Lördagens...

Dopet dåja, Vincent Ivan Eriksson, så fint var det! Lillfisen var så snäll o fin och när Kajsa börja sjunga nån sång om lyckan att ha barn så tårfylldes ögonen!, vackert var det! Tack Anna o Robert för ett underbart fint dop!

och så till feeeeesten..tack lindaa, had loads of fun!! men jag får ju börja inse att det inte är som förr;) Jag var trött redan vid ett o hade kunnat åka hem,haha. Men missförstå mig inte, jag hade roligt, jag o Lisa sprang runt på Harrys(dem andra var nån annanstans!) som två hönor, toaletten, ut, dansgolvet osså om igen,haha. Tack hjärtat! Det jag menar är att det verkligen inte är samma grej längre, man har liksom den där känslan hela tiden att " så skönt det ska bli o få komma hem o krypa ner i sängen", ni vet en sån där kärringfeeling;) Jag säger ju att jag börjar bli för gammal!! How ever, förfesten hos Linda var jättekul och utgången också, men som sagt, not like it used to be.

Lite bilder från lördagen bjuds det på hääääär:

Från dopet, enda bilden jag fick i stort sett, kan ju inte zooma med mobilkameran, men visst blev denna fin?<3



Osså fest!


Ljuva musik

Lyssnar på musik, har sagt det förut o säger det igen, hade inte kunnat leva utan den!! Helt otroligt vad mycket bra det finns!!

Regina Spector- Samson
Oh Laura- Release me


-Dessa låtar ger mig alltid rysningar hur många ggr jag än lyssnar på dem.
--------------
Celine Dion- I'm alive
Whitney Houston- I wanna dance with somebody


-Feelgood-musik
--------------
Buddy Holly- Peggy Sue
Johnny Cash- Ring of fire


-Äldre musik som alltid kommer vara riktigt jäkla BRA!
--------------
Michael Jackson- Beat it/The way you make me feel/Billie Jean

-Allas våran Michael Jackson, bara ett urval av alla hans hits. 
--------------
Shakira- Waka, waka
Eminem feat. Rihanna- Love the way you lie

 Hela tiden kommer det nytt, dessa två låtar gillar jag väldigt mycket just nu!
--------------
Lars Winnerbäck- Faller
Melissa Horn- Hanna
Sonja Aldén- För att du finns
Sarah Dawn Finer- Kärleksvisan


- Sverige bidrar också med riktigt bra musik, dessa artister är underbart bra men dem har gjort många många fler låtar som tål att lyssnas på än dem jag skriver upp här.

Jag kan fortsätta med detta i all evighet så jag sätter nog stopp där.

"You've set my heart on fire
Filled me with love
Made me a woman on clouds above

I couldn't get much higher
My spirit takes flight
'Cause I am alive!"


Fredag

Man hör om dem personerna lite överallt nu, nära o andra man bara känner till, man blir inte förvånad längre! Bara en annan kvar. Roligt för dem? Ja, väldigt! är enligt mig alltid nånting bra, men samtidigt blir man ledsen. Går det ihop?

- Lite tankar som får lov att vara lite luddiga...

Nåja, nog om det. Idag har jag umgåtts med Maddie, alltid lika trevligt. Först blev det fika, efter det promenad med Dexter och sist en tripp till Helena o lille Noel för ytterligare en fika<3 Mysig dag helt enkelt, men har varit lite trött, fick nämligen köra mami till akuten igår. MEN, det är en annan historia, hon mår bra och det var inget fel på henne, tack o lov.

Har nu praktiserat 3 dagar och jag stormtrivs!! i nuläget vill jag inte tillbaka till jobbet, det skulle väl vara för arbetskamraterna då.. Jag trivs på avdelningen(som är en hjärtavdelning), personalen(min handledare är jättebra o trevlig) och inte minst med arbetsuppgifterna.. Det är venprover,blodskr,temp,puls, blodtryck.. naturligtvis övrig omvårdnad samt servera mat, bädda sängar o sådant som helt enkelt alltid måste göras. Tycker det är otroligt kul och jag känner redan efter tre dagar att jag kan ta egna initiativ.. Så nu har tankarna satt igång om jag vill läsa till ssk?! Har varit väldigt anti det förut men nu känns det inte lika omöjligt längre. Det är ju helt klart sjukvård/omvårdnad jag vill syssla med, det passar mig och jag trivs med att hjälpa andra! Men frågan är om jag skulle klara pressen som det innebär att vara sjuksköterska. Det är mkt ansvar och mycket att göra, och dem har ju definitivt inte hand om omvårdnaden i den utsträckning som uskorna har. neee jag vet inte, men det tål att tänkas på....

