vän Hanna kom också, så vi var iaf fyra:) Lekte en liten lek som var kul, men orkar inte förklara den:D Självklart var vi utklädda också, jag en 80-talsbrutta, Gustaf var cowboy och Julius mexikan. Klockrent. Kände dock att jag inte ville gå ut så är hemma nu medan pojkarna är ute och svirar i sina outfits:)



Ett del av en mycket fin sång<3

I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside


[Beyonce- Ave Maria]

Godnatt, hoppas ni har en fin och mysig helg..


Inredning

Dem här funderar jag på att ha i vardagsummet, skulle bli sjukt snyggt och passa perfekt eftersom vi ska ha färgerna svart/vit/grått och orange som accent.



textilboden.se (Kika in där, jättefin textil!)

Det dumma nu är att jag inte minns om det är två fönster i vardagsrummet eller bara ett!! Så jag kan inte köpa dem nu.. Hmm!! Jag kan be Gustaf fråga Tommy om han kan gå ut och titta hur många fönster där är, han bor i fastigheten:)

Hejdå på er!


Fredagsmys<3

Dagen började med jobb till halv ett, drog vidare till mormor för lite fika. Fick en massa kartonger och resväskor till flytten, SUPER! Åkte sen vidare till Josie, drack kaffe, gick en promenad och tjötade. Trevligt som alltid med dig gumman!!<3 När jag kom hem blev det packning, har hållt på ett bra tag nu så har fått en hel del gjort redan. Känns skönt att ha börjat i tid!

Just nu har jag slått mig ner i soffan och väntar på idol. Är jättetrött. Gustaf har parkerat sig i sovrummet för han gillar inte Idol, så då får man sitta ensam.haha. Ska iallafall titta på en Johan Falk-film tsm sen..

Imorgon var det tänkt att vi skulle gå på Halloweenfest, men nu verkar den inte bli av.. Vi får se. Blir den av har jag iaf en outfit som jag lånat av Josie, som 80-talsbrutta :) Får se imorgon om det blir nåt helt enkelt.... Måste måste måste plugga med!

Vad mer då?.... Jo!, i nästa vecka har man lite att se fram emot! På onsdag ska vi till Ullared och göra av med lite pengar, och på fredag ska vi på Ladies night med jobbet. Ska bli såå kul! tralala!

Åh just det! Maddie ska flytta hit igen! Hon har fått tillbaka sitt jobb och letar lgh nu:) Ska bli kul och ha henne här så hon kan komma och fika och prata skit med mig igen!! <3

Nu börjar Idol hörrni! Ha en trevlig kväll!


Huuh!

Hej! Nu ska jag strax bege mig till jobbet igen. Dessa tre dagarna har bara sprungit iväg. Tråkigt!, men tiden måste ju gå framåt.. och det gillar jag ju egentligen för då närmar sig flytten...hihi. Är skitdryg nu eftersom jag inte kan tänka på eller prata om något annat men det får ni leva med. Måste ju få gotta mig i det när jag är så himla glad,nöjd lycklig, exalterad,förväntansfull,ivrig... ja allt sånt:) yay!

Fryser idag, har definitivt blivit kallare ute nu, märks att november närmar sig. Kan inte fatta att det är första november på söndag. rätt som det är så har vi julen här!

Har förresten planerat lite till vårt boende.. Är ni inte intresserade kan ni sluta läsa nu:)

Vi ska inte köpa några nya möbler till en början, då vi antagligen kommer åka på dubbla hyror i 2 mån. Vi ska istället vänta med det tills vi har sparat ihop lite pengar så vi verkligen kan köpa det vi vill ha. Annars blir det lätt att man köper något halvbra för att det är billigare än det man VERKLIGEN vill ha.. Så den lantliga stilen till fullo får vänta lite. Ska iaf köpa en ny matta och lite oranga saker till vardagsrummet att ha som accentfärg. Svart, vitt och oranga detaljer, som pläd, kuddar och ljus. Tror det blir väldigt mysigt... Måste ju såklart fylla vårt extrarum med nånting så där blir det nog ngt möbelköp. Bäddsoffa tänkte jag, men har inte planerat med min karl än, vi får se:) Nytt köksbord + stolar är också något vi skulle behöva, men som sagt, ingen bråska. Helt otroligt att det kommer från min käft, jag som vill att allt ska hända på en gång, men tycker faktiskt det är det allra bästa. En sak är säker: blir till att önska sig pengar i juklapp ;)



Nej, nu blev jag trött. Powernap innan jobbet? mjaa, varför inte.. PoK


LYCKLIG!!!

