Validering+fika

Idag har jag validerats, vart inte särskilt talför men det gick bra ändå,hehe. blir så trög i såna sammanhang,haha. Efter denna pärs blev det fika med Lisa, mycket trevligt. Känns som jag satt och babblade en jävla massa! men det var roligt iaf. Fick fika på 1344, det får jag ju aldrig göra annars för mina andra kära vänner,haha! Ska tvinga Sandra att hänga där sen med barnvagnen:P tss....

idag är jag lite glad, har lite saker att se fram emot och visst piggar det upp en aning! :) Plugget sitter dock kvar i bakhuvudet, lite jobbigt...


 Såhär fina var vi snäckor i lördags:) Tog tyvärr ingen bild på oss tillsammans...

Imorgon ska jag umgås med min Madde och antagligen fika med Josse:) På onsdag blir det fika med Peter, längesen vi umgicks så det ska bli roligt. Hoppas även på en promenix med Sandra? Torsdagen är tom än så länge och fredagen ska jag ägna mig åt en fika med Fridaa! Mycket vänner och fikastunder i schemat denna veckan, vilket alltid är roligt:) Får hoppas man får jobba lite också..
Nu ska jag skriva några rader på mitt arbete..
xoxo;)

Söndag

Hej! Gå in på argalappen.se. Stina-lee tipsade om den sidan, den e ganska rolig att kika in på om man har tråkigt. helt sjukt vad folk kan få till att:)haha.

Utgång igår med Helena, hade skitkuuul!:) O'learys och Piraten bidde det, dansade,drack för mkt och hade en superb kväll! Träffa min kära vän Peter, min gamla klassis Linn o lite annat folk:), så kul när man e go o gla! synd bara att man fick vara ute en timme kortare eftersom klockan skulle ställas fram.. Nåja, det räckte, vi gick och käkade korv sen o så skulle Helena ha en räksallad också tyckte hon. Efterfest hos mig, spelade Buzz och vann till och med en gång, kan ni tänka er?:) Sen fick jag dela säng med Helena och Gustaf, låg som en packad sill emellan de två snarkandes i örat på mig, och fy va varmt det va.... haha. Nu väntar vi på våra pizzooooor, e så sjuuukt sugen.

Nu har vi ätit, det var gott och nu är jag såååååå mätt. Tittar på let's dance igen, va tvungen o se lailas dans igen, sååå fint ju! Helena ligger här och känner sig flåtig säger hon:P

nu har helena avläsnat sig, längtan efter sin staffan blev för stor:) Var tänkt att jag skulle fika hos Josie idaaa men kan ju inte köra, får inte tag på madde och är helt ärligt för lat för att ta bussen. Sen dessutom har dem fått två nya kisar idag och dem behöver nog lite utrymme att lära känna huset:)

E lite deppig idag, men försöker förneka det.. Har så mycket i skolan och vet inte vad jag ska börja.. Får sån ångest, ett arbete ska vara inlämnat på fredag, och är inte ens halvvägs.. Har dessutom uppgifter och två prov om två veckor..fy hur ska detta gå?

Nåja, nu är klockan 19.15 och har skrivit en hel del på mitt arbete så de känns bra. Ska ta det lite lugnt nu, annars blir ja för trött.
Lägger in nån bild sen från igår kväll..Puss

Celine Dion & Let´s dance

Under större delen av min uppväxt har min mamma köpt skiva efter skiva med Celine dion och jag har älskat hennes musik från första stund. Mamma och jag brukade sitta i soffan på kvällarna innan jag skulle sova och sjunga med i låtarna.. Mysigt hade vi:) Kommer ihåg när jag fick hennes första singel, Pour que tu m'aimes encore. Älskade den låten och trodde jag kunde sjunga med i den fast den var på franska, tror jag väl fortfarande egentligen,haha. Sen kommer jag så väl ihåg att min plastsyrra Anna och jag, som delade rum när vi var små, alltid satte på celine dions skiva när vi skulle sova som började med den underbara balladen "Think twise". Att man kan komma ihåg sånt...

<---Visst är hon vacker? och har en underbar sångröst!

Har inte lyssnat på henne på ett tag, men såg reklamen för samlingscdn på tv så laddade ner den. Osså kommer en av, enligt mig, hennes bästa låtar på let's dance idag, "all by myself", så himla fin. Och Lailas dans fick mig att börja gråta, var så vackert!!