Ikväll är det fredagsmys som gäller och imorgon är det full rulle med dop och utgång. Gillar´t!

Ljushus

Syns det att jag gillar lyktor?;)



Dem första fick jag hem idag, ljushus är bara sååå fina! det råder en mycket hög mysfaktor här hemma ikväll;)

Dagen har bestått av en stadstripp med Linda, Lisa o Hanna. Käkade sallad o drack kaffe ho L sen, toppen! tack flickor små.

Nu blir det mys!<3


Helgens bravader

I torsdags var jag hos Anna o Vincent, som han växer för varje vecka, inte klokt ju! Visst e han sötast i världen?;)



I fredags blev det lite jobb och senare vandrade jag ner alla trapporna till Linda:P Sheima o Hanna var där för Linda skulle bli tjusig i håret med hårförlängning. superfint blev det!

Gustaf och jag körde även iväg till Wämöparken en stund med Dexter. Tittade på djuren och fikade på en bänk i solen. Mkt mysigt. Djuren va spännande tyckte Dex:)






Senare på kvällen var jag hos Linda igen, tittade på Idol och en film, Gustaf var nämligen på bio. Mysigt hade vi, Dexter fick följa med ner också. Han och Ludde var så duktiga tillsammans!

Igår hade Gustaf o jag chilldag med god mat. Visst såg maten lite proffsig ut, Gustaf e inte dålig han;)
 


...senare blev det fika med mor, o Linda. Fixade till Linda lite i håret med eftersom hon skulle ut o göra stan osäker, visst blev det fint?



Senare på kvällen tittade G o jag på Grown-ups, kul film, blev några skratt där;) Idag lämnade vi Dexter ensam för att tsm med mamma och mormor äta på utkiken. Jättegod buffe och blev som vanligt proppmätt,mumma. Nu ikväll blir det att skriva anteckningar inför tentan så man får det gjort. Imorgon börjar praktiken och ingen är mer nervös än jaaaaag!

Det var en liten snabbinfo om vad jag har sysslat med dessa dagarna, nu måste jag göra lite nytta och titta på valvakan såklart!


Bilder!

Eftersom jag är så seg på att lägga in bilder på datorn så kommer här ett bild-inlägg igen;)

Träff hos Madde!

Dexter!


Lille Noel


Sååå, det var alles.

onsdag idag, vilket innebär att dem visar ett oerhört pinsamt program på tv vid namn "kungarna på tylösand". ..men man kan inte låta bli att titta och det ska jag göra hemma hos Josie. Ska snart bege mig dit så ska vi ha tvkväll:) Mys!

Imorgon ska jag till sjukhuset och hämta arbetskläder, träffa Anna & Co o sen blir det jobb vid fyra.Fullt ös!
Ha en trevlig kväll hörrni!


Musik

Så här ser min nuvarande spellista ut:) Very NICE.

Eminem & Rihanna- Love the way you lie
Shakira- Waka waka
Katy Perry- Carlifornia Gurls
Oskar Linnros- Från och med du
Robyn-Dancing on my own
Knaan- Wavin flag
Miley Cyrus- Can't be tamed
Stromae- Alors on danse
B.O.B- Airplanes
Yolanda be Cool & D-cup- We no speak americano
Kent- Skisser för sommaren



dattedatteda

Nu var det längesen jag skrev, jag vet. Men har liksom inget särskilt o säga! :) Har gjort det vanliga ni vet, jobbat och umgåtts med vänner o familj..

