utgång?

Igår var vi och åt på Lisas sjökrog, har faktiskt inte varit där förut, men det var mkt bra! åt toast skagen till förrätt och entrecote som huvudrätt. Mumma!

Idag har jag inte gjort alltför många knop, familjen Liljerehn åkte vidare mot Skåne vid lunchtid och sen har Gustaf och jag bara latat oss. Nu är han hos Anton och jag sitter här. Funderar på om jag ska ut ikväll eller inte, har svårt för att bestämma mig!

NU HAR JAG BESTÄMT MIG, jag ska uuuuuuuuuuuut ikväll, e sugen nu:) Svart kjol, döskallelinne, gladiatorsandaler och vinrött nagellack. Det blir bra! Vad tycks?



Ses i dimmaaaaan!!


Fört över några bilder..

..så här kommer dem:)

Dexter!


Izor!


Hw!


Farbror Gustaf och Stina!


Over and out!


Nu tar jag helg!

Torsdag idag, dagarna går! Nu är jag ledig i tre dagar, känns mkt bra:) Är så glad nu när min lille pojk är hemma igen. Han har mest sovit sen han kom och idag har han blivit duschad, så nu är han riktigt fin. Imorgon blir det kloklippning. Klippte på Dex idag, lite stretade han emot men det gick bra!

Igår kom Gustafs bror med familj hit, jättemysigt. Gustaf lagade köttfärslimpa med fetaost och så tittade vi på en film, the timetravelers wife...gilla den! Ikväll har jag varit på stars and stripes med några vänner, mkt gott o trevligt! Nu har jag kommit hem o här är det filmtittning som gäller, den tilltalade dock inte mig så mkt så blev lite bloggand ist;)

Hmm, vad mer då? Jooo, håller på o laddar ner photoshop så imorgon hoppas jag att helena vill hjälpa mig så jag kan sitta o dona med en egen header i framtiden;)Kuligt.

Neee nu har jag inget mer att säga för tillfället, e lite trötter, kan tycka det märks på mitt skrivande, blir hoppigt o hattigt!!

Natti.

LYCKA!

Han är hemma!!!!! Kl 03.00 gick jag ner o hittade min lilla kis i fällan<3 Är så tacksam till kks som ville låna ut den, är så himla glad och lättad nu! Han är som vanligt vad jag kan se, vi har redan haft mysstund och han har ätit en hel del. Han gnäller lite nu men det går nog över. Pälsen var inte grann kan jag säga, supertovig och en halv skog i ungefär, men har redan fått ganska bra ordning på den..

Nu ska jag ta bort efterlysningarna, sen får man väl försöka sova lite.. Imorgon blir det till att plocka bort lapparna i kvarteret! Natti:)

gaaaah!

åh, jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Mår illaaaaaa! Kommer bli så jäkla besviken om Hw inte hamnar i fällan inatt så det finns inte!! Känns liksom som att de vore för bra för att vara sant med, sån tur kan man ju inte ha. Fyyy, jag kommer aldrig kunna somna. Osså vill man ju inte gå ner för tidigt för då e man rädd att man kanske kommer när han är på gång o inte riktigt inne. Tror jag ska tassa ner vid tre-snåret iaf. Uschanamej, va jobbigt det är, jäkla katt som ställer till detta ståhej. Kom hem inatttttttt, snälla du!!!

Ska försöka sova litegrann nu..


annat

..ska försöka skriva ett inlägg som inte handlar om min katt nu tänkte jag.

Är precis hemkommen från en promenad med Dexter. Gick en 20 minutare och naturligtvis ska han sätta sig o bajsa mitt i vägen i rondellen på Saltö, typiskt honom. Nu lyssnar jag på underbara Melissa Horn. Hon är så fantastiskt bra, tycker verkligen om vartenda låt. Hon har texter som berör och en sagolik röst! Fast är du ledsen när du lyssnar finns det en risk att du gråter floder <3

ur, Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Imorgon har jag sovmorgon, väldigt skönt kan jag säga. Börjar inte förrän halv fyra så får se vad man ska hitta på tills dess. Vet inte vilken tid familjen Liljerehn hade tänkt o dyka upp. Får väl ta o ställa fram vårt ihopfällbara bord så vi får plats att äta nånstans. Bara till o slänga på en vit pappersduk så ser det riktigt trevligt ut. Kanske blir kvällens uppdrag förresten. 

Måste bara säga hur grymt besviken jag är att jag inte fick se Lars Winnerbäck i lördags. Men jag vet hur det hade blivit i det där regnet, hade irriterat mig sååå. Men spellistan var perfekt och vet att det var en sjukt bra konsert. Nåja, nästa gång kommer jag.  