Jaja, nu måste jag sova, ska upp och jobba 6.45 imorron.. :S
Puss på er...

Sara intervjuuuu!

Har lite tråkigt så här kommer lite info om mig som jag själv kommer tycka om att läsa i framtiden:)

Ålder:
21
Hår: mörkblont slingat hår till axlarna. Nu har jag tröttnat på det korta och ska låta det växa långt igen:)
Längd: Hmm, har nog inte växt sen sist? 1,73?
Intressen: Vännerna, katterna, Gustaf, party, shoppa!
Tatuering? hihi,  ett hjärta och "love is my religion" i nacken!
Senast sedda film på bio? Män som hatar kvinnor, sjukt bra!
Vad äter du oftast till frukost? Hmm är slarvig med frukosten men en smörgås är gott. osså youghurt eller fil:)
Mat du inte gillar? Jag älskar mat, men bruna bönor är ingen höjdare...
Bästa musiken just nu? Ojoj,finns mkt, mamma mia soundtrack:) och det som spelas på rix får jag väl säga då....
Musik som aldrig dör ut? Helt klart Foo fighters och R.E.M!
Hetaste bandet just nu? Pratar vi utseendemässigt får jag nog säga EMD:P Charmiga killar det där:P Känner mig som en liten flickidol,haha.
Bästa serien? Grey's Anatomy, Gossip Girl, Desperate Housewifes, Brothers and Sisters, Ugly Betty, Criminal Minds, Two and a half men, Scrubs, Prison Break, 90210.. Jag är ett seriefreak, märks det?, kan ju inte välja bara en...
Filmer? Mamma mia, sex and the city, män som hatar kvinnor. Äh, det finns ju tusentals bra filmer...
Favoritklädesplagg? Ha! Hur ska jag kunna välja.. Men klänning är väl så mycket JAG det kan bli, flickflicka!:)
Favoritbutik? Ginatricot helt klart. H&M givetvis. Och onlineshoppar som asos, nelly, chicy, topshop... Ska jag fortsätta?;)
Vart i världen vill du helst åka på semester? Typ LA, eller New York. Filipinnerna:)
Är du en organiserad person? Jag skulle nog säga att jag är väldigt organiserad ja...
Var vill du tillbringa din tid som pensionerad? Haha, känns lite tidigt att börja tänka på det nu, men tja, jag vill bo nära mina barnbarn i nån härlig villa vid havet med min man Gustaf.
Starkaste födelsedagsminnet? När jag hade maskeradkalas och var utklädd till fin dam,hah! kommer inte ihåg hur mycket jag fyllde men var inte särskilt gammal. Det var under spice girls tid för jag kommer ihåg att jag fick spicegirlsbilder och en magtröja i present!
Hur många gånger har du flyttat? Oj, fem gånger tror ja..
Vad hade du velat heta om du inte hetat Sara? Ella kanske.. äh jag vet inte. Allt låter så fånigt till mig, jag är Sara ju..
Vad tänkte dina föräldrar döpa dig till? Daniella.Verkligen orginellt  då mina bröder heter David och Daniel. Tack gode gud att dem tog sitt förnuft till fånga!
Vilken månad fyller du år? Oktober
Morgon- eller kvällsperson? Helt klart kvällsperson, jag är knappt levande tidigt på morgonen...
Vilken skostorlek har du? 39
 Husdjur? 2 norska skogkatter, Izor 15 mån & Hollywood 15 veckor
Vad ville du som liten bli när du blev stor? Haha, prinsessa, flygvärdinna, reseledare.. 
Framtidsdrömmar? Bli undersköterska och sedan läsa till lärare framöver, få ett trivsamt jobb, flytta till hus med Gustaf och mina kisar:) Skaffa barn och njuta av livets goda ting:)
Favoritblomma? Rosor, liljekonvaljer och tulpaner.
Vad lyssnar du på just nu?  Lady gaga.
Vad ser du fram emot detta halvåret? Åka med Polenfärjan med flickorna, till Göteborg med Madde och till Borgholm med min älskling:) Finns säkert massa mer saker att se fram emot, som till exempel en varm sommar, det vill vi alla ha!!
Vad var det senaste du åt? Denniskorv med bröd!
Hur är vädret? För kallt, vill ha vår nu!
Senaste personen du pratade i telefon med? Elenaaaa.
Favoritdrink? Drink?ha! Mintu ska det vara!
Favoritrestaurang? Mont martre får det bli...
Favortimat? Hemlagad husmanskost.
Favoritmat som liten? Morotspure:P
Årstid? Alla årstider har sin charm men våren och sommaren är liite bättre än de resterande två!
Kaffe eller te? Båda, men föredrar nog kaffe i de flesta fall!
Vad finns det under din säng? Mest damm skulle jag tro.
Vad gjorde du igårkväll? Pluggade.. 
Favoritdag på veckan? Fredag eller lördag. Fredag idaaa:)