VI FICK DEN!!! Ni kan inte förstå hur glad jag är just nu, vi har fått vår drömlägenhet!!!!! och vi ska flytta in om EN månad, det är suuupersnart!! Är så exalterad, ska bli så roligt när allt är klart, kommer bli så himla fint. Tror katterna kommer stormtrivas också:) Yaaaay!!

Kan inte tänka på annat just nu, sitter och funderar på hur vi ska inreda och allt annat som hör till.. Har faktiskt börjat packa lite smått också. En månad går fort och med jobb och skola finns det inte mycket tid, därför kände jag att jag kunde börja lite smått nu när jag faktiskt HAR tid. Har fått ner lite porslin och kläder.. Ska fixa fler kartonger och dona lite mera i dagarna. Kan va skönt att ta lite i sänder så man inte får panikpacka sen.

Ska köra iväg till Maxi nu, har ju ingen mat härhemma!! Puss på er!

Saltö<3

galet galet galet!!! Nu har vi varit och tittat på de två lägenheterna på saltö. Och dem var sjukt fina och mysiga. Vi fastnade för den ena och nu har vi sagt att vi vill ha den!!! Sitter och väntar på ett samtal, på att hon ska säga "JA". Man måste nämligen kolla om man har några betalningsanmärkningar först, och eventuellt ringa till vår nuvarande hyresvärd. Och det ska ju inte vara några problem så jag är väldigt exalterad. För ANTAGLIGEN har vi fått lägenheten!! Kan ni fatta att jag är uppe i varv nu??? Osså var det så perfekt för det var en till som kollade på lägenheterna, och hon var intresserad av den andra mest, som inte vi ville ha!!!! Yay! Man var ju lite rädd att man skulle fastna för samma, men icke!!

Så nu ska jag berätta för er..

Man kommer in genom dörren där man direkt möts av en trappa, egen trappa vettni;) Ett litet hallutrymme och ett stort vardagsrum med en svart braskamin, rymligt och ljust. Bjälkar i taket<3 Köket har plats för ett bord med fyra stolar,två öppningar, en mot hall och en mot vardagsrummet. Spishäll & diskmaskin samt ugn i överskåp. Sovrummen är rätt små men lagom att få plats med säng och byrååar. Badrummet har en dusch och ett stort skåp med plats för handdukar och andra toalettsaker, det är större än det vi har nu, vilket är väldigt skönt!!! Allt som allt: 93m2 Nu har vi 54m2.. SKILLNAD!!

Alla rum har fin utsikt. Tvättstuga och förråd. Trädgård som man har tillgång till,vilket är perfekt för våra katter OCH man kan grilla på somrarna!! Lovely!

Jag är KÄR. Denna lägenhet har allt OCH lite till. Nu är det bara ett samtal som väntar... Tick tack tick tack tick tack....
 Men vafasen! Vi har inga betalningsanmärkningar, och hyresvärden har man knappt kontakt med! EN gång har vi fått klagomål efter EN fest, och det har nog dem flesta fått.... Kom iiiiiiiigen, RING RING, bara du slååår en signaaaaaaaaaal!!!

Vill ju ringa och säga upp vår nuvarande lgh, kommer bli ett härligt samtal.. Mohahah! Hmm, hoppas ngn vill ha denna lgh fort så vi slipper det här med dubbla hyror.. men får vi göra det så får det vara värt det.. DET LÖSER SIG!! 

En annan sak som är bra med att flytta lite utanför stan är att man måste börja cykla till jobbet de dagar Gustaf har bilen.. Skitbra!! Jag behöver verkligen motion.. :)

Och ni som håller tummarna för oss, HÅLL KVAR!!! Puss

Halloween

Jaha, då ska man kanske klä ut sig på halloween ändå. me till vadå??!Funderar på att vara tråkig o slänga på mig en finare klänning o bara köpa en tiara.. Sjuksköterska tänkte jag med, men finns ju inga fina dräkter. Äsch får se..
 