Ne sätta upp bordet nurå. puss


Kattjakt.

Nähä. Det var inte det sista inlägget om kattskrället.. Jag var ute inatt och maten var äten ifrån, jag gick runt lite på tomten och fick syn på ett par kattöron vid rabatten, jag närmade mig sakta o ropade men sen sprang han iväg och det såg verkligen ut som Hw. Jag sprang efter, hoppade över staketet o allt men sen var han bara borta. Jäkla skit. Det var lite mat kvar som stod kvar på trappen och på morgonen var hela tallriken länsad. Jag tror och hoppas att det är han som är här o ränner.

Idag ringde en dam som hade en väninna som bodde på saltö. Hon hade haft en stor svart katt hos sig i några dagar, han hade rännt runt där på deras tomt. Jag var där o glodde idag men såklart ingen katt i sikte. Har iaf fått låna en kattfälla av kattkommando syd som ska invigas inatt. HOPPAS. Hade varit skönt att ha honom hemma tills Gustaf bror med familj kommer, dvs imorgon. Ska bli mkt trevligt btw:)

Nu ska jag ta det lite lugnt, sen blir det lite undanröjning så här e fint tills imon.

O ni vet vad ni ska göra, HÅLLA TUMMARNA!

Håller tummarna så hårt att dem nästan går sönder.

Okej. jag hoppas av hela mitt hjärta att detta är det sista inlägget jag skriver om att Hw inte kommit hem. Jag kommer lägga ut kattmat på trappen inatt, och sitta uppe en bra stund o vänta. Blir även en runda med ficklampan om ingen syns till. Säger än en gång att snälla håll tummarna! Jag hoppas verkligen att detta är natten han kommer hem till oss igen<3

Redan tisdag imorgon, dagarna går. Han har varit borta i 4 dygn då, tycker det kan vara dags att dra sig hemåt då faktiskt. Nog med semester för hans del. Kanske blev det för mkt med hunden så han ville sticka iväg i några dar? ja gode tid, who knows?

Ska jobba hela dagen imorgon och dexter ska följa med. Vi övar honom att vara självständig o låta han vara i ett rum ensam, medan vi är hemma och det ska vi göra i en vecka. Sen när han är trygg med det ska vi börja lämna honom. Har fått tips från en hundpsykolog.

Nu ska jag och G ner i tvättstugan. Wish us luck tonight. Puss

Hopp

Inatt ringde Gustafs telefon. Det var grannen som sett en svart katt på vår trapp. Mannen i huset gick ut men då sprang katten iväg. Det bara måste ha varit Hw! Vi var ute en lång stund o ropade o letade men inge kise syntes till. Men man får upp hoppet lite iaf. Det är aldrig några katter som springer här på vår tomt och sättet han beskriver katten på låter som min kille, han liksom gick jättelågt, nästan krypandes mot marken och det gör han när han är utomhus.

Ikväll ska jag ställa ut en tallrik med kattmat och dörren ska få stå öppen. Frågan är bara hur man ska fånga honom. Om dem ringer o ser honom så kommer han ju sticka så fort jag går ner i trappen. Vet inte hur vi ska göra.. sista utvägen är att låna en kattfälla. Mamma ska fråga hennes kompis på kattkommando syd om dem har någon.

Hoppas han dyker upp inatt igen.. miss uuuuu<3

Min lille..<3

Usch, det är så svårt att koppla av när man vet att Hw ligger ensam nånstans o trycker:( Har ingen ro till nånting. Men va fasen ska jag göra. Jag har gjort allt jag bara kan, o springa runt o ropa gör ingen nytta. Jag tror man får vänta tills han kommer hem eller tills någon underbar människa hittar honom.. har skrivit till radio blekinge idag också, hoppas dem har hjärta o efterlyser han i radion.. Det verkar iaf som att många vet nu på Saltö för det är många som kommit fram o frågat om det är jag som letar efter den svarta katten, eller om vi hittat honom.. o vi har banne mig lagt lappar i nästan vartenda brevlåda runtikring. 

Ni som inte har djur kan nog inte riktigt förstå vilket band man har till dem. För mig är det som en i familjen och jag är helt förkrossad just nu. Det är inte "bara en katt". Tycker synd om Izor med, han undrar nog var Hw är.. Har dock inte märkt ngt på honom, o tack o lov för det. Dexter undrar nog var hans femte flockmedlem håller hus.. 