Saker du gillar hos dig själv? Är en bra lyssnare, godhjärtad
Saker du inte gillar hos dig själv? Är oerhört lat, skjuter upp saker som är jobbiga...

Saker som skrämmer dig? Döden och en massa annat. Jag är en fegis.
Fyra saker du gör varje dag? Äter, tänker, går på toa och pratar i telefon:)
Saker du vill ha i en relation? Kärlek, tillit,  humor, utrymme, att man både ger & tar.
Det första du tittar på hos en kille? Ögonen.
Beroende? Godis!
Har alldeles för mycket? Kläder och läppglans...
Barnnamn du gillar? Hemligt..., men har endel på lager,hihi.
Har du något du kan avslöja? Jag tycker fortfarande det är kul att spela sims 2:) Jag kan inte knäppa fingrarna..
Värsta känslan? Att känna att man inte duger, att känna sig obekväm, ett brustet hjärta. Finns många obehagliga känslor...
Bästa känslan? Att vara med vänner, familj och Gustaf<3
Till sist, något du ångrar? Att jag inte stod upp för mig själv tidigare..

Sååå nu orkar jag inte intervjua mig själv mera:P Kul tidsfördriv iaf:)
Herregud va långt det blev...
xoxo!!;)


Happy thoughts:)

Idag har jag och Madde varit på stan och självklart köpte jag mina chinos och tröja jag spanat in plus en kjol. Allt endast för 80 kr!!! det ni! Rabatter is the shit. Så nu kan till och med jag vara vårfin:)

 
Denna blev det med, för normalpris dock, men det unnade jag mig:)
 ÄLSKAR RANDIGT!! 

Sen i och med att jag fått mer i lön o mer i CSN än väntat så har jag kommit fram till att jag faktiskt KAN klippa och slinga mig denna månaden. För lite sparsam är man ju och har pengar kvar sen förra månaden!:)  I den här deppperioden man befinner sig i nu så är det guld värt och få bli lite fin i håret och/eller köpa lite nya kläder! Endel kan förstå det och andra tycker nog man e helt dum i huvet men vi tycker alla olika och värdesätter olika saker! :) Är iaf mycket gladare idag!

...för Gustaf och jag firar 3 år!! Kan ni fatta att tiden går så fort? Kändes som det var igår jag tog bussen till hans studentlya och var så där pirrig i magen:) Osså nu helt plötsligt är vi sambo och har två katter! <3 Det firas inte nånting här idag som jag nog sa igår, det blir som sagt middag imorgon istället. Köpte iofs en ask med anthon berg choklad till honom som han älskar, nästan lika mycket som han älskar mig:)hihi. så då blev han glad!

  

Har inte så mycket bilder på oss på den här datorn men dessa får duga så länge:) ÄLSKAR DIG GUSTAF<3 

Våra fina små kisar Izor och Hollywood <3 Bus!---->

Nu måste jag göra lite annat.. Är supertrött så tar nog plugget imorgon.. Kom ju ganska långt igår :)

HURRA!!

Nu e ja glaaa! Jag fick mer CSN än väntat, och mer i lön:) Så vad tror ni jag gjorde idag efter föreläsningen?? Jajemen, gick ner till Ginatricot och glodde! inte trodde jag att jag skulle kunna köpa några kläder denna månaden:) Sen såg att jag hade mitt ginakort fullt med stämplar så nästa gång jag handlar där får jag allt princip gratis:) (Har nämligen redan tittat ut ett par chinos och tisha) Gotta lööv it. På posten kom det även 100 kr i guldbonus från H&M, bugar och bockar!! Så lite shopping blir det allt!!, typ gratis nästan:) hihi. Tänk att man kan bli så glad av kläder!