Imorgon ska vi titta på lägenheten på saltö, så spännande!!

Helena (helenasknodd.blogg.se) ska fixa min blogg så den blir fiiiin!, himla snällt! Så snart försvinner denna fula sidan:) Yay!

Nu ska vi titta på Johan Falk. Puss

design..? hah!

Skratta inte åt min design, jag oooooorkar inte dona med den mer, kommer aldrig fatta hur man gör såna där flashiga saker som andra har.. men detta får duga nu sålänge.

Dem med lägenheten har inte hört av sig ännu, jag får paniiik! Ni vet när man vill något så gärna att man nästan spricker av att man är så förväntansfull och ivrig?, that's me.  Jag är ju sån med att jag vill att allt ska ske NU NU NU, på en gång!, och då blir det lite jobbigt,haha.

Nej nu måste jag gå ner i tvättstugan igen.. Ciaoooo!

Lgh nr 1

Jaaaa, då var vi o tittade på lgh nr 1 igår. Mycket fin må jag säga. Helt nyrenoverad med fondväggar som jag älskar! Skulle dock byta ut några av dem eftersom det var skador på och då fick man välja vad man ville ha om man ville ha lgh:) En stor hall och ett stort kök, vilket jag gillar mycket. Mindre sov- och vardagsrum vilket var lite dumt, men planlösningen var så himla öppen så jag tyckte inte att det gjorde något.. Gillar den mycket! MEN, vi väntar ju som sagt på att få titta på några fler o man kan inte ta första bästa för nästa kan vara bättre:) Vi är väldigt exalterade för lägenheten på saltö, väntar på att få en visningstid. Kollar mailen hela tiden!!!

Naturligtvis har jag kollat runt en massa på inredning. ska ju byta ut lite möbler som har fått stötskador.. Hade tänkt och inreda lite lantligt möter modernt. Ljust o vitt möter svart och möjligtvis en accentfärg.. ska nog få ihop att, vet på ett ungefär hur vi vill ha det. Ska bli så roligt. Sen har vi ju ett extra rum, som vi ska ha som mysrum med lite bokhylla, fåtöljer o så i.. Där behöve vi med nytt! Så det blir att önska sig presentkort på Ikea i julklapp:) TÄNK om man får flytta redan i december, vilken grej va... MEN SARA, back on track, svävar lätt iväg i mina tankar o funderingar... haha!

Idag tvättar jag, ganska tråkigt, men måste ju göras. Händer inte så mkt mer, måste vara här hemma o passa maskinerna..Mjo lite plugg i geriatriken blir det med.. 

Håll en tumme för att de hör av sig om Saltöööööööööööööö!!!
PoK


I'm so exited!!

Yes, I am! Nu har vi hela FEM visningar att gå på! Lägenheter pratar jag såklart om:) Ska bli så spännande. Dessutom har alla hyrevärdarna låtit väldigt trevliga vilket är ett stort plus i kanten!

Ikväll bär det iväg på en. nästa på onsdag, en tredje på torsdag och två på Saltö som inte datum för visning är bestämd ännu! Ihh, det ska bli såå roligt, nån av dem borde ju vara fina tycker man!! Visst, inte säkert man får dem heller ju, men man kan ju hoppas iallafall!! Wish me luck in our homesearchiiiiing;)

Såååå, vad gör jag idag? Kan ju liksom inte tänka på annat än lägenheter just nu, så kände väl att det vore bra att få skriva av sig här lite:)

Iaf...,  ska nog ner på stan en sväng snart, måste ju gå till guldsmeden o höra om mitt eksem.. Är i stort sett borta nu när jag inte använt ringen på ett par dar, men man kan ju höra vad dom har att säga ändå... Det lär ju komma tillbaka menar jag.. Klockan tre ska jag till kommunhälsan, man måste visst få ett tjänstbarhetsintyg för att kunna få en tjänst när det är dags för det... vet inte vad jag ska göra där, om det är hälsoundersökning eller något, men nåja, det blir nog bra.