Nu väntar jag på att mamma ska komma med pizza, har ingen större matlust men jag måste ju äta. Måste försöka lugna ner mig lite och tänka positivt.. jag vet ju katter som har varit iväg många dygn, veckor, till och med månader, och kommit tillbaka..

Håll tummarna för att min älskade lille pojk kommer hem snart..

Ledsen:(

Ju mer tiden går desto större blir klumpen i magen. Jäkla kattskrälle o springa iväg på detta viset! Är så orolig så jag vet inte vad.. Är så tomt härhemma, det är ju nånting som verkligen fattas :(

Idag ska mamma och jag fortsätta med att lägga lappar i brevlådorna, hela Saltö ska jäklar veta om detta! Imorgon ringer Gustaf till företaget som var här o lagade vårt kylskåp för att höra om killen såg nånting, eller släppte ut honom.. o han ska be dem kolla i hans tjänstebil, vill ha det uteslutet.. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna släppa detta.. Det kan ju ta dagar, veckor, månader innan han dyker upp, om han ens gör det..

Kom hem gubben!!! <3


Hollywood,var är du?

Hw har inte kommit tillrätta ännu.. Är så himla orolig.. och i detta vädret lär han inte dyka upp. Troligtvis ligger han o trycker i en buske nånstans, men var?! Kan ju vara varsomhelst.. inne i något garage, eller instängd nån annanstans.

Har anmält till polisen och satt annons i tidningen, på blocket och kattkommando syd. Mamma och jag har också varit ute o hängt upp lappar i området. Ber till Gud att någon ska hitta honom, detta är hjärtskärande.

Skulle gått på lasse ikväll, vet i tusan om det blir något med det nu i detta vädret. det fullkomligt öser ner. och det har jag varit med om på diggiloo förra året, då var jag som en dränkt katt= inte okej. Enligt prognosen ska det regna hela kvällen.. så typiskt. men visst, har inte direkt någon lust med något nu när detta har hänt.. jäkla skit är det!!!!!

Håll alla tummar och tår att han kommer hem igen...<3

Hw<3

..vet inte vart jag ska ta vägen. Mina underbara kise Hw är försvunnen. Har letat i alla tänkbara vråer 10 gånger om i lägenheten, i trappen, i källaren och gått tusen varv utomhus, letat i buskar, träd och runt om i kvarteret. Jag fattar inte vart han är. och jag fattar inte hur han har kommit ut!!! Troligtvis är det den jävla idiotkillen som lagade vår kyl som släppt ut han. Ofta man gör så med någon annans katt, då frågar man väl!!! Är helt förtvivlad just nu, vet inte vart jag ska leta längre... o han är ju innekatt, hittar dem ens hem igen?? Han har ju knappt varit här ute på denna tomten. Jag får ett bryt snart, men jag orkar inte gråta mera.

Ni som har djur förstår hur jävla hemskt detta är.

Snälla snälla snälla snälla snälla, låt han komma hem igen...

<3

Du sa nånting igår som gjorde mig väldigt glad och hoppfull..Vet inte om du tänkte på vad du sa, men det värmde verkligen och mina drömmar känns inte längre lika långt borta... <3

Idag är jag uttråkad, finns ju inget att göra! men jag har egentligen ingen ork till nånting heller. Känns som att jag är trött och matt varje dag nu för tiden. Har nog med vädret att göra misstänker jag.  Ska antagligen köra ut till Madde sen iallafall, fika lite, det var alldeles för längesen nu, igen. Det är svårt o knåpa in allt o alla i veckorna, i synnerhet när man jobbar olika så det krockar. Saknar dig gumman!

Tänker ni på det ibland? Vad ni skulle ta er till om ni inte hade era vänner? Jag hade inte klarat mig utan mina. Gustaf betyder allt för mig men det är något särskilt med ens vänner, man har ett annat typ av band till dem.

Madeleine. Anna. Josse. Sandra. Helena. Nadja. Elena. Linda. Lisa. Sara. Ni är bäst mina små guldkorn! ;)


I'm alive

Oj, nu var det längesen jag skrev. MEN, det har inte hänt så mkt sen sist. Jag har jobbat, varit sjuk, grillat, spelat lite sims(hihi) och umgåtts med vänner o familj<3

Ville säga att jag lever iallafall.. :) and thats all for now. Ha en mysig kväll!

boooooring

Usch. Jag har tråkigt. Finns ju inget o göra.. o Gustaf är inte hemma. Buu. Inget kul är det på tv heller. Nä-ä, vad tråkigt. Hade varit skönt o ta ett dopp men då får jag vänta tills G kommer, vill inte gå ner ensam ju.