Och blommor!, min snälla mamma köpte blommor till mig i förgår, hon tyckte jag skulle ha det lite vårigt här hemma:) En påsklilja och tre supersmå vita blommor i  svarta minikrukor fick ja! osså lite gröna växter unnade jag mig själv till att köpa.. mamma och jag hade en supermysig dag ute på slottsbacken, strosade i massa affärrer, tittade runt och fick inspiration:P inredning är ju oerhört kul det med, älskar att dona här hemma. Att byta ut gardiner, mattor o tavlor kan göra en enorm skillnad! Därför man älskar Ikea så mycket för där kan man göra det oerhört billigt:), förnya sig!

ooops jag har visst inte tagit bort mitt smink kom jag på nu, ligger i sääängen! får göra det nu. hmm gustaf ligger redan här bredvid mig och snarkar. Blev inget serietittande här inte! nåja nåja...

Tors- Träffa Madde.. Josse? promenad Sandra? GUSTAF & JAG 3 ÅR!
Fre- Fika Lisa/Elena? Mysmiddag med Gustaf<3
Lör- Utgång! Helena, Josse, Madde- är ni på att????!! :)

Tråkigt nog innefattar alla dagar plugg också.... BUHU...

puss på er!

Bättre dag idag...

Idag är jag inte lika deppig! Visst, problemen ligger kvar men vissa dagar känns dem lättare ju. och visst löser det sig, det gör det alltid:)

Idag har jag pluggat större delen av dagen, tittat på serier och haft det gött. Somnade på soffan i eftermiddags, va så skönt att ta en tupplur. Ikväll har Gustaf och jag lagat middag tillsammans och ätit med tända ljus vid vårt köksbord för en gång skull. Har ju gjort om lite inredningsmässigt här hemma så tycker det är mycket mysigt nu, även i köket!! Får ta lite bilder ngn dag:)

Nu tittar jag på grey's anatomy, mycket bra! men vill inte att IZZY ska dö.. fast nu kanske hon får vara med sin Danny... fy fan vad jag lipade när han dog...--->


(iofs är hon ju tillsammans med hunken Dr karev!) yum. oooops, är ni inte så långt i serien......?

Imorgon ska jag på föreläsning, kursen i människan socialt och kulturellt ska inledas... fy fasiken va tradigt! Men men, got to do it...

På torsdag firar Gustaf och jag 3 år tillsammans, fast vi ska inte "fira" det förrän på fredag. Eftersom vi båda inte har särskilt bra med pengar nu så blir det "bara" en romantisk middag, och det räcker gott och väl. Istället kan man göra ngt extra mysigt nån annan gång när man känner att ekonomin är lite bättre! Typ gå på spa, åka iväg på weekend eller ngt!:) Och picknick i solen är ju helt underbart, men det får bli lite varmare först, annars behöver ju faktiskt inte det kosta särskilt mkt:P

Nej nu har jag inget mer att säga, måste titta på GOSSIP GIRL, xoxo!!!! ;-)


FYYY...

Jag skulle vilja..
Köpa en ny mascara från dior.
Shoppa massa kläder (spritter i fingrarna!!!:P)
Klippa och slinga håret..
Jobba mer!!
Få ett vik.
Slippa tänka på dessa jä*la pengar...
Åka till Ikea och köpa lite nytt.
Bada Izor och Hollywood. Fasa!!
Skaffa en bil.
Åka utomlands. 
Att våren kom..

Jag önskar jag slapp tänka och oroa mig för släkt och vänners bekymmer.. och att det fanns något jag kunde göra! Det är hemskt att känna sig otillräcklig gentemot dem man tycker så mycket om.
Jag önskar jag slapp tänka på räkningar och pengar...det vore så mycket lättare då...

Är så jä*la trött på jobbet, kommunen, problemen, pengarna..

Men är samtidigt tacksam för Gustaf, kisarna, familjen och vännerna. Hur kan man klara av sina motgångar utan att ha folk omkring sig som står en nära? Ni vet att ni betyder allt...

Ser fram emot våren och sommaren:), att resa med Polenfärjan??, att resa på weekend till Borgholm i sommar??, att gå på sommarviket, FRAMTIDEN- barn och hus:) JA herregud vad man tänker mycket ibland..