Som jag sa är jag ledig tre och en halv dag, och det är så himla skönt!!! Att bara kunna göra vad man vill när man vill:)

Nej, nu ska jag göra mig klar för stan! Ha en bra dag! Puss o kram!


Jäkla skit!

ÅH! Jag får eksem av förlovningsringen! Att allt ska drabba mig.. Antingen är det allergi eller en hudreaktion av smuts/fukt/tvål och bakterier. Hoppas på det sistnämnda! och kan mycket väl vara det med tanke på det ständiga tvättandet på jobbet, plus alla bakterier man stöter på varje dag. Men iaf, finns lite grejer man kan prova.. Måla på nagellack, få en ny skena på ringen, ta av den på natten, rengöra den varje vecka, ta av den när man tvättar sig eller stryka på kortisonsalva på fingret varje kväll...så förhoppningsvis ska det väl ordna sig, något måtte väl hjälpa?! Ska först och främst gå till guldsmeden på måndag och höra vad dem säger om att.. Vilka problem va? Har säkert guldallergi bara för att det är ovanligt.. Hrmpf!

Imorgon är det söndag, gud va helgen går fort. så snart är jag ledig i tre dagar. skönt kan jag lova! ska njuuuuta, plugga ytterst lite.

Och vet ni vad? Gustaf och jag ska kolla på en lägenhet imorgon! Ska ju gå på en visning på onsdag men så hittade jag ytterligare en nyrenoverad lya som vi får se imorrn. Ska bli roligt:) o spännande!!
 
Nu ska jag titta på en film! Hej på er...

Lägenhet!

Yay! Gustaf har fått förlängt på jobbet så nu har vi börjat leta efter ny lägenhet, en härlig rymlig trea vill vi ha!! Ska på visning redan på onsdag, en lgh som ska helrenoveras i vitt, osså me kakel i badrummet:) Man får försöka tänka sig in i det när man tittar på den för renoveringen sker inte förrän i december. Blir att man får kolla läget, ljuset och planlösningen istället osså får hyresvärden berätta vad som ska göras. Hon berättade bara för mig lite kort om planerna med tapetsering och lite annat. Ska iallafall bli väldigt spännande!!! Balkong finns där med o ny dusch ska sättas in!

Idag har Madde varit här som jag skrev igår. Har bara tagit det lugnt här hemma med kaffe och snack, som alltid:) Sitter just nu och väntar på att G o jag ska gå till Montmartre och äta!! Är fruktansvärt hungrig, bara frukost idag, man vill ju spara sig till middagen liksom,haha. Inte varje dag man blir bjuden på restaurang:D Mmmmm....Ska njuta av resterande kvällen och ignorera fakta att jag faktiskt påbörjar min jobbhelg imorgon, BORT BORT BORT! Ikväll ska det bli mys.......

Puss och hej!


Veckans..

Får bryt på blogg,se, tar ju en halv evighet att komma in... åh!

Vet inte vad det är med mig riktigt, har börjat lägga mig vid tio nu för tiden, har jag inte gjort på himla många år, skulle lätt kunna somna också.. men jag tillåter inte mig själv att göra det. är iaf jättetrött o ja brukar aldrig vara de vid den här tiden, sitter ju uppe till tolv iaf, nästan alltid.. jaja, man blir väl tröttare på hösten... Är jäklar inte lätt att komma upp på morgonen när man börjar sju nu för tiden, känns som man stiger upp mitt i natten när det fortfarande är mörkt, huu!

Veckan än sålänge har bestått av jobb, skola och lite shopping. Tog mig en liten runda igår och köpte ramar, lite städgrejor o blommor.. Kul att bara åka runt o glo lite på leksakshuset, rusta, jysk o blomsterlandet tycker jag!

Idag har vi haft introduktion i geriatrik, väldigt intressant med hur man åldras och vad som sker, hur demens tar vid och så vidare..