Idag har jag varit o fikat hos Josie en stund. Blev inte kvar så länge dock för jag var så himla trött. Åkte hem o somnade. Nu är jag piggare men finns ju för tusan ingenting att hitta på. Synd att dem inte visar Miami Medical. Är en ny sjukhusserie, mkt bra, gillar sånt. Måste kolla om det finns online...

Åh, det fanns!!, då ska jag titta på det nu:) Happyyyyy.

Imorgon ska våra nya persienner äntligen komma upp, min snälla bror ger oss en hjälpande hand. Vid ett blir det familjelunch på Utkiken. Mysigt!<3

Puss!

Tudilu

Åh, det är inge bra o börja jobba kvällen typ vid fyra. För det första sover man alldeles för länge, bara för att man kan. o sen när man stigit upp går man bara o väntar på att man ska få gå till jobbet. urtradigt! så det är vad jag gör idag. Men nu är det iaf lite drygt en timma kvar så jag ska väl stå ut:)

Använder just nu min splitternya dator, love it! Den är som sagt väldigt lik min förra men snäppet bättre, windows 7 är ju fenomenalt tycker jag! Har i stort sett laddat ner alla nödvändiga program nu samt lagt in bilder o musik från den externa hårddisken. Känns mkt bra detta!

Nu slänger jag in några bilder från Göteborg:)



Det var alles. Sista bilden sitter vi i flumride och jag blev dyyyyngsur,haha.

Nu ska jag till jobbet! Ciaoo!


Back from Götet

Göteborg var så göööööttt!! Goda middagar ute, långa promenader runt avenyn, kaffe på mysigt fik, liseberg och runda på stan:) Har haft det great, bilder kommer i nästa inlägg!
Skulle hämta min dator på elgiganten idag och då sa dem att den inte gick o laga så jag fick gå in o välja en ny för 7500! Inte fy skam. Blev en liknande som jag hade innan men en bättre såklart;) Använder den inte nu dock, har inte fixat internet där än! Mkt skönt o ha en dator igen iaf, den har varit mkt saknad.
Idag har jag jobbat till två, har varit helt lialös typ. Matt o slö o fruktansvärt trött, somnade så hårt på rasten så jag blev väckt sen. Blev sedan hämtad av Gustaf osså körde vi o hämtade vår älskade Dexter! Som man saknat sina djur<3 Ikväll körde vi till Hästö och tog ett varsitt dopp. Dex fick med, får ju passa på innan algerna tar över vattnet.
Pusssssss

You sweet moonbeam

Hallå, har inget bättre för mig så skriver lite här:) Borde iofs packa inför imorgon o duscha o lite sånt men har ingen lust för tillfället. Har ju jobbat hela dagen så är rätt skönt att bara få slappa lite. Gustaf o Dex är ute på Sturkö så det är himla tomt här hemma, men kisarna är ju här iaf:)
Ska bli så skönt o få åka till Götet imorgon, som jag längtat att få gå på Liseberg, kommer vara som ett barn på julafton kan jag lova! Ihhh! o solen ska skina hela helgen enligt prognosen, gilla.
Avslutar med lite härlig musik!
Train- Hey soul sister
Edward Maya-Stereo love
Lady Gaga- Alejandro/Telephone
Miley Cyrys- Can't be tamed
Lady Antabellum- Need you now
Apollo Drive- Papercut
Taio Cruz- Break your heart
Pitbull- Hotel room service
Nej, nu får jag nog gå o greja lite.. I'll be back.

Plans.

Nu sitter jag här o väntar på att Gustaf ska komma hem från jobbet. Ska nämligen köra till Josse då o hälsa på i hennes nya lägenhet och träffa hennes små kissar. Ska bli mysigt. Börjar dock jobba kl fyra vilket inte är riktigt lika mysigt, men det går la bra ;)
Imorgon jobbar jag hela dagen sen blir det hem o packa inför en liten tripp till Göteborg! Ska bli så härligt o få komma dit, var många år sen och det är en sån härlig stad! Gustaf o ja ska åka med Sandra o Johannes, äta god mat, gå på Liseberg o shoppa, underbart! Djuren tar mami hand om, hon är en riktig klippa hon! <3
Nee, nu kommer Gustaf när som, bäst o gå ut med Dex en sväng:) Pussokram

Anna o Vincent

Nu sitter jag hemma hos Anna o chillar:) Just nu är hon o byter blöja på den lille fisen så då får man passa på o blogga;)

Fick se att Helena ändrat min blogg lite, tackar för detta! kan ju vara kul o ha blå ögon ett tag nu;) Men nu tycker jag nästan inte att det ser ut som Dexter på bilden för han växer o ändrar sig hela tiden, men man får byta bild sen när han är färdigväxt ist;) Får se till att Helena visar mig hur man gör någongång, hade tyckt det varit kul o dona med sånt.