Lite deppigt inlägg. Just nu är det jobbigt, och måste få skriva av mig lite..
Vet att allt ordnar sig till slut på ett eller annat sätt, man får fokusera på det som är bra för nåt finns det alltid att vara tacksam för.. fast att det ibland kan kännas väldigt betydelselöst bland alla andra bekymmer.. nåja nästa inlägg blir glatt,jag lovar:)
fasen vad humöret kan svänga bara från en dag till en annan...
Puss

En fredag med vårväder!:)

Hej:)
Nu är jag här igen.. Klockan är halv två ännu en gång och här sitter jag och väntar på att gå till jobbet i princip, börjar fyra! Jag kan inte fatta att dagarna springer iväg på detta viset, veckorna går i ilfart, tycker det är lite skrämmande.. Tiden går alldeles för fort, men tiden, den kan man inte styra över..

Åhh, det spritter i fingrarna på mig, är så mycket jag spanat in, massa fina vårkläder och annat. Det är SÅ tråkigt att inte ha råd!! Jävla skitjobb.. Hoppas det vänder snart så man får en normal månadslön.. Det här funkar INTE!! Mitt största intresse är att shoppa och blir så gla när jag får göra det:) och när jag inte får det så är det tråkigt! BU! Naturligtvis ska man betala in årsbetalningar med när man har det som mest knapert, tex försäkringar för katterna, helt galet dyrt.. Livet är hårt,haha. Äh, man klarar sig och allt ordnar sig. Galet att jag kan tänka såhär pass positivt som jag gör nu,(tro mig, att jag skriver haha och inte oroar mig är oerhört positivt för att vara mig!) kanske är det vädret som gör det!:)

Lyssna på Veronica Maggios skiva, den är skön som tusan!

Ha en underbar dag alla, och njut av solen om du kan!
xoxo! (By the way, nytt avsnitt av gossip girl s02e18 finns att ladda ner , så spännande:P)


 
Från vänster,
Anna
Syster, saknar dig! kom hem snart!
Madde
Best Friends Forever!<3, behöver jag säga mer?
Helena Du fullkomligt lyser Helena,är så glad för din skull, du förtjänar detta tusen gånger om! Du är super,det vet du va?
 Sandra En bättre mamma får man leta efter,du kommer briljera lika mycket som du briljerar som vän!
Nadja
Du är söt som en sockerkringla och är så glad att jag är din vän!, bitch:P
Elena  
Hur mycket vi än slåss om tiderna på Pantern (skratt) så kommer du alltid vara min vän!:P,gobit!
Josse Att vi slutade umgås förstår jag inte, men att vi nu gör det förstår jag för du är en helt underbar människa!

Egentligen borde jag skriva "underbar vän" på varendaste rad för det är ni allihopa!!(men det skulle bli lite enformigt tyckte jag:Pnåja, ni betyder så himla mycket för mig! Vad vore jag utan er? Älskar er <3

Torsdag

Hmm, jag har fortfarande inte läst dagens dos av datorkunskap och vård och omsorg.. dock blev det sistnämnda nästan klart igår kväll..nåja, dagen är i slut än, men jag känner att det bara skjuts upp hela tiden... excel är ju så tradigt och onödigt. Hata!!

Har heller inte ätit ngt ännu. Har en teori, tittade på mina lår idag när jag vaknade och gillade inte vad jag såg så kanske en omedveten del av mig inte är hungrig bara just därför,haha. Ne men skämt å sido, jag får väl äta ngt snart.. klockan börjar ju trots allt närma sig två:S usch vad dagarna rinner iväg,tragiskt. Men på tal om lår, snart måste det börja tränas på något vis, promenader typ en gång i veckan is not good enough damn it!! Frågan är bara vad man ska träna som man sen inte lägger av med efter två veckor? Det är en bra fråga det!!

Nåja, i helgen blir det jobb, känns skönt att få göra lite nytta även utanför hemmet:P Förresten Madde! När ska vi hinna ses egentligen? Tänka sig att det nog inte blir något mer denna veckan,haha. konstigt va? Måndag, first thing?:P

Sandra! Jag såg er fina lilla bebis på facebook, ser redan nu att denna lilla krabat kommer bli riktigt oemotståndligt söt!! Du kan skatta dig lycklig vännen!! Är så gla för din och Johannes skull! <3

Nu ska jag nog ta mig något att äta ändå, min mage börjar faktiskt gnälla lite på mig nu..
xoxo!!

kaffe,plugg och annat.

ohh, så gott det är med eftermiddagskaffe:) Blev nog lite piggare iaf.. har tvättat hela dagen och pluggat en massa. Håller just nu på med excel inom datorkunskapen och paniken kommer sakta över mig, en massa formler och skit, jag tycker det är svårt, påminner mig om matte B,fy! nåja gustaf ska hjälpa mig med det ikväll, klarar inte av att sitta med det nu, blir så frustrerad när jag inte förstår!!
har suttit och skrivit lite på arbetet i vård och omsorg också, ska skriva vilka lagar man stöter på som personal och patient.. det är många lagar ska ni veta! Det ska dessutom skrivas kortfattat och innehålla vissa etiska ord... och snart är det prov i båda ämnena.fyyy, gillar jag inte... men det ska jag minsann fixa!!