Imorgon kommer Madde hit, ja hon är här igen, hon kan inte hålla sig borta från småstan;) Ska bli kul o se henne iallafall. Fika blir det väl i vanlig ordning och lite catching up. På kvällen ska Gustaf o jag träffa min kära familj och äta på Montmartre för att fira förlovningarna, två faktiskt. Mammas idé såklart och inte tackar man nej till lite god mat! Haloumi ska jag ha till efterrätt!!! sååå gott! 

Jobbar hela helgen, känns inte så inspirerande, men det är sånt som måste göras, ska bli skönt att vara ledig i tre dagar sen iallafall!!

Nu kom Hollwood o ville mysa, godnatt!!

Hemma igen!

Oj, va segt det går här på blogg. se.. Tog en jäkla tid o komma in.. Nåja, nu är jag här:)

Helgen har varit toppen! På lördagen var det ju dopdags och några timmar innan kom Gustaf på att han inte hade några kostymbyxor så Elisabeth och jag fick springa ner på stan och köpa ett par, en slips blev det med, mycket snygg! Iaf, byxorna satt perfekt så vi blev mycket nöjda att vi klarade det utan att han faktiskt var med:) Mycket stilig blev han minsann:)

Dopet var jättefint och Stina var så duktig såå. Åkte tillbaka till Anders och Helena efteråt och åt god mat och smaskig tårta. Till sist blev det presentöppning och lilla Stina fick en massa fina saker. Hon var tyvärr inte med på presentöppningen för hon låg och sov, det är jobbigt o döpas ju:) Men hon fick leka med papprena sen och det är nog det hon tycker är roligast faktiskt.. ;)

Senare på kvällen spelade vi Buzz och jag förlorade big time. Men lite kul var det allt!

Idag var det upp klockan nio för att sen åka till simhallen på babysim:) Gustaf och Anders plaskade med Stina, det var så sött så. Helena och jag fotade en massa, såklart!!

Resan hem gick bra men ugh, det är långt. 65 mil ungefär. tog ca 8 h, så man är lite mör. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar komma upp imorron, jobbar ju, känns sådär just nu!!! 

Här kommer lite bilder!


I bilen!

Såhär mysigt var det i vårt gästrum:)

Och här hade dem ställt en vinflaska till oss för att gratulera till förlovningen!

Familjen Liljerehn i kyrkan!

Gustaf fick hälla vatten i dopfunten..

Bröderna Liljerehn!

Stina ligger och donar på golvet.

Stina med farbror Gustaf.

I simhallen

Det är roligt att bada!

Sött!

Nu ska jag gå och lägga mig, är så himla trött!
Godnatt<3


Sandviken

Halloj!

Nu är vi äntligen framme i Sandviken. Det var en lång resa men det gick bra, och är så skönt att vara framme.. är lite trött minsann. Anders och Helena har ett jättemysigt hus, precis i min smak. Vi får sova i ett mysigt litet gästrum med romantisk inredning, perfekt:)

Blev lite pizza och fika när vi kom. Fick grejer från Bodyshop i present! Gustaf o jag fick också ett jättefint blomsterarrangemang på grund av förlovningen, så söta e dem!

Sitter och tittar på Idol nu, mysigt! Karlarna är o bastar o vi damer sitter här uppe:) Stina e en liten sötnöt, hon krälar runt här o rullar runt fram o tillbaka, men snart dags o sova för hennes del!

Nu blir det Idol igen. Puss o kram!


Mys

Torsdag, äntligen! Tentan gick bra vilket känns oerhört skönt. Hemskt att man ska stirra upp sig så innan bara! Imorgon kör vi mot Gäääävle!, lite jobbigt med denna långa bilresa, men kan vara kul med en liten roadtrip. Ska om inte annat bli roligt att träffa Gustafs familj och framför allt lilla Stina! :)

Har en plan för kvällen: *Packa ner allt jag ska ha med mig*Duscha *Mys framför tvn med tända ljus, bara Gustaf o jag<3 Känns som en bra plan!!

Ha en trevlig kväll och ta hand om er!

:(

Hej... jag känner mig lite ledsen idag.. vet inte riktigt varför...  :( Har iofs tenta imorron men de blir man ju inte ledsen för, det är man mest spänd inför! Plugg hela dagen blir det men för tillfället har jag paus, är så trött så ska nog ta mig en tupplur snart..