Nu kommer di två igen, han e så söt den lille pokken, dags för maaaat!

Så vad mer då? Hmm, ska kanske besöka Josse imorgon som precis flyttat till en egen liten lya. Ska bli spännande o se, osså har hon skaffat två små kissemissar- Svea o Selma tror jag dem hette:) Roligt!

Idag är Dexter bra i magen igen, mamma inspekterade när han gjorde ifrån sig och det var fast,haha. Däremot har han fört ett himla liv hela morgonen sen vi gick så nu blir det plan B.- stänga in han i några kompostgaller o lägga en filt över. Har tystat många hundar, dem lugnar liksom ner sig när dem får sitt lilla rede, dem blir trygga där. så jag hoppas på det. har varit o köpt grejer idag så vi ska prova de tonight.

Neee, nu ska jag vara lite social tänkte jag. Have a nice day!

hur mkt ska man klara av?

Va de känns konstigt.. nånting bara slängs i ansiktet på en som man inte hade nån aning om..och det är verkligen en big deal. inte trodde jag att man skulle få uppleva detta från detta håll, finns så det räcker i min närhet. osannolikt o hemskt o se, men nu ska det bara bli bättre. Det känns positivt. Tack gode gud att det inte gick längre.
Idag har Dexter haft diarré så vi har varit hos veterinären på besök. Hans allmäntillstånd har varit bra hela dagen, ingen feber eller matthet eller nåt. Vetten trodde han hade fått i sig något skit på marken. Men nu får han inte äta nånting på 24 timmar och ska sen bara få en specialkost som ordinerats. Den lille stackaren, men förhoppningsvis är han bra i magen redan imorgon. Har fixat ett bilbälte till honom idag med, mamma köpte ett till oss:) Det var väldigt enkelt och funkar jättebra!, så nu sitter även han tryggt i bilen, känns bra.
Körde förbi elgiganten i förmiddags och ville höra hur det gick med min dator. Antagligen kommer den bytas ut för dem kan inte laga den:S Tycker allt går sönder nuförtiin. SUCK. Kylaren i bilen gick sönder också ju, Gustafs telefon och våra fläkt. Aldrig att det bara ska vara EN sak...

Sommar

Åh, onsdagen var så härlig! På förmiddagen kom Sara och Lisa och vi begav oss ut mot Maxi för att inhandla lite gott. Vidare åkte vi mot Tjurkö där Lisas mor har en mysig liten sommarstuga. Vi låg o glassade i solen i några timmar och jag tog till och med ett dopp, göttans! Min lille pojk var såklart med och även han badade litegranna.
Efter glassandet blev det korvgrillning:)
Lovely day, tack flickooooor!

Veckans början..

Måndagen och tisdagen har bestått av jobb men efter jobbet i tisdags åkte Dexter och jag hem till Anna för en liten träff. Lille Vince har redan blivit större tycker ja, så fin e han! Vi gick o köpte oss en glass på glaciären och sen blev det kaffe efteråt. Myspys!
När vi skulle hem mötte jag upp Gustaf som ville ta ett dopp i det stora blå:)
Puss!

Öland

I söndags kom vi hem från Öland och gud så härligt vi har haft det! Vi bodde i en jättefin stuga med plats för 10 personer, trivdes verkligen, skulle kunnat bo där hela sommaren! Vi har ätit o druckit gott, solat, spelat kubb och BADAT. Första doppet blev i lördags, riktigt skönt ;) Var helt underbart att åka iväg såhär i några dagar, med det kanonvädret vi haft så har det känts som att man varit utomlands! Tack tack tack mina vänner!
Några snabba fakta:
* Jonte är mörkrädd.
* Jag har gjort min första jordgubbstårta som fick högsta betyg.
* Vårt första kubb blev stulet av grannarna (total förnekelse vid konfrontation) men vi köpte ett nytt.
* Gustaf råkade hälla öl på Dexter.
* Nadja har redan fått put.
* Rasmus har svårt för att komma ihåg namn.
* Johannes liknar Lasse i Barnen i Bullerbyn när han skrattar.

Måste tillägga att lille Dex har skött sig exemplariskt under hela helgen och charmade allt o alla;) I söndags fick även han ta årets och livets första dopp i havet;) Han var sååå söt o simmade så duktigt;)
Här kommer helgen i lite bilder:)
Härligt!!!

RSS 2.0