Är ledig idag och imorgon sen ska jag jobba hela helgen,. Men blir som sagt inga lugna dagar, bara plugg, tvätt och  städ...men så är det ju ibland, bara till att göra det bästa av det..lyxa till med kaffe och kaka ibland:)

Fick ett mycket konstigt samtal idag, kan fortfarande inte förstå hur det går ihop? Det är ngt som inte stämmer känns det som , men jag vet inte... nåja, vi får se om jag får någon klarhet i det så småningom!

Nu får jag nog återgå till mitt skrivande om lagar så det blir färdigt nångång! Pusss

Melodifestival,bio....

Åhh!, vad missnöjd jag blev på melodifestivalen. Inte nog med alla dessa jävla deltävlingar och petra mede som programledare,(människan kan ju ALDRIG vara seriös??!!) nu ska vi skicka en operasångerska till eurovision också...nej nej nej, det var helt fel enligt mig, men tack gode gud att inte af ugglas vann, då hade jag nog börjat gråta.... Oavsett om man vill eller inte så visst fasen bryr man sig om vem som representerar vårt land i eurovision!

Var på "Män som hatar kvinnor" ikväll.. Mycket mycket bra film, se den! dock väldigt rå, det är endel våldsamma scener i den som man far lite illa av.. Men skitbra film, satt fängslad, jag älskar ju såna svenska filmer också, beck, wallander, van veeteren...

Nu ska jag kolla om några av mina serier har kommit.. ni ska bara veta vilken seriegeek jag är...
Grey`s anatomy, Desperate Housewifes, Kyle XY, Gossip girl, Prison break, Ugly Betty, Criminal minds, Brothers & Sisters, 90210, Two & a half men, Scrubs......
Det var nog alla... :) Ja, hur hinner jag? Jo, det är ju charmen med att ladda ner, att man kan titta PRECIS när man vill!:)

Puss puss!


Min dag

Idag har jag varit ute hos Mäds, mycket trevligt hade vi som vanligt! Nu ska Gustaf och jag snart köra och köpa hamburgare på MAX, vi hittade inget gott i kylskåpet så vi bestämde oss för att äta lite extra onyttigt:)

Är rastlös som f*n, låt mig få jobba snart innan jag kreverar!!

Det går super med kisarna och de är jättesnälla mot varandra. Izor tvättar till och med den lille osså ligger han där och spinner(han spinner dock typ hela tiden) .Så söta är dem, och inte har man dåligt samvete när man lämnar lägenheten för nu har dem varann! Och numera möts man av två små goingar vid dörren, som är superglada att man kom kommer hem!

Nä nu tjatar Gustaf på mig, han orkar inte vänta längre,tsss..
pusssss

Bild:)

Här ligger mina två älsklingar och sover på min nya snygga klösmöbel, så fina är dem, eller vad tycker ni?:) Dem är mina ögonstenar iaf!!


Tänkte att det kanske var någon som ville se dem!:)

Just nu tittar jag på tv när dessa två ligger och latar sig, finns tyvärr inte så mycket att tita på bara.. Bones är ju helt okej iaf!

Puss på er!

melodifestival+kisarna

Nu har jag kommit fram till vilka låtar jag tycker om i melodifestivalen och det är en liten lista på 12 låtar!
utan inbördes ordning, here they are:P

Agnes- Love, love, love
Emilia- You´re my world
Alcazar- Stay the night
Sofia- Alla
Emd- Baby goodbye
Amy Diamond- It´s my life
Molly Sanden- Så vill stjärnorna
Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng- Killing me tenderly
Cookies ´n beans- What is
Måns Zelmerlöf- Hope and glory
Velvet - The queen
Starpilots- Higher

Så var det me det!:)

Idag går det fortsatt bra med kisarna fast Izor verkar känna sig lite stött, men det blir nog bättre med tiden.. Madde och hennes mamma(som jag köpt båda kisarna av) kommer i eftermiddag, de är så nyfikna på hur deras bebisar har det:P Fram tills dess händer det inte mycket här hemma. Är en liten latfis som sagt:P Fast måste nu plugga lite ikväll iaf..

bilder på mina älsklingar tillsammans kommer sen:)
xoxo!