Idag har vi haft metodövningar i skolan, fick ta venprover. Det kändes bra och roligt att göra nånting annat! Men huuu så nervös man kommer vara när man ska göra det på sjukhuset sen, för det lär man ju få prova på. Hoppas inte man får en sur patient bara, ifall man skulle sticka fel. :S Snart börjar det, praktiken alltså, redan om en vecka. Läskigt! Känns tråkigt att vara ifrån jobbet faktiskt, o sen när jag kommer tillbaka har jag bara tre månader kvar, sen blir jag väl flyttad nånannanstans. Tror iaf inte att Helena kommer vara mammaledig så pass mkt längre.

Idag är det måndag vilket betyder valpkurs, får hoppas de slutat regna då.. Vår lille pojk är duktig men han gillar att busa när man är där :P så vi får väl se hur det går.. hehe.

Nu ska jag ta en tupplur, så det så.


Vill, vill och vill.

Åh. det är mkt jag vill ha nu känner jag.. eller som jag vill ska hända.

Jag vill att Dexter ska klara sig på egen hand i några timmar.
Jag vill ha en fastanställning på en fast plats och inte hela tiden undra vart jag ska hamna härnäst.
Jag vill arbeta mer procent så jag tjänar lite mer pengar.
Jag vill bli klar med skolan.
Jag vill flytta. (Tro det eller ej men det går inte att vistas här sommartid. Givetvis vill vi flytta till hus men eftersom man måste punga ut med 15% av huskostnaden så är det en omöjlighet. Hus att hyra är det snålt med så det får bli ytterliggare en hyreslägenhet. Men fy fasen vad kräsen man är nu. Allt känns för litet och dem som inte är det är för dyra. Och inte vill man bo mitt i stan heller..)
Jag vill att Gustaf ska bli klar med skolan så han ständigt slipper ha det hängandes över sig.

Jag skulle även vilja bli klar med min jäkla rotfyllning som kostar mig skjortan, klippa och slinga mig(vilket jag insett att det inte finns pengar till nu!!). Lite nya kläder hade inte varit dumt.. men allt det där får vänta.. pga min praktik får jag heller ingen inkomst i oktober månad så då blir det till att låna. o sen ska det betalas tillbaka. En hel månadslön liksom, kul det.

Bitter? jag? Nej nej. Just saying....


Love, love, love!

Åh! bodyguard är så bra. Det är kärlek det. <3

Fredagkväll, äntligen. Gustaf och jag har ätit gott, gått på en promenix med Dexter o nu sitter vi här o bara tar det lugnt. Precis som det ska vara! Är rätt trött nu måste jag säga, är ingen nattuggla längre! Borde väl lägga mig snart med så man är lite pigg när Gustaf föräldrar o mormor kommer o hälsar på imorgon:)

Det var allt jag hade o säga ikväll. nite.


Suck!

ååååh, va trött jag blir. Är inte en bra period just nu, bara till att konstatera. Orkar inte tänka på hur det är, vad som ska ske o hur det ska bli.. BLÄ.

Men.. det kan inte vara bra hela tiden, that's life. Hoppas bara det blir bra nångång så man kan vara nöjd och glad.

----------------------------------------------------------------

Ska inte bara bli ett sånt där tråk-inlägg. Ska prata om lite annat också tänkte jag.. Sen sist har vi hunnit gå en gång till på valpkurs.. Han var duktig denna gång med men hade en aning mer energi! Hoppade o donade så jag nästan blev tokig. men han vet nog att han kan jäklas lite mer med mig än med Gustaf, han har lite mer pli på han.. men visst, det var roligt o de tyckte nog dexter också..:)

vad mer då... har mest jobbat tycker jag.. joo. träffade madde härom dagen, var superlängensen och var jätteroligt verkligen, ses snart igen!! Igår var jag hos Josie, blev bjuden på fläskpannkaka o fika. Prata en massa o tittade på fångarna på fortet. Bokade även hotell till våran tripp till Malmö i november, va kul vi ska haaaaaa!;)
Idag efter jobbet blev det träff med Anna o Vincent. Kajsa o hennes lilla ettåring Astrid var där med, mkt trevligt hade vi med blåbärspaj, kaffe o prat!

Nu ska jag dammsuga..

RSS 2.0