Hittade förresten en fin blus igår på H&M att ha på dopet. är jättenöjd. Råkade springa förbi wedins med och fick syn på ett par stövletter som var helt perfekta, inte för höga och hur snygga o sköna som helst, så nice!

Håll en tumme för mig imorgon när jag har tenta!! <3

Födelsedagen!

Heeej! I'm back!

Födelsedagen var jättelyckad, hade jätteroligt! Fest här hemma sen blev det Nivå och faktiskt Piraten. Hade bestämt mig för att aldrig sätta min fot där igen men nu har dem höjt åldersgränsen och då var det riktigt kul, dansa hela natten lång!!
Här är lite bilder....:)



Idag är det måndag och veckan är full av aktiviteter.. Ska gå ner på stan strax, måste hitta något att ha på mig på dopet på lördag. Vi ska upp till Sandviken på fredag och vara där hela helgen, ska bli roligt:) Vi kör upp så det blir en liten roadtrip på typ 10 timmar. hehe. men pallar inte åka tååååg!

Nåja, ska hitta mig en blus tänkte jag. Sen blir det jobb i några timmar ikväll.. Imorgon jobbar jag o sen måste jag plugga plugga plugga.. har tenta på onsdag nämligen.. 18 sidor anteckningar att lära sig.. förhoppningsvis har man väl redan fått in en del under veckorna av inlämningsuppgifter... Sen jobbar jag hela torsdagen för att sen åka iväg på fredag! Mina älskade kisar ska bo hos mamma, så dem får med en liten utflykt,hehe. Skönt att veta att dem bli väl omhändertagna.

"Jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år och vad livet vill oss lära är att framtiden är vår"<3


Födelsedag

Tjoohooo o congrats to meeeee:) Haft en fin dag so far. Frukost från Gustaf till o börja med! Fick btw tre klädesplagg av han och Winnerbäck-biljetter, toppen!! Nåja.., gick o träffa John o Tommy på Tre G senare o då blev ja bjuden på fika av John:) Systemet till sist o nu ligger jag och slappar i soffan så jag ska orka med kvällen. Vi blev ett lite gäng iallafall. Jag, Gustaf, John, Tommy, Anneli, Helena, Emma, Peter + 3.. Blir nog trevligt!!

NAPTIME!

För det är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag! Hurra hurra hurra!!


Fredagsmys.

Hej hallå!
Äntligen fredagsmys framför Idol, underbart.. har haft fika här hemma med familjen, va så trevligt såå. Fick lite pengar, presentkort,micromopp, kläder, tallrikar.. ja sånt ni vet:)

Är sjukt sugen på fest så blir kul imorgon.. Om det kommer någon!! Nadja jobbar, Sandra är i Kalmar, Anna ska upp tidigt, Lisa är upptagen, Elena jobbar. Helena kommer, OM hon inte blir sjuk! Josse orkade inte gå ut, Madde bor i Göteborg.. Ja ni hör ju! Emma kommer nog hoppas jag! Osså några grabbar! Hoppas hoppas hoppas inte att min Helena blir sjuuuuk!! <3 Äh, det blir nog bra, det blir ju vad man gör det till,eller hur?:)

Nu ska jag återgå till tvn. Ha det gott:) Tomorrow is my birthdaaaaaaaaaaaaaaay! Puss<3

Snart helg!

Gokväll!

Har inte haft o lust o skriva, men nu e jag hääär.

Har väl inte så mkt att säga direkt, men ändå:) Har precis ätit Gustafs sallad.. oohh va gott det var! Pasta, bacon, fetaost, sallad, tomat,svamp, paprika.. YUM!

Imorgon är de fredag, YES! Familjen kommer på kvällen och firar mig, blir trevligt, lite fika o så. På lördag blir det utgång på självaste DAGEN;) Måste hitta en ny klänning... Vet ni vad jag har önskat mig? En micromopp, ett shampoo och ett läppstift. HAHA. Kul?njee, men behövligt iaf:)

Nu ska jag titta på criminal minds, puss!

Lite av varje...