Två kisar hemma:)

Nu har jag fått hem min lilla kise och han är så underbar!! Mötet mellan honom och Izor gick bättre än väntat faktiskt, liiite fräs av hollywood(ja,han heter så!) i början men nu leker dem, fast izor e ju förstås lite väl hårdhänt mot den lille. men gud va roligt han tycker det är!! det är så himla mysigt... längtar tills dem bli kompisar på riktigt, då blir det toppen! Han har anpassat sig jättebra redan tycker jag, gått på lådan och allt,han är så tuff så! känns som han tyr sig till en redan också,myyyyys!! är så glad!!

Tittar just nu på andra chansen, hollywood ligger här med oss i soffan och izor ligger på golvet o glor.. ska gå o hämta han snart så han inte blir sotis:P katter kan ju faktiskt bli det också...  Ska spendera hela helgen hemma, e ju iofs bara en dag kvar av den men ändå, vill iaf vara hemma med kisarna hela dan imorgon med så jag ser att de tar hand om varandra!:)

Nu ska jag titta vidare på andra chansen..
xoxo!!

Tysklandsresan!

Jaha! Nu var man hemma igen. Är alltid roligt att åka bort en sväng men alltid superskönt att komma hem också!
Gick upp kl 3 natten till onsdag, var helt sjukt trött, hade ju naturligtvis inte kunnat sova något alls fram tills dess. Sen möttes vi där alla med varsin kudde o filt under armen, busschaffören tyckte de såg ut som att vi skulle till österrike:P(?!)

Man hade ju väntat att resan skulle bli lång och lite jobbig men tyckte inte de va så farligt, vi underhöll varandra så gott det gick.. helt plötsligt frågar Elena Per: Vad tycker du om de här husen Per? (va e de för fråga?) inte heller fick hon något vettigt svar tillbaka.. En stund efter denna fråga hör ja Elena säga "nej Per, det är en åker, INTE en gräsmatta..." suck!

Ett tag sov vi lite, eller nja, jag vilade mest ögonen och de andra sov en massa...När vi alla vaknat till sitter Helena och Sandra med varsin hörlur i örat, lay all your love on me spelas. Madde tycker Helena låter som en kines, och visst gjorde hon det. Svårt att skriva hur det lät men det var ganska kul när hon påpekade det för det stämde ju!ching chong!

Efter en bit in på resan tar jag fram min godispåse, dröjde faktiskt ovanligt länge för att vara mig, nåja. Ha de iaf en lagom fylld på med Drömgodis vilket jag var mycket nöjd med. Karamellkungen kan ta sig röven va något jag ville påstå. Sen kom jag på att det gör han nog också för där har han nog godis:P:P:P Den nivån var det på våra skämt,haha! Men inte så konstigt när alla är övertrötta!

På färjan var det ingen större action, gick mest på toa fram och tillbaka tycker jag. Vi är ju inte sämre än pensionärerna på jobbet!! Framme i Tyskland shoppade vi för fullt, hittade allt jag ville ha och lite till, så nu har man bunkrat upp rejält för våren:) Även här satt toafixet kvar och alla skulle uträtta lite ärenden på toaletten, Mest minnesvärt var när Helena satt på toa och drog i ett snöre bredvid toaletten som hon trodde man spolade med, trots att det stod med stora bokstäver ASCHTUNG! "toalettstolen spolar av sig självt" med stora bokstäver. Faktum är att det var ett larm ifall man blir innelåst,hahaha. Så vi undrade ju va fasen Helena höll på med när det började tjuta för fullt, men rätt som det var kom hon ut och fattade INGENTING...haha.

En del av gänget tog sig en rejäl bratwurst innan avgång och jag fick höra att den var enorm, har dock inte sett något bildbevis på detta ännu... själv köpte jag en tysk vaniljyoughurt som va superb!