Är fortfarande på lite dåligt humör, men det ska väl ge med sig snart..
Har varit på metodövningar idag, tagit lite blodsocker och blodvärde, stuckit oss i magen och snackat om katetrar och stomipåsar. Intressant, men mycket visste man ju redan.

Resten av dagen blir det tvätt och plugg, såndär nödvändig nytta. inte undra på att jag är låg:/

På tal om något annat, IDOL. Är såå missnöjd! Varför i hela friden fick hurtbullen "jag ärgladhelatiden" -camilla gå vidare och inte till exempel clara eller rasmus? OMG! Såå fel. Hon är en sån där som man stör sig på som bara är glad hela tiden och älskar schlager. big nono. inget fel på schlager men hon är verkligen kicki danielsson in a nutshale, inte bra. För övrigt,mjaa, resten gillar jag nog mer eller mindre så de får la duga:P 

Min födelsedag närmar sig med stormsteg.. men inget pirr längre. Var så kul när man var liten men nu bryr man sig inte längre. Jag kunde skriva långa listor med vad jag ville ha och nu har man ingen aning när någon frågar. 

Nu ska jag strax gå ner i tvättstugan igen. xoxo!/sara


Christian

Gå in på detta klipp på youtube. Så himla fint. De handlar om två män som tog hand om en lejonunge under en lång tid.(Man kunde köpa dessa förr och ha hemma!) När lejonet blev stort fick han flytta till ett reservat i Afrika. Dem blir rådade att inte hälsa på lejonet då han redan glömt bort dem och blivit vild men dem gör det ändå och han känner igen dem! Jag börjar ju gråta,så gulligt!

Christian the lion Reunion, FULL LENGTH MOVIE, London Lion reunited in Africa

Fina ord i slutet på filmen.. "Love knows no limits and true friendships last a lifetime...."

Low,low, low...

Hej hej..

Vet inte riktigt varför jag skriver för jag är på väldigt dåligt humör.. kan inte heller riktigt sätta fingret på varför jag är det.. but that's a fact.

Igår var det O'learys med jobbet, så trevligt så!! men det blev en tidig kväll, humöret svikta lite o då går de inte o va social o ha roligt... Lite bilder här iallafall.




Idag är det skrivande som gäller, men det är jäklar inte lätt när man inte har någon lust med något alls, bara skjuter upp att. usch.

Nä, jag skriver när jag är på humör..


Härlig dag!

Hej alla! Hur mår ni? Själv mår jag toppen.
Har haft lite panik de senaste timmarna, min mobil har varit borta. Kollade ne massa i lägenheten och i bilen tre gånger. Den fjärde gången hittade jag den i en liten vrå. Tosigt.

Har som sagt varit med Maddie idag och vi har haft det jättemysigt som vi alltid har! Fika och en massa tjatter här hemma:) Gick en sväng på stan med och tog även en fika där på Tre G, underbart när man kan ha såna dagar.



Har precis tittat klart på Idol och nu har jag satt på "Inlåst", en dokumentär om bråkiga ungdomar. De ska få känna på hur det är att sitta i fängelse och så ska f.d brottslingar försöka få dem på rätt väg. Väldigt intressant..

Imorgon är det fredag!! YAY! Ska faktiskt till frisören innan jobbet, klippa till luggen lite bara, så det lär väl gå på fem minuter:) Sen blir det ju jobb och vidare party party! Ska bli så roligt! 

Nu börjar det igen. Puss & Godnatt


Hungrig!

Godmorgon!

Sitter och väntar på Madde just nu, är überhungrig och vill att vi ska gå och köpa lite goda frallor och fikaaa. men det tar ju så lång tid för denna lilla däka. BU! Kom nu dåååå..

Blev ingen massage idag, ska troligtvis dit nästa vecka istället. Får klara mig tills dess helt enkelt, min rygg gnatar lite på mig....

Imorgon är det fredag hörrni:) Så nice. Ska bli så kul att gå ut och äta med jobbet, är alltid supertrevligt att umgås med dem! <3

Nemen vart håller den därra huuus? Är det meningen att jag ska svältaaaa,OMG!






RSS 2.0