Tillslut kom vi till gränsen mellan Tyskland och Danmark och då får vi besök av farbror TYSK POLIS!!! HALLOO!, med en såndär läskig bestämd rös typ, migskaduvararäddför-röst. Dem ska ju givetvis kolla pass. De flesta av oss har ju dock inget pass med sig....... Så vi visar upp våra körkort och låtsas som ingenting. Han tittar superargt på oss och säger Only idcard, no passport? Next time you`re in germany you have to have a passport. Gosh, man blev lite skraj där ett tag.. Nåväl, de kommer fram till Elena til slut, som har ett pass, men som inte är giltigt.... Han tittar på det och svär nånting på tyska och pekar på datumet. Elena säger något till försvar och om ändå blickar kunde döda. Next time..bla bla bla. You would have to pay big money in germany for this... Ja något i den stilen, sen gick han. Elena var väldigt nära på att börja gråta tror ja, vem hade inte det av att få skäll av en tysk polis i gröna militärkläder??! Pistolen hade han väl till hands i fickan med... ja iaf, detta fick vi höra ska ni veta, hela resterade resan trodde Elena att den tyska polisen var efter henne.. Sandra frågar " vad trodde du att de skulle göra med dig då?" Och får till svar: Ja jag vet ju inte hur dem gör i Tyskland men jag har ju sett deras läger"... hahahahaha, e hon rolig eller är hon rolig??

På resan med färjan återigen åt vi lite, köpte en jävla äcklig middag för 150 spänn som jag åt fem tuggor på. Vi gick på toa och i taxfreen och även här snackade vi en massa strunt, bland annat om att om man trycker för hårt kan man få ut hemoröjder....(?!) Nadja och Helena körde bil på en sån där mackapär, vet inte vem som vann dock...

På vägen tillbaka i bussen var alla ännu tröttare men inte kunde vi sova för det. Per ville påstå att han kan allt om kvinnor. (hrmpf!?) Ja, samma person som har en jacka som liknar Janes döttrars regnställ...haha!.. Nåväl, vi bestämmer oss för att leka lite lekar varav en av dem är att man säger ett ämne, typ fåglar, som vi gjorde i detta fallet. Osså säger jag skata till exempel som slutar på bokstaven a, då ska nästa person säga en fågel som börjar på just A. Detta hände Madde, Hmm, en fågel på A... Efter en stunds funderande säger hon " Aborre är en fisk va?" ja, vi skrattade LITE åt det ja...

Under resan fick jag veta att Per har kört radiobilar samtidigt som christer sjögren, även att han har rem på singstar...(so?!) haha... Jag berättar för Madde hur ont jag har i min tand som jag lagat, då säger hon "icke picke pö, bor du på en ö?" för att påpeka att det där var en helt ointressant information. konstigt sätt att säga de på:P Helena och Nadja är de enda som dricker, dem blir såklart ganska dyngraka och Helena ramlar, förvånad?nääääääääääää,haha. Även ganska mkt seriöst snack uppstår.. i slutet på resan, typ i karlshamn somnar jag....

Men iaf, en riktigt kul o trevlig resa blev det, fast att man var supertrött o inte kunde göra ett stort A....

Puss på er, nu ska jag göra annat.. bilder kommer senare..
xoxo!


TYSKLAND!

Hej allaaaa! Nu är det tisdag och här sitter jag och funderar på vad man ska ha med sig till Tyskland inatt:P Kronor och euro, bankkort, köpelista,kamera och batterier, ipod, smink(kan ju inte sminka mig 3 på natten!)hmmm, lite o tugga på kanske, typ godis, banan...inget kladdigt...dricka! men bara en flaska, annars får jag springa på den där äckliga busstoaletten stup i kvarten:S Det blir nog bra.. ska bli roligt:D fast kommer vara drygt att sitta på en buss så himla länge, ja just det, ipren och nässpray! Jag är förkyld och ont i ryggen lär jag få av att sitta så länge.. är man tönt om man tar med sig en kudde?haha. SÅ, färdig:)

Idag blir det till att gå ner på stan en sväng och ta ut lite pengar, köpa lite gotta och hämta ut en himla massa biljetter till BIG COMEDY som vi ska gå på i april! Sen måste man ju egentligen lägga sig tidigt men det kommer jag inte klara av så jag kommer vara som en zombie i Tyskland.. men det får va så....

min nya mysfavvis med britney heter "out from under", mycket bra tycker jag!

Nu ligger min fina kise i mitt knä o myser med mig, han e en sån söting, osså ska han få en liten kompis med, han kommer bli så gla. Skönt för honom att slippa vara ensam om dagarna när man inte är hemma!

xoxo!

RSS 2.0